Jump to content

pjotr27

Members
 • Posts

  1145
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • Gender
  Male

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Aurel Bryan fieldcoil, Spring Audio 2A3, Spring Audio 1540dac, Proceed CD-drive, M-way + Ocos + Pel audio bekabeling, Ilusi Audio headamp, AT ATH-W1000x hoofdtelefoon, EQ1 buizenvoedingen voor fieldcoil.

Recent Profile Visitors

6100 profile views
 1. Don van der Deijl ook in Dordrecht, voor contact zie Facebook (of stuur mij om). Zeer kundig en betrouwbaar...
 2. Mooie reactie. Ik speel met een soort NUC als streamer en gebruik hem nagenoeg niet. Iedere keer vraagt Windows weer iets. Roon wil de licentie weer zien, kortom een hoop gedoe. De keuze voor een Aurender begrijp ik helemaal...
 3. Vast wordt bedoeld een Proceed PCD2.
 4. Ik heb ook een Proceed, maar pas een nieuwe Shanling ET3 gekocht. Die speelt echt alles af, zelfs cd's die de proceed niet meer wil afspelen. Mijn advies zou ook zijn : koop nieuw!
 5. Tijd lang niets ge-update in dit draadje. Intussen speelt mijn set voorbeeldig, met de 1540 dac en 2a3 amp. Mijn interlink van Pel is vervangen door een Siltech Crown. Komende maand gaat de interne bekabeling van de Aurel Bryan fieldcoil vervangen worden door zilveren kabel en dan is de set wel af. Na eind mei zijn luisteraars welkom, stuur me even een pm…
 6. Nu snap ik het. Leuke oplossing, maar je gebruikt meer Audio/Video componenten als normaal stereo. In jouw geval prima, ik heb de keuze gemaakt om alles geluid (stereo) te optimaliseren. Zodra ik de video bij aansluit wordt het geluid al minder..
 7. Wat gebruik je voor cd-speler/loopwerk? Kan niet echt snel iets vinden wat HDMI uit heeft voor geluid... (hetzelfde geldt voor een ingang op een DAC).
 8. Bedoel je I2S of HDMI? De laatste is echt voor beeld. Weliswaar zijn de connectors hetzelfde maar het is echt een heel ander protocol.
 9. Als je de Onyx met I2S besteld kan je de Shanling via I2S aansluiten..dat klinkt echt beter als USB of SPDIF... Ik ben helaas tot eind mei in Indonesië, anders had ik hem best een keer willen meenemen naar je..
 10. Ik had veel contact met hem tot 2018, daarna niets meer gehoord. Geen idee ook of hij nog leeft cq actief is met muziek. Woonde trouwens wel op leuke plek in centrum Leiden
 11. Je had toch een Metrum Onyx? Ik zou trouwens in jouw geval een nieuw loopwerk kopen. Tweedehands is wellicht leuk, maar als ik hoor hoe goed de Shanling klinkt voor net even dik 700 euro...
 12. Shanling ET3, pracht apparaat en betaalbaar. Wil je meer uitgeven CEC TL-5.
 13. Het lijkt wel een Google translate vertaling. Mij schrikt het meteen af om daar te kopen…
 14. Ja , prijs is net niet... Zelfs de 1.5 meter die ik nodig hebt kost niet veel..
 15. Ik heb nu een VandenHul flat, heb je ook nog andere DeLock typen geprobeerd? Ben eigenlijk wel benieuwd of er verschil is (zal er vast zijn).
×
×
 • Create New...