Jump to content
High-End Forums

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,705
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

10,205 profile views
 1. Lang, lang geleden, heb ik eens verzocht iets te vertellen over die muziek die er opstaat, en niet alleen een youtube-video zonder enig commentaar te posten. Please!
 2. Ja, eitje, zo'n draaitafel. Heb de lang geleden bestelde Wheel nòg niet. Zwaar over tijd.
 3. https://npofocus.nl/artikel/7699/zijn-de-nederlandse-waterwerken-ooit-af
 4. Gewoon even kijken naar Hoog Water, nu op NPO 2
 5. Is niet minachtend bedoeld, hoor. Gewoon een vraag. Hooguit een beetje retorisch. Mooi dat er nog zoveel radiootjes zijn. Heb er heel wat versleten, en nu nog maar éentje in huis. Zal hem binnenkort eens testen.
 6. Als je die batterijtjes dan eerst moet opladen wordt het ook niks. Maar ik heb mijn eigen transistorradio ook weer gespot, kadootje van de HCC. Moeten 2 1,5V-batterijtjes in.
 7. Hier meer erover: https://nl.wikipedia.org/wiki/Luchtalarm
 8. FM...? Wie heeft er nog zo'n radio? Hier is heel vaag een witte T bij de voordeur te zien. Was geloof ik een teken dat hier in huis telefoon is. Uit de bezettingstijd? Nu loopt het ip-netwerk erover, en mijn telefoons doen het thuis met wifi. Zo eens in het jaar wordt de calamiteitfunctie getest, zie nl-alert. En dan heb je nog de maandelijkse sirenes.
 9. Ja, och, geen man overboord. Ik snap die afkeer van digitaal niet helemaal hoor. Zoveel verschil is het toch ook niet, en je kunt er weet-niet-wat aan doen. Bij de een is analoog geweldig, en bij de ander digitaal. So what? Kan toch allemaal. Helemaal 100% wordt het nooit, maar dit forum is er ook voor verbetertips voor beide geloofsrichtingen, dat zijn de krenten uit de pap.
 10. And now...for something completely different! Daar kwam de WOII-dagkalender mee, gisteren. "Die Blonde Rie" uit 1942 geschreven door Carolus Hartmann. Af en toe een Nederlands woord erin. Was indertijd een grote hit onder Duitse soldaten in Nederland.
 11. Tristan Keuris Clarinet Quintet. Was vanochtend in de Stadsgehoorzaal waar o.a. dit quintet ten gehore werd gebracht.
 12. En dat is weer appels met peren vergelijken. Dure draaitafel, duur element, en een Aurelicje. Ook niks gedaan aan die Auralic, neem ik aan?
 13. Om 23:05 is op NPO 2 De Mattheus Missie van Reinbert de Leeue weer te zien.
 14. Mooi lijstje, ken er idd maar weinig van. Nu is dat door de eeuwen heen al niet veel beter geweest, en De Leeuw heeft zich meer toegelegd op het uitvoeren van buitenlands nieuw werk. Uitzonderingen bv Rob Zuidam, Andriessen. Ken er best wat werk vsn door mijn Red Sofa pas van de Doelen. De VPRO heeft indertijd een mooie set video's met hem en Cherry Duyns uitgegeven met componistenportretten.
 15. Gister overleed De Leeuw, en daarom draaide ik deze schitterende muziek van Erik Satie gisteravond. En vanochtend was de schrijver Jan Brokken bij "Een goede morgen met..." op 4, en hij draaide ook Satie. Niet van Reinbert weliswaar, maar net zo bijzonder.
×
×
 • Create New...