Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  621
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roots

 1. Wist ik ook niet Maar wat is er mis met voldoende stroom en regelbare spanning om buizen te kunnen wisselen naar gelang je behoefte?
 2. Het mooiste is dat je voedingstrafo altijd de benodigde stroom kan leveren en de spanning regelbaar is naar behoefte?
 3. Klopt wel...Ik zei aan warmte...Maar het hangt van de COP af zag ik.
 4. Met 5000 Watt aan warmte ga je echt geen huis verwarmen...Tiny woning misschien.
 5. Dat is toch raar dan Hans..Het komt er dan op neer dat er leveranciers zijn die ook nog proberen te verdienen op het vastrecht, huur transport ervan, meter, ect...
 6. Inderdaad Jack..Hij zegt het ook: Hidden by a tree. 2x20A is net zo iets als bij ons 1x20Ampere....Ik heb geloof ik 3x35Ampere tot mijn beschikking en dat bij 230Volt...Dat is echt veeeel meer.
 7. Bizar dat de trafo die er 110Volt van maakt in een boom hangt. Vergeet niet dat bij 110Volt de stroom verdubbelt en dat daarom de bedrading dubbel zo dik is als hier.
 8. Leuk merk. Ik ken alleen de Kronos. Ondanks de mooie Volt woofer en toch wel grote kast vond ik het laag ook achterblijven, wel gedefinieerd en strak. De Zeus zou ik wel eens willen horen.
 9. Ja dat geloof ik gerust...Het prijsverschil is dan ook enorm.
 10. Mooie DAC heb je daar Marco!...Heb m zelf ook
 11. Ik dacht laat ik eens een plaatje opzette: Burning Spear- Nyah Keith.
 12. Ha nee stop maar!..Ik heb een jaar 0f 20 geleden hier wel eens een ander account gehad, maar poste niet veel. Voor de rest ben ik afgelopen 20jaar echt alleen maar Roots geweest, en woon helemaal in het zuidwesten
 13. Roots

  TDA1540 DAC

  Natuurlijk...Maar je moet wel eerst de resolutie en muzikaliteit in huis hebben. Daarna kan je het zo "romantisch" laten klinken als je zelf wil, vooral met buizen.
 14. Roots

  TDA1540 DAC

  IK ken Wol alleen van dit forum. Hij zorgde altijd voor wat leven in de brouwerij.
 15. Roots

  TDA1540 DAC

  Sja...En daarom koop je een Schiit? Wolletje had wel altijd gelijk, alleen kon hij het niet uitleggen....Ik mis hem nog steeds
 16. Roots

  TDA1540 DAC

  Ook ik draai best wel al een tijdje mee Jack..Ik kom niet verder dan Accuphase, Proceed, Denon, Arcam, North Star en Metrum.
 17. Roots

  TDA1540 DAC

  Siegfried and Erda Vanwaar komt die propaganda drang om Schiit zo op te hemelen Jack? En welke DAC's heb je thuis al beluisterd eigenlijk?
 18. Roots

  TDA1540 DAC

  Eindelijk dat China nu niet meer als 3ewereld land bestempeld wordt en volledig alle belastingen moet betalen...Gratis verzenden is er nu ook niet meer bij. Heb ooit eens een naalddrukweger besteld voor 12 euro incl 5 gram ijk gewicht...De weger kwam met post NL..En het gewichtje kwam met DHL En dat allemaal voor 12 euro!
 19. Roots

  TDA1540 DAC

  Best stevig dan nog..Komt er nog een dikke 30% bij...En dan zit er nog geen Amanero in.
 20. Roots

  TDA1540 DAC

  Mijn Metrum DAC heeft ook een Amanero....Maar wat gaat die chinese DAC jou nou uiteindelijk kosten dan?
 21. Goed werk!...Die voor en eind versterkers die hij heeft zijn ook leuk, zal vast indrukwekkend klinken samen.
 22. Roots

  TD 321

  Dat is juist het voordeel van echt balanceren Het kan ook over Cinch hoor....Je hebt dan wel altijd die derde (massa) draad nodig.
 23. Roots

  TD 321

  In Carl zijn geval is het gewoon aan elkaar knopen...Er is niets gebalanceerd daar.
×
×
 • Create New...