Jump to content

Tubejack

Members
 • Posts

  12859
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tubejack

 1. Je kunt niet alles proberen Carl, soms moet je het gewoon kopen. Dit is wel een aardig Youtube kanaal. Ik heb trouwens de "gewone" van een paar tientjes en ook die klinkt uitstekend.
 2. Walkin' Out The Door - Detroit Blues Band
 3. Mijn Sinterklaas gedicht is bijna af..... pffff
 4. Ogg Vorbis t meestal 320Kbit/sec. Ik heb jaren beide gehad. Maar daar gaat het helemaal niet om. Het gaat over "belazerd worden".
 5. Mooi Walter. Zo werk ik ook, met spullen waarvan de kosten zijn te overzien.. Weet dat DSD fantastisch kan klinken. Maar op een gegeven ogenblik kies je wat.
 6. Als je daar gelukkig van wordt, waarom koop je het dan niet? Ik hoef het niet, daar moet ik veel te lang voor werken. Zonde van mijn tijd, die kun je met al het geld van de wereld niet kopen. Eigenlijk is dit forum ook....
 7. Kan ik me iets van voorstellen. Zo'n forum al dit, is wel aardig, maar ik word er niet altijd gelukkig van. Ik haal meer voldoening om mensen ergens persoonlijk mee te helpen. En ik kan me voorstellen dat meer mensen zo in hun vel zitten. Ik krijg élke dag wel een paar mails . Vanochtend om 7:09 de 1e al.
 8. Welke dan Hans? Meten vind ik objectief naar iets kijken. Dat zegt al heel wat. Luisteren is subjectief en van veel externe factoren afhankelijk. Maar ik snap niet, dat er mensen zijn die zich opwinden over het feit dat er ook dure dingen te koop zijn. Dat is toch geweldig? Voor iedereen wat. Niet iedereen wil in een Fiat Uno rijden. (Terwijl het een hartstikke praktische auto is) "Slimme" mensen kijken verder dan hun neus lang is Techniek van dure dingen, sijpelen door naar betaalbare exemplaren. Wat dac's betreft. Mola Mola staat hier m.i. terecht aan de top en haalt een score van 121 punten. De dac waar ik voorheen mee speelde haalt 114 punten en die klonk erg goed en had veel aansluit mogelijkheden. Mijn huidige dac is bijna 4x zo duur en maar iets beter. Ik heb nog een ander dacje die is aangesloten op op mijn iMac. Extreem mooi gebouwd met dure kwaliteit onderdelen en goed klinkend. Ik snap niet dat, dat kan voor zo weinig geld. Het zal niet het allerbeste zijn qua resolutie, maar het is ongelofelijk muzikaal. Dit is gewoon pure diefstal. Of "a steal" zoals in het engels zo mooi verwoord is. Denken jullie verder even aan jullie bloedruk? "Hang ouderen" van/op dit forum
 9. En dat voor maar €12,49 per maand. Spotify is al €10.99 en niet eens CD-kwaliteit
 10. Kijk eens goed in het lijstje. Er zullen altijd dure dingen zijn en blijven. Maar vlak daar onder valt ook veel te genieten. Je hebt helemaal niet veel geld nodig.
 11. De Mola Mola dac staat eenzaam in de top https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/mola-mola-tambaqui-dac-and-streamer-review.10770/
 12. Ik zou er zelf, zonder verder onderzoek: "mogelijk" van maken. Dan moet je het ook nog per opname uitzoeken.
 13. Zeker. Best interessant om verder uit te zoeken. Kost alleen behoorlijk wat tijd.
 14. Ja logisch die draaien LP's Ik kan het uitschakelen. Het hangt een beetje af van de opname. Oversampling geeft een "strakker geluid" Non oversampling klinkt "losser" maar soms een rafelrandje. Upsampling doet ik niet.
 15. Dat hoeft niet, het origineel is m.i. nogal bewerkt van 16 naar 24 tracks en kan best daarna gedigitaliseerd zijn. Dan moet je verder zoeken.
 16. Volg de bron Kost wat moeite.... Het was analoog opgenomen in o.a. de Super Bear Studios in Frankrijk. Gemixt via een MCI JH-500, die een mastertape out heeft met een S/N van 75dB. Ik kom een frequentie bereik tegen van 20hertz t/m 20Khz binnen 0,5dB. Maar of dat voor het hele paneel geldt weet ik niet.
 17. Audirvana Studio laat zien wat voor een bestand het is.
×
×
 • Create New...