Jump to content

Jongensdroom

Members
 • Posts

  3362
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Omgeving 's-Hertogenbosch
 • Interests
  Modelvliegen, schaken, jazz-lp's, badminton.

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Millon Phantom S / Spectral DMC12 / Dynaco mono buizen / Kuzma Stabi+Stobi+Frog / Weiss Dac2
 • Tweede set
  Een draagbare radio

Recent Profile Visitors

3072 profile views
 1. Ik vraag mij af, wie van ons geeft er klauwen vol geld uit aan apparatuur? Wie heeft er voor zo'n 1,5 ton staan. Ik in ieder geval niet. Even rekenen 1000 + 2500 + 1200 + 3500 + 1250 + 100 = circa 10.000 euro inclusief dac en platenspeler. In een paar jaar bij elkaar gespaard.
 2. Wat zou er allemaal in zo'n netsnoertje zitten?
 3. Kijken jullie wel eens op YouTube naar filmpjes van diverse "deskundigen". Best amusant in mijn beleving. Er is een kerel die alle dure kabels verfoeit. Nee, je moet die van hem, die slechts 6000 dollar kosten, nemen. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te vinden.
 4. Dat klinkt (het verhaal) als muziek in de oren. Doe mij er maar 10 Hans .
 5. Ik heb me vergist Marco. Er staat geen datum bij. Wel een heleboel testgegevens.
 6. Zaterdag 25 februari is de Vinylloods in Dordrecht open. Ik ga weer eens kijken. Is er nog meer interesse om te gaan?
 7. Bij een advertentie staat Nieuw, bij de ander Nieuw en Zo Goed Als Nieuw. Ik kon trouwens een nieuwe Colibri kopen voor 2750 euro, maar was boven budget.
 8. Bestemd voor de Griekse markt. Toch vreemd allemaal. Maar ik zal straks eens kijken of ik een serienummer kan vinden. Volgens mij staar er een datum in het testrapport.
 9. Er zit een handgeschreven testrapport bij van VDH. VDH heeft kennelijk veel "vrienden" die voor hem verkopen.
 10. Er staan weer een paar nieuwe Van Den Hull The Frog elementen op Marktplaats. Het lijkt wel 5 december. Het zijn andere lui, dan bij wie ik de mijne heb gekocht. Het heeft er ook alle schijn van dat ik 250 euro teveel betaald heb. Ik wilde geen dief van de eigen portemonnee zijn, maar begin me nu toch af te vragen hoe dat allemaal kan. Ik denk dat er diverse lui ieder zo'n 500 euro in de kontzak aan het stoppen zijn.
 11. Bedankt voor de tip. Zelf heb ik goede ervaring met it'sjazz2.de Men communiceert ook goed.
 12. Nog even voor alle duidelijkheid. De lp's van het label ECM staan erg goed bekend en voor mijn gehoor zijn deze al goed. En de prijzen zijn meer dan redelijk te noemen. Ik behoor tot de bevolkingsgroep, die 60-80 euro voor een plaat behoorlijk duur vind. Wel zijn het vaak kleinere ensembles. Zo kan ik bijna ademloos naar het Köln Concert van Keith Jarret luisteren.
 13. Over elke mening denk ik na. Dus geen enkel probleem. Nu meer platen goed klinken, door de upgrade, zou het zomaar kunnen dat ik er meer wil houden. Het gaat mij natuurlijk om de muziek, maar het moet wel behoorlijk goed klinken, anders ga ik mij zitten ergeren. "behoorlijk goed" is een relatief- en een nogal persoonlijk begrip. Veel platen moeten ook nog gewassen worden. Niet te snel iets wegdoen begrijp ik uit je advies.
 14. Aha, dat is nou de meerwaarde van een forum. Ik ga Cock eens benaderen. Bedankt voor de tip.
 15. Ja, het zal altijd een gok bljven. Maar misschien met behulp van dit topic ................. Een platenspeler kopen op zich is al een gok. Daarmee lijk ik geluk te hebben.
×
×
 • Create New...