Jump to content
High-End Forums

Pjotr

Members
 • Content Count

  15,938
 • Joined

About Pjotr

 • Rank
  Member

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5,038 profile views
 1. Er zijn best nog uitstekende goede draaitafels nieuw voor een redelijk bedrag te maken hoor. Mits daar een redelijke markt voor is. Kijk maar eens naar de Technics DD klonen.
 2. Toch geen vleesetende tuners hoop ik?
 3. W.b.d. klittenband, deze zijn ideaal: https://www.kabelshop.nl/Kabels/Kabelbinders/Kabelbinder-klittenband-p25810.html
 4. Maar wel in het Applekamp Dus dat wordt ook niks met frambozen e.d. Overigens komen netsnoeren veelal links achter uit een apparaat
 5. I.d.d. gewoon goede/degelijke kwaliteit gebruiken. En dat hoeft niet duur te zijn. Toch schreef ik exact waar het om gaat. Je ziet soms kapitalen aan interlinks en netsnoeren leuk door elkaar liggen: Een rommeltje dus!!! Kun je net zo goed dropveters van een eurie nemen. Met aandacht toegepast zullen die waarschijnlijk beter klinken voor een die paar euries.
 6. Dat sowieso en veel rommelen met kabels en voedingen! Maakt het nog uit welke? Nou ja, als het maar met aandacht gebeurt
 7. DXD is toch gewoon geconverteerde DSD naar over sampled (384 kHz) PCM van 24 bits? De verschillen zitten m.i. veel meer in de "beleving" zoals je zelf al aan geeft. Een mooi geïllustreerd text book van 30cm x 30 cm kun je bij Spotify e.d. vergeten. En klankmatig zijn er op technisch vlak ook wel de nodige verschillen: Vinyl is noodzakelijkerwijs veel meer gecomprimeerd dan de digitale formaten.
 8. Het is idd de vraag wat er gaat gebeuren als 5G uitgerold gaat worden. Ben ook wel benieuwd hoe het gaat lopen met Freedom.nl als internet provider. Het zal toch afhangen van de hardware en daarvoor zijn ze vooralsnog afhankelijk van de touwtjes KPN en Ziggo Jack, je schiet er niet mee op met je lokale bandbreedte maar wel eens overwogen over te stappen naar bv https://www.transip.nl/ Ouwe rot in het vak en deskundig.
 9. Zou er onder de laatste move van KPN met xs4all nog een ander addertje zitten? Degenen die nu een 1-jaar of 2-jaars introductie voordeel contract hebben met xs4all kunnen daar dan niet zomaar vanaf als xs4all xs4all blijft. Wel als xs4all ophoudt te bestaan.
 10. En "onze eigen" Fred dan? http://www.oldschoolhifi.eu/service/
 11. Hierover nog een aardige (1956): " Hawkins had originally intended to record "I Put a Spell on You" as "a refined love song, a blues ballad". However, the producer (Arnold Maxin) "brought in ribs and chicken and got everybody drunk, and we came out with this weird version ... I don't even remember making the record. Before, I was just a normal blues singer. I was just Jay Hawkins. It all sort of just fell in place. I found out I could do more destroying a song and screaming it to death."
 12. Yup, de buizen liggen hier al 4 jaar in de straat maar de vezels moeten er nog steeds doorheen... In plaats daarvan verkoos KPN voor veel minder kosten het koper te "upgraden" toen VDSL beschikbaar kwam.
 13. Yup in HX kwaliteit! Als modem/router doet hij het verder uitstekend. Internet en TV beslist geen klachten.
×
×
 • Create New...