Jump to content

René N.

Members
 • Posts

  4605
 • Joined

 • Last visited

About René N.

 • Birthday 06-12-1956

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord Friesland
 • Interests
  Muziek/audio en fotografie

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Nadruk op vintage, 2e hands en zelfbouw, en een beetje nieuw.
 • Tweede set
  Noxon streamer, Sugden A28b, Dynaco A25

Recent Profile Visitors

10474 profile views
 1. Leuk dat je er weer bent Wil!
 2. Volgens mij klopt dat wel wat je zegt Jack. Maar er zijn ook genoeg niet-techneuten die niet weten wat die krenten uit de pap zijn. En dat is het héél leuk als er tips gegeven worden wát die krenten dan zijn. En als dat dan een keertje érg vaak langs komt, soit. Dat is dan het enthousiasme
 3. Bizar, waar komt dat vandaan om 15:00 uur des middags? Nu 8 Members, 0 Anonymous, 24 Guests (See full list), een wat normaler niveau....
 4. Dus is daar nog steeds de needle-drag van toepassing lijkt het....
 5. Pfff, als ik ze had staan had ik dat willen weten maar ik heb ze niet, dus niet aan de orde. Maar je had het over de verhouding van de upgrade ten opzichte van de prijs van de luidsprekers. Maar is dat interessant dan? Het gaat toch om het uiteindelijke resultaat?
 6. Het ligt eraan wat je wilt.....
 7. Hahaha, waar ben je bang voor Marcel, hij bijt niet hoor......
 8. Hélemaal mee eens. Zo staan er bij mij ook veel albums van zelfs de favoriete artiesten in de uitbak . Maar jij hebt ook een mega verzameling hé en dan is het draaien van albums ook nog eens een kwestie van tijd hebben. Maar wat jij hier steeds post, zijn dat dan albums die je volledig draait of één of een paar nummers? Dat volledig draaien kán haast niet, gezien de hoeveelheid .
 9. Ik heb een paar jaar geleden alle LP's doorgeluisterd en er 85 op termijn in de verkoop te doen. Ga ik ze ooit nog beluisteren? Nee? Dan in de verkoop, waaronder Bram Laan. Maar misschien moet ik die 85 nu, een paar jaar later, toch nóg eens een keer beluisteren en een kans geven....
 10. Seed7 man, je blijft mij verbazen . Die zie je nérgens terugkomen, en ja hoor, Seed7 draait hem. Ik heb de LP in de kast staan en zal hem weer eens draaien .
 11. Ha, gaaf! De Muziekgieterij dan . Eén keertje geweest, naar Fink. Met in het voorprogramma Douglas Dare, waar ik toen de LP bij gekocht heb. Dewolff één keertje gezien, in de Gigant in Apeldoorn. Was niet zo mijn ding, maar veel plezier!
 12. Sjonge Hans, wat mooi gedaan. En, hoewel aan mij niet besteedt, wat leuk dat Chris dat zo ter beschikking stelt.
 13. Troost je, zó erg wordt het niet. Ik hoor ook veel niet volgens mij boven de 9 of 10 KHz niet meer, maar ik kan nog steeds erg genieten van wat ik nog wél hoor .
 14. Op dit soort momenten mis ik FB wel een beetje . Maar mooi dat het ook daar gewaardeerd wordt. Cock heeft weer héle leuke dagen gehad .
 15. Misschien een beetje een onbenullige opmerking , maar ik neem aan dat je dit al wel gelezen hebt, of de valkuil kent? https://www.analogueaudio.nl/graaf-gm20-modificatie.shtml#section-2 De 6C33C buizen.... Ik had er bijna een versterker mee gebouwd en laten bouwen (het houtwerk zelf, de rest door iemand die een keertje bij mij thuis is geweest. Ik had de MvdV UL40 S2P, maar was hierdoor helemaal door overdonderd....: https://home.kpn.nl/r.nieuwenhuis/Op bezoek bij Hans Hengelo.htm
×
×
 • Create New...