Jump to content

Groovy

Members
 • Posts

  4907
 • Joined

 • Last visited

About Groovy

 • Birthday 01-05-1947

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord Brabant.
 • Interests
  Vintage audio-Vintage fourniture.
  Tuin.

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Emt 938. Garrard hf4 mono. Phonodude dhtRob. Philips el 6415 buizenversterker. Philips ag 9014 buizenversterker. Harmonizers Sonore . Cabasse proa . Kef ls50. Luxman l507s. Denon dcd 2700.. Harman Kardon 6550. Open baffle Philips 9710. Looking for fun and feeling groovy.

Recent Profile Visitors

6699 profile views
 1. Een beetje schuiven met de speakers of de luisterstoel kan wel positief uitpakken.
 2. Mooi dat dat allemaal kan en er iemand is die het kan. Een standaard Ikeda is al erg goed. Geniet ervan.
 3. Blijkbaar wel, de man die het poste vond het met de sticker beter klinken. Nu ja,als hij dat vind.
 4. Ik zag dit op een ander forum voorbij komen. Speakerupgrade? https://www.kempelektroniksshop.nl/brands/wa-quantum-chips/speaker-chips.html
 5. Dat was dus een leerzame dag Hans. Cock weet wel de vinger op de zere plek te leggen, maar heeft altijd zijn verbandtrommel bij zich. De Harmonizers doen wel wat ja, had Cock de nieuwe grotere versie bij zich.
 6. Groovy

  Headshell

  Leuke en informatieve site.
 7. https://nos.nl/artikel/2402102-oude-muziek-is-als-zeker-pensioen-steeds-meer-geld-waard Goed voor de muzikanten.
 8. Leuke bezigheid Carl. De duurste waren dus ook de beste, zoals verwacht denk ik. De kunst is om voor een redelijk bedrag toch een mooie phono trap te bemachtigen. De Schiitt schijnt er zo een te zijn,zoals Jack zegd. Ikzelf ben reuze tevreden over mijn Dhtrob phono maar heb geen idee op welk level die speelt tegenover andere.
 9. Ik zou altijd een losse phono-pre kopen, mocht je ooit een andere dt kopen dan heb je die tenminste nog.
 10. Groovy

  Dual 1219

  Leuke link Jack.
 11. Mijn vriend Douglas en zijn vrouw op bezoek gehad. Beide zijn muziekliefhebbers, ze genieten voornamelijk van vinyl. Ze wilde de open baffles ook wel eens horen en ze waren positief verrast. Ook nog wat nummers laten horen die we gisteren tijdens de meeting gehoord hebben. Nog even nagenieten
 12. Leuke middag gehad met koffie taart en gebak, dank aan de mensen die daarvoor gezorgd hebben. Onbekende en bekende mensen ontmoet in een gezellige sfeer, weer een paar gezichten bij de forumnaam. Mooie draaitafels apparatuur en ook prachtige luidsprekers en mooie muziek. Het verschil tussen streamen en de lp kwam bij mijn aangevraagde nummers duidelijk naar voren, de lp's klonken gewoon beter. Dank Carl voor de organisatie en dank aan Marco voor het ter beschikking stellen van zijn mooie ruimte. Wellicht tot een volgende keer.
×
×
 • Create New...