Jump to content
High-End Forum

Groovy

Members
 • Content Count

  4,182
 • Joined

 • Last visited

About Groovy

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Yamaha m2. c4. Emt 938. Phonodude dhtRob. Lenco l70v. Celestion ditton Four. DV zelfbouw DT. Cabasse proa Luxman l507s. Denon dcd 2700.. Luidsprekers. Elipson 1404.Looking for fun and feeling groovy.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord Brabant.
 • Interests
  Vintage audio-Vintage fourniture.
  Tuin.

Recent Profile Visitors

5,037 profile views
 1. Ja,maar hij wilde mij niet geloven Wat dat betreft heeft de Emt 938 betere waardes, maar ik vind de 301 nog steeds heel mooi. Ach,ik heb er nooit last van gehad.
 2. Groovy

  Phonotrap voor TD 320

  Ja, die is aan de prijs.
 3. Groovy

  Phonotrap voor TD 320

  Wat de beste is weet ik niet,ze zullen allemaal wel goed zijn. De mooiste is de phonodude van Audio Creative vind ik.
 4. Best wel leuk om een oud topic te lezen.
 5. Ik denk dat je met dat geld heel aardige gebruikte apparatuur kunt kopen,al dan niet gereviseerd. Met een nieuwe Yamaha of Luxman versterker zit je goed koop daarbij een setje Elipson 1401met extra spreekspoel voor het laag dan heb je geen subwoofer nodig. Dat is mijn eigen ervaring.
 6. Niet dat het een slecht merk is, maar een B&O dt zal ik nooit kopen. Ik heb er teveel gezien met electronische problemen.
 7. Groovy

  PhonoPhono

  Cock zei over zijn dt eigenlijk is het simpel,maar hij ziet er helemaal niet simpel uit Ook een niet gekoppelde motor, en dan een snaar die die practisch geen trillingen doorgeeft naar het plateau.
 8. Ik kan mij voorstellen dat buizen verschillend kunnen klinken in verschillende versterkers,immers de ontwerpen zijn ook verschillend. Dus is het zaak de best passende buizen bij een ontwerp te kiezen. Denk ik als leek.
 9. Yep,bij iemand die er verstand van heeft. En het gaat niet alleen om het meten al is dat wel een goede indicatie,maar ook de bouwkwaliteit is belangrijk. Daarbij heb je ook nog namaak buizen. Heb ik niet van mijzelf
 10. Lekker de buisjes die ik van Cock gehad heb in de phonodude vergelijken. De Jan Philips 6922 klinken al beter dan de 6dj8 van Tronal die ook helemaal niet slecht klinken. Maar de 6h23n militaire buizen uit Rusland klinken nog beter, dat hoorde ik al bij het eerste nummer,mooie heldere en zuivere klanken. De 6h23n blijven erin. Leuk met het logo van een raket.
 11. Harmonizer Harmonischen. Harmonische frequenties maken muziek goed.
×
×
 • Create New...