Jump to content

Recommended Posts

59 minutes ago, Hans van Liempd said:

Waar is Seed7? Zijn laatste bezoek was op 12 december. En zijn laatste posting (in "Welke muziek staat nu op",) een muziekstuk van Haydn.. Farewell !!

 

O ja... zijn Avatar is ook weg.

 

Zijn Avatar was al eerder weg.... Euhmmm, Farewell :o

Link to comment

Ik mis helaas wel meer mensen.  @seed7 heeft een rijke muziek smaak. Leverde vaak inhoudelijke kennis bij audio vraagstukken . Maar een forum is niet alleen brengen, maar ook halen. Gezien de geringe reacties op zijn posting's en dat veel niet meer over audio gaat,  kan ik me voorstellen dat je op een gegeven ogenblik wat anders gaat doen. 

 

Edited by Tubejack
Link to comment
  • Admin

Seed7 heeft mij op 12 december 2023 gevraagd zijn account te verwijderen.

 

Ik verwijder geen accounts maar heb het geanonimiseerd.

 

Mocht hij terug willen keren is een bericht via het Contact Us voldoende.

Link to comment

Absoluut een gemis. Iemand volgens mij met een enorme kennis op technisch gebied. Zijn reacties waren vaak gemotiveerd en zeer uitgebreid. Het is speculatief natuurlijk,  maar er werd in mijn optiek weinig op zijn reacties gereageerd….. 

Link to comment

Het is inderdaad spijtig want Seed zijn  bijdragen waren altijd interessant. Hij was mijn inziens heel intelligent  en kon over alles meepraten. Volgens mij oversteeg hij ons allemaal !  Het gaat je goed Seed !!

Link to comment

Ja hij had een onuitputtelijke drang naar kennis. En voor de meeste van ons dook hij vaak te diep in de materie....Maar wel zeer interessant om te lezen.

Hij was ook de enigste die mijn Reggaemuziek wel kon waarderen. :) 

 

Seed is al eens meer een half jaar uit de roulatie geweest....Zijn antwoord toen hij terug kwam: Ik had wel wat anders aan mijn hoofd.

 

Hij forumde ook op een Belgisch bier brouw hobbyforum heb ik gezien.

 

Maar ik denk dat het foute boel is en we hem nooit meer terug zien. :( 

 

 

Link to comment
Posted (edited)

Dan vindt ik het nog vreemder. Op die dag, 12 december heeft hij nog diverse postings gedaan, geen fout woord in te vinden. Ook de dagen daarvoor niet.

 

Dan hoop ik maar dat alles goed uitpakt. Hij is inderdaad een van de toppers van dit forum.

 

Ook bijzonder, hij heeft kennelijk iets met het cijfer 7. Zijn laatste posting was nummer 7077.

Edited by Hans van Liempd
Link to comment

Ik verjaar op de 7de, Katrien op de 17de, mijn zus ook op de 7de. Wij zijn getrouwd op 7/7/1988. Mijn dochter verjaard ook op 7/7 en 2 van mijn zonen verjaren respectievelijk op de 17de en de 27ste. Enkel mijn oudste zoon, die verjaard op 1/4 (echt). 

Wij zijn 5 x 7 jaar gehuwd. Straf hé 😉

 

Link to comment

Jeemig, wat jammer! Hij had volgens mij veel inhoudelijke kennis en ik kon zijn hele brede muzieksmaak ook erg waarderen. Met de postings die hij in de draad "Welke muziek staat er nu op" zette was hij de veel-poster. Ik verbaasde mij over de hoeveelheid ervan, volgens mij hield hij van heel veel soorten muziek...

 

Ik zie dat hij op 29 mei 2002 hier lid is geworden, dat is 3 jaar eerder dan ik. Wel één van de "oudjes" HEAR en ook heel veel postend. Nogmaals, heel jammer...:(

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...