Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Een goed geschreven lied, gaat soms decennia lang mee en wordt door diverse artiesten gezongen. Soms is een nummer zo sterk, dat het origineel onverslaanbaar is, maar soms ook niet. Wat ik goed vind van zo'n coverband als Lexington Lab Band, is het gevoel van "live" muziek. Sommige nummers klinken geweldig via mijn hoofdtelefoon. Het "bruist" dan door mijn lichaam en vele zintuigen staan dan op scherp.
 3. Nee, dan is het goed . Daar mag je best af en toe een beetje over opscheppen. Dat doe ik ook altijd.
 4. Yesterday
 5. Ik heb iets van 15 jaar in een Reggaeband gespeeld als drummer incl blazers....En natuurlijk alles wat erbij komt kijken.
 6. Zomaar wat antwoorden; Antwoord 1: Ik had het niet geloofd als ik het vanavond niet zelf had meegemaakt: de man heeft een nog beter gehoor dan ik zelf. Zelf hoor ik altijd aan het timbre van instrumenten of die dicht bij de waarheid klinken. Of musici daarbij precies in het midden staan, of iets meer naar links of rechts, of hoger en lager, of naar voren of naar achter, maakt mij niet zoveel uit. Antwoord 2: niemand. Antwoord 3: ik maak mij niet druk. Mag ik jou ook eens een vraag stellen? Wat zijn jouw studies c.q. luisterervaringen inzake levende muziek?
 7. Met alle respect voor Cock...Maar jij JD beweert toch steeds dat jij weet hoe alles moet klinken toch? ..Klonken die toeters niet scheef dan? En wie heeft dat element er dan scheef ingezet?...zomaar wat vragen. En dan nog...Als jij het niet hoort, waar maak je je dan druk om?
 8. Als ik handmatig de volume verstel dan valt het geluid weg, ik moet hem dan opnieuw opstarten. Iemand die kan helpen? Video: https://imgur.com/a/6OcnITG
 9. Cock en Cor op bezoek bij J.D.; Tijdens de platenbeurs van vorige week spraken we af dat beide heren eens langs zouden komen. Vanavond was het dan zover. Tot mijn grote verbazing hoorde Cock dat een zangeres op haar knieën zat. Tja, wat moest ik daar nou van denken? Wat bleek, haar stem zat te laag. Okay ................... Verder zat haar stem niet precies in het midden. Uh, ja ................. En de ene speaker klonk ook anders dan de andere. Gaat u verder .................. Dat komt deels door de muur die er schuin achter staat. Dat zou zomaar kunnen. "Ik weet al", zei Cock, "het element zit er scheef in". Oo echt? En ja hoor en niet zo'n beetje ook. Hoe kan dat? Het is een raadsel. Tegenaan gestoten? Tijdens transport? Kabouters? Hoe het komt, dit moet nagekeken worden. Morgen onze Roger maar eens bellen, want zo gaan alle platen er aan. De volgende keer gaan we met roze ruis aan de gang. Daarmee wil Cock de luidsprekers beter plaatsen. Daar is roze ruis beter geschikt voor dan het aflezen van een sweep. Dat klinkt logisch. Mijn kleine kamer heeft natuurlijk zijn beperkingen, maar het kan beter. Knap dat hij dat allemaal hoort. Ik doe er dankbaar mijn voordeel mee. Nog een mooie lp gehad van de beste man.
 10. Ik dacht even dat het om het naspelen was....Een goede singer/writer heeft niet 1 hitje. maar lanceert vele jaren lang.
 11. Ach dat is van alle tijden, Leo Blokhuis geeft élk jaar voorbeelden tijdens de Top 2000. Sommige covers zijn gewoon veel beter dan origineel.
 12. Ik hou het technisch gezien maar op een SL-1200G.
 13. Mooi heh die chickies...Het gaat er niet om of je het na kan spelen, maar dat je het verzonnen hebt, op het moment van de tijd.
 14. Volgens mij is dat niet vast te stellen. Dat is persoonlijk. Dus dat je het niet weet klopt.
 15. Hoe goed moet iets zijn? Wat is "top"? Waneer is vinyl de beperkende factor? Ik weet het niet.
 16. Hij zal best wel goed zijn, maar als ik een top DT zou willen hebben, dan zou ik liever de top Rega kopen (Naia of Naiad). Dat spreekt me veel meer aan dan zo'n bling bling ding
 17. Leuk maar ik kan helaas niet. https://www.hollandinternationalbluesfestival.com/artiest/ally-venable-band/
 18. Last week
 19. dat is een methode om fouten te minimaliseren, niet zoals bij andere protocollen om het bericht opnieuw te laten sturen wat ook logisch is daar hmdi bedoeld is voor een soort an burst modus van hoge data dichtheid.
 20. Deze cover vind ik beter dan het origineel ....
 21. Wat een band https://youtu.be/_ojosdnm3f4
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...