Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  2644
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roots

 1. Ja het is dat heh. 2 weten meer dan 1...Alhoewel aan mij zou Carl niets hebben want ik heb mij er nooit in verdiept. Maar wat gaat nou de oplossing zijn?
 2. Stel Carl krijgt de curve binnen 10db recht...Na een duizendje of 15. Kan hij dan probleemloos Wilson audio Watt puppy's plaatsen of een Thiel 3.6?
 3. Vreemd is dat die monitortjes zulke lage frequenties niet eens kan weergeven...Ja bij -12db ofzo , en heel snel aflopend....
 4. Veel succes morgen Carl. De metingen zullen ongeveer hetzelfde zijn....Maar wat gaat de oplossing ervan zijn waarvan je zeker weet dat ze het probleem oplossen?
 5. Is ook zo. Maar het kan niet van heel slecht in een paar dagen ineens heel goed worden. Zo kocht ik eens Furutech netkabel(FP-3TS20) incl Furutech stekkers voor op mijn North Star DAC. Mijn verbazing was groot wat een verbetering dat ineens was.
 6. Ik heb ooit eens een setje Furutech FA220 gebalanceerd gekocht....Ik schrok me rot. De volgende dag waren ze alweer verkocht....Misschien had ik ze meer tijd moeten geven.?
 7. Roots

  Qobuz gedoe

  Je hoeft ook niet op alles te reageren Jack...En jezelf blijven herhalen hoeveel genieten het dan wel weer is wanneer jij er mee klaar bent.
 8. *Klopt niets van* Video copieren vanaf huidig tijdstip"
 9. DJ Roots turns the wheels. Volgende nummer ook luisteren.
 10. Zou best wel eens een stel Rell Studio's kunnen zijn....Maar dat is niets voor jou Carl.
 11. Mooi heh.. Heb heel de reek (4) op lp. En natuurlijk Now that we've found love op Maxisingle.
 12. Er zit 1 enorme trafo in, als je dan maar 2 kanalen gebruikt heb je ineens een enorm stroomoverschot. Maar jij hebt toch ook een "5 kanaals" versterker waarvan er maar 2 van inzitten? Daar zal elke versterker module zijn eigen voeding hebben denk ik...Dan gaat dit trucje niet op natuurlijk.
 13. Een ander voorbeeld dan. Ik heb nog een Rotel RMB 1075 staan. Die doet 120 Watt per kanaal(5.0). Maar in stereo heb je ineens een zeer krachtige voeding over voor 2 kanalen. Volgens Rotel is dat zelfs 180 Watt per kanaal. Hij is ook in een 2 kanaals te koop...Met jawel...Een minder krachtige voeding.
 14. Ik niet... Ik probeer wel soms dingen die niet zo duidelijk zijn , duidelijk te maken...En ik kan het ook helemaal mis hebben daar. * Kga muziekje opzetten*
 15. Ssst dat is ook niet zo Maar met een dure versterker kopen maakt je nog geen high-ender.
 16. High-end begint als de eigenaar zich bewust wordt dat kabels er tot doen.....
 17. Ons eisen pakket ligt echt wel hoog hoor. En al heeel lang.
 18. AVR toestel kan prima muziek maken. Ik heb ooit eens een Proton( je bent er zelf over begonnen ) AS-2600 gehad. In stereo klonk die nog steeds zeer goed.
 19. Heeft zij ook 3 fasen aansluiting? Ik zou dan meteen een andere fase kiezen in dat geval.
 20. Van welk bouwjaar is die klarinet en sax, jij hoort dat natuurlijk zo?
 21. Carl is bezig aan zijn nervous breakdown.
×
×
 • Create New...