Jump to content

Duck-Twacy

Members
 • Posts

  11157
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Duck-Twacy

 1. Wat jammer KT, ik had het je graag gegund. Ms is iemand zo handig om een filmpje te schieten en bv op youtube te zetten...?? (Als dat mag van Marco natuurlijk)
 2. Bedankt Carl, maar was n flauw grapje. Ik heb hier nog een verhuisdoos vol met allerlei kabels (goedkope en wat duurdere). Een fortuin begrijp ik nu. Succes met de verkoop!! Edit. Kimber was altijd een van mn favoriete merken omdat ze goede kwaliteit leverden voor een redelijke prijs. Met de prijzen die er nu gevraagd wordt haak ik een beetje af. De duurste kabel die ik ooit gekocht heb (nieuw) was een stroomkabel voor 399 (gulden nog).
 3. Overigens, waarom zijn die kabels zo duur geworden? Heb nog ergens een 75 cm PJB gebalanceerd. Volgens mij om en nabij 100 gulden voor betaalt destijds Die Hero's waren iets duurder, maar niet heel veel. https://www.audiohobby.eu/en/kimber-kable/11736-kimber-classic-series-analog-interconnects-hero-hb-upb-1m.html Raar.
 4. He Roger. ik wilde net een bod doen....
 5. Dit is geloof ik de 4e keer dat ik dit album koop
 6. Lijkt me ook een prima prijs Elders vragen ze zelfs nog meer https://www.hifishark.com/search?q=kimber+hero+rca
 7. Je hebt nu een zelfbouw audionote-achtige buizen versterker van rond 40-50 watt. Ms dat voor de sju in het geluid je beter kunt kijken naar bv een firstwatt ontwerp (als je speakers dat toelaten). De stap van audionote buizen naar class D lijkt me wat groot (niet dat klasse D niet goed kan klinken, maar zal zeker sterieler zijn dan je nu gewend bent)
 8. Buiten de theorie van hoorn loading (daar is vast genoeg over te vinden)
 9. imo het op 1 na mooiste nr van de adelaars
 10. Ja, was ik ook wel een beetje jaloers op. De man ontwerpt best interessante speakers (voor de Canadese markt) https://josephcrowe.com/
 11. Paar 100 uur inspelen met dit soort speakers doet meestal wonderen. Ze zijn idd zeer fraai
 12. Wellicht past dit beter op HT forum. Amerikanen houden van groot Maar vergis je niet. JTR is bovengemiddeld goed, zou ik prefereren boven veel high-end luidsprekers (b&w etc).
 13. Dank je Arden, maar ik was niet van plan te komen. Is altijd leuk om alles te bewonderen/beluisten, maar ik doe niet veel met vinyl en er zijn liefhebbers genoeg. Die nieuwe speakers daarentegen zou ik wel eens willen beluisteren op live concert nivo
 14. FF heeft de optie om op je home page een aantal rijen tegels met shortcuts naar veel gebruike pagina's te tonen. De tegel voor Hi-end forum is wel erg subtiel (onleesbaar) geworden na de upgrade
 15. Duck-Twacy

  redbook

  Bedankt, ik ga er dit weekend eens naar kijken,. Medio 1985 liep ik zo'n 9 maanden stage in het Philips Natlab. Volgens mij was toen net iets van een video-disc uit of zo (of was t nu cd-rom?). Ik zat overigens bij een afdeling die een parallelle computer ontwierp in het kader van een Esprit project. Nooit commercieel geworden volgens mij (zoek maar op Philips Doom https://link.springer.com/chapter/10.1007/3-540-17943-7_145 ))
 16. ebay? https://www.ebay.com/itm/324735228152?hash=item4b9bba58f8:g:U9EAAOSwEvZhBXm4
 17. Duck-Twacy

  redbook

  Keek even naar de replay van Slimste mens omdat de Haagse kok Nick Toet mee deed, bekend van "Eten met Nick" op Youtube (verder kijk ik nooit naar dat slimste mens programma omdat ik het dom en irritant vind, maar dat is slechts mijn mening). Anyways in de slotronde kwam de audio CD als vragen topic. Droevige was niemand kon Philips als bedenker/ontwerper noemen, wel Sony. Dat bracht me op de vraag, wat is eigenlijk het verhaal achter de samenwerking tussen Philips en Sony? Hoe is dat tot stand gekomen? Hoe heeft dat gewerkt, wie nam de design beslissingen etc? Dat is toch een vrij uniek gebeuren dat 2 concurrenten dit in de markt zetten, is daarna nooit meer echt gelukt volgens mij (sacd bv).
×
×
 • Create New...