Jump to content
High-End Forum

Jongensdroom

Imported Banned Users
 • Content Count

  3,312
 • Joined

 • Last visited

About Jongensdroom

 • Rank
  Lid

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Millon Phantom S / Spectral DMC12 / Dynaco mono buizen / Thorens TD124 / Weiss Dac2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  's-Hertogenbosch
 • Interests
  Fotografie, schaken, mijn vrouw.

Recent Profile Visitors

2,780 profile views
 1. MODBREAK: U heeft al een laatste waarschuwing gehad. Bericht verwijderd. Tevens enkele andere berichten in deze draad verwijderd. Moderator1
 2. De ls van Leo zijn een van de weinige die ik zo zou willen hebben. Ik zie echter geen mogelijkheden om die zelf te bouwen. D'Audio is zeker niet slecht. TAD ook niet.
 3. @KT88: Ik denk dat Malle Pietje heel goed weet waar hij mee bezig is . Vermoedelijk gaat het toch richting zuilen of monitoren met 1 of 2 subs.
 4. @Duck: Ik ken de Quad nog van vroeger en heb ze toevallig laatst nog eens gehoord bij iemand thuis. Vroeger was het een sensatie, ik dat het nu beter kan. Ik heb echter nog geen gereviseerde gehoord. En zulke brede luidsprekers in de woonkamer.....ik weet het niet. Ik vraag me af of tegenwoordige "gewone" luidsprekers ook snel genoeg zijn om muziek goed weer te kunnen geven. Vliezen e.d. zijn vast sneller, maar is dat nodig?
 5. Ik wil het graag weten Marcel, want ik loop 4 weken achter.
 6. Misschien kan er nog een derde keer bijkomen: Op een forum maak je met je mening niet altijd vrienden. (moet jij niet eens als de sodemieter aan je werk )
 7. Shit, dan is alles voor niks geweest . Verder houd je de gemoederen aardig bezig. Het is niet te hopen dat je dat van mij hebt .
 8. Marcel, Het is ook uiterst complex met zoveel variabelen. Pas na een aantal cd's/lp's gehoord te hebben, kun je wat over de installatie (inclusief akoestiek) zeggen.Zoals gezegd elders: overtuig jezelf. Twee dezelfde instrumenten kunnen nog anders klinken. Twee verschillende muzikanten op hetzelfde instrument geeft zeker een andere klankkleur. Als je dichterbij zit hoor je meer details. Speel je zelf, dan hoor je het weer anders. Daarbij komt dat iedereen over andere oren beschikt. De aanleg om te luisteren kan behoorlijk verschillen (forummers denken meestal over een gigantische aanleg te beschikken). Is deze aanleg ontwikkeld, of is er weinig mee gedaan? Kun je klanken onthouden? Wat is je referentie? Wil je dat het mooi klinkt? (een lekker sausje). Eigenlijk is het allemaal om gek van te worden .
 9. Marcel, Je kunt alleen jezelf overtuigen. gr. Wil
 10. Het is een uiterst moeilijke kamer. Achter de bank, in de hoek en met leuke schemerlampjes op de baspoorten, is niet echt ideaal te noemen nee .
 11. Van vroeger herinner ik me, een Audio Research vv. en een Mark Levinson klasse A ev.
×
×
 • Create New...