Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  770
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. Ik wil Cock helemaal niet bezoeken, ik heb daar geen behoefte aan....Net zoals Cock geen behoefte heeft om op een forum te gaan schrijven. En ik weet allang waarom hij dat niet doet. Het gaat niet om Cock of om zijn mooie spullen en prachtig geluid, het gaat over dat overdreven adorerende Goeroe gedrag van anderen. Dit was het laatste wat ik erover zeg.
 2. En als Cock hier mans genoeg is om telkens te reageren, ben ik mans genoeg om hem te bezoeken
 3. Dat is flauw Ove...Ik heb al eerder gezegd dat ik Cock heel hoog heb zitten. Ik zit helemaal niet meer zo in de hobby dat ik elke week mijn pluggetjes ga poetsen weet je. Waarom zou ik 400km gaan rijden om Cock zijn fantastische geluidje te gaan aanhoren? Ik weet zeker dat elke avond te kort is als ik bij hem op visite ga. Maar ik mag ook kritische vragen stellen toch?..Cock antwoord niet eens!...Ja via via...Ik maak ook spelfouten weet je
 4. Je laat je verleiden...Je gaat denken dat jou geluid slechter is.
 5. Je bedoeld dat mijn postings jou niet zint...Yups dat is waar
 6. Het is net zoiets dat je elke week naar Natasha gaat met die dikke tiete en dan weer thuiskomt....zeg maar.
 7. Nah..Ik ben niet zo desperate....Uiteindelijk moet je ook weer terug naar huis
 8. Ja maar wacht eens..Dat zegt natuurlijk helemaal niets....Wat is jou mooiste element....zit er nu Nanotube in die arm? en en wat dan?
 9. Ik ben al heel vaak uitgenodigd door Cock via via. Maar wat heb ik daar nou aan? Ik kan het niet eens kopen...Ja delen ervan, voor heel veel. En dat het bij Cock weergaloos klinkt ben ik zeker van! Maar daarvan zijn er meer hier.
 10. Geen bitterheid maar een constatering..Op die andere Fora verdedigen ze weer heel andere belangen....Ieder zijn ding zeg maar
 11. Misschien moeten we ergens een standbeeld voor hem plaatsen...Want elk forum heeft wel een Goeroe min of meer.
 12. Roots

  Singles

  Ik heb nog 1 singeltje...Het was volgens mij het eerste singeltje van mij pa...Tavares-Heaven must be missing an angel
 13. Welnee....Zie jij van die irritante banners hier, die continu voorbij lopen en knipperen?
 14. Dat is weer wat anders....Een accu heeft geen last van 50Hz Inderdaad als je met 4 diodes gelijkricht heb je al een 100Hz rimpel wat de rimpel een stuk kleiner maak, makkelijker in het afvlakken. Maar als je 2 dezelfde trafo's neemt en je belast ze verschillend is de fase verschuiving ook weer anders.
 15. Handig die links. https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/versterkers-en-receivers/m1686591878-the-alchemist-apd25a-the-mono-apd24a-the-pre Zeer zeker bijzonder spul.
×
×
 • Create New...