Jump to content

Beheerder1

Imported Banned Users
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2264 profile views
 1. Heren, het topic is opgeschoond en de opgeschoonde reacties zijn in een nieuw topic gezet. Verzoek om daar de discussie voort te zetten. Jullie vinden dat bewuste topic hier: Shiit SOL Draaitafel
 2. @pjotr27 Ja sorrij, uiteraard ook de webmaster van het high-end forum heeft ook lange tijd zijn bijdrage gedaan, met name aan de achterzijde van het CMS en forum. Om dan helemaal compleet te zijn waren er ook nog stagieres en medewerkers van X-pand die het Hearforum in het begin hebben onderhouden.
 3. Tja, je wordt ouder en ouder en vergeetachtiger. Het zijt je vergeven. Daarom nog eenmaal de juiste geschiedenis, voor eens en altijd. Het forum is opgezet en gesticht door Paul van der Klooster, de oud eigenaar van het Hear.nl en heette het forum : Hearforum. Na jaren geleid door Paul van het Klooster als eigenaar met enkele moderators aan zijn zijde. Waarvan er twee moderators jarenlang het forum hebben gemodereerd (moderator2 en moderator3) en ook beiden actief forumleden waren en nog steeds zijn. Zij heben jarenlang het forum bijgehouden wat betreft het modereren. Mede door deze twee zeer actieve moderatoren heeft het forum lang blijven bestaan in de oude hear vorm. In 2013 is het forum in andere handen gekomen en overgedragen aan het forumlid Arden als eigenaar/beheerder2 en was één van de twee beheerders. Het hearforum is toen ook van naam veranderd en heette vanaf dat moment high-endforum. De andere beheerder1/forumlid Audiofreak heeft vanaf dat moment in 2013 tot aan 2020 het volledige beheer op zich genomen. In 2017 is het forum stilletje overgegaan naar de beheerder1 als eigenaar. Beiden beheerders 1 en 2 waren jarenlang de sponsers van het High-endforum tot aan 2020. Ook in de jaren 2013 tot aan 2020 waren er ook moderators 1 en moderator 2 actief, waar moderator2 het modereren heel lang heeft gedaan (hearforum en high-endforum). En dat deze moderator2 dat ook met heel veel liefde en geduld en met een enorme passie heeft gedaan. Dat is waar deze oude twee oud eigenaren hem ook zeer erkentelijk zijn voor zijn jarenlange belangeloze inzet en toewijding. In 2020 is het forum opnieuw veranderd van eigenaar en dat is de huidige eigenaar. De huidige eigenaar heeft veel bij het oude gelaten en heeft op andere punten (puntjes op de ï) het forum en het beheer ervan sterk verbeterd. De huidige eigenaar is ook zeer bekend met de huidige gebruikte CMS software met haar eigen complexiteit en dat is erkend door de beiden oude beheerders/eigenaren en kon het forum met een gerust en goed gevoel worden overgegeven en daardoor het huidige forum behouden is gebleven voor de toekomst. Dat de huidige /eigenaar ook in eerste instantie voor de anonimiteit kiest is wat gerespecteerd wordt door de oud eigenaren. Zoals dat ook in eerste instantie door de oud eigenaren zelf ook eerst voor kozen om anoniem te blijven. Dit is de beknopte geschiedenis van het hearforum en high-endforum.
 4. Ik wens de nieuwe beheerder heel veel succes verder en dank je namens alle oud beheerders heel veel plezier met dit leukste forum. Mocht je in de toekomst of verre toekomst iets willen weten o.i.d., dan weet je mij te vinden. De overname is soepel en prettig verlopen en je hebt de puntjes op de "i" gezet, waarvoor mijn dank nog. Als je mijn account wilt opheffen als beheerder1, heb je mijn zegen.
 5. Iets minder brommen dus. Klopt niets van. Desinformatie dus !!
 6. Oude back-ups van de hear tijd zijn nooit bewaard. Er is altijd een back-up gemaakt als de forumsoftware een update kreeg. Er is voor een paar jaar geleden door Invision Community (IC) een compleet nieuwe forumsoftwarepakket gemaakt. Zowel aan de voorzijde (gebruikerszijde) als aan de achterzijde (CMS). Ik weet nog wel dat er in het begin daar wel bugs inzaten, die men vanuit IC in de weken daarna heeft gerepareerd. Het kan zijn dat er daar iets fout is gegaan. Of met de migratie van het hear forum naar het high-endforum. Maar eerlijk gezegd kan ik mij dat niet voorstellen. Het kan ook zijn dat het al eerder kapot was voordat het Hearforum van eigenaar wisselde. In elk geval heeft deze beheerder nooit alle topics 1 voor 1 afgelopen en gecontroleerd. Ja dat wilt deze oude beheerder ook wel weten.
