Jump to content

Tubejack

Members
 • Posts

  13390
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tubejack

 1. Een goed geschreven lied, gaat soms decennia lang mee en wordt door diverse artiesten gezongen. Soms is een nummer zo sterk, dat het origineel onverslaanbaar is, maar soms ook niet. Wat ik goed vind van zo'n coverband als Lexington Lab Band, is het gevoel van "live" muziek. Sommige nummers klinken geweldig via mijn hoofdtelefoon. Het "bruist" dan door mijn lichaam en vele zintuigen staan dan op scherp.
 2. Ach dat is van alle tijden, Leo Blokhuis geeft élk jaar voorbeelden tijdens de Top 2000. Sommige covers zijn gewoon veel beter dan origineel.
 3. Ik hou het technisch gezien maar op een SL-1200G.
 4. Hoe goed moet iets zijn? Wat is "top"? Waneer is vinyl de beperkende factor? Ik weet het niet.
 5. Leuk maar ik kan helaas niet. https://www.hollandinternationalbluesfestival.com/artiest/ally-venable-band/
 6. Deze cover vind ik beter dan het origineel ....
 7. Wat een band https://youtu.be/_ojosdnm3f4
 8. Hier is USB het beste geïmplementeerd, daarna SPDIF en Toslink is het "minste", maar erg goed. Alledrie de interfaces zijn in gebruik Voor resp: streaming, CD, digitale radio, I2S hebben we niet.
 9. Dat zijn al 2 aansluitingen. Stel dat je alleen SP/DIF hebt op je cd-speler en streamer. Dan kun je dat niet tegelijk op je dac aansluiten.
 10. Mooi Carl, hij heeft ook AES/EBU dat is misschien interessant als je meerdere digitale bronnen op één dac aan wil sluiten. Dingetje om rekening mee te houden, welke aansluitingen heb je straks uiteindelijk nodig? om al je digitale spullen te kunnen aansluiten? Want het blijft meestal niet bij een CD-loopwerk....... streamertje, pc'tje of ander digitaal ding. Ikzelf gebruik alle aansluitingen.
 11. Dan zou ik zelf voor wat nieuws gaan, niet te duur < €1000,-
 12. Hoeveel CD's heb je Carl? Daar zou ik zelf mijn budget op aanpassen.
 13. https://hifi.nl/artikel/33545/De-Keuze-van-Kroese-review-Phosphorescent,-Revelator.html
 14. Heerlijk relaxed en simpel Khruangbin A LA SALA
 15. Ik hoop dat hij springlevend is, maar gewoon -zoals velen hier- iets anders is gaan doen. Bijzonder mens, goed klinkende installatie ook. @mumsoft laat wat van je horen.
 16. Ik weet het niet Ivan, tijden niets van hem vernomen.
 17. Ik gebruik ook een separate computer. Uiteraard vast bekabeld.
×
×
 • Create New...