Jump to content
High-End Forums

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,155
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

9,773 profile views
 1. Op Woodstock baden ze niet, ze baadden erin. En ook letterlijk, want het was er maar een natte boel na die hoosbuien. Was er graag bijgeweest. Heb je wat om aan je kleinkinderen te vertellen, als je die hebt.
 2. 5 Watt in "slaap"stand is idd bovenmatig. Beneden heb ik een versterker die ook zoveel gebruikt als-ie "uit" staat. Daar heb ik een stokje voor gestoken door er een echte schakelaar voor te zetten.
 3. Jee, goed hoor. Ben nu aan het luisteren naar "Een goede morgen met" prinses Christina, die van de week overleed. NPO Radio 4.
 4. Da's jammer. Ben helemaal flabbergasted van die uitzending over die drie dagen, nu precies 50 jaar geleden. Helemaal te gek gaaf, weet je wel. De sfeer daar op Woodstock was perfect. Kon hem alleen eerst niet vinden, want op de genoemde datum stond-ie niet. Dat heb je met herhalingen , want de film was al eerder uitgezonden op 17 juni j.l. om 7 uur 's-ochtends. Ik heb hier NPO Start op een Raspberry van een paar tientjes, daarop Retrospect voor niks, nada, noppa, en daar draait dan o.a. NPO Start op. Kun je uitzendingen van heel wat jaartjes terug bekijken.
 5. He, bedankt, snap ik dat ook weer. Heb trouwens ooit een platenwisselaar gehad, "Mijn Eerste Dual". De 1215, zaliger nagedachtenis. Nu ben ik mijn eigen platenwisselaar maar.
 6. Ik wel, maar nu nog even niet. Vanavond hoop ik. Het is met muziek hetzelfde als met tv en ook met setjes: iedereen zoekt er wat anders in (en vindt hopelijk wat-ie zoekt). Ik heb de platen erbij gepakt, nu draait kant 2. Ze zijn vreemd verdeeld, plaat "1" heeft deel 1 en 6, plaat "2" deel 3 en 4, plaat "3" deel 2 en 5. En de platen zijn niet genummerd, ze hebben allemaal kant 1 en 2. Iemand hier heeft de volgorde erop gezet.
 7. Soms gaat het juist mis bij een failover... http://www.agconnect.nl/artikel/haperende-failover-zorgde-voor-storing-tergooiziekenhuizen
 8. Meneer woont hier aan de overkant. Misschien kan ik iets betekenen?
 9. Redundantie is voor de tijdelijke voortgang, backups zijn er voor de durende voortgang. In een audio-installatie heb je niet zoveel aan redundantie, en je moet dat zeker niet voor een backup houden. Backups zijn er voor de lange duur, en je moet die dus af en toe testen. Als je je audio hebt geript, dan is een backup ook wel zo handig. Want van LP's en cd's afzonderlijk maak je niet snel backups. Wat Hans is overkomen in zijn werkzame leven is helaas niet uitzonderlijk. Bezuinigingen zitten meestal ook in het menselijke vlak, beheer wordt nooit zo erg gewaardeerd. Maar thuis ben je zelf de baas, en kun je doen en laten wat je goeddunkt. Beetje gezond verstand, en je kunt heel lang van je spulletjes genieten. Hier gaan de Olives hun 11e jaar in, ze werken nog steeds goed, maar freedb is ermee gestopt (lijkt het), er liggen hier twee constant bijgehouden backups van die mooie apparaten. En ik heb uitgevogeld hoe dat moest, backups maken. Als het aan Olive had gelegen was dat nooit zover gekomen.
 10. Moet hier nog van die spiegelende aangezichtskaarten hebben met de tekst "Ooit een normaal mens ontmoet? En, beviel het?"
 11. Ja, en ik vond het prachtig. De muziek heb ik al. Die docu van gisteravond moet ik nog zien, wedden dat daar meer muziek in zit?
 12. Ja, die dubbel-LP was het dus. Die heb ik niet. En idd, als je overal over valt, val je hier ook over. Blote billetjes, jakkie!
 13. Volgens mij heb ik die originele hoes. Een klaphoes waar idd 3 lp's inzitten. Aan de binnenkant zie je wel een bloterik en een vrouw in een poeltje (de omstandigheden waren niet geweldig), maar niks geen kinderen. En anders moet je maar een linkje posten, er is al te veel onzin in de wereld.
 14. Nog meer Woodstock: Three days that defined a generation. Docu. Vanavond op NPO 2 extra van 21:55 tot 23:25.
×
×
 • Create New...