Jump to content

marc

Members
 • Posts

  352
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3469 profile views
 1. haha… nee, ook niet echt audiofiel trouwens. Daarom staat hier thuis een setje Audio Note AN-E Spe-HE.
 2. Ik mag hopen dat de geluidskwaliteit beter was dan de kwaliteit van dit filmpje. Mijn hemel, wat een onrustig beeld….
 3. Dag Marc,

  Ben jij degene, wie ik denk dat jij bent? 😁

  Is er ooit en groepje leden van dit forum bij je geweest?

  Groeten, Wil

 4. Kom dan alsjeblieft met gefundeerde kritiek. Daar hebben we wat aan bij het kiezen van een oplossing om ons element schoon te maken. Niet met gezever over taalfouten.
 5. Volgens mij ook al best een tijdje hier Link te koop.
 6. Ik vond het ook bepaald niet goed klinken, daar in dat theater.
 7. Conrad Johnson met Final Iets voor jou om te bezoeken Carl?
 8. Wat was hun reactie toen je dit aan hen voorlegde?
 9. Hier een informatief Topic over de D260 en D28. Overigens leuk te zien dat je de Confidence 30 hebt. Hier idem.
 10. Nu begin ik eerlijk gezegd te twijfelen. Ik meende altijd dat het grootste verschil tussen de Contour 1.3MkII en de 1.3 SE de tweeter was en dat in de SE de Esotec (D260) zou zitten. Maar dit lijkt toch de D28/2 te zijn. Dynaudio is trouwens nooit zo transparant geweest als het gaat om tweeter types. Ik zou lekker bij de 52SE met de D260 blijven.
 11. Van de Dynaudio site: “The 52 SE features a Dynaudio Esotec tweeter”. Deze zit ook in de 1.3 SE Dynaudio.com
 12. Als Klipsch je geluid is, wellicht ja. Maar verwacht niet dat een andere/ betere versterker tot een wereld van verschil gaat leiden. Tis maar net hoe belangrijk je dan nuances vindt.
 13. High end is zo’n typische marketing kreet om de markt te kunnen opdelen in stukjes. Met veel grijs en verschillen van interpretatie. Voor bedrijven zeker heel relevant om succesvol te zijn en te kunnen overleven. Voor de (meeste) consument(en) totaal niet relevant. Hoe belangrijk vind je het om te weten tot welk (sub) marktsegment je auto behoort? Voor muziekapparatuur idem. Wat de aanpak betreft schaar ik me achter het advies om te beginnen bij de speakers. Mijn ervaring is dat je hier de grootste verschillen hoort, zowel tussen verschillende speakers als wat betreft de interactie met de akoestiek van je kamer.
 14. Ach, het is heel gemakkelijk om alle (NL) reviews maar als bagger neer te zetten en natuurlijk bezijden de ‘waarheid ‘. Bij een review gaat het er mij niet om of iets wordt afgekraakt (komt ook eigenlijk niet of nauwelijks voor) of de hemel in wordt geprezen. Maar veel meer om een beschrijving van hoe het klinkt en de context waarbinnen. En dan is dat natuurlijk maar een eerste aanzet tot een shortlist (als je überhaupt al iets zoekt) en het (veel) luisteren allesbepalend. De beschrijving in de Music Emotion van mijn Dynaudio’s komt in ieder geval nagenoeg overeen met hoe ik de muziek uit deze speakers ervaar. Dus voor mij een goede review.
×
×
 • Create New...