Jump to content
High-End Forum

Beheer

Admin
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Beheer

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik weet nog niet wat in de nieuwe versie zit dus daar is het wachten op. Omdat ik een beetje druk met werk ben is de update nog niet geplaatst. Als deze update is doorgevoerd zal ik eens kijken wat de mogelijkheid is.
 2. Ik zie, ik zie, wat jij niet (meer) ziet
 3. Leg even uit wat je precies bedoelt? Is er al een "forumlogo"? Mocht dat er niet zijn dan kunnen we misschien een Ontwerptopic openen. Overigens wil ik geen groot logo ect. omdat dit op mobiele devices anders bovenin te veel ruimte inneemt. Maar misschien is dit wel configureerbaar.
 4. Sinds deze week heeft Invision Community de update naar versie 4.5 van de door ons gebruikte forumsoftware vrijgegeven. De belangrijkste wijziging is dat er geen ondersteuning voor Internet Explorer 11 en ouder meer is. Dit betekend niet dat het forum met deze browser niet bezocht kan worden maar je kan er problemen mee ondervinden. Het is dan "jammer maar helaas". Misschien zullen wachtwoorden voor sommige accounts aangepast dienen te worden als deze door deze nieuwe versie als "zwak" worden aangemerkt. Misschien dat dit (tijdelijk) te omzeilen is maar hier begin ik liever niet aan. Ik gok dat jullie tijdens het inloggen een melding gaan krijgen mocht je wachtwoord "zwak" zijn. Er is een App ontwikkeld voor iOS en Android, nu nog in beta. Geen idee of hieraan additionele kosten zijn verbonden. Er is verder heel veel aangepakt en gewijzigd, te veel om op te noemen. Wil jij je er zelf in verdiepen dan kan dat hier: https://invisioncommunity.com/release-notes/ Wij draaien op dit moment versie 4.4.10 en gaan dus naar 4.5. Omdat deze versie ook een volledig nieuwe template engine en template (Front end) heeft voor zowel computers als mobile devices heb ik gewacht met de aanschaf van een template ondanks dat ik dit eerder wel van plan was. Ook omdat ik eerst wil afwachten hoe deze nieuwe versie uitpakt en daarna kijk ik eventueel verder. Wanneer gaan we updaten? Dat ga ik natuurlijk gedegen plannen, het is tenslotte een fikse update. Eerst wil ik even wat weken afwachten, wellicht komt er nog een patch achteraan omdat er nog ergens problemen zijn ontstaan. Omdat we zelf al de laatste voorliggende versie draaien verwacht ik geen echte (grote) problemen. Uiteraard kondig ik de datum en tijd van deze update ruim van te voren aan zodat jullie op die tijd alternatieve bezigheden kunnen inplannen zodat jullie niet onthand zitten. Natuurlijk zorg ik voor een gedegen backup
 5. Afgehandeld per 10 september 2020 2. Licentie Invision Community - De licentie zal automatisch verlengt worden, hier hebben we geen omkijken meer naar.
 6. Vanaf vanmiddag draaien we met een vernieuwde licentie. Omdat het een verlenging betrof hoefde ik weinig te doen. Enkel een "refresh" op de licentiepagina in onze Admin en klaar. Verlengen gaat vanaf nu automatisch.
 7. Aanstaande vrijdag is het 11 september en dan verloopt de huidige licentie van deze forumsoftware bij de "oude" eigenaar en voormalige beheerder. Ik zal zelf een nieuwe licentie aanschaffen waarmee het overdragen van ons forum naar mij als beheerder zal zijn afgerond. Om te voorkomen dat we licentieloos zijn zal ik de nieuwe licentie donderdagavond rond 18u. activeren. Niet dat ik verwacht dat er problemen zullen ontstaan maar mijn verzoek aan jullie als gebruikers is wel om er rekening mee te houden dat er rond 18u. even een hik-up zou kunnen optreden bij gebruik van dit forum. Uiteraard meldt ik het als het overzetten naar de nieuwe licentie (succesvol) is afgerond, maar ik vermoed dat men er niets van merkt. Mocht het onverhoopt toch misgaan dan is support dichtbij, de kans bestaat dat het forum dan even op zwart gaat of dat bepaalde opties niet werken.
 8. Ik ben zo vrij geweest dit topic af te splitsen van het Review topic en te verplaatsen. Dit zou anders het originele Review topic vervuilen.
 9. En je hebt je instellingen al nagelopen?
 10. Mis je dan e-mails die aangeven dat er een Pm voor je is of mis je de notificaties als je het zelf forum bezoekt?
 11. In de afgelopen tijd hebben zich meerdere nieuwe leden geregistreerd en die zijn natuurlijk van harte welkom! Enkele van deze leden bleken echter "grappenmakers" hun reactie(s) op ons forum lezend. Alhoewel ik alles strak bewaak ben ik niet altijd on-line Er is nu een regel actief die er voor zorgt dat reacties van leden, korter dan 2 dagen lid, automatisch worden verborgen als men een dergelijke reactie 1x rapporteert. Mochten jullie dus "vreemde" of "flauwe" opmerkingen van nieuwe leden zien die niet passen bij sfeer van dit forum rapporteer deze dan direct. Rapporteren gaat vrij makkelijk, elke reactie/post heeft in de rechterbovenhoek een Report Post. All reacties, ook nieuwe, van deze leden worden direct verborgen en worden dan pas weer zichtbaar als ik dit weer toesta. Deze Report Post liever gebruiken dan een reactie plaatsen.
 12. Allereerst excuses mocht men een Warning / Waarschuwing uit het verleden voor gelezen dienen te accorderen. Ook voor mij is deze software soms wat onduidelijk qua instellingen. De laatste week zagen / hadden wat vreemde registraties en deze personen stuurde ik dan een Waarschuwing, ik zag echter dat men gewoon "doorging" ondanks dat ik dacht dat men deze eerst als "gelezen" diende te accorderen. Zojuist zag ik dat er een "vinkje" niet aanstond, nu dus wel. Mocht je een (één of meerdere) Waarschuwing krijgen is dat iets uit het (verre) verleden
 13. Dat is echt een no-brainer VANZOMERENG. Ik zie daar echt een nieuwe kabel laten leggen. WiFi is leuk voor laptops, telefoons, tablets etc., maar tussen routers etc. beter van niet.
 14. Beheer

  Netgear router

  Als de router niet meer geschikt zou zijn dan had Ziggo je al een nieuwe gestuurd. Verder worden updates automatisch door Ziggo op je router geplaatst.
×
×
 • Create New...