Jump to content

Duclaasie

Members
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  LFD Integrated Zero SE MK3
  Sonics Allegretto
  Cambridge Audio CXN
  JK acoustics Phono 65
  Dr Feickert Volare / Jelco TS-350 S / Phasemation PP-300
  Denon DVD-2900

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Precies, streaming zou toch het gemak voor de gebruiker vergroten? Als ik dit zo lees kun je beter vinyl gaan afspelen
 2. Ik zag haar helaas bijna in Grolloo, helaas zei ze vlak voor het optreden af…
 3. En is het een beetje te doen om bestaande apparatuur te upgraden met een Tent clock en/of DAC?
 4. Ik heb momenteel geen behoefte aan een andere Phono voorversterker, aangezien mijn huidige prima bevalt. Desalniettemin dank voor het meedenken.
 5. Die Ampearl kende ik nog niet, maar zo te zien is die inderdaad meer geschikt voor High Output MC of MM. Welk type heb je als ik zo vrij mag zijn?
 6. Ik speel met een JK Phono 65, die is gebaseerd op als ik het goed heb het current mode principe. De spoelen van het element worden dus opgenomen in de schakeling ( correct me if I’m wrong), waardoor er geen sprake is van afsluiten. Dit is voor elementen met een lage impedantie een zeer geschikte methode om te versterken naar het schijnt.
 7. Vergis je niet in de uitgangsspanning van de Phasemation. De opgaaf is welliswaar maar 0,28mVolt, maar hij heeft beduidend minder gain nodig dan de 0,25mVolt van de Ortofon die ik hiervoor had. Ik denk zelfs dat hij richting de 0,35-0,40 gaat, aangezien hij qua output vergelijkbaar is met de Glider L die ik kortstondig heb gehad. Mijn Phono pré heeft naar ik meen ca. 62 dB versterking en de output ligt vrijwel gelijk aan de apparatuur die op een Line input zit.
 8. Uiteindelijk is het natuurlijk een kwestie van smaak en de hele zoektocht is ,voor mij althans, ook deel van de hobby. Persoonlijk vind ik de gelaagdheid, scheiding van instrumenten en het vloeiende van een LOMC erg prettig om naar te luisteren. Mocht er iemand nieuwsgierig zijn naar de Phasemation, dan kan hier altijd een keer worden geluisterd.
 9. Begrijpelijke overweging. Als de huissound van Goldring voor jou helemaal perfect is dan snap ik dat je binnen hun assortiment gaat shoppen.
 10. Ik zit nog eens na te denken, maar een deel van de energie in de vergelijking is de buitenlucht natuurlijk die mbv de fan door de condensor wordt geblazen. De elektriciteit is puur voor het verpompen en aandrijven van de fan. De feitelijke verwarming of koeling gaat grotendeels dmv de warmtewisselaar
 11. Kun je mij uitleggen hoe je met een verbruik van 1KW, 5KW aan warmte genereert? Dat is een efficiënte van 500%, zelfs de gemiddelde Perpetuum Mobile zou daar jaloers op zijn.
 12. In die prijsrange heb je ook een Phasemation PP-200… Of wil je een HO element?
 13. Dat begrijp ik, echter de opmerking kwam in het verlengde van aanpassing aan de PD met een Goldring 1042
 14. Zo te zien niet zo heel compleet of actueel. Ketelaar en van den Hul staan er bijvoorbeeld al niet in. In de Duitse lijst mist Dr Feickert en Blumenhofer sowieso.
×
×
 • Create New...