Jump to content

pjotr27

Members
 • Posts

  1078
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • Gender
  Male

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Aurel Bryan fieldcoil, Spring Audio 2A3, Spring Audio 1540dac, Proceed CD-drive, M-way + Ocos + Pel audio bekabeling, Ilusi Audio headamp, AT ATH-W1000x hoofdtelefoon, EQ1 buizenvoedingen voor fieldcoil.

Recent Profile Visitors

5280 profile views
 1. Op dit moment ben ik weer een aantal weken in Indonesië en al bijna drie weken geen muziek. Mijn set in Nederland was aardig ingespeeld net voor ik weg ging en klinkt echt geweldig (zoals ik het wil horen, er zullen er ook zijn die wellicht anders mooier vinden). Ik twijfelde nog om een Vermouth interlink mee te nemen uit Indonesië, maar wacht daar nog even mee. Januari 2024 ben ik weer daar. Als forummers een keer willen komen luisteren, stuur me een pm. Jullie zijn van harte welkom!
 2. pjotr27

  Prijzen Auralic

  Ach ik durf die Mola zonder hem te horen ook wel in de top3 te zetten van iedere lijst...ik vind het echt onzin dit soort lijstjes. Maar als anderen er wat aan hebben, prima.
 3. pjotr27

  Prijzen Auralic

  Ik vind de verschillen tussen dac's heel groot... Dus ik weet niet waar je dit vandaan hebt..vooral in het laag zit heel veel verschil...
 4. pjotr27

  Prijzen Auralic

  Wanneer gaan we nu eens luisteren in plaats van naar dubieuze puntenlijstjes te kijken? Hoe beoordeel je dat en ik vraag me echt ernstig af of dit allemaal zo op papier te zetten is.
 5. pjotr27

  Prijzen Auralic

  Mij valt op dat fabrikanten die vaak nieuwe modellen of update modellen aanbieden snel op de tweedehands markt worden aangeboden. Dat zie je zeker bij Aurelic. Wellicht winkeldochters of mensen die meteen het nieuwste model willen. By the way, ik zou nooit een dac ingebouwd willen maar een losse kopen. Het is zoveel flexibeler als er later andere systemen komen of ontwikkelingen.
 6. Leuk hoor, bij Cock is het altijd genieten.
 7. Tja een Topping dac. Meet waanzinnig en doet niet echt iets fout. Maar ik kan er ook niet veel bijzonders aan horen. Erg saai, vlak en typisch hifi geluid. Dus ik begrijp wel dat je het niet echt bijzonder vindt.
 8. Oh, setje valt altijd te regelen. En voor veel minder als Vokativ…
 9. Tja, leuk maar veel te duur... kom maar eens naar mijn Aurel Bryan luisteren...
 10. Nou van den Hul had ooit een dame in dienst waar je goed moest kijken of het wel een dame was... ik zou me daar maar geen goede voorstelling van maken...
 11. En mijn kaartje is vergeven...
 12. Ik ga helaas definitief niet, wie mijn kaartje wil: stuur even een pm... (pjotr27EDgmail.com)
 13. Ik heb wel een kaartje maar denk niet dat ik de reis ga maken. Mijn medepassagier moet helaas afzeggen ivm een verjaardag van zijn dochter (dat heb je met die audioboys, zijn maar met 1 ding bezig). De reis van Hoogeveen naar Veldhoven vice versa is wel een heel eind rijden...
 14. Prima, ik weet alleen nog niet tot hoe laat ik blijf..
×
×
 • Create New...