Jump to content

Vinyl_Fuchs

Members
 • Posts

  330
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vinyl_Fuchs

 1. https://www.whathifi.com/news/jerry-garcias-budman-mcintosh-mc2300-amp-just-sold-for-dollar378000-at-sothebys
 2. Plus het is natuurlijk ook een snoepwinkel. Gisteren tijdens een wandeling door Roermond nog in de etalage gegluurd: mooooooi spul.
 3. Leuk verslag. Ik kwam er helaas te achter dat dit event gepland was op 16 Oktober. Er was trouwens ook nog een platenbeurs gaande op het Munsterplein.
 4. Mooi om te lezen. Jaloers in mijn reactie moet je ook zien als een positief iets en niet persé als iets doorgaans negatief. Ik geniet als mensen hun dromen kunnen waarmaken. Dan geniet ik mee. En ik heb in feite ook niks te klagen al meen ik soms van wel. Niet dus.
 5. Akoestiek is bij mij m.b.t. laagweergave ook een dingetje, lees: voor verbetering vatbaar.
 6. Me too. Wel interessant om zoveel verschil te horen in de platenspeler-combi's. De Garrard vond ik in "overall" te vlak in zijn weergave. Bij de overigens erg mooie live-registratie van Harry Belafonte vond ik de TD321 het beste. Maar die was bij sommige andere nummers te dynamisch in het laag, m.n. bij hoger volumestand. Maar zeker geen straf. Zoveel smaken en zoveel variabelen: ondoenlijk om te vergelijken. En dat is ook wel de charme. Verder ook een set om van te smullen. Bovendien ontmoet je op zulke M&G mensen van allerlei pluimage met één gemeenschappelijke deler/ interesse: muziek en audio/ apparatuur. Ook een groot pluspunt. Bedankt heren voor het mogelijk maken van deze mooie luistersessie.
 7. Is natuurlijk ook de schuld van producenten: a.g.v. parallelle verkoop. Zelf online aanbieden vs fysieke verkoop via dealers incl. beleving. En dit geldt ook voor audio-apparatuur, etc. Iets met eigen ruiten ingooien.....
 8. https://resistormag.com/features/archetype-marantz-model-7-stereo-preamplifier-phonographic-icon-of-the-20th-century/
 9. Een audiokameraad vroeg of ik interesse heb. Dus ik ga zeer waarschijnlijk.
 10. Sinds gisteren terug van een 11-daagse "audiofiele" motorreis met als einddoel het Moto Guzzi Mekka in Mandello del Lario.
 11. Ben het wel met je eens: voor de ziel is anoloog plaatjes draaien rustgevender. Helaas al maanden geen vinyl meer gedraaid. "Shame on me".
 12. Dan kan ik me voorstellen hoe gelukkig je nu bent met jouw ogen. Zelf heb ik -6 in beide ogen.
 13. Ik luister vnl. naar albums, alleen ga je bij streamen wel sneller over tot het "skippen" van nummers.
 14. Is inderdaad erg fijn al zit er wel vaak verschil in opnamekwaliteit. Wat overigens denk ik Tidal niet te verwijten valt, maar meer aan het origineel ligt.
 15. Was misschien prijstechnisch een verstandigere keuze geweest.
 16. Mijn geliefde Tab S2 9.7 is niet meer. Noodgedwongen een S7+ 12.4 besteld als vervanger.
 17. Lijkt net of dat ineens een leesbril opzet.
×
×
 • Create New...