Jump to content
High-End Forums

mumsoft

Members
 • Content count

  10,047
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

7,621 profile views
 1. Weer 'n audiofiele dag... II

  Kan best. Maar in 2008 zijn ze ook door B. Gehakt aangepakt, en weer wat later ook door mijzelf. En ze hebben al die stormpjes keurig doorstaan. Het gevolg is denk ik wel, dat de Harmonizers er niet veel aan weten te verbeteren.
 2. Audioclub Oost Brabant

  Niet?
 3. Wat ik gelezen heb online of in een blad! II

  En als we de SSD-'schijfjes' hebben gehad komt de harde schijf weer terug.
 4. Weer 'n audiofiele dag... II

  Bekabeling weet ik niet, wel filter(s) en zeker ook de tweeter.
 5. Weer 'n audiofiele dag... II

  Drukke week voor mij, en alleen op zaterdag even niks. Dan ga ik echt niet weg.
 6. Het volgende "slachtoffer" van Cock

  Je mag ze van me lenen.
 7. Wat ik gelezen heb online of in een blad! II

  Mooi stuk, leuk om te lezen. Nu zelf nog terug aan de cassettebandjes, hè.
 8. Weer 'n audiofiele dag... II

  Ik heb voor de verandering de Harmonizers er eens afgehaald. En de eierdopjes, die eerst onder twee loeizware leisteenplaten lagen, waarop de speakers, nu weer direct onder de speakers geplaatst, bovenop de leisteenplaten. Soort van "helpers weg"-actie. Zeg nog niks over het effect, als dat er al is. Eerst maar eens een weekje wennen.
 9. Analogue Service Limburg

  Succes, Roger!! Het zijn gelukkig goede tijden voor draaitafels, vooral instappers, schat ik zo.
 10. Weer 'n audiofiele dag... II

  Lijkt me leuk, Charles. En Ivan is natuurlijk ook welkom, mocht de trein een keertje verder rijden dan Zaandam. Wanneer is die AZ-show eigenlijk? Ben er ooit geweest, liftend met Miracle. en daarna nooit meer geloof ik.
 11. Welke albums heb jij deze week gekocht PART 3

  Brrr. Die Mansurian is uit hetzelfde jaar als Alex. Daar wacht ik nog even mee. Maakt wel nieuwsgierig. Hier een recensie(tje): FonoForum 11 / 05: »Das vorzügliche Rosamunde-Quartett hat – in enger Zusammenarbeit mit dem Komponisten – eine mustergültige Interpretation erarbeitet. Ihre fragile, mitunter geradezu gläserne Transparenz erfordert und bekommt hier eine gänzlich uneitle Darbietung von unaufdringlicher Eindringlichkeit und flageolettzarter Sensibilität.«
 12. Audioclub Oost Brabant

  Die laatste link werkt niet, Hans. Krijg iets met oeps. http://www.aob-hifi.nl/20172018.html#Daudio
 13. Welke albums heb jij deze week gekocht PART 3

  Fijn dat je dit ook deelt, anders was ik heus niet op die Widman gekomen. Door het Doelenkwartet (en die cursus) heb ik ook heel wat moderne muziek leren kennen en waarderen. Helaas houden ze er na dit seizoen mee op, heb ik begrepen.
 14. Welke albums heb jij deze week gekocht PART 3

  Preludes and Fugues opus 67 van Shostakovich, in een bewerking van het Calefax rietkwintet. Vandaag weer eens (als vanouds) een koffieconcert in de Aalmarktzaal, deze maal met Calefax, en de cd daar aangeschaft. https://calefax.nl/shop/shop/cds/calefax-plays-shostakovich/
 15. Welke albums heb jij deze week gekocht PART 3

  Dank Hansko. Heb die Jörg Widman besteld, samen met een cd van Jóhan Jóhannson, die net overleden is. Ben trouwens ook een 'fan' van het Doelen Kwartet, dat mij al heel veel mooie nieuwe muziek gebracht heeft. http://www.doelenkwartet.nl/nl/beeld-geluid/discografie/ En om het allemaal een beetje beter te snappen volg ik al twee jaar hun cursus. Ben al bijna geslaagd. Jóhann Jóhannsson Orphée
×