Jump to content

Seed7

Members
 • Posts

  6297
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

7616 profile views
 1. Da's een kwestie van smaak. Beiden goed. Wat ik bij de Maranz prettig vind, met oudere oren, is de toonregeling voor een klein beetje meer hoog. De Camebridge heeft dat niet. Ook heeft de Camebridge geen phono in en de Maranz wel. Bijvoorbeeld https://www.apollo.nl/nl/geluid/stereo-versterker/ heeft beide modellen. misschien zijn ze genegen om demomodellen te sturen? Belletje kan geen kwaad.
 2. They were extraordinary: they wrote everything, they played like motherpotjandriedubbeltjesers, they were just colossal and wonderful, and nobody’s ever mentioned them. They’re as important as anybody else who’s ever been, ever; it just wasn’t their time. — David Bowie
 3. Er zijn buisvoeten met een bajonetsluiting. Daarop draai/klik je een metalen huls met in de bovenkant een veer. Weet niet of dat nog makkelijk verkrijgbaar is en het moet natuurlijk passend zijn voor je buis.
 4. "Die Qual der Wahl". Keuze levert stress op. Stress is heel erg slecht. Ontspullen bevrijd. Wat help is om goede spullen aan te schaffen, spullen die heel lang mee gaan. Ook je zelf niet door modes en trends laten gek maken. Een wit overhemd is altijd goed, tijdloos.
 5. Lang geleden gaf Bowie een concert in Rotterdam. Nadien kwam hij naar Den Haag om nog wat in Toys rond te hangen. Daar lag de bootleg van het concert al op de draaitafel. Moet zo rond 1985 geweest zijn.
 6. Klassieke Berlin School, sequencers, zaagtandjes plus gitaar. (1977)
 7. Seed7

  München High End

  Ja en niet alleen bij de OkkieNokkie dame. Arrogant. De apparatuur die voorbij komt, waarom toch zo wanstaltig?
 8. Als alles werkt en klopt ga dan voor het uiterlijk eens met een stoffeerder praten. Er is veel meer mogelijk dan een gordijntje of behangetje.
×
×
 • Create New...