Jump to content
High-End Forums

audiofreak

Members
 • Content Count

  1,844
 • Joined

 • Last visited

About audiofreak

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 08/19/1958

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  the dutch mountains

Recent Profile Visitors

3,278 profile views
 1. Wat dacht je van de GelreDome. Lijkt mij uitstekend ervoor. Groot en hoog. Als Roger Waters daar kan staan met zijn 'The Wall'show destijds, dan kan een songfestival daar ook in. Ook als je een groot wisselend decor zou willen.
 2. Mijn geleende zelfbouw 12 watter klasse A klinkt beter dan jouw Action versterker op Sonus Faber Amator. Wat niet wilt zeggen dat de Action versterker slecht klinkt. En wat is 'beter'? Ik spreek liever over 'anders'.
 3. Nee, dat klopt. Bij playbacken kun je niet vals zingen. Maar Madonna's eerste 2 nummers waren 'live' gezongen en dat deed ze vals. De laatste 2 nummers waren geplaybacked. Dat geluidsverschil tussen live en playback was goed te horen.
 4. Carl bedoelt: de lp Transformer met het nummer Walk on the Wild Side. Carl haalt weleens meer dingen door elkaar. Dat zijt hem vergeven.
 5. Als je als audiofiel je audiofiele dag gisteren bestond uit het zien en beluisteren van het Eurovisie songfestival dan zal je ongetwijfeld genoten hebben. Als je als muziekliefhebber op je audiofiele dag naar het songfestival hebt gekeken en beluisterd, dan kun je niets anders concluderen dan het zo abnormaal slecht was. Vals zingen, domme acts, een playbackende Madonna en ook nog vals zingen in het begin. Wat een aanfluiting!! En nu mogen wij het gaan organiseren en wat vele euro's zal gaan kosten. Wat mij betreft mogen ze het afschaffen of het terug geven. Dat geld kan beter besteed worden aan onderwijs voor muzieklessen. Daar heb je meer aan voor in de toekomst. Ik ben dus geen groot fan van hetsongfestival, dat lijkt mij wel duidelijk. En na het spuien van mijn eurovisie gal ga ik maar eens lekker naar Nana Mouskoeri luisteren. Dat is pas muziek !! Of toch.... Ja, The Tubes met White Punks On Dope https://www.youtube.com/watch?v=rs9wuaVV33I Dat is pas echt songfestival muziek.
 6. Wiel, Wat wil je nou in vredesnaam toch bereiken met je harrewarige schrijfsels? Er is soms geen hout van te begrijpen en 9 van de 10 keer is het té negatief. Iets afkraken kan je goed en iets opbouwends zeggen is vaak ver te zoeken. Daarnaast toon je weinig respect naar de ander en laat je die weinig in zijn of haar waarde in de zoektocht naar zijn of haar ultieme geluid. Heb je niet door dat er anderen zijn die er tegen (re)ageren in hun reacties. Of anderen die er juist niet meer op reageren op je harigwarige schrijfsels, omdat ze erdoor de 'fun' in het forummen zijn kwijtgeraakt. Daardoor hear niet meer komen of wel komen, maar niet meer reageren. Ga lekker zo door en je blijft als enige over hear in dit forum. Suk6
 7. Oh vast zullen er bewoners zijn met electrische dekens. Als je ziet hoe de electra hier is en de groepen zijn verdeeld. Dat is opzich al een probleem. Ik deel mijn electra met 2 andere bewoners. Gaat er iets fout bij de andere bewoner is het hier ook mis. Ja kinderwagens. Dat zie ik wel voor mij. Dat deden ze bij ons ook in het dorp.. Nu staat het vol met fietsen en rollators i.p.v. kinderwagens. En van de onderstellen van kinderwagens maakten wij skelters van. Nylon kleding is net zo erg. Of wat dacht je van een autobrand in je interieur.
 8. Klopt. Vorige week nog meegemaakt in het ouderen wooncomplex waar ik woon. Om de zoveel tijd is er brandmelding hier en afgelopen week was het weer zover. Er was weer bij een bewoner een (teflon) pannetje op de kookplaat blijven staan. Brandalarm aan in het gebouw en 10 minuten later de brandweer met groot materieel en de politie en ambulance erbij. De rook ontwikkeling was heftig en scherp in geur en ogen. Als COPD patient wil je die rook niet inademen, want je hebt het gevoel dat je stikt. Je hoest je longen werkelijk uit je lijf. Dus maar even langs de ambulance broeder gegaan. Mocht ik even aan zuurstof voor een minuut of 10. Daarna ging het ademhalen weer beter en was het hoesten over. Later had ik het er met die ambulance broeder en met een brandweerman erover wat ik moet doen in zo'n geval. Beiden zeiden ....zo snel mogelijk weg komen met een doek voor je mond en neus. En zover mogelijk uit de rook en uit de wind gaan staan. Dus heb ik nu zo'n soort koolstofkapje bij de voordeur hangen voor het geval dat. Nooit gedacht dat ik mij ooit preventief moet gaan beschermen tegen vieze dampen en luchten. Kortom, pannetjes met teflon mogen van mij ook uit de winkelschappen verdwijnen. Maar teflon in audiokabels is niets mis mee als isolator.
 9. audiofreak

