Jump to content

Roots

Members
  • Posts

    2687
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roots

  1. Plaat omdraaien (grapje) .... Eerst zetje in de goede richting geven zou ook wel helpen. Die Thorensen zijn echt wel vervelende dingen. Er is altijd wel iets mee, terwijl ze zo eenvoudig zijn.
  2. Zeker, maar dat is meer iets voor een badkamer boven waar je ook gaat tegelen. Ondervloer rot niet weg. Wel als je het op begane grond doet en je sluit de ventilatie onder de vloer af.
  3. Er kan altijd iets fout gaan natuurlijk. Je kan ook gewoon op een houten vloer vloerverwarming aanleggen natuurlijk. slangen buigen echt wel mee. Maar populair is gewoon elektrische tracing daar waar je je voeten neer zet onder laminaat ofzo. Comfort noemen ze dat.
  4. Roots

    Leuke draaitafel

    Okay....Dus....Beter niet meer mooie/leuke draaitafels posten?
  5. Wat kan die man bassen heh. Ik wist trouwens helemaal niet dat jij kan bassen JD. Ik ook niet trouwens, alhoewel k er 4 gehad heb.
  6. Roots

    Voedingen ?

    Ik heb vroeger een M-rails gehad met zo'n blauwe trafo. Als je die helemaal linksom draaide zei die uuuh, n dan ging die achteruit. Ik had liever een racebaan.
  7. Roots

    Leuke draaitafel

    Yamaha YP D8 - Tweedehands - HiFi.nl
  8. Een opamp is niet meer dan een reeks transistors aan elkaar gematched in 1 behuizing...Je moet volgens mij dan wel alle opamps uit de zelfde batch hebben...
  9. Om 22 uur gaat het licht uit oudjes....So hurry up met forumen.
  10. Neuh....Hoe duurder ze zijn des te beter z gaan klinken in een paar weken.
  11. En toen dacht ik ineens aan deze...Heeft niets met High end te maken maar wel met muziek.:
  12. Ik ken iemand die hightemp ovenkabels gebruikt met siliconen mantel, en verkoopt ze nog goed ook.
  13. Thanks man...Ook heel erg mooi! Zo zat ik in de auto vandaag en deze kwam voorbij...Ik dacht deze moet ik vanavond terug horen.
  14. Gewoon even checken of de plussen van het element overeenkomen met de plussen van de kabels die de versterker ingaan....Als de - min nog aan massa hangt dan sluit je de + kort.
  15. Voor degene die het nummer niet kent.
  16. Ja dat kan makkelijk...Elke kabel van een ander principe klinkt anders.
  17. Als ik het zo lees heeft het wel te maken met de bedrading van de draaitafels.
  18. Zou best kunnen Carl...Voor luidspreker en interlinks kabels weet ik het zo net nog niet. Daar gaan de frequenties verder dan 50Hz. Het is dan meer het formeren van het diëlectricum...
  19. Nou dat weet ik eigenlijk niet...Een versterker zo wat in idle laten werken gaat m niet worden. Je moet ze ook wel laten werken om ze op temperatuur te krijgen...Mooie versterkers en speakers dat wel. Elco's gemeten voor je ze lukraak gaat vervangen?
  20. De boodschap zit erin Fuchs...Zelfs ik als Neanderthaler begrijpt dat denk ik.
  21. Je bedoeld dat de nus en sus te kort door de bocht was...En dat je er geen antwoord op had?...Maar nu wel.
×
×
  • Create New...