Jump to content

Vinyl_Fuchs

Members
 • Posts

  725
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vinyl_Fuchs

 1. Heeft Shiit een servicecentrum in de EU of moet je hem dan naar Amerika opsturen? Hoe dan ook: vervelend. Hoop dat ie snel gerepareerd wordt.
 2. M.b.t. knie(-prothese): een goede chirurg zoeken is het meest belangrijke. Gevolgd door persoonsgebonden factoren en het pre-/postoperatieve behandeltraject.
 3. Ik kies gewoon de muziek, bron (sacd, cd, vinyl, streaming) waar ik me op dat moment zin in heb. En het moet op mijn mainset goed klinken.
 4. Dus zo gek was mijn opmerking m.b.t. Loctite nog niet.
 5. Hier trouwens een liefhebbers-site met een mooi interactieve opsomming van vintage Marantz apparatuur. http://www.mtk-physio.de/Marantz/marantz.html
 6. Hier nog made in the fûcking USA. Of op zijn minst made in Japan.
 7. Ik bedoelde m.b.t. schroefborging.
 8. Weet trouwens niet of loctite not-done is in de audiowereld. Bij sommige motorfietsen is het bittere noodzaak, dan wel standaard.
 9. Zat die inbussleutel er niet standaard bij?
 10. Yep, één van holy grails in de hifi-geschiedenis:
 11. Uiteindelijk bleek het gebruik van niet-originele double fet's 1 van de hoofdproblemen bij het rechterkanaal. Gelukkig heeft hij nog een paar gevonden: 2sk109.
 12. Dit geldt natuurlijk voor veel vintage spul: vroeger met oud ijzer meegegeven/ naar de sloop/ stort gebracht. Vespa scooters of HD WLA 750's, vinyl, glaswerk/ servies, audio-apparatuur, etc. Vandaar dat ik zelden iets weggooi. Van mijn schoonvader kreeg ik deze summiere handleiding van een oude Italiaanse compressor die hij me jaren geleden reeds geschonken had. Kan ik wel waarderen.
 13. Ook de NOS buizen zijn onderhevig aan inflatie. Was net op ebay aan het kijken tegen welke prijzen GE VT4c aangeboden worden: oef. Blij met mijn aangelegde voorraad.
 14. . Ik kan niks beloven, maar informeren staat vrij.
 15. Dus ik kan eventueel informeren.
 16. Mijn broertje werkt bij Rockwool.
 17. Ik zie het niet als belegging, maar meer als instandhouding/ hobby. Ik meen dat ik er ettelijke jaren terug 300-350 euro voor betaald heb. Bij verkoop zal ik net quitte spelen. Maar ik verkoop niets. Als ik aan mijn vriendin moet opbiechten wat ik alleen al vanaf 2008 audiogerelateerd heb gespendeerd dan......... Momenteel rustiger kwa uitgaven, behoudens reparaties en terloops een andere phonoamp.
 18. Het heeft even geduurd (had ook geen haast), maar mijn Marantz 3250b en 170dc zijn klaar. Het rechterkanaal van de 170dc heeft helaas voor de nodige hoofdbrekens gezorgd bij mijn reparateur. De eindversterker alleen al was uiteindelijk 13 uren werk: "autjs". De voedingselco kwam ondanks diens leeftijd nog door de APK.
 19. Hey Roots. Hopelijk krijgt jouw vriendin wel een deel van jouw complimenten.
×
×
 • Create New...