Jump to content
High-End Forum

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,943
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

10,517 profile views
 1. Zou maar opschieten dan, met al die drop-outs. Die verdwijnen niet vanzelf, maar vermeerderen wel vanzelf.
 2. mumsoft

  Isolatie platform

  Ik heb 'gewoon' roestvrijstalen eierdopjes, gevuld met een houten balletje, onder de zware planken van mijn set, én onder de speakers. Zal vast beter kunnen, maar goedkoper denk ik niet.
 3. Vandaar dat Beethoven later stokdoof werd.
 4. Messiaen - Quator pour la fin du temps. Zou er morgen heengaan, maar het was uitverkocht. Dan maar zo, via Tidal. Droevige muziek, heel toepasselijk! Maar, we houden de moed erin!
 5. Gefeliciteerd, is een mooi ding. Nu moet je je voornemen om gewoon elke avond voor het slapen gaan een plaat uit je bijna vergeten collectie op te zetten. En niet letten op de tikjes.
 6. Dat doe ik niet hoor. Platenhoezen verschijnen sowieso bij Tidal. En tja, mijn fijne Dual kan ik nu eventjes niet gebruiken, maar er is licht aan het eind van de tunnel. Blijft dat ik nu Tidal meer ga waarderen. Lijkt wel Corona, dat ook inzichten kan veranderen. Het is dus eigenlijk wel fijn als een deel van de audioset het even laat afweten.
 7. Ik kijk af en toe in mijn platenkast (achter me), en zoek dan in Tidal. Qobuz wil hier niet meer en Primephonic nog niet. Hoor wel een boel advertenties van Primephonic op NPO radio 4.
 8. Leuk, de LP heb ik wel, maar de stream loopt via Tidal2. En van Fairport Convention heb ik ook nog die mooie Unhalfbricking
 9. En nu What we did on our Holidays, van Fairport Convention. Om eerlijk te zijn, via Tidal.
 10. Beetje somber deze. Maar daar leent het Engelse landschap zich prima voor. Denk aan The hound of the Baskervilles bijvoorbeeld. In de platenkast gedoken, en Melanie opgezet, Madrugada
 11. Oh? Moet een element niet ook inspelen, iets van 100 uur, voor je iets zekerder weet over de klank? Ik zou nog wat geduld oefenen. Baart kunst.
 12. mumsoft

  Qobuz

  Dat is al een stuk beter. Wel jammer dat Qobuz niet op mijn raspjes wil. En Primephonic voorlopig ook al niet. Ik behelp me maar met Tidal.
 13. mumsoft

  Qobuz

  Hangt er een beetje vanaf waar je Qobuz op draait. Iets waar optimale geluidskwaliteit uit kan komen, ja, dan. Maar bv een pc is dat niet. Cd-resolutie is ruim voldoende voor onze bedaagde oren, dunkt me. Dus vooralsnog je maar niet druk om maken.
 14. mumsoft

  Qobuz

  Denk: betaald abonnement nemen. Maar ik zou het aan Qobuz zelf vragen, als ik jou was. Hebben ze wat te doen.
 15. deugt is met een t achteraan, Geerdie
×
×
 • Create New...