Jump to content
High-End Forum

pjotr27

Members
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

About pjotr27

 • Rank
  Junior member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Musical Affairs Gran Crescendo, Sun Audio amp, CEC TL-2x, Metrum HEX, Pel Audio cables, Thorens TD-147.

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,706 profile views
 1. Zo, mijn pakketje uit China is eindelijk binnen. Hier wat foto's, kabel, kabel in katoen en aansluitmateriaal:
 2. Blijf even een aantal weken Hifishark volgen. Wellicht wordt er ergens een aangeboden. Maar voor dit soort apparatuur moet je geduld hebben. Kijk wel uit, er zijn veel frauduleuze aanbieders uit met name Oost-bloklanden en Turkije. Vraag altijd of je hem zelf kan ophalen..... 9 van de 10 reageren met een smoesverhaal en dan weet je meteen hoe laat het is. Succes!
 3. pjotr27

  Aspiraties

  Toch is hoge temperatuur het voor de levensduur niet zo goed. In ons huis is het nooit kouder dan 27 graden mer Airconditioning, zetten we hem uit dan loopt het al snel op naar 35-40 graden. Maar het is hier buiten overdag nooit kouder dan 30 graden en de zonfactor is het hele jaar door >10. Ik probeer in ieder geval niets aan te zetten zonder dat de Airconditioning aan staat. Veel licht en veel warmte... het heeft ook zijn voordelen, ik zou niet weten hoe een jas eruit ziet...
 4. Yep, de combinatie goede hoofdtelefoonversterker met meteen een voorversterker is interessant. Vooral omdat het omgekeerd denken is. Vaak wordt er een voorversterker gemaakt en dan als sluitstuk wordt er een hoofdtelefoon aansluiting op gezet. Nu is het precies andersom. Wellicht is enige instelopties (hoog of laag ohmig) ook interessant.
 5. Hieronder een linkje, http://www.gaofeiaudiophile.com Een klein aantal producten zijn ook verkrijgbaar bij: https://www.audiophonics.fr/en/search?search_query=gaofei Dit heb ik of krijg ik binnen: http://www.gaofeiaudiophile.com/proShow.asp?listid=45 http://www.gaofeiaudiophile.com/proShow.asp?listid=41 http://www.gaofeiaudiophile.com/productsShow.asp?proid=662
 6. pjotr27

  Aspiraties

  Als geld geen rol zou spelen: Setje Devore O/Reference https://devorefidelity.com/oref/ Grandinote Araldo eindversterkers http://www.grandinote.it/araldo - en.html Grandinote Genesi voorversterker http://www.grandinote.it/genesi - en.html DCS Rossini cd-player / Roon player https://www.dcsltd.co.uk/products/rossini-player/about Cees Pel bekabeling Houten audiomeubel Op maat gemaakt stekkerblok met Furutech inlets.
 7. Na eindeloos bellen, mailen en Whatsapp is mijn pakketje uit China eindelijk aangekomen op de Universiteit. Helaas zijn ze tot Dinsdag dicht ivm het einde van de Ramadan, maar daarna kan ik het pakketje ophalen. Duurde het eerder max 2 weken, nu is het pakketje 9 weken onderweg geweest... Wat zit er allemaal in: Lenz koper/tinkabel uit 1950 (meteen de hele voorraad gekocht, 30 meter) Gaofei roodkoper luidsprekeraansluitingen Gaofei roodkoper luidsprekerspades Ongebleekte katoen mantel Japans papier Speciale connectoren voor de voeding van de fieldcoil unit van mijn luidsprekers. Ik had nog liggen een setje Gaofei roodkoper stroomstekkers, zowel de Schuko als de IEC. Gaofei is in Europa niet erg bekend maar ze maken echt prachtig spul. Niet de bling China troep, maar het ziet er echt super uit. En wat ik gehoord heb klinkt het ook nog top. Ik ga maar eens beginnen met het verbouwen van mijn luidsprekers, dan de voedingskabel naar de fieldcoil unit. Dan een setje luidsprekerkabels en daarna zie ik het wel. Fijn in deze Corona tijd waarin ik bijna de hele week thuis zit.
 8. In jouw assortiment zou het niet misstaan... Beetje mooie dac/ streamer. Maar ik begrijp ook wel dat je op "analoog" je focus richt. Tapedeck is geweldig, eind vorig jaar demonstreerden ze in Jakarta een tape tegenover een lp... Dezelfde versie en allebei op serieus spul. Je wilt niet weten hoe goed die tape klonk... Wie weet komen de cassettebandjes ook nog terug..
 9. Lekker een beetje hobbyen vandaag toch.... Ja, ik denk dat het "eerlijkste" ook is met een cd-speler. Als je gaat demonstreren met een streamer ben je heel afhankelijk van welke stream je hebt. Als mensen dan een slecht MP3 kopietjes meenemen dan heb je nog geen eerlijk beeld wat de hoofdtelefoonversterker echt kan. Aan de andere kant, er zijn ook genoeg mensen die geen CD meer hebben. Heeft Trafomatic nog geen mooie streamer/dac combinatie?
 10. Lijkt me moeilijk, zeker met een fysieke winkel...
 11. Dat maakt meer duidelijk, ik weet dat hij al heel lang tobt met zijn gezondheid. Ik had geen telefoon in Nederland, anders had ik wellicht nog wel gebeld. Over het algemeen kan je beter bellen als een email sturen. Gaat het nu beter met hem?
 12. Ik was op dat moment in Nederland. Maar echt belangrijk is het niet, dus nog een keer sturen hoeft niet. Maar het zou eigenlijk niet moeten... Kan je klanten kosten.
 13. Ik zou maar bellen, ik wacht nog steeds op antwoord op een mailtje uit December....
 14. Misschien in Nederland, maar in Azië gaat het supergoed... Zie mijn vorige post...
 15. Dat wist ik, Fritz is laaiend enthousiast over de Trafomatic.... En hij heeft al heel wat andere hoofdtelefoonversterkers hiervoor gehad... In Singapore heb je een hifi-winkel, alleen maar hoofdtelefoons en daaraan gerelateerd spul. Minimaal 500 modellen luister klaar en in voorraad. Als ik zag vorig jaar hoe bizar druk in die winkel, de leeftijd van de bezoekers (tussen 18 en 40) en wat er besteed wordt (echt grote bedragen, 1000 euro voor een hoofdtelefoon is er geen enkel probleem), dan wordt dit een hele booming markt. Dus, goed dat je er nu instapt!
×
×
 • Create New...