Jump to content
High-End Forum

audiofreak

Members
 • Content Count

  2,792
 • Joined

 • Last visited

About audiofreak

 • Rank
  Lid
 • Birthday August 19

Social Media

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  the dutch mountains
 • Interests
  www.puresound.be

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  http://www.puresound.be

Recent Profile Visitors

4,212 profile views
 1. spasmen kun je niets aan doen. Soms is het lange tijden weg en soms is het er een paar keer per maand. En nee, ik ga niet over een automaat pickup nadenken. Ik neem gewoon die naalden op de koop toe. Ik ben er aan gewend geraakt.
 2. Mooi George. Leuk om te zien dat de Kefjes een goede bestemming hebben gekregen. Beter dan dat ze hier maar in de hoek zouden blijven staan.
 3. Klopt Charles. Ik heb hem ook van Roger een keer gekregen. En al vaak gebruikt met mijn gemiddelde van 2-3 naalden per jaar de laatste 2 jaar.
 4. Ik gebruik dezen.
 5. audiofreak

  Focus

  @Duck-Twacy Leuk hoor, dat interview met Thijs van Leer. Kende het nog niet.
 6. Kan ik mij goed voorstellen dat dat op den duur een ergenis is cq wordt. Wijs besluit dus.
 7. Wauw !! Hij glimt als een pik in de maneschijn !! Dar zeiden we vroeger als dienstmaten tegen elkaar als je voertuig zo glom. Zoals jouw luidsprekers dus.
 8. @Ivan10 En waar is het liefdesgedicht erbij?
 9. Montivani kent niemand. Carl bedoelde natuurlijk Mantovani. Maar ja, namen goed schrijven is aan Carl niet besteed. Overigens is Mantovani met "Greensleeves" bekend van het radio programma van Jan van Veen "Candlelight".
 10. Of bied ze aan op het forum.
 11. In de vroegere dagen van het tijdschriftentijdperk zoals het tijdschrift "Homestudio" en ook op het hearforum zijn er nog wel discussies geweest over het laag bij een orgel. Er was iemand die beweerde dat als je het laagste laag van een orgel niet goed kon weergeven als versterker dat de versterker niet deugde. Maar er zijn wel soortgelijke discussies geweest en die zelfs weleens ontaarde in hele heftige en waar forumleden het forum de rug toekeerde, zoals Erik Klijnsmit. Zijn gevleugelde uitspraak was "Iedere cd speler klinkt eender". daar was een topic ook over. ff zoeken.......................yep gevonden .......
 12. @Duck-Twacy Zekers en ook niet-actieve levende leden zijn ook een gemis. Maar ook de genoemde overleden leden. @thingman Teveel eer Toine! Ik zie mezelf echt als een goeie. Ik zie mezelf meer als een azijnpisser die de boel op scherp zet en houdt. En (te)vaak tegen dezelfde personen aanschopt.
 13. Haudio ook niet meer. Headshell ook niet meer. Is het niet zo dat de 'goeie' als eerste gaan?
 14. Ik heb inmiddels de bewuste recensie gevonden. Met geen dank voor de gevraagde link (https://www.stereophile.com/content/analog-corner-305-degritter-record-cleaner-aidas-gala-gold-le-cartridge) Hij schrijft dus dat hij nooit sterk vervuilde platen in een platenwasser stopt die zijn (reinigings)vloeistof recyclet. Zo'n machine is dus meer bedoeld om vele minder vervuilde platen te wassen met dezelfde vloeistof. Zou je dus een sterk vervuilde plaat wel erin wassen, dan zou je eigenlijk na elke wassing de vloeistof moeten vervangen. Hij zegt dus in feite dat het anders een duur grapje gaat worden als je elke keer de vloeistof moet vervangen als je vele sterk vervuilde platen moet wassen met Degritter. Vanuit die zienswijze begrijp ik dat wel. Het komt dus erop neer welk systeem je kiest. Een systeem met vloeistof die je voor meerdere platen kan hergebruiken of een systeem waar je bij elke plaat nieuwe vloeistof gebruikt. Het heeft dus niet getest hoe een sterk vervuilde plaat klinkt als hij deze heeft gewassen in Degritter. En dat vind ik dus wel een minpuntje van die recensie. Hij heeft wel een punt als je dus elke keer die vloeistof moet vervangen wat betreft kosten. Hoewel voor mij dat juist geen punt is en elke keer de vloeistof moeten vervangen op de koop toe neem. Maar ik heb wel moeite met de hoge prijs. Ik vind het echt veel geld.
 15. Andere bank nemen, Marco, De ING en ABN zijn gewoon boeven,
×
×
 • Create New...