Jump to content
High-End Forums

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,326
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

9,898 profile views
 1. Tuurlijk, maar je bent tegelijk de pispaal, en dus niet objectief.
 2. Vorige week! Maar dan logeer ik altijd bij mijn oude schoolvriend, nu gepensioneerd chirurg, in een gewone buitenwijk. Dus veel van de binnenstad heb ik nu niet gezien, en ik teer een beetje op herinneringen. Veel Duitse steden zijn aan het eind van WO II wel gebombardeerd, hoe dat zit bij Kleef weet ik niet. Overigens slaap ik dan in een logeerkamer die bomvol met cd's staat, allemaal ongesorteerd. En we zijn naar een muziekuitvoering geweest in de Stadthalle, waar Severin von Eckardstein een recital gaf.
 3. Gaat wel, ben er een beetje doorheen gereden. Een echt toeristisch bezoek was het niet. Geen zwaan kleef aan. đŸ˜€
 4. Heb ik niet gedaan, gaan ze denk ik van kleven.
 5. Als René zin heeft, mag hij ook hier eens langskomen. Eerst Bloom maar, die popelt geloof ik. Ik krijg eerst M&E op bezoek.
 6. Seed7 zei het al: goed is goed genoeg. Het is natuurlijk een hobby, dus alles kan, maar ik laat het bij die eierdopjes van Hans, met gewone houten balletjes. Ik weet niet eens welke soort.
 7. Simpel, omdat ons gehoor niet wetenschappelijk luistert. Om het iets anders te zeggen: elke kabel laat min of meer die vage, onbewijsbare, maar hoorbare structuurinformatie door, en daar heb je dan meteen een boel verschillen. Zolang het bestaan van structuurinformatie niet erkend wordt door de technische audiofiel blijf je dat gekibbel houden. Fijn voor een forum.
 8. Ik heb hier alles zowat verprutst, eh, opengemaakt en aangepast. Die ga ik dan ook niet meer verkopen. Waarom zou, je, als je dik tevreden bent?
 9. mumsoft

  Set Van Marcel.

  Ja, een beetje automatisering in de draaitafels is best fijn. Mijn Dual is nog net niet zo oud als die Yamaha van jou, maar haalt de naald tenminste uit de groef aan het einde van de plaat, en heeft een ril voor het begin. En ooit, eens, wanneer toch? komt de Wheel hier die nog automagischer is. Of die ook fijner klinkt waag ik te betwijfelen.
 10. mumsoft

  Downgraden

  De Jerry-way.đŸ¤“
 11. Ja, dat zegt mij dat de gebruikte set zelf ook een filter was. Die befaamde rechte draad als versterker is nog nooit gerealiseerd. Maar de meeste sets bakken er niet veel van, om iets van de werkelijkheid te laten voelen.
 12. Bij Kleef is de binnenstad nog best fraai.
 13. mumsoft

  Downgraden

  Denk nou maar niet dat jouw kleinkind straks niet met oordopjes aan zijn smartphone gaat fietsen. Of denk je dat hij een draagbare platenspeler zal aanschaffen??
 14. Nou gaat het in de muziek natuurlijk niet alleen om frequentiebereiken, maar eerder om wat het je doet. Kijk naar een schilderij van Rembrandt, dan gaat het ook om de indruk, en niet om de soort verf of de penseelvoering. En wat andere dieren horen zal mij worst wezen.
×
×
 • Create New...