Jump to content
High-End Forums

mumsoft

Members
 • Content Count

  11,809
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

9,282 profile views
 1. Hier geen katrollen aan het luik. Was ooit wel de bedoeling, maar dat is nooit gerealiseerd. Dan maar wat meer krscht zetten, gaat ook. En voor mijn kamer hoef ik er niet door.
 2. En een nieuwe flacon afwasmiddel gekocht 😂
 3. Ik heb het kadootje van TL200 een mooi plaatsje gegeven.
 4. Vanavond naar Dido & Aeneazz, hier in de Leidse Schouwburg. Calefax met Eric Vloeimans, in een bewerking van de opera Dido and Aeneas van Henri Purcell. https://en.wikipedia.org/wiki/Dido_and_Aeneas Dat is wel een andere Dido. 🤓
 5. Mooie, interessante video i.m.h.o. Snel gesproken, maar ondertiteld.
 6. mumsoft

  Niet veilig

  Ik niet, zodra er gevoelige informatie over de lijn gaat. Passwords zijn dat sowieso. Niet voor niks zie je al die andere fora met https werken.
 7. Bedankt Bert en Jacques, ik ben nu aan het reviseren. Nu je bijkans wordt doodgegooid met passiemuziek her en der, leek het mij gepast hier in de Vredeskerk een verkorte uitvoering met Alzheimerpatiënten bij te wonen. Daar heb ik iets mee. En het was prachtig. Wir setzen uns mit Tränen nieder. Komt, ik wilde gisteren afwassen, bleek het afwasmiddel op. Staat die er nòg. Hoe prozaïsch kan het leven soms zijn.
 8. mumsoft

  Niet veilig

  Dan nog maar even op mijn speelgoedtrommeltje slaan. https://www.agconnect.nl/artikel/veilige-websites-zijn-helemaal-niet-zo-veilig
 9. Ja, hier ook. Mattheus Passion voor de ongelovigen. Mooier.
 10. Ik vond mijn werk best leuk, en heb er thuis nog lol van als software-ontwikkelaar. En de beheerkant behoedt mijn pc-parkje voor ernstige problemen, tenminste zolang ik daar actief in blijf. Ik kon zonder problemen 6 jaar geleden stoppen, zonder noemenswaardig verlies. Integendeel, eerder. 🤓
 11. Dan maar niet meer scheren. Een nieuwe image. Ben daar ook maar mee gestopt. Werken voor de kost ook. Laat de kost nu maar eens voor jou gaan werken, succes met die puzzel.
 12. Moest die video natuurlijk hebben (hebben hebben hebben). Ik bedoel, zien op de set. Dat gaat hier nog een beetje knullig: eerst downloaden op een usb-schijfje, van daaruit op een usb-stick, die weer in de rasp, en dan zien waar die is gepoot. En toen had ik notabene geen geluid. Daarnet eens dunnetjes overgedaan, en nu is-ie wel goed. Het beeld is inderdaad belabberd, maar de muziek (en het gepraat...) is goed te volgen. Misschien dat ik met Chromecast een stuk verder kom, maar daar heb ik hoegenaamd weinig ervaring mee.
×
×
 • Create New...