Jump to content
High-End Forum

carl

Members
 • Content Count

  13,263
 • Joined

 • Last visited

About carl

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  > Set zolder: Oracle Delphi V, Graham 2.2., Benz Ruby Z, Chrystal Piccolo, Pass Kloon, Kimber PBJ/ Thorens TD 320, TP 16 IV, Nagaoka MP 200, Whest 20.0, Kimber 4 TC/Meridian 506.20, Kimber PBJ/ Conrad Johnson Premier 17 LS (voor), Qued kabel, Conrad Johnson 11 a (eind)/Kimber 4 TC/ Monitor Audio 20 SE, > Set huiskamer: Thorens 160.1 (Hanze en Dr. Thorens gemodificeerd), TP 16.1, AT 95 E/ Auralic mini/Quad 34 (voor), Kimber Hero, Quad 303 of 306 (eind)/ Cabasse Galiotes.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen
 • Interests
  muziek/audio/
  literatuur/strips/
  zeilen/wijn

Recent Profile Visitors

13,826 profile views
 1. Een oud collega van mij (die knaap dan) die druk bezig is met dergelijke produkties https://www.youtube.com/watch?v=VfxTqROGDCk
 2. Over SME gesproken https://www.stereo.de/heftinhalt/artikel/plattenspieler-sme-model-6 Persoonlijk vind ik het geen gezicht.
 3. Je weet dat ik ook zoiets gehad heb Onno. In principe herstellen je hersenen van zoiets met rust en tijd. Neem die.
 4. Nee Ivan, niet groter geklikt De Elipson 1303 staat trouwens in het Museum Of Modern Art - die van Peter zijn nog mooier.
 5. Ik heb die speakers een paar keer gehoord bij Jerry en Peter en die klinken inderdaad echt goed. Om te zien zijn ze in het wit onverslaanbaar. Ik begrijp trouwens niet dat Elipson een paar van die oude modellen niet actualiseert. Volgens mij is daar wel een markt voor. Ik dacht eigenlijk dat er op Elipsons nu Harmonizers zouden staan Peter?
 6. En wat is dan het verschil met een losse voorversterker George. Wat komt daar dan extra bij?
 7. Het ziet er nu goed uit Peter. Je kan zo ook lekker bij de draaitafel. Plezier met Cock
 8. Kennelijk zijn ze niet met het systeem doorgegaan omdat mensen toen allergisch waren voor filters. Het zijn mooie kleine LS die zeer kamervriendelijk zijn en behoorlijk goed klinken. Een van mijn betere aankopen. Kennelijk nog te repareren in Frankrijk.
 9. Ik rijd in een zeer oude Focus met deuken (tot schande van de buurt ) en soms met een Caddy Jack. Kijk met een schuin oog naar de elektrische VW. Maar ik had telefonisch moeten vragen wat de levertijden waren. Maar je blijft leren.
 10. Inderdaad humoristisch Jack. Nee hoor op mijn oude dag ga ik niet meer van mijn vrouw en de buizen af. Ben met allebei gelukkig wel op een ander niveau natuurlijk. Beneden in de huiskamer hebben we gelukkig een streamer en de zolder blijft van mij - lekker! PS leuk verhaal
 11. Op een of andere manier heb ik de idee dat ze jou niets kunnen wijsmaken Onno - althans niet lang
 12. Beneden in de huiskamer nog wat geluisterd naar de Audion Phono stage die ik vanavond ga inpakken en terugsturen. Erg jammer dat ik hem boven niet verder kon uitproberen want die set klinkt echt anders. Via internet ben ik erachter gekomen dat de buizen Russische NO 6h23N zijn. Vanmiddag dus nog eens even een paar EH 6922 buizen uitproberen. Ik wil mijn nieuwe Phono stage verder kopen voor de TD 320. Mezelf kennend zal ik hem zeker ook een keer met de trafo’s op de Oracle uitproberen. Cock adviseerde me trouwens al eerder om op de Pass Kloon, Silk trafo’s uit te proberen. En zo komt Jan Splinter audiofiel door de winter.
 13. Helaas ligt mijn set in het ziekenhuis. Toch volg ik de literatuur aandachtig. De onderstaande LP heb ik zelf en kan hem van harte aanbevelen. Werkelijk fantastisch deze vroege stereo opname. https://www.analogplanet.com/content/louis-armstrong-meets-oscar-peterson- -and-love-mutual
×
×
 • Create New...