Jump to content
High-End Forum

audiofreak

Members
 • Content Count

  2,737
 • Joined

 • Last visited

About audiofreak

 • Rank
  Lid
 • Birthday August 19

Social Media

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  the dutch mountains
 • Interests
  www.puresound.be

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  http://www.puresound.be

Recent Profile Visitors

4,078 profile views
 1. Wetenschap en wetenschappers: Als je als wetenschap denkt dat de wetenschap al ALLES weet, dan weet je als wetenschapper helemaal NIETS. Een echte wetenschapper gaat er juist van uit dat men niets weet en juist daarom onderzoekt. Dan heb je het echte 'weten' verheven tot schap, dus wetenschap!!
 2. Thei , hier enkele links voor je ; https://www.dhtrob.com/overige/geluid_dat_niet_mag.php#:~:text=Een%20zeer%20interessante%20documentaire%20van%20de%20Humanistische%20omroep!&text=Zijn%20nieuwe%20benadering%20van%20het,op%20heden%20gebruikte%20stereosignaal%20tweedimensionaal. http://www.vanderheem.info/146-mooie-dingen-maken.html https://audiofreaksforum.nl/index.php?topic=24708.1230 https://www.hoorspelen.eu/Hoorspelen/HoorspelG/Geluiddatnietmag.html
 3. Whahahaha. Kennelijk heb ik ook last van een kronkel in mijn hoofd, want het was inderdaad een Allegro die ik heb gehad. Scherp opgemerkt, Roger !!
 4. Zo'n koektrommel heb ik ooit nog gehad. Had een rechthoekig stuur, maar waar niet mee te sturen viel. Bij de sloop een rond stuur gehaald en nog een paar maanden meegereden. Totdat ik door de rem heen trapte op de Ausfarht in Duitsland op terugreis naar Nederland voor mijn 10-daagse miltair verlof en rechtdoor ging. Regelrecht naar de slop gereden en mijn vader gebeld om mij op te halen. Wat een ongelofelijke KT auto was dat.
 5. Goed bezig George. Leuk om te zien hoe je ermee bezig bent. Hier is nu alles goed opgewarmd en zo lijkt het kanaalverschil weg te zijn. Morgen ga ik uitgebreid luisteren. Het is een mooie arm en prettige bediening. De motorsturing doet ook veel. Nog even terug gegaan naar de muurwrat en toen weer naar de motorsturing. Giga verschil.
 6. Dank voor het antwoord. Ook je topic even doorgelezen. Ik heb een andere uploader nu gebruikt en mij geregistreerd. Nu lukt het wel. Ik denk dat het als niet-geregistreerde niet gaat, maar wel als geregistreerde dus wel. Topic mag weg van mij.
 7. Beheerder, Als ik een afbeelding of foto wil uploaden naar het forum via de button "Insert other media" en dan op de button "Insert image from url" een link plaats waar de afbeelding of foto staat, dan gebeurt er niets. Ik kan wel afbeeldingen of foto uploaden via bijlage en dan "choose files". r dan heb je weer een beperking van 102,4 kb. Kan je er een aanpassing komen, zodat je grotere afbeeldingen of foto kan uploaden en groter dan 102,4 kb? En de link aanzetten dat je ook via een link een afbeelding of foto kan plaatsen? De link hieronder is dus zo'n afbeelding die ik niet via de button "Insert image from url" kan plaatsen. Ook niet rechtsreeks als ik die link hier plaatst https://ibb.co/Vm318Q9
 8. audiofreak

  Revox A 77

  Op marktplaats doet een gereviseerde een 350 euro en hoger. Zie hier het overzicht op dit moment en kijk dan even bij elke advertentie apart. Dan heb je een redelijk overzicht alsmede inzicht. https://www.marktplaats.nl/l/audio-tv-en-foto/q/revox+a77/ En kijk ook eens bij Catawiki (staat ook in dat overzicht). En wil je hem niet verkopen via marktplaats, dan heb je wel een kleine indruk wat het kan opbrengen. Hetzelfde kan je doen bij audio-markt in Duitsland of hifishark
 9. Ik gebruik een Arcam CD-17 cd speler en luister er nog wel naar met ongeveer 600 cd-tjes in de kast. Ik zal altijd wel een cd speler houden. Streaming hou ik mij niet mee bezig en ook niet in de nabije toekomst. Ik ben toch echt meer van het analoge dan van het digitale.
 10. kap eraf van de Marantz halen en kijken waar het hapert. Zal vast opgedroogd vet zijn of snaartje (?). Soms wil een duwtje helpen en dat een paar keer achter elkaar doen open dicht met wat begeleiding van je vinger of hand. Ik heb het hier gehad met een Grundig en Philips cd speler, waar de laatjes ook niet meer open gingen. Op de manier zoals ik net hier beschreef heb ik ze weer werkend gekregen en staan nu al weer een paar maanden te spelen bij twee buurvrouwen.
 11. https://www.google.com/search?ei=3yAfYITYB4SdkwWNu4rQBA&q=jamie+cullum+twentysomething+vinyl&oq=Twentysomething++Jamie+Cullum&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgEMgIIADICCAAyBAgAEB4yBggAEAgQHjIGCAAQCBAeMgYIABAIEB4yBggAEAgQHjIGCAAQCBAeMgYIABAIEB4yBggAEAgQHjoICAAQCBAHEB5QyExYgU9gu2doAXAAeACAAZQBiAHQApIBAzMuMZgBAKABAaoBB2d3cy13aXrAAQE&sclient=psy-ab Alleen maar cd's van te vinden, volgens mij
 12. Hahaha. je hebt het vast al besteld met een tuner erin
 13. Creepy !! Grof geld verdienen aan de doden . 23.500 euro en niet eens een draaitafel erin. Welke idioot bedenkt zoiets en welke dwaas zou zoiets nemen?
 14. Die heb ik gisteren nog 2e hands gekocht op marktplaats voor 15 euro bij Gerard, mijn gepensioneerde platenhandelaar uit Almere. Hier nog meer : https://www.marktplaats.nl/a/cd-s-en-dvd-s/vinyl-rock/m1661550014-earth-fire-song-of-the-marching-children-lp.html?previousPage=lr https://www.marktplaats.nl/q/song+of+the+marching+children/ of hier : https://vinyllp.nl/mws002377-earth-and-fire-song-of-the-marching-children-classic-rock-lp-467.html of hier : https://www.deplatengarage.nl/a-49138610/lp-s-e/earth-and-fire-song-of-the-marching-children/
×
×
 • Create New...