Jump to content

i2Paq

Members
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Linn Majik DSM/2, Cambridge CXUHD, Dual 731Q, Soundstone 2x 16.5

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. Even een update. Gisteren is het onderhoudsbedrijf van de lift geweest. Ook heb ik uitgebreid contact gehad met Bax Music, leverancier van de Devine actieve luidsprekers. Zij kwamen met de opmerking dat er wel eens via de aarde "vuil" kon komen. Ik heb toen een stroomsnoer zonder aarde gemaakt, en inderdaad, die luidsprekers werkte weer "normaal". Dit besproken met de mannen van de lift. Inderdaad blijkt de lift via de aarde vuil te versturen. Korte termijn oplossing: beide luidsprekers zonder aarde aangesloten. Lange termijn oplossing: de aarde wordt geschoond of er komt een aparte aarde voor de lift. In ieder geval kan mij vrouw haar audio weer gebruiken
 2. Ik moet helaas verstek laten gaan wegens een privé aangelegenheid. Heel veel plezier gewenst!
 3. Ik kijk enorm uit naar het Mono evenement omdat ik al enkele jaren geleden overtuigd ben geraakt dat Mono veel meer rust geeft in het audiobeleven dan de eeuwige zoektocht naar het ideale stereobeeld. Dan een keertje naar Cock en thuis een keer de Harmonizers uittesten. Maar kan zo maar zijn dat ik ook thuis Mono ga.
 4. Vandaag het onderhoudsbedrijf van de lift gebeld. De krabden even achter de oren want dit hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Of ik een mailtje wilde sturen met het probleem en contactgegevens, ze gingen even met conculega's overleggen. De lift is een Kone van zo'n 20 jaar oud.
 5. Hallo Hans, wij wonen in Noord-Holland. Ik ga eerst contact opnemen met het onderhoudsbedrijf van de lift om te kijken of ik daar verder mee kom.
 6. Dat heb ik geprobeerd maar met het zelfde resultaat helaas.
 7. Ik heb hulp nodig bij een lastig probleem. Mijn vrouw heeft een sportschool speciaal en alleen voor vrouwen. Ze maakt gebruik van muziek via een App. op een Pc en 2 actieve luidsprekers van Devine. De afgelopen 5 jaar hebben deze probleemloos gespeeld. Nu zijn we verhuisd en in dit nieuwe pand zorgt het gebruik van de lift voor een harde toon over de luidsprekers. Deze overheerst de muziek. Eerst dacht ik aan de kabels, het mengpaneel of het omdraaien van de 220v stekkers. Hier zit het helaas niet in en ik vermoed dat het signaal via de 220V wordt gestuurd. Rest er dus een netfilter oid., voor zowel de beide luidsprekers en de Pc, denk ik. En zo ja, welke zou geschikt zijn? Of heeft iemand een ander idee?
 8. Jerry is met pensioen, maar repareert privé nog steeds weet ik. Woonde in Tilburg en had inderdaad Apogees die daar fantastisch klonken. Mede door de bijzondere luisterkamer. Hij woont nu ergens anders.
 9. Dat denk ik ook. Ik heb een door jou herbouwde Leak 70 gehad en dat klonk prachtig. Probleem is echter dat Mevr. i2Paq een remote wil, dus dan is deze nieuwe Leak een mooie oplossing Omdat er een lockdown is/was geen pogingen gedaan tot het vinden van een Dealer hier in de buurt. Leak heeft een vertegenwoordiging in Lisse, volgende week maar eens contact mee opnemen.
 10. Ik denk dat dit wel prima gaat werken. En het is inderdaad een afslanking, minder zware versterker en geen streamer meer. Voor de streamer komt dan, mocht eea. doorgaan, een andere.
 11. Heel zachtjes bekruipt mij het gevoel dat ik deze Leak Stereo 130 eens moet gaan beluisteren. Dat gevoel is er al een hele tijd om eerlijk te zijn. Waarom? Omdat het een mooi retro ogende versterker is. Maar ook omdat de reviews er toe uitnodigen. En omdat ik eens wil ervaren hoe hij klinkt op mijn luidsprekers. Hij bied alles wat ik (Digitaal) nodig heb en daarnaast ook een Phono ingang. De Leak Stereo 130 is gebaseerd op de Quad Vena II. De Leak CDT Disk Transport boeit mij nou weer niet. De Cambridge die ik heb is een prima transport. Nu nog een adres in Noord-Holland vinden waar hij te bewonderen is.
 12. Niet als ik check op die site waarnaar je verwijst. Package included: 1× DAC A6 1×Bluetooth antenna 1×PC-USB cable 1×Manual 1× 12V Power Adapter (Optional)
 13. Leuke opzet zo. Zie ik het goed dat beide apparaten, de Aiyima Audio Dac A6 en de AIYIMA A07 TPA3255, geen remote hebben?
 14. Je zei gisteren al zoiets. Ben benieuwd wat de anderen er van gevonden zouden hebben in vergelijk met de gebruikte 3 spelers
×
×
 • Create New...