Jump to content

Beheer

Admin
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

832 profile views
 1. Je geschiedenis of je cookie? Wat is de exacte melding die je krijgt en wanneer?
 2. Default thema Bezoekers en forumleden krijgen automatisch het default thema: High-End. Nacht thema Omdat het default thema erg licht is bestaat er ook een donker thema voor s'nachts: High-End at Night. Wisselen van thema Deze optie is er alleen voor geregisterde gebruikers van dit forum. Onderaan het forum vindt je nu een extra optie: Theme.
 3. Als die taart genoeg is voor alle aanwezigen kan ik natuurlijk ook iets anders regelen?
 4. Ik zie dat het een druk bezochte dag wordt. Via Arden zal ik regelen dat er iets lekkers bij de koffie wordt geserveerd.
 5. Mocht er behoefte aan zijn dan kan ik wel het nodige aan advies geven mbt. WordPress. Ik beheer en onderhoud al jaren meerdere WordPress sites.
 6. Ik zou er persoonlijk voor kiezen dit bij een hoster te plaatsen. Voor € 5,- per maand heb je monitoring en backups. En je weet zeker dat je altijd on-line bent. Juiste PHP en MySQL versie etc. Voorbeeld
 7. Eindelijk is de update van een Mod van de Active Topics module voor deze en de vorige versie Invision Community beschikbaar. Deze werkt veel beter dan de standaard versie van dit forum zelf. Je ziet nu (weer) vette titel wat betekend dat je dat topic nog niet gelezen hebt. Verder zie je in welk forum onderdeel het topic staat en nog belangrijker: ipv. van wie het topic begonnen is en de daarbij behorende datum zie je nu wie er wanneer voor het laatst heeft gereageerd. Ook wordt deze sneller ge-update dan de standaard versie. Deze module Actieve Topics zie je alleen op een laptop/desktop Pc en bevindt zich aan de rechterzijde van de layout.
 8. Ah! Ik zie dat het je al gelukt is met het plaatsen van afbeeldingen
 9. Hallo Groovy, Hier kun je alles nalezen: Met name dit stukje is voor jou van belang: Het hosten / opslaan van afbeeldingen bij 3e partijen Er zijn enkele, gratis, websites waar jij je afbeeldingen kunt opslaan. Het enige wat je hoeft te doen is een account registeren, net zoals je hier deed. Hierna kun je foto's uploaden en de koppeling / url hier delen, rechts onderin een Forum-post via: insert image from URL. Vindt je op een andere site een plaatje wat je hier wil delen, kijk wat de url is van dat plaatje en deel deze dan hier op de zelfde manier. Lukt dat niet en zie je geen plaatje dan kan het zijn dat deze site het zg. doorlinken van plaatjes niet toe staat. Voorbeelden van "gratis" sites: https://postimages.org/ https://imgur.com/ Houd rekening met de Voorwaarden die dergelijk sites kunnen stellen aan het gebruik van hun diensten.
 10. Ik denk inderdaad dat we het houden bij zoals het nu is.
 11. Bedankt voor het meedenken! Dat is inderdaad een beter idee:
 12. Ik heb toch even gekeken of er een combinatie mogelijk was met een groef zoals iemand opmerkte. Dit bleek zeer lastig en het werd er niet mooier op. Vervolgens heb ik gekeken naar het huidige logo en of ik iets meer kon met het stukje sound-wave wat ik er voor heb gezet. Hiermee ben ik gaan spelen en heb een overgang tussen de sound-wave en onze naam gemaakt. Wat vinden jullie hiervan:
 13. Bedankt voor de complimenten Zoals in de eerdere reacties al gemeld het het eerdere logo inderdaad veel weg van de beurs in München en vandaar het logo zoals het nu is. De suggestie om het meer op een groef te laten lijken vindt ik wel een goeie, ik zal eens kijken of hier wat mee aan te vangen is.
 14. Afgehandeld per 19 augustus 2021 7. Theme / Template - Door de update naar 4.6 is de standaard template helemaal bij-de-tijd. Het is niet (meer) nodig om een 3e partij template te kopen - Er is een thema; High-end. Een licht (kleur) thema met blauwe accenten en is het default / standaard template wat iedereen automatisch krijgt en ziet bij een bezoekt. - Er is een thema; High-end by Night. Dit thema kan alleen gekozen worden als je forumlid bent. Onderaan het forum vindt je nu een extra optie: Theme. - Additioneel hebben we nu ook een eigen logo en Favicon. Mede omdat we straks deel uit maken van de Invison Community App. Hiermee is dit gehele topic ook afgerond.
×
×
 • Create New...