Jump to content
High-End Forum

HansP

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

About HansP

 • Rank
  Lid

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  zelfbouw

Profile Information

 • Location
  Dordrecht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Radio Paradise geeft bij mij de optie voor FLAC 44100kHz 16bit als dat goed zet in ROON, en staat hier vaak aan in 1 van de 3 mixen. We hebben Rock mix/Main mix en de Mellow mix, en dan is de Mellow hier dan wel de meest gebruikte keuze. Je kunt een voorkeur geven welke kwaliteit je wenst, prettig als de de boel niet teveel wilt belasten, of een keuze wilt voor de telefoon.
 2. Deze heb ik ook in mijn ROON lijst staan. https://www1.wdr.de/radio/wdr3/index.html En ook wel aardig. https://pinguinradio.com/
 3. Ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar het ding, heb het al vanaf de start gevolgd. Het is haast meer de gimmick als mogelijk de standaard, maar wel heel leuk en bijzonder. Als je hem hebt komt ik wel even luisteren, heb nog een hele mooie opname/plaat met Glenn Miller, die spelen dan alsof ze voor je neus staan, en je hoort dat ze gaan staan voor de show, enz. Neem ik dan wel mee.
 4. Mijn vreugde over het geslaagde experiment gedeeld op de ROON site/forum. https://community.roonlabs.com/t/showing-off-your-roon-setup-description-and-photos/235/5717?u=hans_pijper1
 5. Frappant, als je weet wat die man doet, en dan dit soort commentaar. ETF festival is dan voor hem een bekend feestje, en als hij daar dan een Gigantische versterker ruilt voor een draaitafel die dan bij hem thuis komt te staan, en na aanpassingen nu al op dit niveau zit, dan is een beetje geleuter over het zal wel niet goed genoeg zijn, echt een jaloerse reactie naar mijn idee. Zie maar dat je het hem na doet. Niet kopen maar echt een verbetering maken, is dan van een echte andere wereld. \
 6. HansP

  Moonriver

  Klopt, er is al wel aardig wat afgefrobelt met die LM3668, hier staat een versterker op basis ven een dubbele maar dat heet dan LM4780. Ook ontwikkelt op zelfbouwaudio, net als deze hieronder op basis van diezelfde LM3668chip.
 7. Grappig dat de mannen van Aequo nu bij jullie het eerst na de corona pauze weer een demo geven, ik had ze gevraagd voor de AVMN, en toen ging de boel op slot voor de corona.
 8. HansP

  Phonotrap voor TD 320

  Ik gebruik dan de NAD PP3, en de nieuwere PP4 zal niet echt minder zijn. https://hifi.nl/artikel/4602/NAD-PP3-phono-voorversterker.html Erg goed/mooi in klank, en dan ook MM/MC en omzetten naar digitaal, ofte wel AD conversie. PP4 https://www.iear.nl/product/nad-pp4/
 9. HansP

  Netgear router

  Ik heb direct op/aan de router al een switch staan, om met wat meer aansluitingen te kunnen werken. Alle daarop aangesloten apparaten krijgen daar ook een IP nummer, en krijgen dan van de router op/met dezelfde snelheid hun data. Draadloos zijn dan de tablets en telefoons om de opdracht naar de server te versturen welke muziek er moet worden afgespeeld. Ik heb dan wel een eigen router achter de opgedrongen router van de provider gezet, want de draadloze capaciteit daarvan is huilen met de pet op.
 10. Dat was bij mij ook de eerste gedachte, zand is niet geleidend, maar die ponsdoppen zijn wel degelijk een groot risico op onherstelbare schade.
 11. Als je dan praat over tweaken, er was in Rotterdam, bij het Zuidplein een Hifi zaak, die had als bijzondere oplossing een extra paal in de grond, voor de fundering. En daar stond zijn draaitafel op, het meest extreme wat ik heb meegemaakt, maar de zaak was geen lang leven gegeven.
×
×
 • Create New...