Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  1123
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1342 profile views
 1. Wat hij erbij vergeet te vertellen is dat een luidspreker unit inductief is. Dus de sinus van spanning en stroom ijlt na op elkaar. Door een condensator ervoor te zetten verminder je juist dat faseverschil...Je komt dan meer faserein uit. Bij een spoel moet er eerst spanning zijn, en de stroom hobbelt er graden achteraan. Bij Capaciteit, een condensator moet er eerst stroom zijn voor er spanning kan zijn...Het heft elkaar op als je het goed doet.
 2. Om meer faserein uit te komen lijkt mij dat de beste oplossing.
 3. Het hoog heeft op die manier wel meer last van die hogere stroom en spanning(inductie)..Je gaat juist bi-wiren omdat te voorkomen.
 4. Leuk dat je probeert mee te doet Kraus. Probeer eens een link te plaatsen?
 5. Mooi...Je gaat ineens naar die zekerheid...Die er niet eens was ofzo.
 6. Het is weer tijd om je woofers te ontdoen van overmatig stof Luister heel het album maar.
 7. Het leuke van dit Filmpje is het enthousiasme, het plezier wat ze hebben samen. Muziek maken is leuk...Daarom heb ik 15 jaar in een Reggaeband gedrumd.
 8. Het lekkere eraan vind ik dat het een enorme drive kan hebben. Net de klemtoon van de bas iets voor de tel leggen zodat het lekker gaat stuwen, met heel veel rust.
 9. Leuke speakers, Mundorf condensator voor het hoog en een luchtspoel voor de woofert...Echt wel kwaliteit. Die Nad is ook prachtig "speelgoed"...Veel plezier ermee.
 10. Hehehe Seed..A tribute to Rootsmusic
 11. Dat gaat nogal een klus zijn...Je moet het dan eigenlijk 2x doen héh, in verband met die losse armbuis. Zorg er iig voor dat je die fragiele connecties niet kapot soldeert. En hou dan meteen massa en min gescheiden, zodat je er ook een gebalanceerde aansluiting van kan maken.
 12. Ik zal het je nog gekker vertellen...Ik heb een tafelventilator, en als die draait zit er muziek in. Echt waar! Probeer eens wat beter afgeschermde kabels...Beweeg eens met je kabels....Plug eens wat kabels uit....Pak een pan en zet hem eens over je verdachte apparatuur. Zoek en gij zult vinden.
×
×
 • Create New...