Jump to content

Groovy

Members
 • Posts

  5343
 • Joined

 • Last visited

About Groovy

 • Birthday 01-05-1947

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord Brabant.
 • Interests
  Vintage audio-Vintage fourniture.
  Tuin.

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Emt 938. Garrard hf4 mono. Phonodude dhtRob. Philips el 6415 buizenversterker. Philips ag 9014 buizenversterker. Harmonizers Sonore . . Kef ls50. Luxman l507s. Denon dcd 2700.. Harman Kardon 6550. Open baffle Philips 9710.- 12202

Recent Profile Visitors

10584 profile views
 1. Leuke show en druk. Van alles gezien maar niet alles. Music 2 zoals verwacht top qwa uitstraling en klank. De Nad kamer bezocht en daar klonk het met de splinternieuwe Nad 3050 met mooie grot Vu meters ook erg goed en krachtig met diep laag, daar stond een heftige sub achter denk ik. De Mcintosch Sonus faber combi vond ik ook prima klinken. Dyne audio-Heed klonk ook heel mooi. Er waren ook enkele kamers waar het galmde, merken heb ik daar niet van. Nog even een praatje gemaakt met A.J van Den Hul, hij had over de set die volledig met kooldraad bedraad was. Daar was hij enkele jaren mee bezig geweest zo zei hij. Hans van Liempd was er ook al vroeg bij.
 2. Ik ben er ook zij het al morgen voor de middag.
 3. 3x cassettedeck bij kringloop tTlburg Een Akai voor e50 Technics e20 en een Philips voor e10. Ik heb mij ingehouden en heb ze laten staan.
 4. Een Philips black tulip met 3 koppen en na band controle. Type 5758.
 5. Ik doe het allemaal platen draaien, streamen ook al is het maar Spotify en het tapedeck draait ook regelmatig, een cassettedeck is onderweg, veel analoger kan haast niet Het gedonder met allerlei manieren van streamen en kabeltjes is niet aan mij besteed. Maar gezien de berichten kan men een hoog niveau van weergave bereiken, prima toch.
 6. Leuk die bezoeken. Revolver (de Luxe) Beatles op tape gezet, schitterend album.
 7. Tapedeck aan een buizenversterker gehangen, een band vol met mooie jazz, klinkt goed.
 8. Mooi verslag mooie luidsprekers, mooie muziek. Een tapedeck kan erg goed klinken
 9. Geen idee of Theo van Wermiskerken forumnaam op Audiofreaks dat wil doen, hij woont in het noorden. Wellicht weet hij daar iemand anders als hij het niet doet. Hij is de man die de chaos versterkers bouwt.
 10. Nakijken repareren of totale revisie. Wat is het jouw waard. Wellicht een revisie als je er nog lang mee wilt spelen.
×
×
 • Create New...