Jump to content
High-End Forum

kappa7

Members
 • Content Count

  4,534
 • Joined

 • Last visited

About kappa7

 • Rank
  Audioloog
 • Birthday 07/09/1970

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  In de kamer een simpel surround setje maar in de luisterruimte Bronnen Acoustic Signature Impact met zelfbouw toonarm en Benz Glider element met vdh tip, Sony X333ES, Marantz st50 Versterking A&T P11, Aaron No3 Millennium, Cambride 540p Weergave Magnepan 1.5 Bekabeling Van den Hul the first, Van den Hul Skyline, en nog wat zelfbouw dropveters.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ermelo

Recent Profile Visitors

5,719 profile views
 1. Daar wil ik nog even aan toe voegen het verschil in switch poorten onderling dus poort 1 klinkt anders dan poort 6 van de zelfde switch. Ook dat is toen vast gesteld.
 2. Dat zijn mooie stekkers zo. Zien er goed uit.
 3. Bedankt en ik had ze al wel gezien maar zijn wel veel duurder dan de €1500,- die ik er voor over heb.
 4. Dat is het ook maar het is niet anders.
 5. De Amp 1 Op dit moment staan er 2 in Duitsland maar die zijn buiten mijn budget. Verder staat er op de website van studio Alkmaar er een maar als je daar voor belt dan is deze er niet dus dat schiet ook niet op. Dus rustig afwachten tot er een langs komt.
 6. Ik wacht tot er een Audionet beschikbaar komt voor de juiste prijs. Die heb ik gehoord en de filosofie staat mij aan.
 7. Daar kan een mens dan weer blij van worden. Van harte met je nieuwe aanwinst.
 8. Wat een commercieel bulshit verhaal is dit.
 9. Dat zie je wel vaker. Een koptelefoon is best wel lastiger aan te sturen dan een eindtrap dus vraagt dan ook meer van de voeding en versterker schakeling. Niet gek dus dat een koptelefoon versterker vaak ook goed als voorversterker kan worden in gezet. Die betere voeding en de mogelijkheid om lagere impedanties aan te sturen ga je gewoon terug horen als je er een eindversterker mee gaat aansturen.
 10. Ja dat klopt maar die maken er geen gebalanceerd signaal van en dat is wel wat deze versterker nodig heeft. Een trafo zou dat wel kunnen ook zijn daar wel andere doosjes voor Het onderstaande bouwen kan ook. https://audioxpress.com/article/JFETs-The-New-Frontier-Part-2
 11. kappa7

  Aspiraties

  Ik zou het best eens over een andere boeg willen gooien. De vellen er uit en horns er in. Ik heb altijd nog een zwak voor de Blumenhofer Gran Gioia. De versterking Silvercore 833C MKII Bergman Magne platenspeler. vd hull Holy Grail phono trap vd hull element. Lijkt me best een geinig setje.
 12. ik zie overigens nog een uitdaging. De schitt is mono alleen gebalanceerd aan te sturen. Dan zal ik ook gelijk een differential amp in mn voorversterker moeten bouwen.
 13. Daar was Jack al wel mee gekomen maar ik ben bang dat als ik ze mono gebruik deze niet met de belasting van 6 Ohm overweg kunnen. Wat is jou ervaring met deze versterkertjes?
 14. En mijn adres is ook nog correct
 15. Ik vind het wel leuk zo. Mogelijk komen er weer mensen voorbij die hier al lang niet meer gepost hebben. Dan zie je die ook weer eens.
×
×
 • Create New...