Jump to content
High-End Forum

audiofreak

Members
 • Content Count

  2,795
 • Joined

 • Last visited

About audiofreak

 • Rank
  Lid
 • Birthday August 19

Social Media

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  the dutch mountains
 • Interests
  www.puresound.be

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  http://www.puresound.be

Recent Profile Visitors

4,283 profile views
 1. Gisteren even langs De Hoek geweest bij Music2. Zoals gewoonlijk liep het bezoek(je) weer ver uit. Ook nog even geluisterd naar de Trafomatic in combi met een nieuw model Blumenhofer. Dat klonk heel fraai met een mooi laag en geen poortruis. Ook nog even geluisterd naar de menselijke stem in de diversen ruimtes met een persoonlijk "live" optreden. Dat was heel realistisch en hij zat echt voor mij levenecht. Hulde !! Zelfs mijn meissie was onder de indruk van al die mooie spulletjes en ze vond de heren erg aardig.
 2. Ik zou de "Linda" of de "Margriet" het vragen. Vraag dan gelijk of even of het links of recht gedraaide watten moeten zijn.
 3. audiofreak

  Focus

  Ik heb deze onlangs gescoord. Heb je alles in 1 keer en bovendien goede remastering. https://www.sounds.nl/detail/3697094/cd/focus/hocus_pocus_box
 4. spasmen kun je niets aan doen. Soms is het lange tijden weg en soms is het er een paar keer per maand. En nee, ik ga niet over een automaat pickup nadenken. Ik neem gewoon die naalden op de koop toe. Ik ben er aan gewend geraakt.
 5. Mooi George. Leuk om te zien dat de Kefjes een goede bestemming hebben gekregen. Beter dan dat ze hier maar in de hoek zouden blijven staan.
 6. Klopt Charles. Ik heb hem ook van Roger een keer gekregen. En al vaak gebruikt met mijn gemiddelde van 2-3 naalden per jaar de laatste 2 jaar.
 7. Ik gebruik dezen.
 8. audiofreak

  Focus

  @Duck-Twacy Leuk hoor, dat interview met Thijs van Leer. Kende het nog niet.
 9. Kan ik mij goed voorstellen dat dat op den duur een ergenis is cq wordt. Wijs besluit dus.
 10. Wauw !! Hij glimt als een pik in de maneschijn !! Dar zeiden we vroeger als dienstmaten tegen elkaar als je voertuig zo glom. Zoals jouw luidsprekers dus.
 11. @Ivan10 En waar is het liefdesgedicht erbij?
 12. Montivani kent niemand. Carl bedoelde natuurlijk Mantovani. Maar ja, namen goed schrijven is aan Carl niet besteed. Overigens is Mantovani met "Greensleeves" bekend van het radio programma van Jan van Veen "Candlelight".
 13. Of bied ze aan op het forum.
 14. In de vroegere dagen van het tijdschriftentijdperk zoals het tijdschrift "Homestudio" en ook op het hearforum zijn er nog wel discussies geweest over het laag bij een orgel. Er was iemand die beweerde dat als je het laagste laag van een orgel niet goed kon weergeven als versterker dat de versterker niet deugde. Maar er zijn wel soortgelijke discussies geweest en die zelfs weleens ontaarde in hele heftige en waar forumleden het forum de rug toekeerde, zoals Erik Klijnsmit. Zijn gevleugelde uitspraak was "Iedere cd speler klinkt eender". daar was een topic ook over. ff zoeken.......................yep gevonden .......
 15. @Duck-Twacy Zekers en ook niet-actieve levende leden zijn ook een gemis. Maar ook de genoemde overleden leden. @thingman Teveel eer Toine! Ik zie mezelf echt als een goeie. Ik zie mezelf meer als een azijnpisser die de boel op scherp zet en houdt. En (te)vaak tegen dezelfde personen aanschopt.
×
×
 • Create New...