Jump to content

Vinyl_Fuchs

Members
 • Posts

  1122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vinyl_Fuchs

 1. Net terug uit Mestreech. Geslaagde avond met eerst een licht Bourgondisch diner en vervolgens getrakteerd op een geslaagd optreden van Dewolff incl. gastartiesten.
 2. 2 jaar te lang. Hoedanook Ik zou ervoor tekenen.
 3. Jij wel nog werkende dan. Ik gok op neeeej.
 4. Yep. In retrospect, wel. Overigens een supermooi beroep (slagersvak). Maar gelukkig geen windeieren hier. Behalve dan die van mijn noeste arbeid als fysio in D.
 5. Ik ga voor AudioRepair. Maar bedankt voor de info. En maak je maar geen zorgen: ik kom uit een slagersgeslacht. Mijn wijlen vader kon reeds op zijn 56ste rentenieren. Ik helaas niet.
 6. 200+. Vroeger in de 90s vanaf de Peppermil. Toen lachtte ik nog iedereen uit. Tegenwoordig lach ik een stuk minder, maar nog steeds afdoende.
 7. Nog altijd goedkoper dan bezopen de A2 afraggen.
 8. Ik wel morgen En dan reis je niet met de trein. Ik wel morgen.
 9. Sony nw-A306. WTF is dit dan? Kinderspeelgoed.
 10. Kalmte krijg ik pas tussen 6 planken. Geen goed advies dus. Pislink geeft mijn gemoedstoestand beter weer.
 11. Ik wil gewoon van muziek genieten via main set: zonder gezeik.
 12. Sta op het punt om alles hier in te ruilen tegen een werkende Accuphase set. God behoed me.
 13. Helaas een mismatch met mijn NAT Plasma R (te weinig gain?). Gdvvvr. Inmiddels vuurspuwend. Dan maar de 3250 b aansluiten.
 14. @ Rob55. Stond bijna op het punt om deze te kopen als bijvangst. https://www.discogs.com/release/14859568-Choir-Of-The-Monks-Of-The-Abbey-Of-Saint-Pierre-De-Solesmes-Conducted-By-Dom-J-Gajard-OSB-Gregorian-
 15. De pre-ordered LP's van Dewolff zijn gisteren aangekomen. Nu nog even de "good old" Marantz 170DC uit de winterslaap halen en aansluiten. En luisteren maar. Als voorbereiding op het concert morgenavond.
×
×
 • Create New...