Jump to content

Groovy

Members
 • Posts

  5294
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Groovy

 1. Die word weer als nieuw, als jij hem onderhanden neemt Jack.
 2. Groovy

  DAE

  Leuk dat je weer op de I-Ear show staat, dat word genieten.
 3. Zeker, ik speel graag met mijn spulletjes Jack. Binnenkort komt er een cassettedeck bij, gewoon omdat ik dat leuk vind.
 4. Toch wel,ondanks dat ik 350 lp verkocht heb, die stonden daar al meer dan een jaar onaangeroerd te staan. Nu draait het tapedeck, ook leuk. Softies jaren 50-60-70 opnemen.
 5. Groovy

  Conrad Johnson

  Een gebogen ruit kan ook, maar dat is prijzig. https://www.agcnederland.nl/glasproducten/gebogen-glas/
 6. Zojuist terug thuis van een bezoek aan Cock. Tja, het is en blijft indrukwekkend hoe zijn set klinkt. Nu met een nieuw dac en nieuwe Fieldcoil mono en stereo elementen die hij zelf maakt. Het kan altijd beter, maar het is voor mij moeilijk om er de vinger op te leggen aangezien het al een tijd geleden is dat ik was. Maar de muzikanten en zangeressen lijken in de kamer te staan, onwerkelijk dat het uit de Kefs komt. Cock is gek op jazz en dat draaide hij dan ook, of je er nu van houd of niet het klinkt gewoon prachtig en dat maakt dat je toch een beetje van gaat houden. Een prachtige mono lp van Peggy Lee en Billie Holiday, en nog een paar voor mij onbekende jazz muzikanten, en ook nog een lp met orgelmuziek ,oh wat gaat dat laag 16 hz het rolde gewoon naar je toe. Het was weer genieten uiteraard met koffie en gevulde koek. Ik ga nooit weg met lege handen, een tijdje geleden sneuvelde een een voorversterker buisje van mijn phono dude, Cock haalde zijn mooiste buisje tevoorschijn en dat kreeg ik mee. Bedankt Cock.
 7. Mooie ligfiets, Een dikke Giant is ook mooi, hopelijk blijft hij heel.
 8. Hier geen E-bike, ik loop liever dan dat ik fiets, mijn vrouw heeft er nog geen behoefte aan, die fietst op een Koga.
 9. Groovy

  Conrad Johnson

  Heel mooi spul, maar ja die prijs. Er zullen vast mensen zijn die het kunnen betalen.
 10. Ook met een app op mijn phone. Misschien niet exact maar dan toch een indicatie. Met de gordijnen dicht is het nog minder. Een kennis van mij heeft zijn plafond laten spuiten met akoestisch materiaal, volgens mij stucwerk met korrels die absorberen. Dat was niet goedkoop maar het werkte wel. https://www.acosorb.nl/informatie/geluidsabsorptie-plafond
 11. Jij woont in een stille omgeving Carl, dat is ook een voordeel. Bij mij is het nu 33 db, vanavond zal het minder zijn. Je kunt ook nog je wanden en plafond met akoestisch materiaal laten spuiten.
 12. Nog even melden dat ik de tweeters schuin omhoog achter op de open baffle heb geplaatst. Dat klinkt het beste, ook hoor ik vrijwel geen scherpte meer. Toch weer een beetje beter vind ik.
 13. Ik heb niets bijzonders gedaan om de akoestiek te verbeteren en toch klinkt het in mijn beleving goed. Dikke gordijnen tapijt op de vloer links een kast, rechts een radiomeubel en tegen de achterwand een servies kast. Alleen de gordijnen heb ik gehangen met het ook op de akoestiek. Niets gemeten, het zal vast beter kunnen.
 14. Cd 1 van een serie van 10 Nasty Rockabilly die ik kreeg op scandisk card compleet met porno afbeeldingen die ik u zal besparen Deze zet ik over op tape.
 15. Het is zeker een goede zanger met een aangename stem. Ik heb er geen lp of cd van, maar luister naar hem via Spotify.
 16. Twee mono platenspelers verkocht, natuurlijk wel eerst muziek gedraaid.
×
×
 • Create New...