Jump to content
High-End Forums

Pjotr

Members
 • Content Count

  16,078
 • Joined

About Pjotr

 • Rank
  Member

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5,068 profile views
 1. Je eigen foto reportages waren leuker Ivan
 2. Mosterd na de maaltijd......
 3. En als je een IPTV abo hebt gaat de TV daar niet van af. Dat is apart en krijg je er bij tot de max bandbreedte van je verbinding.
 4. Wat moet je met 8K? De hele muur bedekken? VDSL levert in de meeste gevallen 100Mb/s. 2K "vreet" ongeveer 20 - 25 Mb/s. Jack heeft gewoon gelijk, het is de race der getallen. En dat mogen wij extra gaan betalen................
 5. Daar kan ik mij alleen maar bij aansluiten!
 6. Achter Onno aansluiten SVP.............................
 7. Nu heb ik het ding zowel in de winkel als bij Kraus thuis beluisterd. Het moet echt wel jouw smaak zijn. De mijne was het beslist niet. Klonk zo fris dat ik het er koud van kreeg. En de sweetspot vond ik opmerkelijk smal. Aan dat frisse valt nog wel te sleutelen, maar aan die sweetspot weinig.
 8. Op een stukje oude kaas? Dat is hier bij ons verboden, veel te verslavend
 9. Ach ik ook niet op zich hoor. Het gaat alleen niks helpen om Pure Sound weer op de rails te krijgen. Valt mij gewoon op dat er een teneur gaande is van mannen die Abraham allang gezien hebben die aan ander mannen die ook allang Abraham gezien hebben, menen te moeten vertellen waar de mosterd te vinden is Misschien moeten we een topic hebben wat en waar de beste Mosterd is...
 10. Zeg Sander, dit is een audio forum waar eenieder blaat over wat hij/zij weet over van alles en nog wat. Laten we het gezellig houden en eens ophouden elkaar steeds maar de eigen mores te moeten leren aan een ander.
 11. Mwah wijn is ook steeds meer en meer een industrieel product hoor. Alleen de grondstof blijft een natuurafhankelijk product. Ga maar eens op visite bij zo'n wijnfabriek met een aantal RVS containers met hectoliters wijn in Frankrijk, Spanje of Italiƫ. En de grap is ook nog: Het komt de kwaliteit van de meeste reguliere wijnen beslist ten goede!
 12. Hoeveel platensnijloodsen zijn vorige eeuw al niet afgebrand met deze oorzaak? Ze leren het ook nooit! Is gewoon slordigheid...
 13. Ach wat, 'tis gewoon bloed zweet en tranen en daar moet je maar zin en tijd en centen voor hebben. Verder is het geen rocket science Die Chinezen zijn heus wel in staat om iets goed 1:1 te kopiƫren. Dat is het punt niet. Ze zien daar vooralsnog simpelweg onvoldoende brood in.
 14. Dat is geen vergelijk. Eigenlijk moet je daarvoor terug naar de jaren '70 en '80. Toen was er i.d.d. een zee aan fabrikanten. En iedere goede instrumentmaker kan i.d.d. een top draaitafel maken als ie dat zou willen. Alleen hebben echt goede wat beters te doen... of je moet ze dik betalen.
×
×
 • Create New...