Jump to content
High-End Forum

Roots

Members
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

About Roots

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

394 profile views
 1. Nou dat weet ik niet...In ieder geval niet op die luidsprekers in die zaal.
 2. Grappig is het inderdaad...Volgens mij is het vooral veel aan Jeff Rowland versterkers...En die 4 stekkerboxen dan, gevoed door wat dropveters
 3. Tellurium is ook weer typisch zo'n merk die alles in het programma heeft wat een ander uitgevonden heeft...Als je dan toch in de markt bent voor nieuwe kabels, kijk eens naar Cardas.
 4. Roots

  DC filter

  Een mooie sinus met een verschoven Phi gaan niet samen, het is maar net hoe je meet. Maar verder in de keten gaat die verschoven sinus steeds zwaarder tellen...Het herhaalt(versterkt of compenseert) zich keer op keer.
 5. Roots

  DC filter

  laten we het hopen. Faseverschuiving heeft niets met de groepen te maken, of fases Hans...Maar met de apparaten die erop aangesloten zitten. Phi is de faseverschuiving toz van de stroom op de spanning en heeft niets met groepen of fases te maken.
 6. Roots

  DC filter

  Dat zijn Kappa7 zijn woorden Hans....Hij gaat niet interessant doen met Phi en zo
 7. Roots

  DC filter

  lees nog eens goed Dat ding hangt daar speciaal om de vervuiling te meten...Het display laat alleen zien wat jou slimme energiemeter ook al meet.
 8. Roots

  DC filter

  Het kan niet aan mijn 34" 4K scherm liggen. Maar die foto van de PQ-Box 300 laat helemaal niets meer zien wat jou eigen slimme energiemeter ook al meet.
 9. Roots

  DC filter

  Zo lijkt het dan toch..Maar jij had al op het apparaat gegoogeld.
 10. Roots

  DC filter

  Er zijn ook regelmatige pieken te zien op 150KHz. Op welke fase staat je audio ook alweer Thei, en staat je Puritan altijd aan?
 11. Roots

  DC filter

  Prima vragen Kappa7! Nog even en dan heeft iedere audiofiel een aggregaat op zijn dak staan alleen voor de audiogroep?
 12. Dat weet ik niet heh....Maar wel uit je portemonnee toch, ...tenminste als je een beetje up to date wil blijven met je gehakte makkers
 13. Ik waarschuw alleen maar...Sommige mensen sparen heel lang voor hun spulletjes. En degraderen hun apparatuur in prijs met die behandeling enorm.
×
×
 • Create New...