Jump to content

Beheer

Admin
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Beheer

  1. Seed7 heeft mij op 12 december 2023 gevraagd zijn account te verwijderen. Ik verwijder geen accounts maar heb het geanonimiseerd. Mocht hij terug willen keren is een bericht via het Contact Us voldoende.
  2. Het mag duidelijk zijn: "Een beter forum begint bij jezelf". Zelf heb ik een enorme hekel aan off-topic reacties, ik vraag mij dan af "waarom?". De off-topic reageerder moet echt eerst maar eens bij zichzelf te raden gaan wat het nut is van een dergelijke reactie. Misschien denkt hij/zij dat het leuk of nodig is? Er is het forum-deel Off Topic Café, de naam zegt het al, is dat niet genoeg? Als jullie willen dat er hierop streng gemodereerd wordt dan prima, maar begin eerst eens bij jullie zelf. Zelfs dit topic blijft niet verschoond van idiote reacties. Waarom toch?
  3. Bepaalde delen van dit forum zijn enkel toegankelijk / zichtbaar voor geregisterde gebruiker. Het hele forum enkel zichtbaar te maken voor geregistreerde gebruikers schiet zijn doel voorbij. Overigens kan ik zoekmachines gewoon laten indexeren ook al zijn ze niet geregistreerd. Het "oog" is niet alleen bedoeld voor tere zieltjes, personen die aanstoot (kunnen) nemen aan bepaalde plaatjes. Maar ook om bijvoorbeeld iets niet te verklappen en zo iemand de keus de geven om het wel of niet op voorhand te willen weten. Denk bijvoorbeeld aan de uitslag van een wedstrijd of het slot van een film of serie.
  4. Ik heb de editor aangepast met een "oog" . Als je deze klikt krijg je een zg. spoilerbox, hierin kun teksten en andere zaken plaatsten mocht je denken dat dit niet geschikt is voor tere zieltjes. Maar ook om bijvoorbeeld iets niet te verklappen en zo iemand de keus de geven om het wel of niet op voorhand te willen weten.
  5. @Mediator, hoewel het niet te laat is om iemand iets te leren hoeven we niet op elke slak zout te leggen
  6. Mijn idee, maar wilde het even zeker weten, verborgen dus. On topic maar weer!
  7. Ik heb actie ondernomen mbt. tot het overtreden van de forumregels. Wat willen jullie dat ik doe met de posts in dit topic welke hiertoe aanleiding gaven; verbergen of laten staan?
  8. Hallo Christiaan, Hier een handleiding hoe foto's ed. te plaatsen: https://www.high-endforum.nl/topic/15979-gebruik-van-afbeeldingen-of-attachments
  9. Ik vindt het verder een prima topic. Mijn verzoek was enkel om de discussie over de verkoper te stoppen.
  10. Omdat we het verhaal van de verkopende partij hier niet horen. Wat anderen hier al gezegd hebben, het element lijkt / oogt / werkt "als nieuw" en voor zover ik kan zien is het dus nieuw en ook zo verkocht. Dat het bouwjaar anders is dan verwacht had misschien gemeld moeten worden, maar de vraag is of dat ter zake doet gezien het element nog steeds verkocht wordt. Als je weet dat een dergelijk element vele malen duurder is dan wat je nu betaald hebt dan kun je weten dat er iets is waardoor het goedkoper is. Als je bedenkt dat "overjarig" ook een veel gebruikte term is, of "uitloop" ook, had deze woordkeuze door de verkoper misschien beter geweest. Maar nogmaals, wij weten niets van de kant van de verkoper.
  11. Mijn verzoek is om de discussie over (eventuele) "oplichting" etc. nu te stoppen.
  12. Er is een update beschikbaar. Echter moet daarvoor een aanpassing aan de database gedaan worden en moeten we over van PHP7 naar PHP8. Dit moet ik allemaal even gaan inplannen, samen met onze hoster. Mijn vermoeden is dat dit dan opgelost is.
  13. De meeste "Guests" zijn inderdaad bots. Sommige indexeren het forum, de (meeste) anderen proberen zich te registeren, dat zijn Spambots. Die komen meestal niet ver omdat ze geen geldig e-mail adres hebben, een e-mail adres wat bekend is als Spam-adres. Of het IP-adres waarvandaan ze komen is bekend als Spam-IP-adres.
  14. Ik heb even wat posts verwijderd. Ook de topic-titel aangepast.
  15. Beheer

    FB860

    Zoek anders een op: Henk Speaker reparatie in Huizen.
  16. Helaas heeft onze spam beveiliging ons vannacht in de steek gelaten. Niet echt, het account wat zich registreerde was (nog) niet bekend bij de spam-dienst die ons beveiligd. Het account is inmiddels gebanned en aangemeld bij de spam beveiliging en de spam-topics verwijderd. Naar nu blijkt heeft de modules aan de rechterzijde een "bug" en hierdoor staan de spam-topics er nog. Deze bug is gemeld, de topics zullen vanzelf uit het zicht verdwijnen.
  17. Beheer

    Cello muziek tip

    Die links werken niet:
  18. Beheer

    Cello muziek tip

    Over welke Url die het niet zou doen hebben we het hier?
  19. Ik heb de reeds bestaande handleiding hiervoor bijgewerkt.
  20. Dit jaar wel of geen goede wensen topic. U kunt stemmen tot 24-12-2021, 20u.
  21. Als er een httpS achter je http zit, anders krijg je gewoon een error dat die httpS site niet gevonden kan worden. Dus: En klaar..... is te kort door de bocht.
  22. Precies. Het is een klein moeite om je site om (te laten) bouwen. Voor WordPress zijn er gratis httpS plugins en een certificaat kost zo'n 2,- per maand. Straks, nu al, neemt je browser geen genoegen meer met enkel http. Onze Forumsoftware wil het iig. nu al niet meer.
×
×
  • Create New...