Jump to content

jepe!

Members
 • Posts

  531
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2236 profile views
 1. Ja het heeft zeker invloed. Heb het net een dagje liggen. Bij klassieke muziek vind ik bv de cello beter klinken. Maar alles wordt ook wat donkerder, heb ik het gevoel.
 2. Waarom nu niet meer.Viel het op den duur tegen?
 3. Even dit oude topic leven inblazen. Heb nu ook een paar geldpacks. Boven op cd speler met daarop stenen plaat lijkt het laag aan fundament te winnen. Ik heb ook eierdoppen geprobeerd. Daar hoorde ik vooral in de hoge tonen verbetering. Maar nu onder de cd speler en onder mijn dac en versterker. Apparaten meteen op de gelpacks leggen? Gelpacks alleen onder de pootjes? Of houten plaat en daaronder de gelpacks?
 4. Ben niet technisch, maar je zou denken dat ze misschien wel een vervanger kunnen bedenken. Proces is al heel oud en er is waarschijnlijk laatste 40 jaar geen innovatie op dat gebied meer geweest, lijkt me zo.
 5. jepe!

  Streaming

  ik heb nog een Allo Digione streamer. Klinkt erg goed. Doet niet onder voor de Sonore micro rendu vind ik zelf. (heb ik ook) De Digione kun je wel lenen als je dat zou willen om uit te proberen. Hij is evt. ook te koop. Net als de Sonore micro rendu.
 6. Is idd heel indrukwekkende uitvoering. Erg mooi.
 7. Ik denk het ook. En hetzelfde orkest klinkt ook in verschillende zalen weer anders. Dus wat probeer je dan te benaderen?
 8. Ik woon tegenover Mumsoft, maar volgens mij is hij meer streamert dan plaatjesdraaiert.
 9. Ik ben mijn klassieke platen collectie aan het uitdunnen. Nu heb ik een aantal mooie Decca platen die in mono zijn. Volgens een kenner mooi opnamen. Is dit iets waar Cock in geinteresseerd zou kunnen zijn? Ik ga niet met mono elementen aan de slag dus kan ik beter deze platen verkopen. En heeft iemand e-mail adres van Cock?
 10. En dat hielp echt enorm? Ik had er nog nooit van gehoord.
 11. Wat wil dat precies zeggen? De filter helemaal onder het zilverzand begraven?
 12. Ok, is ook een goede reden voor mij om het met de 2,5 schijf te proberen omdat de Nas slechts met een 1 schijf draait.
 13. Omdat het een actieve speaker is en jaren lang in een kelder heeft gestaan is het natuurlijk de vraag of het allemaal nog goed werkt.
 14. Ik kan voor niet al te veel geld een 4 tb 2,5 inch kopen. Daar ga ik het dan maar mee proberen en dan dat de nas in slaapstand gaat, met dan de wol functie (wake up on lan). Als je wil dat je Nas 24 uur draait dan is denk ik een speciale 3,5 inch wel een must. <aar idd als je zoals Hans jaren lang laptops 8 uur per dag draait met 2,5 inch schijven dan kan ik dat ook wel doen in een Nas die niet te zwaar belast zal worden. Alleen voor muziek dus. En echt niet de hele dag.
 15. Kan Nas met 2,5 inch hdd of is dit af te raden. WD en dergelijke hebben speciale Nas hdd. Is dit aan te raden en/of nodig? Ik wil een Nas bij mijn ouders zetten en als ik nu een nas neem met wol, dan schakelt de schijf toch in slaapstand als hij niet gebruikt wordt? De nas is alleen voor muziek en mijn ouders luisteren echt niet de hele dag.
×
×
 • Create New...