Jump to content

Walt

Members
 • Posts

  126
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

261 profile views
 1. Lijkt erop dat Cock de lucht in de kast niet meer gebruikt als veer, ophanging soepeler/slapper gemaakt, daardoor zeer lage eigen resonantie van de unit, de controle van de konus moet dan puur uit de aandrijving komen door toepassen zeer krachtige magneten, soort van servo aandrijving. let wel, ik heb zijn set nooit zelf gehoord, maar bovenstaande maak ik op uit verschillende reviews/posts over zijn systeem.
 2. Normaal zet je de eindtrap als laatste aan en als eerste uit.
 3. En de speakers goed opstellen, zodat de ruimte het laag uit de speakers zo optimaal mogelijk versterkt en de diepgang naar onderen uitbreid, zonder irritante bulten en dalen.
 4. Ik krijg een waarschuwing van Safari browser dat die aob-hifi link niet veilig is…?
 5. Bij Jeroen is het aardig op orde inderdaad, fijn ook zo’n dedicated luisterruimte waarin je de speakers zo kan opstellen als je zelf wilt, ze staan vrij ver uit elkaar waardoor je een zeer breed podium krijgt, maar ook met veel diepte in het beeld. Moet de laatste versie van deze DSD dac nog horen, vorige keer dat ik er was, won de NADAC nog wel.
 6. Ik heb veel geprobeerd, ben nu uitgekomen op Furutech FT-212 bananen, door de huls te draaien klemmen ze goed vast. Veel betere kwaliteit dan WBT.
 7. Mooie ruimte hoor!
 8. Je moet ze ver naar voren trekken, dus juist ver van de muur erachter, iets van 40% van de kamer lengte achter de speakers.
 9. Nu maar hopen dat je geen gepeperde reparatie rekening van Rick Paap krijgt…
 10. Hoe stonden de quads opgesteld in de ruimte?
 11. Een wat alternatieve theorie stelt dat je door het schoonmaken een stukje positieve energie van jezelf erin hebt gestopt, waardoor het nu beter klinkt. Peter Belt (rip, zie nog wel zijn website) wist veel van deze materie af.
 12. Wat is er gestolen, speakers, iets anders?
 13. Waar heeft die ‘vinding’ mee te maken dan? Geloof niet dat deze eerder op dit forum ter sprake is gekomen..?
 14. Met mijn jongste broer over speakerbouw gekletst, in de nieuwste Hobbyhifi staat een TL ontwerp waar hij de juiste Visaton units al voor in huis heeft.
×
×
 • Create New...