Jump to content

Beheer

Admin
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1493 profile views
 1. @Mediator, hoewel het niet te laat is om iemand iets te leren hoeven we niet op elke slak zout te leggen
 2. Mijn idee, maar wilde het even zeker weten, verborgen dus. On topic maar weer!
 3. Ik heb actie ondernomen mbt. tot het overtreden van de forumregels. Wat willen jullie dat ik doe met de posts in dit topic welke hiertoe aanleiding gaven; verbergen of laten staan?
 4. Hallo Christiaan, Hier een handleiding hoe foto's ed. te plaatsen: https://www.high-endforum.nl/topic/15979-gebruik-van-afbeeldingen-of-attachments
 5. Ik vindt het verder een prima topic. Mijn verzoek was enkel om de discussie over de verkoper te stoppen.
 6. Omdat we het verhaal van de verkopende partij hier niet horen. Wat anderen hier al gezegd hebben, het element lijkt / oogt / werkt "als nieuw" en voor zover ik kan zien is het dus nieuw en ook zo verkocht. Dat het bouwjaar anders is dan verwacht had misschien gemeld moeten worden, maar de vraag is of dat ter zake doet gezien het element nog steeds verkocht wordt. Als je weet dat een dergelijk element vele malen duurder is dan wat je nu betaald hebt dan kun je weten dat er iets is waardoor het goedkoper is. Als je bedenkt dat "overjarig" ook een veel gebruikte term is, of "uitloop" ook, had deze woordkeuze door de verkoper misschien beter geweest. Maar nogmaals, wij weten niets van de kant van de verkoper.
 7. Mijn verzoek is om de discussie over (eventuele) "oplichting" etc. nu te stoppen.
 8. Er is een update beschikbaar. Echter moet daarvoor een aanpassing aan de database gedaan worden en moeten we over van PHP7 naar PHP8. Dit moet ik allemaal even gaan inplannen, samen met onze hoster. Mijn vermoeden is dat dit dan opgelost is.
 9. De meeste "Guests" zijn inderdaad bots. Sommige indexeren het forum, de (meeste) anderen proberen zich te registeren, dat zijn Spambots. Die komen meestal niet ver omdat ze geen geldig e-mail adres hebben, een e-mail adres wat bekend is als Spam-adres. Of het IP-adres waarvandaan ze komen is bekend als Spam-IP-adres.
 10. Ik heb even wat posts verwijderd. Ook de topic-titel aangepast.
 11. Dat heb ik gedaan. Er staat ook een opmerking bij, onderaan de post:
 12. Beheer

  FB860

  Zoek anders een op: Henk Speaker reparatie in Huizen.
 13. Nu lees ik (bijna) alles wat geplaatst wordt maar heel soms is er iets waarvan ik denk "moet dat nou zo?". Ik ben wel van mening dat men wel wat moet kunnen incasseren, tegenwoordig is men al gauw gekwetst. Het ligt ook aan de persoon zelf hoe er mee om te gaan en rapporteren als iets je niet bevalt is vrij eenvoudig.
 14. Helaas heeft onze spam beveiliging ons vannacht in de steek gelaten. Niet echt, het account wat zich registreerde was (nog) niet bekend bij de spam-dienst die ons beveiligd. Het account is inmiddels gebanned en aangemeld bij de spam beveiliging en de spam-topics verwijderd. Naar nu blijkt heeft de modules aan de rechterzijde een "bug" en hierdoor staan de spam-topics er nog. Deze bug is gemeld, de topics zullen vanzelf uit het zicht verdwijnen.
×
×
 • Create New...