Jump to content

SpaceJS

Members
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

Audio Set(s)

  • Hoofdset
    Meridian G68, Mark and Levinson No. 29, 2 * Linn LK85 , meridian G98, meridian HD621, Linn LP12, Musical Fidelity X-LPS v3, Empire vandenhul MC1000 , Marantz UD 5005, Mediacenter pc op basis van XBMC, Raspberry PI4 -digiberry, Thiel CS2.4, Linn Kaber rear, Thiel SCS2 centre, Rel Quake Sub

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Daar zou ik zeker niet van uit gaan, de meeste goeie streamers gebruiken meestal het netwerk als bron. Je wil apparatuur als losse netwerk schijven ook helemaal niet in de buurt van je set hebben, is rommelig en de voedingen zijn vaak niet alles.
  2. het is een heel klein beetje data, waarom zou dat een probleem zijn?
  3. klinkt meer alsof er misschien ergens compressie plaatsvindt?
  4. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Ik denk niet dat dit in jouw huidige opzet anders kan maar er is ook niet echt sprake van een probleem daar het om heel weinig data gaat.
  5. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Hey Hans, dat is duidelijk, helaas wordt het dan toch afgespeeld op je tablet en heel eerlijk gezegd qua datastroom is het zo weinig dat het niet veel uitmaakt. even voor de dudelijkheid, voor het afspelen van een internet stream op je tablet wordt een ander protocol gebruikt dan voor het afspelen van die conyent via upnp. Het is dus niet twee keer dezelfde datastroom.
  6. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Hey Hans, ik zie dat tunebrowser de upnp verzorgt dus wat jij zegt kan best, ook is tunebrwoser kenneleijk remote te bedienen, ik zie alleen niets over een Qobuz plugin dus op basis daarvan denk ik dat je die stream op een andere manier afspeeld and Tunebrowser via upnp gebruikt.
  7. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Staat de applicatie die de muziek afspeeld ook op de streamer? Dan kan het alleen zie ik dan niet in waarom je dat zou doen aangezien de streamer alle benodigde functies al heeft normaal gezien.
  8. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    ik vermoedde al dat je dat dacht alleen helaas werkt dat zo niet, je control punt speeld daadwerkelijk de stream af met een upnp renderer als eindpunt.
  9. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Hey Hans, dat is helaas niet het geval tenzij de speler ook op de renderer staat en dat is zover ik weet met bubbleupnp server niet het geval. De afspeel software op je tablet gebruikt de renderer als afspeelpunt maar normaal gezien gaat de dan niet zelf zi(jn bestanden op je LAN ophalen. Via het internet (WAN) gaat al helemaal niet gebeuren op deze wijze.
  10. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    dit lijkt mij je locale netwerk met een control punt, een renderer en een media server. Eigenlijk zoals verwacht.
  11. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Sorry Hans maar de tablet is echt het device dat de muziek afspeeld met als renderer kanaal een upnp apparaat, dit is ook de reden dat er uberhaupt uitval op kan treden. Het upnp apparaat is passief in deze. Bubblepnp routeerd overigens voornamelijk. Maar goed dit soort zaken is alleen maar onderdeel van mijn beroep maar je hoeft me niet te geloven.
  12. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Hey Hans, dit is inderdaad wat ik bedoel, blijft nog steeds dat de renderer van een speler afhankelijk is voor het materiaal, de renderer zal dit niet zelf van de netwerk bron of het internet ophalen. Als dat bijvoorbeeld zou kunnen had je geen Qobuz abonnement meer nodig.
  13. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    ik zal die Audirvana eens proberen, wel een verschrikkelijke site zeg. Erg moeilijk om even alle details in een overzicht te vinden.
  14. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    Jammer genoeg werkt dit alleen op i386 processoren anders zou ik het zeker proberen, wordt het overigens niet lastiger nu de LMS servers uit gaan?
  15. SpaceJS

    Qobuz gedoe

    ik gebruik Volumio op een raspberry PI , werkt zeer goed, is eigenlijk een uitgeklede linux versie met hun speler en plugins en een web interface voor bediening.
×
×
  • Create New...