Jump to content
High-End Forum

mumsoft

Members
 • Content Count

  12,849
 • Joined

 • Last visited

About mumsoft

 • Rank
  nit wit
 • Birthday 04/17/1953

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  -Luidsprekers: Phonar veritas P5 EdMaVersterker: LFD Integrated Zero Mk. III LEStreamer: Olive Opus 4 (O-live)DAC/Pre/Phono: Mytek BrooklynLuidsprekerkabel zelfbouwPrefer interlinks.(Digitaal: Canare Digiflex Gold)Platenspeler is een Dual 604 direct drive met Goldring 1042 element.Alles hierboven is optimaal (= zo goed en kwaad als het gaat) aangepast voor structuurinformatie (H.v.d.Heide)De set wordt ondersteund door een audiotegel en bestraald door een audiolamp.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Audio (structuurinformatie), Linux, literatuur.

Recent Profile Visitors

10,334 profile views
 1. O, ik dacht altijd dat zo'n buikschuiver juist een lekker gevoel geeft.
 2. Iets van Taraf de Haidouks, in Een goede morgen met, op NPO radio 4.
 3. Sorry om hier "in te breken", maar ik had ook een audiofiel dagje. Eeuwig zitten wachten op de levering van de Hifiberry Beocreate 4-Channel AMP, maanden geleden besteld, maar kwam alsmaar niet, toen maar weer afbesteld, en elke dag gekeken of het ding eindelijk leverbaar was. De verwachte beschikbaarheidsdatum werd elke week weer een week naar achteren verschoven, week na week. Toen werd de datum niet meer een week verschoven, maar een of twee dagen, en dat weer elke dag. De laatste info was dat het 20-21 juli beschikbaar zou komen, tot gisteren het bericht kwam, dat het geval eindelijk was gearriveerd. Meteen besteld, en als ik de post mag geloven, komt-ie morgen. Er is geen kast voor, maar er ligt allang een kastje voor het dingetje te verstoffen op de tafel in de voorkamer. Het idee is dat ik daar dan de 2e Olive ga neerzetten en gebruiken naast de raspberry. De Olive voor alle geripte cd's, de rasp voor radio en tv. He he.
 4. Zo! Goed gevonden. Maar kon het niet lezen, want daarvoor moest ik inloggen.
 5. Juist. Ik was al bijna vergeten aan wie ik ze had overgedaan. Die Harmonizers klinken trouwens haast helemaal niet, ik heb ze wel eens beluisterd met de speakers uit, dan komt er een beetje gelispel uit. Harmonizers sluit je parallel aan aan de luidsprekers, handleiding is niet nodig. En of die grotere het hier beter doen, we gaan het zien, eh, horen. TJ zegt dat mijn versterker tot 50.000 Hz gaat, maar waar die dat vandaan haalt? Vol verwachting klopt mijn hart. Jammer genoeg is het geen Sinterklaas meer.
 6. Dan wel eerst inspelen hè. Dus dat wordt op zijn vroegst over twee weken. En inspelen: niemand heeft me ooit kunnen uitleggen hoe dat werkt. Ik heb daar mijn eigen gedachten over. Ik ben hier misschien een uitzondering, maar mijn set is dat ook.
 7. Ik heb indertijd, bij de aanschaf van de kleine Harmonizers, van Cock een paar kabeltjes meegekregen. Superdun kopervezel in een katoenen kous. Die heb ik besnot met van dat dunne spul, daar werden ze ook mooi lichtbruin van. Die kabeltjes heb ik (snotver) meegegeven met de Harmonizers toen ik ze verkocht.
 8. Ok, thanks. Waar heb je dat trouwens vandaan? Hm off-topic, sorry
 9. Dat is zeer de vraag. De handleiding rept er met geen woord over, en de site is al net zo karig: http://www.lfdaudio.com/#0
 10. Dat wordt afwachten, maar ik heb die kleine niet meer, dus het wordt ook een beetje gissen. En je moet het toch in je eigen set ervaren. Toen die kleine het minder significant deden dan verwacht, weet Cock het aan de eigenschappen van mijn versterker. Die is niet breedbandig.
 11. Tja, punt is natuurlijk dat je zo snel went. En als ik ze loskoppelde viel de teruggang me niet zo op, en ik kan reuzegoed leven met dat setje van mij. Maar: nieuwe kansen. Eind vd maand is weer een bezoek aan Cock gepland (de man heeft het maar druk), en wie weet kan ik dan de grote exemplaren vergelijken.
 12. Nee, een vereiste is het niet. Belangrijker is dat-ie de set kan zien, incl. de boxen. Hier staat-ie wel in het midden, maar best kans dat hij de bovenste plank van de set niet ziet. Of andersom natuurlijk.
×
×
 • Create New...