Jump to content
High-End Forum

Tubejack

Members
 • Content Count

  9,087
 • Joined

 • Last visited

About Tubejack

 • Rank
  Vooral muziek liefhebber.
 • Birthday 03/04/1958

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,391 profile views
 1. Bijna alle dac's zijn delta sigma, AKM ook.
 2. Mooie spullen Karma, over het algemeen klinkt een multibit dac minder digitaal.
 3. Nou ik snap het, maar dat is niet zo' n goed voorbeeld, hier wordt een aantal dorpen het woonplezier vergald door Schiphol en die wonen er niet naast.
 4. Maar Karma voordat je, je in buizen avonturen stort. Zou ik zelf eerst proberen uit te vissen, wat voor merk buizen er origineel horen in te zitten. Als dat Sovtek is dan heeft de ontwerper daar vast een bedoeling mee in een speler van €5800,- nieuw? Het kan ook nog zijn, dat de nieuwe speler gewoon geen goede match met de rest van je set is. Dan kan je het misschien een beetje beter krijgen, maar helemaal goed wordt nooit. Verder heb je voor een aangenaam wat warm geluid zoals vinyl helemaal geen buizen nodig dat kan ook prima met halfgeleiders.
 5. Van mensen die géén problemen hebben hoor je natuurlijk niets.
 6. Na inspelen. Veel roomhead geen nare SSSSS ruimtelijk veel details. Die Mullard/Telefunken zijn daar minder in. lees hier wat Ivan er van vind. M.i. kun je er geen buil aan vallen. Er zijn nog betere ECC83 volgens Jac Music momenteel het beste op deze planeet met een "frame grid". Hem neem ik heel serieus. Maar dan betaal je zo' n €250 voor een mached paar E83CC TESLA http://www.jacmusic.com/nos/ECC83.htm
 7. Ik had deze al jaren terug gekocht op een radiomarkt gekocht https://reverb.com/uk/item/4909127-mullard-telefunken-nos-ecc83-12ax7-new-in-box-1967-vintage-glass Het zijn Mullards ....voor Telefunken gemaakt Geen slechte buis hoor, maar ik vind nieuwe JJ ECC803S beter klinken. M.i. momenteel een van de beste ECC83 nieuw http://www.audiodrom.net/en/special-edition-reviews/117-the-best-12ax7-tubes-for-almost-no-money Ik heb deze in mijn versterker. Hou er wel rekening mee dat ze hoger zijn dan een normale ECC83!!!! https://www.tonefactory.nl/jj-12ax7-ecc803s-gold-pin-balanced Kost geen drol, zelfs al zouden ze maar 5000uur meegaan... [...] The voices have accuracy and immediacy with a soft touch of warmth which reminds of a top vinyl record playback style. The highs are clean and crisp.[...] Oja @audiofreak heeft 3 van die JJ ECC803S in zijn phonotrap. Die had ook allerlei "upgrade plannen" Niks meer van gehoord
 8. NOS is altijd nieuw, maar uit oude voorraad. M.a.w. ze zijn niet gebruikt, maar kunnen wel 40...50 jaar oud zijn. Dus qua leeftijd niet nieuw. Het nadeel van jarenlang op de plank liggen dat sommige buizen hun vacuüm verliezen. Verder meten sommige buizen "als nieuw" maar kunnen toch al jarenlang gebruikt zijn en er, "ineens" mee ophouden. Mocht je persé andere buizen willen proberen koop nieuwe van een ander merk, of bij een betrouwbaar adres zoals Jac Music. https://jacmusic.com/nos/ECC88.htm Succes, we horen graag je bevindingen.
 9. Waarom niet nieuw? Zoveel scheelt het niet meer https://www.coolblue.nl/product/494347/pioneer-plx-1000.html
 10. N.O.S betekend: New Old Stock dus die moet je ook 100 uur inspelen, anders waren ze niet nieuw... Of je CD net zo "magisch" krijgt is wel een "dingetje" Het kan wel, maar ik vind het een stuk moeilijker. Een LP klinkt al gauw prettig.
 11. Ik heb hem nog steeds Ook deze Akai GX-630DB. Bron: http://audioklassiks.de Ze hebben alle twee wel: liefde en aandacht nodig. Helaas kom ik aan mijn eigen dingen, nauwelijks toe.
 12. Ik heb deze Alpine AL-90 met afstandbediening http://www.audioscope.net/alpine-al90-perfekt-p-2773.html Wat een geld vragen ze er voor
 13. Gefeliciteerd, met je aanwinst. Sovtek is prima. Ze zullen vast nog geen 10.000uur gespeeld hebben. Het nadeel van nieuwe buizen, is een in speeltijd van zo' n 100 uur.
 14. Dat zal helaas niet gaan. Tip. Mocht je zoiets mooi vinden, ga voor de SA-7800 en niet de duurdere modellen 8800 en 9800. Daar gaan alle displays van defect.
 15. Ook bovengemiddeld goed. Een 1006 is m.i. goed vergelijkbaar met een MP150. Maar wel €100 goedkoper.
×
×
 • Create New...