Jump to content

Duck-Twacy

Members
 • Posts

  11157
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Planet earth
 • Interests
  Bierrr, liefst stout. Pim pam petten.

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Diverse mogelijkheden, maar hoofdset is:Bronnen: Sony SACD555ES, Stello April loopwerk+DAC 220Versterking: Hegel H-100, Marchand XM44 x-over, Crown K2Speakers: Lambda Acoustics SB12 in 130 liter gesloten behuizing + Skaaning C-Quenze 18H52 + Morel Supreme in 15 liter mid-hoog monitor. Bekabeling: Kimber, vd Hul, Inakustik, Cardas, Apogee Wide Eye coax, diverse diy.Akoestiek: Vierkante galmbak
 • Tweede set
  In development, nu pioneer air en von schweikert VR1
 • Derde set
  geen

Recent Profile Visitors

9591 profile views
 1. Wat jammer KT, ik had het je graag gegund. Ms is iemand zo handig om een filmpje te schieten en bv op youtube te zetten...?? (Als dat mag van Marco natuurlijk)
 2. Bedankt Carl, maar was n flauw grapje. Ik heb hier nog een verhuisdoos vol met allerlei kabels (goedkope en wat duurdere). Een fortuin begrijp ik nu. Succes met de verkoop!! Edit. Kimber was altijd een van mn favoriete merken omdat ze goede kwaliteit leverden voor een redelijke prijs. Met de prijzen die er nu gevraagd wordt haak ik een beetje af. De duurste kabel die ik ooit gekocht heb (nieuw) was een stroomkabel voor 399 (gulden nog).
 3. Overigens, waarom zijn die kabels zo duur geworden? Heb nog ergens een 75 cm PJB gebalanceerd. Volgens mij om en nabij 100 gulden voor betaalt destijds Die Hero's waren iets duurder, maar niet heel veel. https://www.audiohobby.eu/en/kimber-kable/11736-kimber-classic-series-analog-interconnects-hero-hb-upb-1m.html Raar.
 4. He Roger. ik wilde net een bod doen....
 5. Dit is geloof ik de 4e keer dat ik dit album koop
 6. Lijkt me ook een prima prijs Elders vragen ze zelfs nog meer https://www.hifishark.com/search?q=kimber+hero+rca
 7. Je hebt nu een zelfbouw audionote-achtige buizen versterker van rond 40-50 watt. Ms dat voor de sju in het geluid je beter kunt kijken naar bv een firstwatt ontwerp (als je speakers dat toelaten). De stap van audionote buizen naar class D lijkt me wat groot (niet dat klasse D niet goed kan klinken, maar zal zeker sterieler zijn dan je nu gewend bent)
 8. Buiten de theorie van hoorn loading (daar is vast genoeg over te vinden)
 9. imo het op 1 na mooiste nr van de adelaars
 10. Ja, was ik ook wel een beetje jaloers op. De man ontwerpt best interessante speakers (voor de Canadese markt) https://josephcrowe.com/
×
×
 • Create New...