Jump to content
High-End Forum

Beheer

Admin
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Beheer

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. *knip-plaatje* voordat ik de ANP Gestapo op mijn dak krijg. Even geleend van De Telegraaf, werkt prima. Als ik jouw url probeer weigert hij, misschien dat die site deeplinken niet toestaat? Ik wil liever niet sleutelen aan de grootte van een afbeelding om op te slaan, dat gaat bij onze hoster nogal in de papieren lopen. Daarnaast is vol = vol bij onze hoster en kan ik geen schijfruimte bijkopen. Je kent:
 2. Je hoeft niets met die melding te doen.
 3. Hallo Mumsoft, Het is aan jezelf of jij al je sets wil delen, het is geen verplicht veld. Als jij de andere 2 leeg laat zijn ze niet zichtbaar in je profiel.
 4. Ik heb de 3 set-beschrijvingen aangepast naar een Text-area. Nu kun je dus voor elk device een eigen regel maken. Kijk bij Carl zijn beide sets hoe dat er nu uitziet.
 5. Omgezet naar Text-area, de inhoud is bewaard gebleven. Kijk even bij Carl zijn beide sets hoe dat er nu uitziet.
 6. Ik zie dat ik het veld groter kan maken waardoor regels onder elkaar mogelijk zijn. Dus iets als: Versterker: Bla Tuner: Bla1 Platenspeler: Bla2 Lijkt dit wat?
 7. Ze staan alle drie optioneel. Misschien dat je een ander veld niet volledig hebt ingevuld?
 8. Hallo Ruud, Excuses, er was een regel niet meegekomen bij mijn reactie aan Carl. Ja, ook jij had bij Website URL: staan: http:// Dit moet dus niet, hij wil namelijk een complete Url, die melding komt niet goed zichtbaar op mijn 15" laptop, misschien wel op een groter scherm. En dus slaat hij andere wijzigingen in je profile niet op.
 9. Tijdens het onderzoeken van het "probleem" met Carl zijn set omschrijving merkte ik dat het handig zou zijn om meerdere sets afzonderlijk te kunnen beschrijven. Hierom heb ik nu in jullie profiel 2 extra set-omschrijvingen aangemaakt: Hoofdset Tweede set Derde set Verder heb ik wat veld-benamingen en volgordes in het profiel aangepast. De vraag is of we Gender als veld willen tonen?
 10. Opgelost. Bleek een "foutje" in het profiel van Carl. Bij Website URL: stond ingevuld: http://, dit moet dus niet. Dit moet dus niet, hij wil namelijk een complete Url, die melding komt niet goed zichtbaar op mijn 15" laptop, misschien wel op een groter scherm. En dus slaat hij andere wijzigingen in je profile niet op.
 11. Hallo Carl, Ik heb even gekeken en zie dat het maar een één regel tekst veld is. Dat is inderdaad lastig is om te vullen. Het lukt wel want als je kijkt zie je dat er nu 2 puntjes (..) als laatste staan. Mocht je het problematisch vinden stuur mij dan even je set beschrijving dan regel ik het voor je. Ook zal ik de makers van ons forumsoftware vragen of hier wat aan te doen is.
 12. Dit forum regelt zelf ook wat zaken als je tekst of links copy-paste. Vandaar dat het lijkt alsof BB-codes niet werken. Bekijk anders je topic even als "code" door in de editor de <> aan te zetten. Ik heb even de "missing links" gecorrigeerd
 13. Gooi anders je browser-cache of de cookies van dit forum even weg.
 14. Ik weet nog niet wat in de nieuwe versie zit dus daar is het wachten op. Omdat ik een beetje druk met werk ben is de update nog niet geplaatst. Als deze update is doorgevoerd zal ik eens kijken wat de mogelijkheid is.
×
×
 • Create New...