Jump to content
High-End Forum

Beheer

Admin
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Beheer

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is echt een no-brainer VANZOMERENG. Ik zie daar echt een nieuwe kabel laten leggen. WiFi is leuk voor laptops, telefoons, tablets etc., maar tussen routers etc. beter van niet.
 2. Beheer

  Netgear router

  Als de router niet meer geschikt zou zijn dan had Ziggo je al een nieuwe gestuurd. Verder worden updates automatisch door Ziggo op je router geplaatst.
 3. Beheer

  Netgear router

  Je schakelt hiermee wel één zwakke verbinding uit, de WiFi op de streamer. Dan heb je alleen de connecting devices zoals iPad en telefoon op je WiFi, dat is wel aanbevelenswaardig. Zorg wel dat je de WiFi op de streamer uitzet als je eenmaal bekabeld bent!
 4. Beheer

  Netgear router

  Ligt er bij de TV nu een Internet kabel en staat de Auralic daar naast?
 5. Beheer

  Netgear router

  Als de Auralic via WiFi babbelt en de iPad/iPhone ook heb je 2 WiFi factoren die voor problemen kunnen/zullen zorgen. Voordat je de boel omgooit met een andere/nieuwe router even resumeren: De router staat in de kelder, daar zit je alarm bedraad op en geeft WiFi naar het huis. Je hebt een 2 WiFi punt/versterker op de 1e verd. in je huis(?). Wat voor apparaat (Merk/Type) is dat? Op de BG staat de TV naast de Auralic, is bedraad (aan het Internet?). Vergeet ik iets?
 6. Beheer

  Netgear router

  Ik neem aan dat Auralic Mini bedraad zit? Als je iPad dan problemen heeft kan het toch je WiFi zijn gok ik. Wat is de leeftijd van je iPad, welk type is het? Hier thuis hadden we problemen omdat onze oude iPad's moeite hadden met de 5Ghz van de WiFi ondanks dat ze het wel aan zouden moeten kunnen. Nieuwere iPads werken wel zonder problemen op 5Ghz. Dat kan ook een oplossing zijn.
 7. Beheer

  Netgear router

  Wat wil je precies bereiken? Wil je de Netgear neerzetten dan zou ik je modem/router van Ziggo als enkel modem laten configureren. Maar dat is allemaal wel wat veel werk, zeker voor een "leek". Als je alleen betere WiFi wil kun je beter een goede WiFi AP (AccessPoint) op een centralere plek plaatsen.
 8. Het is nog niet gewijzigd, als ik deze wijziging ga doorvoeren kondig ik dat uiteraard aan.
 9. Topic afgesplitst van: Weer 'n audiofiele dag... III
 10. Als men ingelogd is dan staat het zg. UserCP (Gebruikers Paneel) wat nu rechts-bovenin staat links. Dit lijkt mij beter werken.
 11. De variant Marble krijgt op ons verzoek een donkere achtergrond.
 12. Ik zou graag jullie mening horen over het Thema wat ik in gedachten heb. Het bied de mogelijkheden zoals ik reeds hierboven beschreven heb. Je kunt zelf wisselen naar een "donker" Thema mocht je dat bv. s'nachts willen, of altijd. Bij het "kwastje" kun je kiezen voor de beschikbare kleurenopties. Je kunt daar dus een instelling kiezen voor het Bovenkant (Header) en Achtergrond (Background) gedeelte en apart voor het Tekst (content) gedeelte. Bij deze demo zie je veel verschillende kleurencombinaties, wij zullen in principe alleen Blueberry (standaard) en Marble hebben. Het dus bied meer kleurenopties maar die zet ik standaard uit, tenzij iemand hier een bepaalde voorkeur er bij wil hebben. Mijn vraag is of jullie hier eens naar willen kijken: https://www.ipsfocus.net/4x/theme.php?id=8 En lever vooral ongezouten kritiek waar ik wat aan heb
 13. Edit: Hiervoor hebben wij het Verkoopsectie particulieren
×
×
 • Create New...