Jump to content
High-End Forums

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,021
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

9,639 profile views
 1. Bijna een hittegolf, dit kun je er tegen doen. https://www.nu.nl/gadgets/5950164/minicomputer-raspberry-pi-4-drie-keer-krachtiger-dan-voorganger.html
 2. O moeder, wat is het heet! Hoe houden jullie het uit, met al die warmte-producerende apparatuur? Als ik nu iets draai, moet het beslist niks opzwepends zijn, geen up-tempo spul. De gehoorde stilte komt nu wel in aanmerking, dat is een rustig themakanaal van de Concertzender. Gevaar is wel, dat je erbij in slaap sukkelt. Hoewel... siesta, niet gek.
 3. Ik houd wel van een arabisch deuntje, komt ook aardig overeen met de temperatuur buiten. Maar gezien een aanstaande reis naar de Cotswolds zoek ik het nu wat dichter bij huis, en ga me weer verlustigen in de wereld van The Singing Detective. Na The Lord of the Rings is dat een klassieker, met schitterende muziek ook. Leve Dennis Potter! https://en.wikipedia.org/wiki/The_Singing_Detective
 4. Nou, hoeveel updates zijn er al niet geweest sinds 2005? En hoe goed waren die hulpmiddelen daarbij? Het is dacht ik niet de eerste keer dat er wat verdwijnt. Hebben jullie alles nog wat je in 2005 op de pc had staan? Als je aan een oeuvre bouwt kun je het het beste maar alles zelf bewaren, geprint, in een schoenendoos.
 5. Juist, dat is mijn ervaring ook, na tig jaar mensen te hebben ontvangen om te komen luisteren. Nutteloos, m.i., tenminste, meestal. Wie de schoen past, trekke hem aan, en dat doet bijna niemand. Geeft niks, het wordt alleen een dure grap voor anderen. Maar dat heb ik ook met Cock, maar dan andersom, want ik heb zowat niks hier van zijn hand, hoe geweldig goed het ook bij hem klinkt. Ik ben een tevreden mens.
 6. Ok, bedankt. Net even geluisterd maar idd veel ge-oh, in het Duits ook nog. Zal vanavond nog eens proberen.
 7. En radio, hier ook veel, met de rasp. Old Mens Radio 's ochtends meestal. Lekkere oude pop, jaren 60 en 70. WDR4, wat is dat voor soort zender? Met WDR4 zie ik een stuk of 20 zenders, themakanalen vermoedelijk.
 8. Ben even weg geweest, en dan is er qua tv wel wat in te halen. Gisteren de gebroeders Jussen bij college tour, of hoe heet dat, van afgelopen zondag. Opnemen doe ik haast niks meer, ik gebruik voornamelijk Retrospect op de rasp en NPO Start daarvan. Heb nog een paar harde schijven met oude opnames, die ik waarschijnlijk nooit zal zien. Zonde van de moeite. Maar goed, vroeger kon het niet anders.
 9. Ik ook, gisteravond. Blij dat ik gegaan ben. De film volgt aardig het verhaal erover dat wikipedia heeft. https://nl.wikipedia.org/wiki/J.R.R._Tolkien#Universitaire_carrière_en_schrijversloopbaan En de film draait nog steeds (hier)
 10. Als ik thuis ben zal ik eens kijken. Of ik heb het al gelezen, kan ook. Nep is natuurlijk al het geluid dat een weergever verlaat, de hamvraag is hoe nep en waarom nep. En of je met dàt nepgeluid tevreden bent, of zoek je betere nep? De eerste set die de werkelijkheid weergeeft moet ik nog tegenkomen. En altijd blijft de vraag: wat is die werkelijkheid?
 11. Juist, en die oren verschillen ook behoorlijk, maar daar valt weinig aan te meten. De een is zwaar onder de indruk van mijn set, de ander kan een gaap niet onderdrukken.
 12. Ja, maar vanaf harde schijf (dat is een magnetisch medium, en dat is geschikter voor audio) klinkt het sowieso beter.
 13. Panta rhei. ouden menei. Wie o wie gaat het overnemen, of gaat deze rubriek een wisse stilte tegemoet?
×
×
 • Create New...