Jump to content
High-End Forum

kappa7

Members
 • Content Count

  4,648
 • Joined

 • Last visited

About kappa7

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  In de kamer een simpel surround setje maar in de luisterruimte Bronnen Acoustic Signature Impact met zelfbouw toonarm en Benz Glider element met vdh tip, Sony X333ES, Marantz st50 Versterking A&T P11, Aaron No3 Millennium, Cambride 540p Weergave Magnepan 1.5 Bekabeling Van den Hul the first, Van den Hul Skyline, en nog wat zelfbouw dropveters.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ermelo

Recent Profile Visitors

5,820 profile views
 1. Die Pioneer is wel erg leuk. Mooie behuizing.
 2. Yup deze is ook erg prettig en als je via de browser luistert kan je het ook trainen door nummers door te zappen die je niet leuk vind. De kwaliteit is inderdaad erg goed.
 3. Carl heeft de eerste versie (Pearl 1) en ik heb de 2e verbeterde versie. Bij de eerste versie is er een aparte MC trap nodig de 2e versie die ik heb kan al direct overweg met MC elementen maar voor de ultra low output MCs komt ook de pearl 2 net te kort. Maar ik heb dus ook nog een set van de pear 1 liggen. Wil je weten welke beter is dan zijn er op het web wel recensies gevonden die beide modellen gebouwd hebben en aangeven waar hun voorkeur ligt.
 4. Mocht je nog de pass clone willen di Charles ook heeft, ik heb nog een set printen liggen van Sodeju, Als Sodeju die terug wil om nog een laatste versie daarvan te bouwen dan mogen ze terug.
 5. http://bluesradio.gr/ Heeft dus tot gister een paar maanden aangestaan. Lekker om bij te werken. Wel erg foute covers soms. Is naar deze over gegaan. https://www.arrow.nl/ Ook geen straf
 6. http://bluesradio.gr/ Heeft dus tot gister een paar maanden aangestaan. Lekker om bij te werken. Wel erg foute covers soms.
 7. tis maar wat je wil, mijn steramer op mijn werk/ luisterruimte heb ik gister voor het eerst weer eens op een andere zender gezet zins maanden. Gewoon een internet stream op en heel lang op dien zender laten staan. met een plaat gaat me dat niet lukken.
 8. De warmte valt toch nog wel mee, je moet alleen niet buiten komen. Ideaal voor muziek luisteren dus. Zit nu lekker op de bank met Radio 2 aan prima genieten.
 9. Leuk gefeliciteerd, mooi gebaar van Cock
 10. Je had ook nog een andere platenspeler staan. Is deze wel helemaal stil als die wordt aangesloten?
 11. Gezellig. ik heb de boel weer aardig aan het spelen alleen moet ik nog steeds even naar de Phono Dude kijken wat daar nu mee was. Als je nu een warme dag uit zoekt om langs te komen kan je hier prima verkoeling vinden.
 12. Welkom, De zelf aangelegde aarde draad zo snel mogelijk verwijderen! Als het apparaat geen aarde aansluiting heeft is het dubbel ge isoleert en is aarde echt niet nodig. Wel zit er aan je platenspeler een extra draad die je moet verbinden met je (phono) versterker. Deze draad zal zorgen dat het potentiaal tussen de behuizing van je versterker en de metalen delen van je platenspeler gelijk getrokken wordt. Dan ben je waarschijnlijk van je brom af. Denk er aan het is dus geen randaarde maar een nul verbinding tussen je platenspeler en je versterker. Een extra verbinding naar randaarde kan juist zorgen voor een aardlus (meer brom) en dat wil je dus niet.
×
×
 • Create New...