Jump to content
High-End Forums

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,531
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

10,054 profile views
 1. mumsoft

  Silent Angel Switch

  Ja, zo'n rasp, moet je flink voor in de buidel tasten. Dan wat TS erin, kost ook flink (niks). En dan maar kijken en luisteren. Negeren is een kunst
 2. mumsoft

  Verrek

  De mijne kwam van 6 en zit nu op 7. Afwachten of het verder gaat, Android zit zelf al op 10. Uiteindelijk zal ook de hardware een woordje meespreken. Die wordt mogelijk te traag. Maar ik ben voor de Fairphone gegaan vanwege het belabberde update-beleid van de gangbare merken.
 3. En bij een echt goede stereoset komt het geluid overal vandaan.
 4. Vanaf Schiedam is het wel de metro. Een trein rijdt er al lang niet meer.
 5. mumsoft

  Verrek

  Misschien dat een apple-fan hier wat over kan zeggen? Ik heb een Android- telefoon, en die zit al heel lang op versie 7. Apple zal zeker ook updaten, maar daar heb ik geen ervaring mee.
 6. Ik heb de rubberen mat vervangen door een van gewassen kurk. Zal niet zeggen dat het daardoor beter klinkt, maar het voelt wel beter.
 7. mumsoft

  Verrek

  Op mijn mobiel heb ik rechtsboven drie horizontale streepjes, en druk je daar op, dan zie je o.a. je pb (envelopje), naast de klok met de replies waar je op geabonneerd bent.
 8. Valt wel mee als je de achterkant van bedrukte A4'tjes gebruikt. Dan verspil je alleen wat inkt. En de I-pad verspilt wat energie, geen idee hoe die weegschaal doorslaat. Maar papier is wel zo gemakkelijk voor toegangskaarten van concerten e.d.. Dan hoef je je mobiel niet te gebruiken.
 9. mumsoft

  Verrek

  Bij mij zit-ie gewoon bovenaan het scherm , rechts, en links naast je naam. Is nooit anders geweest i.m.h.o.
 10. Platen en cd's wegdoen vanwege streamen? Eert uw vader en uw moeder. Je hebt wel maar 1 paar oren, en je zult wel merken dat je he ene medium wat minder gebruikt dan het andere. Soit.
 11. Dat was al niet slecht, in mijn herinnering. Gefeliciteerd!
 12. mumsoft

  Brom.

  Ja, daar wordt het Gronings van. Martine is een Groningse zangeres, en daar raak je bij mij een gevoelige snaar.
 13. mumsoft

  Silent Angel Switch

  East is east, west is west and never the twain shall meet.
 14. mumsoft

  Silent Angel Switch

  Maar snap je nu ook waar die geluidsverschillen door komen?
×
×
 • Create New...