Jump to content

kappa7

Members
 • Posts

  5384
 • Joined

 • Last visited

About kappa7

 • Birthday 09-07-1970

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ermelo

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Bronnen
  Acoustic Signature Impact met zelfbouw toonarm en Benz Glider element met vdh tip, Sony X333ES, Zelfbouw DAC en Mac mini powered by Daphile.
  Versterking
  Pealr 2 Phono trap, DCG3 voorversterker en Audionet AMP II mono blokjes
  Weergave
  Magnepan 1.5 of KEF 104/2
  Bekabeling
  Van den Hul Skyline, en Grimm TPR kabels
 • Tweede set
  ONKYO TX-L20D receiver.
  Bron TV en Chromcast
  Speakers KEF T101
  Sub REL
 • Derde set
  Setje actieve speakers in de badkamer met telefoon als bron
  Streamen via Daphile.

Recent Profile Visitors

7020 profile views
 1. leuk dat je zo toch steeds verder komt.
 2. Het kan wel kwestie van op de afbelding gaan staan en rechter muisknop indrukken, vervolgens afbelding adres kopiëren kiezen en die gewoon in het tekst veld plakken.
 3. Mooi dat je toch al wat hebt kunnen uitsluiten. Misschien dan toch de speakers maar eens op de verhuistrolly zetten en wat gaan schuiven met de speakers. Gewoon speaker voor speaker met roze ruis er op. Je vrouw de speakers laten rijden en zelf luisteren tot je de juiste energie hoort. Waarschijnlijk staan je speakers dan niet symmetrisch maar het geluid klopt dan wel.
 4. Vaak is de ruimte ook wel het probleem. Een net iets andere reflectie van het geluid kan er voor zorgen dat het geluid buiten de speaker wordt afgebeeld. Misschien is het handiger om op de eerste reflectie punten wat demping of diffusie te plaatsen. Tis alleen even uitzoeken welk punt dat is maar meestal is het du muur aan de buitenzijde.
 5. Voor de verschillende projecten gebruiken wij vaak de schermen van Stewart. https://www.stewartfilmscreen.com/en/applications/residential Vaak ook met speakers achter het doek en dat werkt prima. Wel wordt het scherm dan opgerold in het plafond als het niet nodig is. Op die manier zit de bak ook niet in de weg en hou je ook een net interieur. Voor deel is ook dat je niet naar het scherm hoeft te kijken als je alleen van muziek wil genieten.
 6. kappa7

  Pioneer 516 x

  Ja die is prima gebruik ik ook om de boel te laten glimmen.
 7. Keukenla schijnt de stikker ook goed te werken.
 8. kappa7

  Pioneer 516 x

  auto poets en een poetsdoek
 9. Ik ga Zaterdag even op de beurs kijken.
 10. Leuk project Jack, Schema ziet er netjes uit met al die constante stroom bronnen, de DN2540 is daar erg mooi voor.
 11. Leuk om te zien, doet me denken aan de oude elektuur printjes van weleer. Heb nog een Hawk P11 gehad een beetje het zelfde gebouwd.
 12. Dat hangt toch echt van je gebruikte trafo set af. Met de juiste set kan je de gehele rits gebruiken. Geen enkel probleem.
×
×
 • Create New...