Jump to content

Groovy

Members
  • Posts

    5822
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Groovy

  1. Zeker jammer, ik heb er ook wel eens iets gekocht.
  2. Groovy

    Voedingen ?

    In het centrum van Tilburg zit een winkel met bijna allemaal spullen uit vervlogen tijden waaronder heel veel treinen en toebehoren, ik mag het graag zien.
  3. Staat het element in beide draatafels met de naald recht in de groef. Staan beide armen loodrecht boven de plaat bij het draaien.
  4. Ik heb er een paar beluisterd, erg mooie opnames.
  5. Mooie hobby, leuk om mee bezig te zijn.
  6. Dat was geen half werk, complimenten.
  7. Goed dat je ervaren hebt dat en hoe het laagprobleem opgelost kan worden Carl.
  8. Yep, iedereen die concerten bezoekt weet dat wel.
  9. Toch triest dat je ondanks alle moeite en investeringen nog steeds geen bevredigend resultaat behaald hebt. Maar vooral doorgaan tot het is wat je wilt.
  10. Rivasono heeft te maken met Carl (punt)
  11. Wellicht is dat de oplossing, het zal altijd iets doen. Jij wilt alleen effectief spul en het moet ook mooi zijn,dat vraagt een mooie ruimte ook. Ik heb zwarte matten van de Gamma,goedkoop en het werkt ook. Effe e100 tegenaan gooien en 4 pakken kopen en dan maar testen wat ze doen in je ruimte. wellicht kun je daarna een gerichtere aankoop doen.
  12. Vreemd, met mijn Kefjes en andere luidsprekers krijg ik ook de staande golven niet weg. Met open baffle Philips 12202 nergens last van. Ik draai nu zelfs in de breedte en ook dat klinkt erg goed. Mijn kamer is maar 6x 2,30 meter, het staat wel bomvol dat zal ook zijn invloed hebben, en achter de luisterstoel demping. Ik hoop echt dat het goedkomt bij jou,heel vervelend.
  13. Zondermeer een hele mooie kamer. hopelijk word het laagprobleem getackeld.
  14. Parametische equalizer zou Seed misschien als goed bedoeld advies geven. Een flutoplossing mijnerzijds, knijp het laag een beetje dicht en ga verder van de ls zitten.
  15. Ik ben eigenlijk verbaast dat na de investering van Carl in zijn ruimte het laagprobleem zo hardnekkig blijkt te zijn dat het bijkans niet te tackelen is. Wat meer absorberende materialen er in, voor achter en zijwanden?
  16. Weet Rivasano van je laagprobleem Carl, je kun toch zeggen dat zijn adviezen niet gebracht heeft wat je ervan verwachte. Wellicht heeft hij de oplossing.
  17. Leuk om weer eens bekende en onbekende te zien. Omdat we eerder weg gingen dan dat het everzwijn goed gegaard was is dat aan onze neuzen voorbij gegaan. Het was best gezellig. Dank aan Marco en Glenn voor de organisatie.
×
×
  • Create New...