Jump to content

Groovy

Members
 • Posts

  5199
 • Joined

 • Last visited

About Groovy

 • Birthday 01-05-1947

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord Brabant.
 • Interests
  Vintage audio-Vintage fourniture.
  Tuin.

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Emt 938. Garrard hf4 mono. Phonodude dhtRob. Philips el 6415 buizenversterker. Philips ag 9014 buizenversterker. Harmonizers Sonore . Cabasse proa . Kef ls50. Luxman l507s. Denon dcd 2700.. Harman Kardon 6550. Open baffle Philips 9710. Looking for fun and feeling groovy.

Recent Profile Visitors

8385 profile views
 1. Dat heb je dan snel gedaan Pjotr. Er zit dus wel potentie in.
 2. Ik vond het weer eens tijd om de set te ontmantelen alles schoon te maken en opnieuw inrichten. Klinkt weer spic en span
 3. Als het gaat om minder verbruik van fossiele brandstoffen dan wel denk ik. En een elektrische auto stoot geen co2 uit, dat is beter voor de mens en het milieu. Dat alles geloof ik maar omdat het gezegd word door wetenschappers. Maar ja, een accu produceren voor een elektrische auto belast het milieu ook. Uiteindelijk is toch het doel om moeder aarde niet uit te putten, of dat gaat lukken is de vraag.
 4. Zeker is er vooruitgang geboekt ,maar toen was het superzuinig.
 5. Rugzakje Fiatje 500 dat liep 1op 22. Ik zie hier ook regelmatig een ligfiets met behoorlijke snelheid over de fietspad suizen, hij heeft altijd groot licht op. Hij zit ook lekker droog.
 6. Als je op zeker wilt spelen dan doen.
 7. Dat is een goede vraag. Die afschermbusjes heb ik 2 maanden geleden verwijderd omdat ik de buisjes graag zie gloeien Die zet ik terug.
 8. Ik ga het nog verder uitpluizen. Dank, ook Kappa7 en Roots voor het reageren.
 9. Nee dan niet,bij het inschakelen van de phono dude op line 1 weer wel.
 10. De buizen phono dude, op line 2 en de phono mm-mc hoor ik het ook. Alleen als ik het volume half open zet. De versterker leverd 100 watt.
 11. Ik schakelde de versterker in op line 1 en hoorde muziek terwijl ik geen lp draaide. Er stond geen ander apparaat aan. Hoe kan dat.
 12. https://nl.wikipedia.org/wiki/Audiofiel. De Audiofiel denkt er wellicht anders over
 13. Hoewel ik een prachtig klinkende set graag mag horen doe ik weinig aan upgraden. Ik ben content met mijn spulletjes en geniet van de muziek.
×
×
 • Create New...