Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  595
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

559 profile views
 1. Ik weet niet zeker of de Delta ook hars gevuld is, want die heeft volgens mij een zwaardere aluminium armbuis, en niet van Titanium. 150 zou al goed betaald zijn.
 2. De Delta had een nieuwprijs van 800 gulden. De armbuis zit volgens mij volgegoten met hars, en daardoor kan je de bedrading niet vervangen.
 3. Eigen achterzak vullen? Sterker nog! De oogarts in het ziekenhuis waar mijn vriendin terecht kwam, adviseerde haar om naar zijn privé kliniek te komen om haar trifocale lenzen te laten zetten
 4. Voortaan is het sorry...right?
 5. Ach...Ik denk dan wat zonde dan toch...The man heeft echt goede antwoorden..soms. Ik maak hier de schrijffouten...Maar jaren lang niet dezelfde.
 6. Tegen degene die al jaren sorrij zegd.
 7. Sorry!...Normaal heb ik niet zoveel met taalfouten, want ik maak ze zelf steeds....Maar jij maakt dezelfde fout al jaren.
 8. Mooi is dat héh...Heel dat concert is fantastisch.
 9. Het zijn voornamelijk correctienetwerken idd. Als je echt aan de slag wil met dat filter dan overstijgt de prijs de waarde van heel die luidspreker. Dat Tweeter gedeelte is wel iets om over na te denken Zijn trouwens jou filters niet Kappa.
 10. Roots

  TDA1540 DAC

  De DAC van Pjotr heeft dus de P uitvoering zo te zien op de foto. Volgens Cees Ruijtenberg van Metrum Acoustics hebben alle commerciële DAC chips een ingebouwd filter die niet uitgezet kan worden. Daarom gebruikte hij industriele DAC chips omdat die filterloos zijn.....Zou het kunnen dat er in de 1540 ook nog geen filter zit omdat het de eerste DAC was?
 11. Na 1 dag mag de protectiekap er al af Carl en zie je meteen perfect, paar daagjes druppelen en klaar. Mijn vriendin moest een nieuwe bril en de opticien vertelde haar dat ze eerst iets aan haar staar moest laten doen. Ze heeft toen meteen trifocale lenzen laten plaatsten. Moest per oog 2400euro bijbetalen. Haar ogen blijven nu voor de rest van haar leven perfect. Best raar als je naar haar pupillen kijkt, dan zie je een klein shuttertje heel snel open en dicht gaan.
 12. Roots

  TDA1540 DAC

  Best raar dan toch héh...Waarom zou de allereerste dac chip de beste zijn, of het best klinkende/muzikaalste. En niet die 1541 want dat is dan toch een verbeterde versie?
 13. Roots

  TDA1540 DAC

  Lekker straight forward..zonder al dat extra gedoe Mijn CD 94 toendertijd hadden de Crown versie ervan volgens mij.
×
×
 • Create New...