Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  1575
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roots

 1. Zou je niet eens gaan slapen jongen...Je moet om 7.30 in Krefeld staan
 2. Er zijn er echt wel een aantal...Net nog een USB stick gevonden van de geheime dienst.
 3. Aww..Ja je moet wat om weer die reparatie te kunnen betalen...Die zware NAT op je bult...Vergeet m maar niet uit het bagage rekje te pakken als je uitstapt. Nou al contact gehad met Jerry?
 4. Ik weet niet of het loont om een Stradivarius op te snuiven. Maar voor een concert van 1.5 uur is 50K best veel...En dan reis je niet met de trein.
 5. Je kan als Stradivarius uitleen gebruiker natuurlijk niet zeggen..Het is een verschrikkelijke rotviool. Want dan kan je hem gewoon inleveren meteen. En betalen ze niet 50.000euro meer voor een concert maar 5000. Dat uitlenen lokt heel veel criminelen om daar een slaatje uit te slaan en zo'n ding aan te schaffen, en dan dik laten verzekeren, uitlenen...En zoek laten raken op wat voor manier dan ook.."het zoekraken in een trein". En wie er dan geld krijgt?
 6. Zo'n Klasse A Accuphase zou het volgens mij heel goed doen op je Klipschen. ...Maar daar heb je nu ook niks aan.
 7. Er is weer een NAT buizen monoblok defect, en nu wil Fuchs er een prehistorische Marantz eraan hangen maar de spanningen kloppen niet.
 8. Zulk dure instrumenten uitlenen heeft ook zijn nare kantjes...Muzikant vergeet dure viool in de trein | Het Parool En zo zijn er nog talloos voorbeelden te vinden.
 9. Nee..Ik heb nog een Corvette staan met Edelbrock RPM EFI setup...Beetje rond gasse kost je 1op2.
 10. Welnee man hoe kom je daar nou weer bij...Ik ken er zat die maken muziek met hun muis, verschuiven balkjes/blokjes en kunnen geen noot spelen.
 11. Maar dan had je ze ook niet hoeven te twisten...Als je dan toch al zover bent zou ik over elke string een koolstof braided hose leggen en dan drainen naar een extern punt....Gewoon omdat het kan
 12. Strak Hans! Zie ik dat nou goed dat de Pink Faun Bridge weer door gelust wordt naar een Molex stekker? En waarom trek je al die draadbomen nou weer samen met al die verschillende spanningen en stromen? Als je broer straks klaar is met de ge-etste printen ga je dan de voeding opnieuw opbouwen?
 13. Ik zal zo eens gaan luisteren...Het grappige is wel bij zulke muziek dat er geen microfoon of akoestiek aan te pas gekomen is.
 14. Heb je ook onder en achter de bank gekeken of daar niet een dikke subwoofert ingebouwd zit? Paar van die oude Janissen ofzo
 15. Ik heb ook wel eens ergens gelezen dat VDHul alleen elementen serviced die langs officiele weg verkregen zijn?
 16. Ook problemen met Windows hier..Ik krijg ze nu weer wel allemaal te zien maar er staat bij elke emoticon nu een soort van envelopje links boven.
 17. Nee dat niet, het is puur voor enkel een nearfield PC setup.
×
×
 • Create New...