Jump to content

Bracco

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gedestilleerd water gebruiken om minuscule kalkafzetting te voorkomen ?!
 2. Bracco

  USB kabeltje

  @mumsoftvan mijn huis ca 15 minuten rijden.Zeer goed gesorteerde winkel/bouwmarkt.Verkopen kwaliteitsspullen.
 3. Bracco

  USB kabeltje

  Carl, Swertz Hagebau in Kleve is zeer goed gesorteerd in allerlei UTP kabels!
 4. Onderzoeken of het streamen wel wat is voor mij.
 5. Inmiddels de internetverbinding van Ziggo. Modem met iMac verbonden met utp 6 kabel. Zelf ()alles aangesloten , alles werkt naar behoren en ik heb nu een snelheid van 50Mbps.Jaren gedonder gehad met Wifi naar mijn iMac en dat is gelukkig niet meer. Eerst een tijdje proberen of het goed werkt en dan ga ik wellicht de volgende stappen zetten. Blijf allen gezond!
 6. Inmiddels een internetaansluiting afgesloten bij Ziggo. 15 oktober komt de router en ik laat een monteur van Ziggo komen om de zaak te laten aansluiten. Indien alles goed functioneert ga ik pas de volgende stap zetten zoals jullie zullen begrijpen. Ziggo Start : tv en internet ( 50Mbps)
 7. Wellicht een "slaapkamerhandel" zonder voorraad?
 8. Nu begrepen, dan ga ik ca 20 m kabel kopen met stekkers. Advies welke kabel ik zou kunnen kopen en waar?
 9. @ Tubejack, Ga nog kijken bij Ziggo wanneer ik deze als internetprovider zou nemen of zij wel een snelheid van minstens 50 Mbps kunnen garanderen. Ziggo werkt via de antennekabel en niet via de tel. lijn van KPN die ik nu heb.
 10. Eigenlijk het meest voor het gemak. Maar al dat gedoe zoek ik zeker niet en blijft alles bij het oude. Dank voor je hulp!
 11. Die heb ik helaas niet. Vorig jaar kwam iemand van Ziggo ongevraagd langs om me hun produkt te verkopen en stelde vast dat de snelheid veel te laag was van KPN. Is er een oplossing?
 12. @Hans, Zojuist speedtest gedaan: Download 2.0 Mbps, Upload 0.6 Mbps, Ping 24 ms, Jitter 2 ms.Weet niet welke betekenis dat heeft!Ben een digibeet helaas.
 13. Inmiddels op dit forum het e.e.a. nagelezen. Ik heb een internetverbinding van KPN via de telefoonkabel. Is dat voldoende? Of moet ik een internetverbindinding via de Ziggo kabel nemen? Deze kabel zorgt voor het tv signaal. Volgaarne een duidelijk advies.
×
×
 • Create New...