Jump to content

Beheer

Admin
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

4140 profile views
 1. De melding heeft geen betrekking op dit forum. Wij linken onderwater niet naar een derde partij website. Ik heb de titel ook even aangepast. Als ik naar die website ga kom ik niet op een emoji website uit in ieder geval.
 2. Seed7 heeft mij op 12 december 2023 gevraagd zijn account te verwijderen. Ik verwijder geen accounts maar heb het geanonimiseerd. Mocht hij terug willen keren is een bericht via het Contact Us voldoende.
 3. Het mag duidelijk zijn: "Een beter forum begint bij jezelf". Zelf heb ik een enorme hekel aan off-topic reacties, ik vraag mij dan af "waarom?". De off-topic reageerder moet echt eerst maar eens bij zichzelf te raden gaan wat het nut is van een dergelijke reactie. Misschien denkt hij/zij dat het leuk of nodig is? Er is het forum-deel Off Topic Café, de naam zegt het al, is dat niet genoeg? Als jullie willen dat er hierop streng gemodereerd wordt dan prima, maar begin eerst eens bij jullie zelf. Zelfs dit topic blijft niet verschoond van idiote reacties. Waarom toch?
 4. Bepaalde delen van dit forum zijn enkel toegankelijk / zichtbaar voor geregisterde gebruiker. Het hele forum enkel zichtbaar te maken voor geregistreerde gebruikers schiet zijn doel voorbij. Overigens kan ik zoekmachines gewoon laten indexeren ook al zijn ze niet geregistreerd. Het "oog" is niet alleen bedoeld voor tere zieltjes, personen die aanstoot (kunnen) nemen aan bepaalde plaatjes. Maar ook om bijvoorbeeld iets niet te verklappen en zo iemand de keus de geven om het wel of niet op voorhand te willen weten. Denk bijvoorbeeld aan de uitslag van een wedstrijd of het slot van een film of serie.
 5. Ik heb de editor aangepast met een "oog" . Als je deze klikt krijg je een zg. spoilerbox, hierin kun teksten en andere zaken plaatsten mocht je denken dat dit niet geschikt is voor tere zieltjes. Maar ook om bijvoorbeeld iets niet te verklappen en zo iemand de keus de geven om het wel of niet op voorhand te willen weten.
 6. @Mediator, hoewel het niet te laat is om iemand iets te leren hoeven we niet op elke slak zout te leggen
 7. Mijn idee, maar wilde het even zeker weten, verborgen dus. On topic maar weer!
 8. Ik heb actie ondernomen mbt. tot het overtreden van de forumregels. Wat willen jullie dat ik doe met de posts in dit topic welke hiertoe aanleiding gaven; verbergen of laten staan?
 9. Hallo Christiaan, Hier een handleiding hoe foto's ed. te plaatsen: https://www.high-endforum.nl/topic/15979-gebruik-van-afbeeldingen-of-attachments
 10. Ik vindt het verder een prima topic. Mijn verzoek was enkel om de discussie over de verkoper te stoppen.
 11. Omdat we het verhaal van de verkopende partij hier niet horen. Wat anderen hier al gezegd hebben, het element lijkt / oogt / werkt "als nieuw" en voor zover ik kan zien is het dus nieuw en ook zo verkocht. Dat het bouwjaar anders is dan verwacht had misschien gemeld moeten worden, maar de vraag is of dat ter zake doet gezien het element nog steeds verkocht wordt. Als je weet dat een dergelijk element vele malen duurder is dan wat je nu betaald hebt dan kun je weten dat er iets is waardoor het goedkoper is. Als je bedenkt dat "overjarig" ook een veel gebruikte term is, of "uitloop" ook, had deze woordkeuze door de verkoper misschien beter geweest. Maar nogmaals, wij weten niets van de kant van de verkoper.
 12. Mijn verzoek is om de discussie over (eventuele) "oplichting" etc. nu te stoppen.
×
×
 • Create New...