Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Toetsenist Andy Fletcher van Britse band Depeche Mode overleden
 3. Today
 4. Kennelijk wordt deze ruimer ingezet Peter.
 5. Funkadelic - Maggot Brain Originele CD master
 6. Dan maken we er gelijk een High -Endforum meeting van bij I Ear. Ik ben er nog nooit geweest.
 7. Dat wil ik ook wel meemaken bij de I-Ear show.
 8. Ja wel hoor: “het klinkt als Sonore” Interessante ontwikkeling. Mooi dat Blumenhofer door gaat met ontwikkelen. Hulde aan Thomas. Komt deze technologie ook in de lagere series terecht? edit: tikfoutje corrigeren
 9. Leuke ontwikkelingen weer allemaal. Wel een reden om eens de i-Ear show te gaan bezoeken.
 10. Alan White, Yes and John Lennon drummer, dead at 72
 11. Dat ziet er wel ff anders uit die Blumenhofers. Ziet er niet als als gewone woofers en niet alleen vanwege de phaseplugs. Ik heb dat gevoel ooit ook een keer gehad heel lang geleden bij Analogue Audio in een demoruimte. Dat was zo van een andere en meer reële weergave dat alle andere demo’s meteen tot hifi werden. Alsof mensen en instrumenten meer echtheid hadden en realiteit. Net alsof ze er stonden zeg maar. Mooi dit soort ervaringen. Zullen wel kostbare speakers worden.
 12. Op veel nieuwe eindversterkers zitten "wappers" met een meer logaritmische schaal vanaf b.v. 0.001 watt. Daardoor zie je de meters veel meer bewegen.
 13. Dat wordt een beetje krap, Glenn gaat ook al mee in de vrachtwagen... Aangaande dat i-EAR gebeuren, van den Hul zelf was ook zo onder de indruk van dit systeem dat hij er op stond dat ik die show met dit systeem ga doen, hij wil er zelf bij zijn en dan weer een keer met al zijn elektronica. Het zou buiten Munchen de eerste beurs weer zijn waar hij persoonlijk aanwezig is, daar was hij eigenlijk 4 jaar geleden al mee gestopt. Hij wil nog 1 x echt knallen... Met een week of 3-4 ga ik samen met zijn oudste zoon nog een keer naar Thomas om daar alle vdH electronica, de Reed draaitafel, arm, element en de CNT kabels aan te sluiten om te zien hoe zich dat gedraagt. Ik ben altijd graag een beetje voorbereid op het hoe en wat, het verleden heeft wel geleerd dat combi's op papier zich totaal anders gedragen dan in de praktijk...
 14. Je hebt bij mij ooit ook geluisterd naar een Regenerator van Hanze hifi op een Garrard 301 weet je nog. Dat klonk zuiverder en gedetailleerder. Mooie dingen.
 15. Nee hoor, die allergrootsten achter in de hoeken zijn de Darth Vaders, die moet ik in september naar Denemarken brengen. Wordt ook nog wel ff een dingetje... De rest van de foto's maakten toch wel duidelijk om welke het gingen?
 16. Wel een leuke test van mensen die ik serieus neem https://audio-creative.nl/recensie-2/ps-audio-stellar-powerplant-p3/
 17. Zover ik jou ken heb je het over de grootten Marco !
 18. Ik heb in Muenchen braces gebruikt. Daarmee loop ik ook een stuk rechter zelfs na ik de braces af doe. Dus bij wandeltochten ga ik ze maar gebruiken naast regelmatige oefening. Ik zit op een fysio clubje onder leiding van een fysiotherapeute. Vergelijkbare mening als jij. Bedankt in ieder geval!
 19. Bij de weg, we zijn nog een dag bij Thomas B. bezig geweest (inclusief AJ), de nieuwste creatie van Blumenhofer is (in mijn optiek) zo goed, dat dit geen High-End meer is, voor dit niveau moet er nog een naam uitgevonden worden... Ik heb ze geboekt voor de i-EAR show, daarna gaan ze naar de nieuwe locatie van Rhapsody De compression driven 16 inch woofers met massieve phasepluggen... Het gemak waar dit mee weergeeft is zo echt, we zijn er serieus een tijdje heel stil van geweest!
 20. Dan hebben die Diapasons toch meer power nodig. Maar nogmaals het klonk prima.
 21. De versterkers waren ook van van den Hul... De Trafomatics stonden in een andere ruimte. En ja, ik ben best wel even serieus bezig geweest met die vdH set omdat ik die Diapasons niet goed kende, maar het was me toch gelukt om het weer een beetje ''mijn'' geluid te geven. De meest lovende woorden waren van AJ zelf, ''dit klinkt beter dan mijn eigen demo-ruimte''
 22. Inmiddels besteld via ebay 2e hands, maar wel volledig met alles er op en er aan. Een bezoek aan de leverancier kost meer geld en tijd, en de software heb ik ook al.
 23. Dat snap ik, maar toch apart. De VU-meters van de 170dc slaan inderdaad nauwelijks uit. Schijnbaar is de Marantz 3250b toch een beetje "te braaf" t.o.v. de NAT Audio Plasma.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...