Jump to content

jepe!

Members
 • Posts

  528
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2181 profile views
 1. Ben niet technisch, maar je zou denken dat ze misschien wel een vervanger kunnen bedenken. Proces is al heel oud en er is waarschijnlijk laatste 40 jaar geen innovatie op dat gebied meer geweest, lijkt me zo.
 2. jepe!

  Streaming

  ik heb nog een Allo Digione streamer. Klinkt erg goed. Doet niet onder voor de Sonore micro rendu vind ik zelf. (heb ik ook) De Digione kun je wel lenen als je dat zou willen om uit te proberen. Hij is evt. ook te koop. Net als de Sonore micro rendu.
 3. Is idd heel indrukwekkende uitvoering. Erg mooi.
 4. Ik denk het ook. En hetzelfde orkest klinkt ook in verschillende zalen weer anders. Dus wat probeer je dan te benaderen?
 5. Ik woon tegenover Mumsoft, maar volgens mij is hij meer streamert dan plaatjesdraaiert.
 6. Ik ben mijn klassieke platen collectie aan het uitdunnen. Nu heb ik een aantal mooie Decca platen die in mono zijn. Volgens een kenner mooi opnamen. Is dit iets waar Cock in geinteresseerd zou kunnen zijn? Ik ga niet met mono elementen aan de slag dus kan ik beter deze platen verkopen. En heeft iemand e-mail adres van Cock?
 7. En dat hielp echt enorm? Ik had er nog nooit van gehoord.
 8. Wat wil dat precies zeggen? De filter helemaal onder het zilverzand begraven?
 9. Ok, is ook een goede reden voor mij om het met de 2,5 schijf te proberen omdat de Nas slechts met een 1 schijf draait.
 10. Omdat het een actieve speaker is en jaren lang in een kelder heeft gestaan is het natuurlijk de vraag of het allemaal nog goed werkt.
 11. Ik kan voor niet al te veel geld een 4 tb 2,5 inch kopen. Daar ga ik het dan maar mee proberen en dan dat de nas in slaapstand gaat, met dan de wol functie (wake up on lan). Als je wil dat je Nas 24 uur draait dan is denk ik een speciale 3,5 inch wel een must. <aar idd als je zoals Hans jaren lang laptops 8 uur per dag draait met 2,5 inch schijven dan kan ik dat ook wel doen in een Nas die niet te zwaar belast zal worden. Alleen voor muziek dus. En echt niet de hele dag.
 12. Kan Nas met 2,5 inch hdd of is dit af te raden. WD en dergelijke hebben speciale Nas hdd. Is dit aan te raden en/of nodig? Ik wil een Nas bij mijn ouders zetten en als ik nu een nas neem met wol, dan schakelt de schijf toch in slaapstand als hij niet gebruikt wordt? De nas is alleen voor muziek en mijn ouders luisteren echt niet de hele dag.
 13. Ik heb in de Synolgy 215 1 maal een 6 tb schijf. Ik wilde er eerst 2 oudere 3 tb inzetten maar toen kwam deze nieuwere 6 tb op mijn pad en heb ik die er maar ingezet. Ook een beetje om stroom te besparen.
 14. Ik gebruik nu Mconnect lite omdat de Lumin app moeite heeft om de te ''connecten'' met de usb ingang van de Marantz hd dac 1. Ik moet wel zeggen dat de Micro Rendu met Marantz HD dac 1 het beste geluid reproduceren dat ik ooir gehad heb. Ben er super blij mee. Nog nooit klonk het zo goed. Alle frustratie over installeren van Logitech server enz is al weg. Het werkt makkelijk met Mconnect en geluid is wat mij betreft ''next level'' Dit heeft een cd speler bij mij (en ik heb er veel gehad) nooit neer kunnen zetten wat betreft geluidsplaatje.
 15. Ja idd die plastic ds 215j. Ik heb idd het idee dat de Squeezeserver met de 215 j niet goed werkt. En met DNLA werkt het heel erg snel. Ben blij. Evt nog kijken welke alternatieven er zijn die vergelijkbaar zijn met Lumin, maar dat heeft vooralsnog geen haast.
×
×
 • Create New...