Jump to content
High-End Forum

audiofreak

Members
 • Content Count

  2,366
 • Joined

 • Last visited

About audiofreak

 • Rank
  Lid
 • Birthday 08/19/1870

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  the dutch mountains

Recent Profile Visitors

3,776 profile views
 1. Ja, zelfs maakt dat niet uit. Het is gewoon policy.
 2. Upscale Audio van Kevin Deal verkoopt ALLEEN in de V.S. en niet naar Europa.
 3. @leobus je moet met NOS buizen ook een beetje geluk hebben. Ik heb ook weleens een NOS buis gehad die heel snel verouderde/sleet toen er eenmaal stroom op kwam te staan. En met een ander paartje uit dezelfde batch geen problemen van versnelde veroudering/slijtage gehad. Ik had er eigenlijk geen garantie op. Ik heb wel uit coulance een ander paartje gehad, omdat ik al vaker buizen had gekocht en andere audio accessoires.
 4. Leobus, probeer eens andere buizen, als je die hebt. Heb je het dan ook? Mij klinkt het alsof je buizen gewoon "op" zijn. Ik heb het ook weleens gehad dat vrij nieuwe (NOS) buizen in ene keer slecht werden en hard terugliepen wat betreft geluidsprestaties.
 5. Ik denk niet dat het aan je luidsprekerkabel ligt. Immers, jij hebt niet dezelfde set als Buell. Wat je kan doen is tegen het glas van je buizen heel zachtjes tikken en horen of je dat terughoort op je luidsprekers. Als je dan iets hoort van dat getik in je luidsprekers, dan zijn het je buizen. Of tik eens tegen de kast van de voorversterker en is het dan hetzelfde?
 6. Precies inspelen. Daar wijt ik je eerdere opgedane ervaring ook aan. Elke verandering in je set geeft een geluidsverandering. Zo ook met je grotere harmonizers. Ga eerst nu maar een poosje gewoon de boel laten en dan serieus luisteren. Dan zal het ongetwijfeld beter klinken. En ben je dan gewend aan dat geluid en geluidsbeeld, dan weet je ook ten opzichte van je vorige referentie, wat eraan je nieuwe geluid goed aan is en wat eraan verkeerd is. Dan pas kan je eigenlijk gaan ingrijpen in je set en dingen verder veranderen, zoals een kabelwissel of een tweak eruit halen enz. Het is hetzelfde als je laatst had met je andere netsnoer. Ook daar moest je het eerst even een paar dagen de tijd geven, weet ik nog.
 7. https://www.high-endforum.nl/topic/11109-vervolg-van-de-hear-testcd-de-luisterervaringen/
 8. audiofreak

  AKAI GX 625

  Of je vraag stellen op het oudere bandrecorder forum, namelijk https://www.analogaudio.nl/index.php. Hier zitten de meesten forummers die ook op het tapedeckforum zitten. Het lid Frank Oomen ( forumnaam frank) uit Almere is de Akai man. Hij is deskundig en repareert en serviced Akai spoelendecks. Sukses
 9. Leuk om te lezen en duidelijk geschreven. Thanks !
 10. Wat Sodejuu en Buell zeggen. Ik gebruik deze : https://caig.com/product/deoxit-d100l-25c/.
 11. Tja goed zoeken. Gewoon "Kontak cleaner" in google intypen en hoppa, de eerste hit gelijk raak. http://www.kontakaudio.com/kontak-audio-cleaning-fluid.html Tja...
 12. audiofreak

  AT 95 e

  Pss Arden,Je moet ook meer "van" bil gaan i.p.v. erop zitten. Dan vliegen je 8 kilo's er wel van af.
 13. Northend Haarlem is prima zaak, Er is er nog één en dat is https://www.soundshaarlem.nl/. Met beiden zaken heb ik goede ervaringen.
×
×
 • Create New...