 7. En hier gaat dat topic verder, deel 2 :http://www.high-endforum.nl/topic/11109-vervolg-van-de-hear-testcd-de-luisterervaringen/
 8. Pas op zou ik haast zeggen. Er is nooit door het beheer topics (bewust of onbewust) ingekort. Er is wel door het oudere Hear beheer en/of moderators posting verwijderd in hun periode, omdat ze te off-topic waren (het ingrijpen van de beheerder of moderator)of er waren postings die niet door de beugel konden (het niet houden aan de forumregels). In die Hearforum periode zijn er ook leden geweest die hun eigen postings bewust hebben verwijderd en daardoor topics onleesbaar werden. In de latere tijd van het High-endforum is dat zelf verwijderen van postings door leden onmogelijk gemaakt door het beheer, vanwege dat topics onleesbaar werden of al waren. Ook is er toen ingesteld dat leden hun account niet meer konden om laten zetten als gast-account (guest) als men stopte op het forum. Ook zijn er postings wel verborgen, omdat ze te off-topic waren. Maar de meest off-topic postings in een topic zijn gewoon verwijderd. Hiermee doel ik op postings van leden die een regelrechte (persoonlijke) aanval deden op een ander lid of op een andere manier gewoon over de scheef ging. Er is ook nooit gehoor gegeven door deze beheerder aan leden die wilde dat alles (postings en zelf opgestarte topics) werd verwijderd van henzelf en hun account werd opgeheven,. Dit alles is maar om één reden gedaan , namelijk om het forum leesbaar te houden voor de toekomst. Want wat is nou plezieriger en leuker om een oud topic te lezen en de postings te lezen die over het onderwerptopic gaan in plaats van enkele bladzijden met geneuzel wat niets te maken heeft met onderwerptopic. Met die achterliggende (goed doordacht) gedachte is het forum al die jaren zo beheerd. Dat wil ik jullie forumleden wel even meegeven en de nieuwe eigenaar. Er zat dus altijd een goede gedachte achter elke beslissing of keuze die erin het verleden zijn gemaakt door de beheerders van het oude Herarforum en High-endforum.
 9. Goed nieuws !!! Het forum is overgenomen en is dus behouden voor de toekomst. Het beheer is blij voor iedereen en wenst de nieuwe eigenaar veel geluk toe en plezier op dit mooie forum. Deze beheerder zal de komende tijd de nieuwe eigenaar nog begeleiden en bijstaan in het wegwijs maken van het forum en zijn gebruikers. Wat betreft de forumsoftware is de nieuwe eigenaar bekend en heeft veel ervaring hierin. Kortom, iedereen blij.
 10. Zoals het er nu uit ziet kan er weer gewoon gepost worden in alle topics. Mocht er toch iemand nog iets tegen komen wat nog niet uit het archief is gekomen (we kunnen het ons niet voorstellen), dan graag hier melden.
 11. @Hans van Liempd Alles is uit het archief en zoals beloofd heb ik de topics hier weer neergezet. Helaas heb ik niet alles over kunnen zetten, maar de twee belangrijkste posting van de avonden wel. De andere twee topics zijn jouw opening postings hierboven neergezet. De commentaren/reacties van andere forumleden is niet gelukt hier naar te verplaatsen. Nu waren deze reacties niet echt zo boeiend bevonden door mij als beheerder dat ik deze achterwege heb gelaten. Mochten de forum;eden zich alsnog een reactie erop willen geven, dan kan men dat van af hier nu doen. De andere twee topics over de audioclunb zijn nu verborgen. Ja kan dus vanaf nu weer gewoon hier de clubactiviteiten weer posten.
 12. Dit is een eerder bericht van forumlid Hans van Liempd : Ik hoorde vandaag dat de audioclub toch weer vanaf 1 juli gaat proberen op te starten. Met maximaal 30 man op afstand zou dat misschien kunnen.
 13. Dit is een eerder bericht van forumlid Hans van Liempd : Deze wou ik jullie niet onthouden: http://www.aob-hifi.nl/20202021.html#RuWi
 14. Dit is een eerder bericht van forumlid Hans van Liempd : Omdat ik bij het vorige topic niks meer kan plaatsen, maar een nieuw topic gemaakt. De aftrap dit jaar werd op een zeer proffesionel manier door Cor van Musical Reality gedaan. O.a. met een vergelijk tussen de Inuos Streamer en Eera CD speler/DAC. http://www.aob-hifi.nl/20202021.html#MusicalReality
 15. Wat betreft de voortgang en het blijven bestaan van het forum is het beheer nog steeds in overleg met de overname kandidaat. Als alles in kannen en kruiken is laten we jullie dat uiteraard weten. Mocht er vanuit de nieuwe eigenaar of eigenaren behoefte zijn om zichzelf voor te gaan stellen ,dan zullen ze dat zeker doen. Maar dat is aan de (eventuele) nieuwe eigenaar of eigenaren. Zolang het beheer nog in overleg is met de overname kandidaat zal het forum gewoon online blijven. Vooralsnog is de moderator1 druk bezig om het forum uit het archief te halen en daar is alle aandacht bij nodig. We houden jullie dus op de hoogte.
×
×
 • Create New...