Jump to content
High-End Forums

Pjotr

Members
 • Content Count

  15,395
 • Joined

About Pjotr

 • Rank
  Member

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,779 profile views
 1. Mwah, een tuinsproeier op het dak van je luisterzolder is effectiever.
 2. Klopt, die klinkt vooral neutraal en van zichzelf ook eigenlijk niet warm en niet koud.
 3. Hans heeft zo te zien de oplossing: Eens in de maand "Opadag"
 4. Zeker Charles, maar daarom hoef je Cock zijn belgedrag toch nog niet aan de grote klok te hangen?
 5. Dat is uiteraard wel van belang voor jullie onderling in deze neem ik dan maar aan. Maar tot een rechtszaak zal het niet komen hoor....
 6. Het antwoord is technisch. En om Charles nou weer met Cock te laten bellen? Met een transformator transformeer je ook de effectieve impedantie van de VV omlaag en wel kwadratisch. Met een 1:10 trafo wordt de impedantie verhouding dan 1:100. Heb je een MM versterker met een ingangsweerstand van 47.000 ohm, dan ziet het element effectief 47.000/100 = 470 ohm met een dergelijke trafo. Correcter is er dan niet van te maken. I.d.d. gedijen de Benz elementen daarbij niet optimaal.
 7. Wie weet komt er nog subsidie op ook
 8. Jammaar van Ruttel moeten we juist weer elektrisch gaan verwarmen. Heel verwarrend allemaal Zou straks alleen klasse-A nog mogen?
 9. Je ziet er soms wel eens mensen in slaap vallen i.d.d....
 10. Tis toch allebei digitaal
 11. Dat zeg jij, ik zeg dat negens... Als je goed leest het tegendeel zelfs! Het is een héééééél oud en afgezaagd cliché van de mannen van de anti meetbrigade...............
 12. Tuurlijk, doet mij ook denken aan al die incompetente vervoermiddelen, niet alleen als auto maar ook als boodschappenkarretje.
 13. Testen in de bladen zijn toch sowieso audioromannetjes. Meer dan wat Coleur Locale geven ze nooit. Metingen vallen daar net zo goed onder. Zolang niet uitgebreid omschreven is onder welke omstandigheden, met welke (meet)spullen en hoe die metingen gedaan zijn, zeggen ze i.d.d. helemaal niets. Dat zijn de metingen in de audiobladen. Gewoon een scheutje marketing. Dat is heel wat anders dan serieus meten om er er serieus achter te komen hoe iets zich gedraagt en om aan de hand daarvan progressie te maken gedurende b.v. het ontwikkelproces van iets.
 14. Bedankt i.i.g. Ivan voor al die jaren dat je dit topic zo netjes hebt bijgehouden. En ook voor je mooie fotoverslagen! Hopelijk vind je daar nog wel tijd voor als het zo uit komt.
×
×
 • Create New...