Jump to content

thingman

Members
 • Posts

  3264
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Midden en hoog zijn wel een probleempje met klasse D, maar daar zullen de meningen vast ook over verdeeld zijn. Het hangt, denk ik, nogal af van de units die dit moeten weergeven. Persoonlijk hoorde ik klasse D dit nooit echt overtuigend doen. Wellicht zijn ze zo populair omdat ze het laag wel erg goed kunnen doen.
 2. +1 Duidelijker kunnen we het ook niet maken...
 3. Dit lijkt me inderdaad een heel ander logo. Kan me niet voorstellen dat iemand daar dan over gaat vallen...
 4. Kun je dan niet net zo goed wat leuke houtjes laten verzagen bij een timmerwerkplaats? Lijkt me goedkoper toch? Of een keer wat echte diffusers bouwen, daar heb je profijt van in een veel groter frequentiegebied.
 5. Op mijn verouderde android tablet werkt ie Jack.
 6. Ik ga tzt nog wel uittesten of het sonisch gezien een voordeel is. Dat geeft voor mij wel de doorslag. Zolang er maar niets mechanisch blijft draaien lijkt het mij niet zo dramatisch als ie altijd aanstaat maar goed... ik volg wijze raad graag op als het de levensduur zou verlengen. Mijn ervaring is tot nog toe wel dat altijd aanstaan het beste is voor cd-spelers en andere audiofiele kleinverbruikers, maar het is nu nog wat te vroeg om dit hier goed te kunnen beoordelen. Als het display zou inbranden, dan zijn het twee liggende streepjes. Meer zie ik niet als ie aanstaat. Niet zo spannend allemaal.
 7. Even terzijde René: laat jij je cd-204 ook altijd aan staan?
 8. Ja, ik wist dat jij er geen fan van was. O.a. door dit topic. Toen ik er een aangeboden kreeg ging ik overstag omdat het dubbel tarief hier vanaf 1 juli niet meer zou werken. Ik heb de doorzending van data wel uit laten zetten, dus de gegevens kunnen ze, als het goed is, niet uitlezen. Audiofiel gezien merkte ik niks nadeligs van die meter overigens... Maar dit bericht was extra grappig vanwege de persoon die het opmerkte, zo dicht bij het vuur zittend zeg maar en dan de lauwe reactie van de netbeheerders. Fraude is strikt genomen mogelijk, maar ach... niemand gaat dat doen dus we doen er maar niks mee...
 9. Niet echt vertrouwenwekkend, wel? Daarentegen wel hilarisch en gezien de lauwe reactie van netbeheerders opent het mogelijkheden voor de inventieve elektrospecialist. Jack, kun je voor mij niet iets in elkaar solderen? https://www.destentor.nl/enschede/chris-levert-energie-terug-maar-heeft-geen-zonnepanelen-hoe-dom-is-zijn-slimme-meter~a7468086/
 10. En laat het daar nou precies ook om draaien, letterlijk en figuurlijk.
 11. Ja, dat is een heftige ervaring... niet leuk! Als er nog plekken zijn waar je Infinity onderdelen kunt scoren ga je dat hier wel horen. Anders zal er niks anders op zitten dan op zoek gaan naar een (set) Ren.90 die ergens te koop staat. Als het je favo speaker voor het leven is kan het sowieso geen kwaad om er nog een achter de hand te houden voor onderdelen. En voortaan misschien een wat stabielere versterker kiezen om aan te sturen? Ik weet niet hoor, maar zo'n speaker verdient een onvoorwaardelijk stabiele amp.
 12. Snap ik. Mijn motief voor nieuwe kasten is vooral dat die een stukje fraaier kunnen zijn en ook wat steviger. Ik wil eigenlijk geen doek zien en weghalen is geen optie bij de originele kasten, want geen gezicht. Daarnaast leent mijn setup zich niet voor spikes. Kom het geluid niet ten goede. Geprobeerd en ongeschikt bevonden. Tegelijk wil ik wel mijn onderbuurman ontzien, vandaar de zandgevulde voet, liefst één met de kast. Is optisch het mooist.
 13. Ze hellen een paar graden achterover, Hans. Die optie is ingebouwd, juist voor de korte afstand. Inderdaad wil ik nog eens (zandgevulde) voeten van 25cm hoog eronder zetten, maar nog liever bouw ik nieuwe, maar identieke kasten met zo'n voet geïntegreerd. Punt is dat ik 1 kast moet ontmantelen voor de maatvoeringen. Niet onoverkomelijk maar wel lastig, want ik wil wel kunnen blijven luisteren terwijl ik nieuwe bouw. Ben van plan om via het Apogee forum te achterhalen of iemand dat ooit eerder ook al deed, zodat ik een tekening kan gebruiken en meteen kan gaan bouwen zonder eerst een speaker uit elkaar te halen...
×
×
 • Create New...