Jump to content

Jongensdroom

Members
 • Posts

  4716
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Omgeving 's-Hertogenbosch
 • Interests
  Modelvliegen, schaken, hifi, jazz-lp's,

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Magnepan 1.6 QR / Spectral DMC12 / Ayre V6 / Kuzma Stabi+Stobi+Frog / Sphinx phono amp / Weiss Dac2
 • Tweede set
  Een draagbare radio

Recent Profile Visitors

6052 profile views
 1. Een goede set zorgt ervoor dat je kunt genieten van een goede opname. Een goede set laat een slechte opname genadeloos door de mand vallen. Jij wilt een slechte opname goed laten klinken? Hoe dan?
 2. Vaak gaat er een jarenlange ontwikkeling aan vooraf, waarbij al het denkbare wordt geprobeerd. Al die kosten en met name de uren moeten uiteindelijk betaald worden. Als het product eindelijk klaar is, moet er reclame voor worden gemaakt richting de importeurs, winkeliers, shows, etc. En natuurlijk naar de klanten toe. De happy few kunnen zich dergelijke uitgaven permiteren. De rest mag kwijlend gaan staan kijken en luisteren, b.v. op een show. Als ik naar een show ga, is dat om mooie muziek te scoren. Maar dat zal best raar gevonden worden.
 3. Zo zeg, eerst is Joost Klein uit zijn slof geschoten en nu dit weer. Hoe moet het toch verder met de wereld?
 4. Ik bemoei me helemaal nergens mee en wat dan nog, we leven immers in een vrij land.
 5. Hee, een nieuw topic van ons aller Carl. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Maar, eigenlijk vraag ik mij hetzelfde af. Ik heb gisteren mijn eigen interlinks opgehaald, de ls. kabels had ik al. Dus dat is klaar. Mijn HTS vrienden zeggen dat het allemaal illusie is. Ik ga dit volgen Carl.
 6. Don't shoot the messenger; De beroemde opname-meneer van Wisseloord Studio's schrijft tijdens een review van D'Audio speakers, dat de lp die zij afleveren, altijd net even wat lekkerder klinkt dan de cd van dezelfde opname. De beroemde meneer Cock geeft de voorkeur verre aan een stuk plastic waar een naaldje in rond zwabbert. En dan liefst mono. Andere beroemdheden zeggen dat streamen (circa) drie keer niks is. Een geheel onbekende muzikant vindt dat een goede lp en dito speler natuurlijker klinkt dan een goede cd met een dito cd-speler. Volgens mij weten bovenstaande figuren er de ballen van. Maar, mij niet aanvallen heh mensen. Ik geef het alleen maar even door.
 7. Uh, dat is een dac.
 8. Welk model is het? Alleen een loopwerk, of een complete cd-speler.
 9. Is deze met of zonder dac?
 10. Ik hoorde laatst een cd-speler van 25 jaar oud. Als ik mij goed herinner een Luxman. Het geluid was zeer natuurlijk. Deze spelers gaan voor circa 1500 euro. Als je nu deze kwaliteit wilt gaat het in de duizenden euro's lopen.
 11. Nee, in staat zijn geluid te kunnen beoordelen.
 12. Ik heb al veel oude "rommel" gehoord. Zelfs met open mond zitten luisteren. Voor dergelijk "rommel" worden stevige bedragen gevraagd. Waarom zou dat toch zijn?
 13. En die wil je verkopen?
×
×
 • Create New...