Jump to content
High-End Forums

Pjotr

Members
 • Content Count

  15,267
 • Joined

 • Last visited

About Pjotr

 • Rank
  Member

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,675 profile views
 1. En jij was toevallig gisteren niet in Parijs om een lekje te dichten?
 2. Zow, lekker geluisterd? Dit topic heeft sowieso een erg hoog "Kijk mij nou" gehalte. 'Tis helemaal aan jezelf hoever je gaat
 3. Ehm Jack. Ik hoef niet te weten dat er medicinale chips in een DAC zitten. Wat zegt dat nou? Is dat een DAC die als een hartmonitor alarm slaat bij het weergeven van Madonna? Ik koop een DAC voor het afspelen van muziek en het ziekenhuis blijf ik liever uit. Yup en meer doet het niet. Het schetst niet meer dan een "Couleur Locale", het geeft een klein beetje beeld van wat er in zit voor de "kenners". Over hoe het klinkt zegt het hoegenaamd niets.
 4. Jaloers? Ach, het wordt nu wel heel intiem, 'Tis net als met je ega: "Schat de aardappelen zijn zwart, jij bent de liefste die de lekkerste aardappeltjes van de hele wereld bakt".
 5. Beslist waar! Maar alleen als je ook de luxe hebt daarvoor je eigen tijd in te kunnen delen. Moet je meer doen dan je fysieke mogelijkheden dan is/wordt het minder leuk. En die fysieke rek neemt nou eenmaal af met het verloop der jaren. Of je dat nou wilt of niet, je hebt er zelf beperkt invloed op.
 6. Waarom zou je dat doen? Je hebt nou toch je eigen Schiit magie?
 7. A: Dat is hier op dit forum helemaal niet gebruikelijk Jack en zelfs een taboe en B: Als je dan weet waarom wordt het daarmee niet minder erg.
 8. En dat maken we ook in Nederland: Archidio Little/One: klein kastje met de laagweergave van een vloerstaander
 9. Pjotr

  Aardgas

  Yep, de PVDA-ers dansten om de meiboom en de VVD'ers om de mast van hun zeiljacht. Beide even aandoenlijk als gĂȘnant. Maar het klopt verder wel: De VVD'ers verkozen meer het wonen aan de Loosdrechtse en Reeuwijkse plassen dan de PVDA'ers. Die beleven liever in die ongezonde bedompte stad 3-hoog achter wonen.
 10. Leuk dat je Shitt ook ontdekt hebt Jack. Het is zeker veel waar voor het geld. En ook fijn voor madonna, zo te lezen kan ze weer een tijdje mee.
 11. Dat dan ook niet audiofiel, verkeerde topic 'Tis i.d.d. een klassieke R2R ladder dac en wel een 20 bitter. Gewoon een standaard industrieel ding, niet speciaal voor audio. Overigens wel oversampling, dat is niet speciaal voorbehouden aan 1-bitters.
 12. Pjotr

  Aardgas

  Dan vraagt ie er als eerste gelijk patent op aan
 13. Je moet het ook niet snuiven....
 14. Denk dat Leobus doelt op dat spulletje waar Spido graag speakers van zag gemaakt: https://www.nytimes.com/1988/05/11/business/company-news-akzo-du-pont-deal-ends-11-year-fight.html Als ik Leo mag geloven heeft ie er met zijn neus bovenop gezeten
×
×
 • Create New...