Jump to content

Walt

Members
 • Posts

  540
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. En ik zie geen Harmonizers, dus ik heb ook wel een idee.
 2. Als je met weerstanden de tweeter kan verzwakken, is het toch niet raar dat de tweeter ook harder kan staan dan het mid/laag, dan kun je tov neutraal de tweeter luider en zachter zetten.
 3. Wat is er nou mis mee qua klank/werking, leg dat eens duidelijker uit aub.
 4. Bluesound heeft hun eigen app, werkt goed en super stabiel.
 5. Ha Tubejack, Ik speel met een simpel intel nucje met daarop HQ player, en zet alles daarmee om naar DSD. Dat is qua kosten te overzien, stuur daarna het signaal een DSD dac in, heb daarvoor wel een net exemplaar gekozen, een Merging Hapi met Grimm CC2 clock erbij. Denk dat ik aardig in de buurt van de Mu2 kom zo, voor een veel lager bedrag. De truc met DSD en HQ player doet heel veel, als ik alleen de Merging Hapi gebruik met cd formaat, is het geluid veel minder. Groetjes Walter
 6. Grimm Mu2 streamer + DAC klinkt wel fraai, wel 18000 euro.
 7. Puur zilver klinkt niet scherp, verzilverd koper wel, misschien bedoel je dat.
 8. Op 10 November schreef je onderstaande, maar nu is het ineens allemaal weer ruk? Ik niet snappie nie: Probleem teveel hoog opgelost. Wat een ongelooflijk goede luidspreker is de 1.6 QR. Berbatoli en nog iemand (dank jullie zeer) wezen op de mogelijkheid van het toepassen van 10 Watt weerstanden op het hoog. Waarde 1,5 ohm is de hoogste die ik heb en bevalt het best. Natuurlijk ga ik nog een paar hogere proberen. Ik wil het punt precies kunnen vaststellen. Het volume kan nu ook omhoog, nu de scherpte weg is en dan komt er een partij energie vrij. Het lijkt niet te kunnen , maar er is nog meer duidelijkheid over het hele bereik. De weergave is nog realistischer. De instrumenten die ik nu hoor "zouden kunnen" in het echt.
 9. Wat foto’s lijkt me een goed idee, ben benieuwd wat er fout zit.
 10. Welkom in de hifi wereld, daarom is er maar 1 advies waar je echt iets aan hebt: altijd zelf luisteren.
 11. Ik kan het ook echt niet meer volgen, wat een onsamenhangend verhaal is het geworden joh.
 12. Mooi om te lezen, dat 1 zo’n simpel onderdeel toch zo veel verschil kan maken, ik kom graag weer eens bij je luisteren!
 13. Walt

  Harmonizer

  Als ik ze binnen hebt en netjes aangesloten zal er nog wel een verslagje volgen, maar om eerlijk te zijn, het zijn jouw oren, jouw set en hoe jij het geluid lekker/goed vind klinken, dus ervaring van anderen geeft een indicatie maar zelf luisteren is altijd het beste, liefst in je eigen set. Ik heb het volste vertrouwen in Cock, ik weet hoe het bij hem en bij Ove klinkt met de Harmonizers, dan is dit eigenlijk een no brainer om aan te schaffen, zeker voor zo’n nette prijs. Weet je, met eeuwige twijfel kom je sowieso nergens denk ik altijd maar. Groetjes Walter
 14. Van der Heide behandelde apparatuur, zoals die CD-204 zoals TvW uit Groningen ze maakt, die moeten naar het schijnt wel een paar daagjes ‘uitrusten’ na transport, voordat ze weer optimaal klinken.
 15. Dat is waar, en dat luisteren naar de diepte dat is maar een kleine groep luisteraars die daarmee bezig is heb ik het vermoeden, dus dan kies je voor de mainstream, lekker veel en diep laag.
×
×
 • Create New...