Jump to content
High-End Forum

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,790
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

10,296 profile views
 1. Soms verwarren we audiofiel met high-end of andersom.
 2. Wifi zit in je huis, daarna is het as-is. Altijd lastig om de oorzaak te vinden. Vergelijken is de enige mogelijkheid. Dus met een ander apparaat, bedraad liefst?
 3. Ik niet. Hoe leger hoe beter. Mijn LFD bijvoorbeeld.
 4. Dat is nou echt een verhaal van een trotse bezitter zoals je ze niet vaak ziet. Bijzonder. Veel plezier ermee!
 5. Het wordt wel een uitgebreid topic zo. Zeg het alleen als je email-adres niet klopt, stel ik voor.
 6. Koptelefoons hebben de makke dat ze meestal het geluidsbeeld achter je plaatsen. Ik heb bijna dezelfde als Jack heeft, maar dan de niet-pro versie, en wel weer enigszins gehakt. Vroeger, jullie weten dat vast nog, werd zowat elke zich respecterende versterker uitgerust met een koptelefoon-uitgang. Nu ontbreekt die vrijwel altijd. Mijn Brooklyn DAC heeft er daarentegen zelfs twee. Sennheiser had vroeger een fantastische 'open' koptelefoon voor een paar tientjes, met 2000 Ohm impedantie. Jammer genoeg verteerden de schuimplastic oorkussens na verloop van tijd, en begaf de kabel het tenslotte ook.
 7. Bedankt, dat ga ik tzt proberen. Het is best aardig wat. Herinner me dat ze ook kwamen om wat spullen bij het zorgcentrum op te halen.
 8. Ben ook zo'n audio-museum aan het creeëren. Met op twee (vroeger drie!) plekken een audioset-met-verleden is er uiteindelijk veel dat niet meer gebruikt wordt, en dus weg kan. Maar het is lastig om de daad bij het woord te voegen. Geen auwto, dus hoe krijg je al die kilo's naar het Warenhuis (zo heet hier de hergebruikwinkel)? We zien wel, zolang het niet echt in de weg ligt gaat het wel. Gisteren trouwens een doos ep'tjes en singletjes kunnen meegeven aan een oude vriend. Het beginnetje is er.
 9. Ik zou het topic hernoemen naar koptelefoonversterkers, dat lijkt me duidelijker. Anders vliegen je de Sennheisers en de Beyerdynamics om de oren.
 10. Toch hartstikke fijn dat de kogel nu door de kerk is, die was al zó lang zoek!
 11. Even verder kijken dan: https://yabb.jriver.com/interact/index.php?board=64.0 Maar jriver ga ik toch niet (meer) doen, ben al lang weg van die garbage.
 12. Ja, dat is het lastigste genre. Kwam ik lang geleden al achter, toen ik dacht effe-snel mijn klassiek verzamelingetje te rippen. Gewoon hup, de ene na de andere cd in de pc en weg te zetten op een NAS(je). Kon vervolgens niks meer vinden daarop. Garbage in = garbage out. Toen maar gezocht naar een serieuze oplossing, en die gevonden in een Olive 4. Zeer geschikt voor klassiek. En al het andere kan ook prima. Olive is niet meer, snif, maar ik zag gisteren dat iemand zijn Olive 6 HD te koop heeft gezet. Het blijft een hoop werk, maar het levert wel wat op.
 13. mumsoft

  Ultrasone reiniger

  Winkels zijn toch wel open? Alleen niet voor veel klanten tegelijk. Gewoon proberen zou ik zeggen.
 14. Geen vinyl? Geen fineer zul je bedoelen. Ach ja, waar het hart van overloopt...
×
×
 • Create New...