Jump to content
High-End Forum

Beheer

Admin
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Beheer

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. We zijn over naar SMTP. Mailverkeer werkt weer
 2. Momenteel ondervinden we problemen met het versturen van e-mail via dit forum. Berichten dat er reacties zijn op een topic wat je volgt, of een PM die je hebt, komen soms niet aan. Onze hoster: "Outbound filtering is sinds enkele dagen van toepassing op alle uitgaande email", dit zorgt er soms voor dat uitgaande mail wordt gezien als spam. Dit gaan we oplossen door over te stappen op SMTP mail, we wachten nog op de juiste instellingen die we nodig hebben voor onze software.
 3. Bij deze! Meteen maar even de indeling aangepast.
 4. Posts in dit deel van het forum tellen niet mee bij je forumstatistieken.
 5. Heren, ik zie nu in dit topic en in Weer 'n audiofiele dag... III dat de sfeer nogal kriegelig wordt. Ik stel voor dat jullie allemaal even een stap terug doen, desnoods een dagje even niet op het forum, en dan weer met een frisse blik terug.
 6. Zoals jullie zien heb ik een paar reacties van personen die, n.a.v. mijn verzoek om de discussie over "Wappies" en "Techies" achterwegen gelaten, het toch nodig vonden hier over door te gaan. De volgende keer dat zo iets gebeurd krijgt men een "afkoelperiode" van 24 uur. Iedereen laat de ander hier in zijn waarde, bijt maar op je tong als je denkt dat een "grappige" reactie best nog wel kan.
 7. Zullen we de discussie "Wappies", "Techies" etc. verder buiten dit topic laten.
 8. *knip-plaatje* voordat ik de ANP Gestapo op mijn dak krijg. Even geleend van De Telegraaf, werkt prima. Als ik jouw url probeer weigert hij, misschien dat die site deeplinken niet toestaat? Ik wil liever niet sleutelen aan de grootte van een afbeelding om op te slaan, dat gaat bij onze hoster nogal in de papieren lopen. Daarnaast is vol = vol bij onze hoster en kan ik geen schijfruimte bijkopen. Je kent:
 9. Je hoeft niets met die melding te doen.
 10. Hallo Mumsoft, Het is aan jezelf of jij al je sets wil delen, het is geen verplicht veld. Als jij de andere 2 leeg laat zijn ze niet zichtbaar in je profiel.
 11. Ik heb de 3 set-beschrijvingen aangepast naar een Text-area. Nu kun je dus voor elk device een eigen regel maken. Kijk bij Carl zijn beide sets hoe dat er nu uitziet.
 12. Omgezet naar Text-area, de inhoud is bewaard gebleven. Kijk even bij Carl zijn beide sets hoe dat er nu uitziet.
 13. Ik zie dat ik het veld groter kan maken waardoor regels onder elkaar mogelijk zijn. Dus iets als: Versterker: Bla Tuner: Bla1 Platenspeler: Bla2 Lijkt dit wat?
 14. Ze staan alle drie optioneel. Misschien dat je een ander veld niet volledig hebt ingevuld?
×
×
 • Create New...