Jump to content
High-End Forum

HansP

Members
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

About HansP

 • Rank
  Lid

Personal Information

 • Location
  Dordrecht

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  zelfbouw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb het vermoeden dat er meer dan stemming is, dan dat er lijkt te zijn, met dit onderzoek. Het is de benadering die juist hier het verschil in beleving geeft, meen ik te te horen.
 2. Het gaat mij niet om de de set, maar wat er gezegd is over interpretatie van muziek e.d.
 3. @TubejackIk heb er naar gekeken, maar nog niets gedaan, kom er wel achter dat dat Pi hole ook simpel kan met een FriendlyArm, zit al ingebakken als standaard te installeren met Armbian.
 4. Dat is/wordt wel wat donker in huis........? De revolutionaire Ultralight Tasso steenstrip van Rebel of Styles is de meest licht-gewichte steenstrip van de wereld. Het gewicht is minder van 0,6 kg/m2. Dit komt doordat de steenstrips gemaakt zijn van UltraLight EPS-piepschuim. Door de aangebrachte textuur en kleuring van het piepschuim, zijn de steenstrips haast niet van echte natuurstenen strips te onderscheiden.
 5. Dat Pi hole werkt dus wel op meerdere opzetten, ik kan het ook gebruiken met de Fritzbox als ik de Freedom.nl zou gaan gebruiken, dan is het een optie binnen dat modem. https://docs.pi-hole.net/main/prerequisites/
 6. Het zal een na bewerkte opname zijn, vermoedt ik zo maar. Het beeld klopt niet zo, maar het ging meer om de sfeer, combi van Rod Stewart en de Corrs.
 7. Ik zit net te denken of dat programmaatje ( Pi hole) ook op een Odroid/ Arm64 / of FriendlyElec setje kan draaien met Ubuntu b.v. ik heb nog wel wat liggen in die zin. Zal eens even kijken, net weer een Mac mini op Daphile gezet, had last van kuren door een stroomstoring volgens zeggen.
 8. Jij mag ook wel eens langs komen hoor.
 9. Het gaat ook om bluetooth, ook in het vorige filmpje. De hele teneur is dat het niet kan, en dat het laatste deel dan even niet klopt, is niet dat Android het niet kan maar Bluetooth beperkingen heeft. Daarnaast is de grens die je kunt stellen wat High Res is, niet altijd zo scherp is te stellen als in dit artikel, ooit wel een discussie meegemaakt waarbij de opmerking werd geplaats, mogelijk ter verdediging( Analoog is High Res), waar bij slecht geregisseerde opnames er ook wel bij konden. Daarnaast gaat het artikel over de techniek van 5 jaar terug en ik inmiddels draai met Bluetooth 5 aptX HD. https://www.sony.net/Products/LDAC/ Ik luister dan naar deze opzet.
 10. Ik kan dan ook nog wel de Tidal app gebruiken via die weg, en ook via de Bluetooth dan de Auto en koptelefoon.
 11. E En dus ook nu de DSD van de sd schijf naar de Sony koptelefoon.
 12. Ik kan met de telefoon naar de data op de server een link leggen en dan de boel afspelen via de Bluetooth Sony XM3 koptelefoon b.v., maar wat ik het meest doe in de auto ,en dan de bestanden afspelen via de standaard installatie, maar dan de bestanden die ik op de telefoon heb zitten daar is ook .dsf , oftewel DSD bij, en die speelt hij gewoon af, in de auto kan het dan zijn dat hij het naar 24/48 omzet, daar kreeg ik nog geen hoogte van. Maar hij kan het vlekkeloos aanpassen, en ik heb dat niet geprobeerd voor de huiskamer, maar daar heb ik dan andere spullen staan. Op de SD schijf staat wel wat van dat spul, moet nog eens even bekijken. Dit dan even voor de High Res.
×
×
 • Create New...