Jump to content

Roots

Members
 • Posts

  1348
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roots

 1. Roots

  DAE

  Je zou de vraag ook om kunnen draaien en vragen: Welke setup kan de dynamieksprongen van digitaal niet volgen?
 2. Roots

  DAE

  Klasse A....Slewrate. Er zijn wel meer mensen met hoog rendements speakers die zweren bij power...Als alles op orde is zal de bassdrive fenomenaal zijn bij zulke speakers.
 3. Roots

  High end streamer

  Ik heb deze Kenwood KT 990 SDL. Staat in top 10 beste tuners. Misschien qua ontvangst, maar zeker niet qua geluid. Klinkt erg dun vind ik.
 4. Irie man..Ik krijg rare berichten terug als ik erop klik.
 5. Come on man! Turn up the volume.
 6. Maar het belangrijkste is waar sluit je dat dan op aan?...Audio Research SP9 mk2...Krell KSP7b en Krell KPE reference.
 7. Thorens TD 160 mk4 met SME 3 en Goldring Eroica low. Helemaal in het zwart..Een black beauty zeg maar...Micro Seiki DQX 500..Later met een Alphason Xenon arm, voornamelijk Denon cartridges.
 8. Er staan echt hele mooie Draaitafels te koop. De Techniek, armen en elementen vind ik echt fantastisch...Het probleem is dat ik geen platen meer draai Volgens mij zijn mijn draaitafels ondertussen vast geroest..Thorens, Micro Seiki en zelfs een Bang&Olufsen.
 9. Roots

  High end streamer

  Sure! Als die muzikanten niet meer kunnen streamen moeten ze hamburgers gaan verkopen
 10. Roots

  High end streamer

  Ik had vroeger een leraar en zijn hobby was fotograferen. Hij vond het heerlijk om daar over te vertellen. Had voor een godskapitaal aan Leica toestellen en lenzen. Ik was zeer onder de indruk van zijn prachtige spullen, totdat hij mij een foto/dia liet zien van mij toen hij nog lang niet een leraar was van mij..Ik als klein manneke op de zeedijk. Het maakt dan ook niet uit of het met een Leica van 15K genomen is of niet....Maar hij liet het me wel zien na al die jaren, en hij wist het nog.
 11. Roots

  High end streamer

  Is raar ja..Het klopt ook niet...Maar ieder heeft zijn verlangen en bevrediging. Wanneer ben je dan wel tevreden op den duur?
 12. Roots

  High end streamer

  Maar dan is het toch compleet zinloos om het er nog over hebben?...Ga dan naar een dating site!
 13. Roots

  High end streamer

  Ooit nog wel eens ja...Maar voorlopig heb je het uiteten moeten betalen...En ooit komt er een pergola met zonnepanelen.....En en en..
 14. Roots

  High end streamer

  Dus? Een kip is geen mus..En zijn er echt wel mensen die het hogerop zoeken.
 15. Roots

  High end streamer

  Die voorversterker functie (volume controle ?) is softwarematig en kan je gewoon uitzetten...En dat display zou juist een must zijn voor mij.
 16. Roots

  High end streamer

  Je zoektocht begon eigenlijk met een nieuwe cd speler die ook SACD afspeelt...Maar die Tentlabs transport speelt geen SACD af toch? Als ik voor de keuze stond nam ik ook denk ik die ARIES G2.1...Maar mijn streamer is een windows pc waar ik alles op doe. Ik stuur er mijn Thiel/Krell set mee aan maar ook de Accuphase /Dynaudio nearfield pc setup.
 17. LoL Carl..We weten nu echt wel dat je op vakantie bent....Maar misschien gewoon de motor starten of de zeilen hijsen om aan die audiofiele dag van die griek te ontsnappen?
 18. Roots

  High end streamer

  Ja...Het waren wel eerst volts...
 19. Roots

  High end streamer

  Leobus heeft wel gelijk volgens mij....Het gaat er niet om of de pakketjes goed aankomen. Maar om de "ruis" die je meeneemt, ontvangt tijdens transport van die digitale signalen die ook maar volts blijken te zijn..En die je altijd min of meer doorgeeft.
×
×
 • Create New...