Jump to content
High-End Forum

carl

Members
 • Content Count

  13,702
 • Joined

 • Last visited

About carl

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  > Set zolder: Oracle Delphi V, Graham 2.2., Benz Ruby Z, Chrystal Piccolo, Pass Kloon, Kimber PBJ/ Thorens TD 320, TP 16 IV, Nagaoka MP 200, Whest 20.0, Kimber 4 TC/Meridian 506.20, Kimber PBJ/ Conrad Johnson Premier 17 LS (voor), Qued kabel, Conrad Johnson 11 a (eind)/Kimber 4 TC/ Monitor Audio 20 SE, > Set huiskamer: Thorens 160.1 (Hanze en Dr. Thorens gemodificeerd), TP 16.1, AT 95 E/ Auralic mini/Quad 34 (voor), Kimber Hero, Quad 303 of 306 (eind)/ Cabasse Galiotes.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen
 • Interests
  muziek/audio/
  literatuur/strips/
  zeilen/wijn

Recent Profile Visitors

14,204 profile views
 1. Dank je Roots - voorhoofdsholteontsteking kan behoorlijk hardnekkig zijn. Van de week even de Streamer instellen op zolder en dan maar hopen dat de Sint wat LP’s brengt
 2. Net een paar dagen gedwongen audiofiele rust gehad door een voorhoofdsholteontsteking. Maar vanavond weer vol aan de gang. Helaas had ik vorige week de kamer grondig gezuigd en moest ik de juiste luisterplaats weer vinden. En die ga ik nu eindelijk eens op de grond tapen. Billy Holiday weer eens goed gedraaid. Nu luister ik naar Bobby Gentry met “Ode to Billy Joe”. Wat een stem zeg.
 3. carl

  Herbie Mann

  Ik kan Herbie Mann “at the village gate” in de versie van Speakers Corner krijgen maar ook van Audio Fidelity. Ik vermoed dat het een oude DCC is. Kent iemand ze?
 4. Ik heb gelukkig een van de laatste types Gydo. Had alleen maar ouderdomsproblemen. In mijn studententijd trouwens die Sony bandrecorder wel veel gebruikt.
 5. Nederland is natuurlijk een beetje een overgereguleerde stadstaat. Het is wel mooi zo’n gemeenschap met “ouderwetse” relaties. Ook leuk dat je daar toch dicht bij je hobby kan blijven.
 6. Ik heb een Revox A77 die ik heb gekregen op een wijnproeferij. Ik heb hem laten opknappen met nieuwe condensatoren e.d. Maar ja ik gebruik hem niet en hij staat gewoon mooi te wezen. Bij mijn broer staat nog een fraaie schuine Sony die eigenlijk ook van mij is. Laat hem daar maar lekker staan. Als ik mijn leven over zou moeten doen zou ik nooit een bandrecorder hebben gekocht, maar gelijk een Nakamichi.
 7. Prima instructie. Helemaal mee eens.
 8. carl

  Millett

  Die Phono One is geen LCR zie ik.
 9. Dat gekreun bij Zoot Allures is bij bijna gênant.
 10. Ik vind het geweldig over de avonturen in het buitenland te lezen.
 11. carl

  Millett

  Daar heb je (helaas) ook wel weer een punt Jack. Maar zo beluister ik audio niet, net zoals ik wijn niet zo drink. De kwaliteit moet me overtuigen. Eigenlijk wel best stom dat ik Marco niet heb gevraagd een Trafomatic te lenen. Die phonotrappen vallen in prijs nog enigermate mee.
 12. Dat herinner ik me zo ook René. Zaterdagochtend luisteren we altijd naar de radio. Er was een topic over Zappa en dan wil ik zijn platen weer boven horen.
 13. Als ik weer wat platen uit de kisten haal dan meestal verschillende van dezelfde artiest. Nu Apastrophe, net Sheik Yabouti en Hot Rats en Zoot Allures liggen klaar. Apastrophe is NOS uit 1974 en is alleen met een Benz Ruby gespeeld.
 14. carl

  Millett

  Het is bij mij net een fles wijn. Ik kijk eigenlijk nooit naar de prijs als ik drink want de fles ligt toch al lang in de kelder. Zo is het ook met hifi. Die moet zich toch in het gebruik bewijzen en als het beter klinkt is het beter ongeacht de prijs.
×
×
 • Create New...