Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Ik vraag mij af, wie van ons geeft er klauwen vol geld uit aan apparatuur? Wie heeft er voor zo'n 1,5 ton staan. Ik in ieder geval niet. Even rekenen 1000 + 2500 + 1200 + 3500 + 1250 + 100 = circa 10.000 euro inclusief dac en platenspeler. In een paar jaar bij elkaar gespaard.
 3. Dan gaat het over. Bedankt voor het zoeken.
 4. Ik heb voor je gekeken in de handleiding. Zo te zien, alleen te bedienen via een afstandbediening van een bijpassende Pioneer versterker.
 5. High End en Low Price is wat de NL wil Rob 55.
 6. Forumnaam mag wel aangepast worden naar low-endforum wat mij betreft……
 7. Zal ongetwijfeld ervoor zorgen dat er meer sprankeling in het hoog te horen zal zijn…..
 8. De afstandbediening vind je misschien hier https://afstandsbediening.nl/index.html Je hoeft alleen het originele typenummer van die AB te weten.
 9. Je was het oude Japanse vrouwtje op de hoge berg bij volle maan vergeten, die met haar versleten gebit de moerbeibast naar geheim recept kauwt waar de mantel van gemaakt wordt.
 10. Met de bliksem inslag in het achterhoofd. Een 2e niet audiofiel spanning blok bij Hornbach gekocht. Maar wel een met een "fijn overspanning beveiliging". BRENNENSTUHL Stekkerdoos Super-Solid 8-voudig 45° met overspanningsbeveiliging, snoer 2,5 m. De stopcontacten zijn 45° gedraaid, dat is soms handig qua ruimte met allerlei adaptertjes.
 11. - Tja... wat denk je... wat zou er allemaal NIET inzitten. Dat heet dan de kunst van het weglaten. Eindeloze studies zijn daar aan vooraf gegaan. Dat dient toch ook betaald te worden. - Maar ik neem aan dat er nog geleiders inzitten. Die zullen voor dat geld wel door heel veel handen zijn gegaan. En al die mensen moeten tenslotte ook vaak op vakantie en in dikke auto's rijden. - En dan de isolatie. De beste isolatie is lucht, maar vindt nog maar eens schone lucht. Wat dat kost om die te vinden. Daar zijn grote teams naar op zoek. - Het meeste geld zal wel aan de buitenkant zitten zoals altijd met Hi-endaudio. Zwaarverguld puur koper aan de buitenkant en een verzinkt stalen schroefje aan de binnenkant. - Stekkers moeten ook minimaal van carbonfiber zijn met schroeven zo dik dat je er een olifant mee kunt optakelen. Want stél dat het 0,00000000001 Ohm weerstand heeft. dan is zo'n kabel onverkoopbaar. En liefst van de meest exotische materialen. Die zijn schaars en worden met dat geruzie met China nóg duurder. Daar moet je dan ook veel voorraad van hebben. - O ja... de verpakking mag je ook niet onderschatten. Toch een massief hardhouten kistje uit een of andere onbetaalbare en bijna uitgestorven tropische houtsoort. - Een deel van de hoge prijs zit ook wel bij de kopers. Wanneer het goedkoper is kán het toch nooit goed zijn?
 12. Geen handleiding of remote, dat hoort er allemaal bij als het Pioneer cw w205r nieuw geleverd word. Nu de handleiding gedownload en ik ontdekte dat er music search op zit, dat is wel een handige functie om nummers op te zoeken.
 13. Wat zou er allemaal in zo'n netsnoertje zitten?
 14. Weggooien kan altijd. Zo'n ding wisselt normaal rond de €400 van eigenaar, mits werkend (gereviseerd is niet eens nodig). Er zijn liefhebbers voor. DAn loont het meestal om er iig (het minimale) aan te verbouwen zodat ie weer een aantal jaar mee kan.
 15. Voor die AU 666 zijn vast nog liefhebbers. Zet hem op Marktplaats. Ruimt lekker op.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...