mumsoft

Members
 • Content count

  9,303
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Recent Profile Visitors

6,767 profile views
 1. En ik dacht nog: kan Leobus niet beter lekker met zijn vrouw méé naar de sauna. Lijkt me veel leuker voor hem. Maar dat liep dus anders.
 2. Ben niet zo'n rock-fan, maar best wel eens meegesleept naar een of ander rock-concert (The Stones in Rotterdam bv, ach, wat waren we jong). En best een paar keer Pink Pop. Ik heb nu die twee video's weer gedownload, altijd leuk. Trouwens, gisteren gekeken naar The Caretaker's An Empty Bliss Beyond This World. Ja, ook gekeken, al denk je dat er niet veel aan is, met drie kleiballen en een luciferhoutje in beeld (herinnerde me er wel aan, dat de kachels weer eens aan moesten ). Maar per nummer veranderden de ballen iets, en de muziek was betoverend. Bedankt Seed.
 3. Daar moet je het al eerder over gehad hebben, Solo staat hier al lang op de Olive, in cd-kwaliteit en "HR". Maar ik was het wel vergeten...
 4. Nou, oplossing? Oorzaak lijkt me.
 5. Even wat geprobeerd. 1) <iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/z6dVYk-1_j0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Dit is de embedded code, en die moet je sowieso niet hebben. 2) https://youtu.be/z6dVYk-1_j0?list=RDz6dVYk-1_j0 Hierbij krijg ik de melding dat embedden niet mag van youtu.be (zoals bert hierboven ook aangeeft) 3) En deze doet gewoon, bv op de manier van Hans, of de link kopiëren en plakken.
 6. Gut, ze leeft nog!? Ik ga dit seizoen 6 keer naar de opera, heel vaak naar de stadsgehoorzaal hier, en nog vaker denk ik naar de Doelen. Heb ook weer een jaar cursus Het Nieuwe Strijkkwartet van het Doelenkwartet. Maar wat niet is kan komen. Beneden een plaat Golden Hour met Joan Baez. Opnieuw met Plaisir d'amour, wat ook in die link het laatste nummer is van beide concerten bij de BBC.
 7. Ja, helaas wel. Ik gebruik nu af en toe postimg, maar misschien is transip ook goed vooralsnog. Je weet maar nooit wanneer die er weer mee ophouden. Is niet zo heel erg, het geheugen van het forum zit op ongeveer een maand, schat ik.
 8. En weer opgestaan, 's mooi.
 9. Zit wat in, er zijn alternatieven. Oude liefde roest slecht.
 10. Snap het. Is ook een beetje een hobby geworden voor me. Ik ben al gestopt met aankopen, dus het houdt een keer op. En terwijl ik achter de pc zit kan ik prima luisteren. Ik zet ook vaak de radio aan. Tegen streamingdiensten zit ik nog steeds aan te hikken, heb ook nog niks waarmee dat kan. Ja, de pc, daaag.
 11. Nou, die earthing-lui waar ik mijn aardetester heb gekocht, denken daar heel anders over. Aardmatjes, lakens, dekens, wat niet al. En wie weet, zit er wat in. Niet onmiddellijk knetter roepen.
 12. Is ook aardig. Maar kost wel. En dat is vast meer dan een 2TB harde schijf die zo'n jaar of 5 meegaat. Het is natuurlijk wel saai als je maar uit zo'n 6000 cd's kunt kiezen.
 13. Nou, je kan toch de behuizing lekker kleuren? Heb het zelf ook gedaan, maar kan niet zeggen of het wat deed. Is te lang geleden.
 14. Ik ben Samsung zat, dure spullen, en te korte ondersteuning. En wel steeds maar zeuren. De Leagoo was echt een koopje, en is nu ook blijven steken op Android 4-nogwat. De Fairphone belooft in ieder geval de boel langer te ondersteunen, en ik geloof ze ook. Ik heb al eens een uitzending gezien met de bedenker ervan, en tegen hoeveel muren die man is aangelopen. En dan wel doorgaan, en succes krijgen. De Fairphone 2 is opvolger van de Fairphone (1), en onderdelen van een toestel kun je vervangen, als ze stuk gaan. Ik doe niet aan zwartkijken, uiteindelijk veroudert alles, daar is niks aan te doen. Hoeveel pc's heb ik niet al versleten. Maar mijn Olive gaat zijn 10e jaar in, mijn draaitafel zijn 40ste (ongeveer), dus qua audio ben ik best behoudend.
 15. Mooi, ik wacht in spanning jouw bevindingen af.