Jump to content
High-End Forum

pjotr27

Members
 • Content Count

  516
 • Joined

 • Last visited

About pjotr27

 • Rank
  Junior member

Personal Information

 • Gender
  Male

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Musical Affairs Gran Crescendo, Sun Audio amp, CEC TL-2x, Metrum HEX, Pel Audio cables, Thorens TD-147.

Recent Profile Visitors

2,036 profile views
 1. Padouk is dacht ik Afrikaans hout. Nog niet tegengekomen. Er zijn hier wel heel veel andere tropische houtsoorten. Sommige heel licht en zacht, anderen loodzwaar en hard.
 2. Geen idee eigenlijk. Het lastige is dat het op een ander eiland wordt gemaakt, transport is lastig als je een grote plaat besteld. Dus beter is maar een ontwerp maken of zo laten zagen dat het transport mogelijk is. Indonesia is in totale lockdown vanaf morgen, dus voorlopig kan ik niet veel bestellen..
 3. Goede opmerking, ik ga het wel navragen voor bestellen of het echt massief is.
 4. Grappig, had ik pas naar zitten kijken. Maar nog mooier vind ik deze: https://www.denafrips.com/avatar Die zit beter in elkaar, en schijnt ook nog beter te klinken. Het is dat ik nog een 47 labs loopwerk heb, maar de twijfel is er nog wel. Die Denafrips kost ingevoerd hier 1180 euro....
 5. Welkom in Sulawesi! Nee, momenteel zou ik hier niet naar toekomen...Laat mij eerst maar naar Nederland komen...
 6. Ja en de foto's lijken uit Azie te komen. Ik kan me niet voorstellen dat hier geen fabrikant zit. Met name de 20 mm versie is erg interessant.
 7. Bamboe heeft waanzinnig goede eigenschappen voor luidsprekers. Ik moet alleen nog eens uitvinden of er fabrikanten zijn hier die er platen van hebben gemaakt. Er is bamboe genoeg hier maar om van een ronde buis iets plat te maken valt niet mee. Een bamboe buis van 10 meter kost hier 1,50 euro.. dus daar zitten de kosten niet in. Donderdag ga ik eens praten met een aantal mensen die voor ons werken of ze een idee hebben..
 8. Ik heb intussen al met Cock afgesproken. Gezellig bij hem buurten in Oktober en bijkletsen. Cock heeft er nog een aantal liggen. Kan ik zelf kijken wat ik kan gebruiken om zelf hier te gaan knutselen... Wil gaan proberen iets van openbaffle te gaan maken met bamboe hout...
 9. Interessant, hoe heet dat boekje? Wellicht kan ik er ergens 2de hands nog een op de kop tikken..
 10. Ook waar wij wonen is de Delta variant aangetroffen. Alles gaat meteen op slot de komende weken. Gelukkig wonen we relatief in een veilige wijk en hebben we nog genoeg te eten. Maar zorgelijk is het wel. Hier in Zuid-Sulawesi is nog geen 10% 1x gevaccineerd en een groot tekort aan vaccin's... We kijken het even aan, anders komen we nog iets eerder naar Nederland (mijn ticket staat nu op 20 september).
 11. Ik ben op zoek naar een zo mooi mogelijk klinkend streaming systeem. Gezien de vele aanbieders van online content (Tidal/ Qbuzz, Spotify en nog vele anderen) moet dat bijna wel via een computer. Computer en audio lijkt mij steeds meer geïntegreerd te worden.. Dit draadje gaat toch over wat lees ik online of in een blad? Lijkt me heel breed....
 12. Mooi aantal deelnemers zo. Mijn ticket is geboekt naar Nederland, nu maar hopen dat ze blijven vliegen van Jakarta naar Amsterdam... Er zijn al diverse landen die mensen uit Indonesië weigeren (vandaag weer 57.000 besmettingen en bijna 1000 doden, en dat zijn officiële cijfers)..
 13. Niemand heeft het over een MacOS, is dat vergelijkbaar met Windows en is Linux nog steeds te prefereren?
 14. Deze zijn hier nog volop verkrijgbaar. Je kan er trouwens ook prima Windows opzetten als je dat zou willen. Prijzen zijn laag, hangt een beetje van de processor af, maar voor 100 euro koop je bovenstaande link hier in Indonesia. Ik weet trouwens wel dat een betere voeding nog betere resultaten geeft als het bijgeleverde doosje. Ik weet niet waarom maar er is een heel circuit van mensen die honderden euro's uitgeven aan een speciale voeding voor dit soort Intel NUC's.
 15. Kan je een linkje plaatsen met zo'n kastje? Ben ik wel in geïnteresseerd. Voor die prijs wil ik het wel eens testen...
×
×
 • Create New...