Jump to content
High-End Forum

beheerder1

Admin
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

About beheerder1

 • Rank
  Lid

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,932 profile views
 1. Oude back-ups van de hear tijd zijn nooit bewaard. Er is altijd een back-up gemaakt als de forumsoftware een update kreeg. Er is voor een paar jaar geleden door Invision Community (IC) een compleet nieuwe forumsoftwarepakket gemaakt. Zowel aan de voorzijde (gebruikerszijde) als aan de achterzijde (CMS). Ik weet nog wel dat er in het begin daar wel bugs inzaten, die men vanuit IC in de weken daarna heeft gerepareerd. Het kan zijn dat er daar iets fout is gegaan. Of met de migratie van het hear forum naar het high-endforum. Maar eerlijk gezegd kan ik mij dat niet voorstellen. Het kan ook zijn dat het al eerder kapot was voordat het Hearforum van eigenaar wisselde. In elk geval heeft deze beheerder nooit alle topics 1 voor 1 afgelopen en gecontroleerd. Ja dat wilt deze oude beheerder ook wel weten.
 2. En hier gaat dat topic verder, deel 2 :http://www.high-endforum.nl/topic/11109-vervolg-van-de-hear-testcd-de-luisterervaringen/
 3. Pas op zou ik haast zeggen. Er is nooit door het beheer topics (bewust of onbewust) ingekort. Er is wel door het oudere Hear beheer en/of moderators posting verwijderd in hun periode, omdat ze te off-topic waren (het ingrijpen van de beheerder of moderator)of er waren postings die niet door de beugel konden (het niet houden aan de forumregels). In die Hearforum periode zijn er ook leden geweest die hun eigen postings bewust hebben verwijderd en daardoor topics onleesbaar werden. In de latere tijd van het High-endforum is dat zelf verwijderen van postings door leden onmogelijk gemaakt door het beheer, vanwege dat topics onleesbaar werden of al waren. Ook is er toen ingesteld dat leden hun account niet meer konden om laten zetten als gast-account (guest) als men stopte op het forum. Ook zijn er postings wel verborgen, omdat ze te off-topic waren. Maar de meest off-topic postings in een topic zijn gewoon verwijderd. Hiermee doel ik op postings van leden die een regelrechte (persoonlijke) aanval deden op een ander lid of op een andere manier gewoon over de scheef ging. Er is ook nooit gehoor gegeven door deze beheerder aan leden die wilde dat alles (postings en zelf opgestarte topics) werd verwijderd van henzelf en hun account werd opgeheven,. Dit alles is maar om één reden gedaan , namelijk om het forum leesbaar te houden voor de toekomst. Want wat is nou plezieriger en leuker om een oud topic te lezen en de postings te lezen die over het onderwerptopic gaan in plaats van enkele bladzijden met geneuzel wat niets te maken heeft met onderwerptopic. Met die achterliggende (goed doordacht) gedachte is het forum al die jaren zo beheerd. Dat wil ik jullie forumleden wel even meegeven en de nieuwe eigenaar. Er zat dus altijd een goede gedachte achter elke beslissing of keuze die erin het verleden zijn gemaakt door de beheerders van het oude Herarforum en High-endforum.
 4. Goed nieuws !!! Het forum is overgenomen en is dus behouden voor de toekomst. Het beheer is blij voor iedereen en wenst de nieuwe eigenaar veel geluk toe en plezier op dit mooie forum. Deze beheerder zal de komende tijd de nieuwe eigenaar nog begeleiden en bijstaan in het wegwijs maken van het forum en zijn gebruikers. Wat betreft de forumsoftware is de nieuwe eigenaar bekend en heeft veel ervaring hierin. Kortom, iedereen blij.
 5. Zoals het er nu uit ziet kan er weer gewoon gepost worden in alle topics. Mocht er toch iemand nog iets tegen komen wat nog niet uit het archief is gekomen (we kunnen het ons niet voorstellen), dan graag hier melden.
 6. @Hans van Liempd Alles is uit het archief en zoals beloofd heb ik de topics hier weer neergezet. Helaas heb ik niet alles over kunnen zetten, maar de twee belangrijkste posting van de avonden wel. De andere twee topics zijn jouw opening postings hierboven neergezet. De commentaren/reacties van andere forumleden is niet gelukt hier naar te verplaatsen. Nu waren deze reacties niet echt zo boeiend bevonden door mij als beheerder dat ik deze achterwege heb gelaten. Mochten de forum;eden zich alsnog een reactie erop willen geven, dan kan men dat van af hier nu doen. De andere twee topics over de audioclunb zijn nu verborgen. Ja kan dus vanaf nu weer gewoon hier de clubactiviteiten weer posten.
 7. Dit is een eerder bericht van forumlid Hans van Liempd : Ik hoorde vandaag dat de audioclub toch weer vanaf 1 juli gaat proberen op te starten. Met maximaal 30 man op afstand zou dat misschien kunnen.
 8. Dit is een eerder bericht van forumlid Hans van Liempd : Deze wou ik jullie niet onthouden: http://www.aob-hifi.nl/20202021.html#RuWi
 9. Dit is een eerder bericht van forumlid Hans van Liempd : Omdat ik bij het vorige topic niks meer kan plaatsen, maar een nieuw topic gemaakt. De aftrap dit jaar werd op een zeer proffesionel manier door Cor van Musical Reality gedaan. O.a. met een vergelijk tussen de Inuos Streamer en Eera CD speler/DAC. http://www.aob-hifi.nl/20202021.html#MusicalReality
 10. Wat betreft de voortgang en het blijven bestaan van het forum is het beheer nog steeds in overleg met de overname kandidaat. Als alles in kannen en kruiken is laten we jullie dat uiteraard weten. Mocht er vanuit de nieuwe eigenaar of eigenaren behoefte zijn om zichzelf voor te gaan stellen ,dan zullen ze dat zeker doen. Maar dat is aan de (eventuele) nieuwe eigenaar of eigenaren. Zolang het beheer nog in overleg is met de overname kandidaat zal het forum gewoon online blijven. Vooralsnog is de moderator1 druk bezig om het forum uit het archief te halen en daar is alle aandacht bij nodig. We houden jullie dus op de hoogte.
 11. Beste forummers, Verzoek van het beheer en de moderator om flink te gaan posten !!
 12. Dat vindt het beheer ook. Het beheer is zeer blij ermee!!
 13. Vanavond gaat omstreeks 23.00 uur het forum offline i.v.m. het herstellen van fouten. Wanneer het forum weer online is is lastig te zeggen. Het probleem is complexer dan we denken/dachten. Alvast dank voor jullie geduld en begrip. Met audiofiele groet, Het beheer en IC Support
 14. Zoals jullie weten is er een bug in het systeem van het forum. Hierdoor zijn alle oude topics in het archief geplaatst. We zijn ermee bezig om dit probleem op te lossen. Hierdoor zal het forum zonder voor afkondiging het forum opgegeven moment off-line zijn. Uiteindelijk zal het forum weer on-line zijn.
 15. Start maar een nieuw topic op, Ove. En post daarin wat je wilt.
×
×
 • Create New...