  Aardgas

  Je ziet het goed, Seed. Zo denk ik ook.
 10. audiofreak

  Aardgas

  De serie OA bedoel je dan Jack? Mooie serie en sommige dingen kloppen ook met meerdere werelden. Net zoals er meer dimensies zijn dan 3 dimensies. Maar dat is van een geheel andere orde. Een andere orde die hier op het forum voor gek wordt verklaard (en dat mag van mij). Minimaal vijftig jaar geleden zei men dat er maar 1 universum was met 1 melkwegstelsel. Ik wist in de jaren 60 als klein jochie van 5 jaar oud al, dat dat niet waar kon zijn en niet waar was. Ik heb het altijd geroepen en werd heel vaak voor gek verklaard (ook door mijn eigen familie), maar de universele tijd heeft laten zien dat ik wel gelijk had met meerdere universums en melkwegstelsels. En nog sterker is dat er mensen zijn op andere planeten in andere melkwegstelsels en in andere dimensie zitten (de 4e) dan wij hier op de Aarde. En Audio is ook een leuke hobby, by the way!!
 11. Zolang wij de politieke partijen en hun politica's die hieraan meedoen blijven steunen en op blijven stemmen, dan zal het inderdaad zo blijven. Het woord "Regelgeving" is bij de politiek juist een woord wat te pas en te onpas wordt gebruikt, zolang het maar "ten goede van" uitkomt. Dan vraag ik mij gelijk altijd af: Wat komt er ten goede? En waarvan? Iets ten goede van is namelijk ook iets ten slechte van. Doe je het éne, dan kost het iets anders. De regelgeving in Nederland is zwaar overdreven en kleinerend naar de burger toe. Want men neemt van zijn burgers zijn eigen verantwoordelijkheid af door alles maar zoveel in regels te maken en als wet vast te leggen. Daar maak je je burgers monddood mee en worden robots. Maar dat is ook wat de gevestigde orde ook wil. Burgers die niet meer zelf nadenken. Daarom is het goed dat er een verschuiving gaande is wat betreft gevestigde orde en oude elite( die veels te lang op het pluche vd macht blijven zitten) en dus ook in de politiek. Het enige jammer eraan is dat het nieuwe partijen zijn met net zo weinig visie of toekomst richting heeft voor de inwoners en het vaderland. Ja populistische uitspraken doen, dat kan men goed bij de nieuwe partijen. En ze kunnen goed schoppen tegen de gevestigde orde, maar daarvoor hoef je geen politieke partij voor op te richten. En in die zin mis ik dan wel de roerige jaren 60 en de jaren van het politieke debat met Joop den Uyl, waar nog discussie een echte discussie was met standpunten die men inhoudelijk verdedigde. En altijd met RESPECT naar je politieke debater toe. En nu, anno 2019, geen discussie of echte debatten in de 2e kamer. Veel in achteraf kamertjes ( het poldermodel) bekokstooft en zo in elkaar geflansd dat het rammelt aan alle kanten, maar zo verpakt is dat men dat niet gelijk doorheeft. Daarna volgen dan zgn reperatiewetten. En waar daarop weer uitzonderingen komen enz enz. En zo worden wetten steeds bijgesteld tegenwoordig. Dat was in de jaren 60 en 70 toch ff anders.
 12. Haha, dat kan niet. Want dat bestaat niet....Korfu! Wat wel bestaat is Corfu of Korfoe. https://nl.wikipedia.org/wiki/Korfoe_(eiland) Heb je wat te lezen erover en houdt je warm. Fijne vakantie en niet teveel Ouzo drinken.
 13. Zolang er mensen zijn die aan zelfverrijking doen ten koste van de gemeenschap of ten koste van het individue zal er niets opgelost worden. Er zal bij de mens ZELF een denkomslag moeten worden gemaakt. En daarbij de graaiers en andere zelfverrijkers hoge straffen geven. Berecht en behandel ze als criminelen. (oeps, en dat zeg ik, de Boedhist en Humanist).
 14. audiofreak

  Aardgas

  Ik zou zeggen kijk deze nieuwe serie op Netflix maar eens: Our Planet https://youtu.be/aETNYyrqNYE
×
×
 • Create New...