Jump to content

HansP

Members
 • Posts

  330
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HansP

 1. HansP

  Dual 1219

  Voor mij is ook het comfort een heel belangrijk aspect, vandaar de Stream activiteiten, en als je een bedrag neerzet van € 300 als vraagprijs, kan je altijd nog zakken, hoe groot is die markt voor een 1219 uiteindelijk.
 2. HansP

  Dual 1219

  Even gesnuffeld, maar ik kom prijzen tegen van € 150,-
 3. HansP

  Dual 1219

  Dan zat je wel bij een dure winkel. Ik meen dat ik mijn 1209 voor iets van ƒ 300,-- heb gekocht, maar ja, wel inbouw model met een sjabloon voor het uitzagen van de opening. Voor mij ook zeker 50 jaar, want ik was net getrouwd, en had het aangesloten op een Grundig portable radio in 1e instantie, daarna op een Schaub Lorenz receiver 2x25 W. Die heb ik ook nog steeds, zal het ook nog wel doen. De Thorens TD 160 was wel wat goedkoper maar geen half automaat. Toevallig vandaag mijn TD 115 met Denon DL 110 nog even aangesloten bij de buurman.
 4. HansP

  Dual 1219

  Wat de gek er voor geeft, was destijds een favoriet van mij, maar heb toen maar een 1209 gekocht, en wel het inbouw model, was voor mij destijds beter betaalbaar. Met de Shure ME 91 als ik het mij goed herinner. Met de "opleving" van de vinyl kan het wel eens de toenmalige ƒ prijs evenaren.
 5. Dus wel een goede correcte opzet, alle impulsieve gedrag wat ik normaal op een beurs heb is dan wel beteugeld, maar beter wat als niets. En anders weer opnieuw beginnen Maar de check app heb ik al wel een poosje klaar.
 6. Het kan zomaar een rendement verschil zijn, en kan dan door een compleet andere filter opzet, wat vermogen dan kan inboeten.
 7. Ik begrijp dat wel hoor, het klinkt vertrouwd, wat hij gewend was, dus is dat wel goed. Je voelt je thuis bij een vertrouwd geluid, je zelf verwennen met meerdere luistersessies op veel andere sets is dan vaak wel verwarrend, en analytisch luisteren is niet makkelijk.
 8. Ik moest ook vooraf druppelen, en vooral er veel na, uiteindelijk ga je wat het advies is volgen. Ik heb er dus ook geen verstand van, en zij doen er 10 op een ochtend. Bij de 2e was het dat net na de lockdown, ontspannen praatje terwijl ik in de lappen werd geholpen, en n.a.v. de "lockdown" gaf ik dan aan dat de Stones net het nummer hadden uitgebracht "Living In A Ghost Town", dat werd spontaan op de achtergrond afgespeelt.
 9. Dan ben ik blij dat ik een heel professioneel team had in de buurt. Alles perfect geregeld, zelfs bij mijn vrouw die al een netvliesloslating had gehad met de nodige problemen. Hebben ook terecht een 9.2 als beoordeling. Beide prima behandelt bij deze mensen. https://www.oogkliniekdrechtsteden.nl/
 10. Dat heet prioriteiten stellen, maar geeft niet altijd de juiste oplossing, je kunt de prioriteit ook verkeerd hebben geduid.
 11. Ik heb het ook mogen meemaken, voor de lockdown het linker oog, is naar 0, en 2 dagen na dat het weer kon het rechteroog, en dat is nog wel een 0.5,en nu sinds de lagere school zonder bril. Het is dan vooral met een regenbui echt plezierig dat je geen druppels meer hebt op de bril, waardoor je dan weer minder ziet, Alleen dan voor lezen en computergebruik een "Indoor"bril nodig. Als ik het eerder had geweten had ik het al eerder laten doen, scheelt dan ook in de kosten voor brillen, die kosten in de tijd ook een vermogen.
 12. Mikis Theodorakis is niet meer. https://www.nrc.nl/nieuws/2021/09/02/mikis-theodarakis-vertolkte-wat-het-was-om-grieks-te-zijn-a4056843
 13. Deze is nog steeds goed verkrijgbaar, en pas nog een update naar 11. https://tweakers.net/pricewatch/1315240/samsung-galaxy-tab-s5e-wifi-4gb-ram-64gb-zwart.html
 14. Ik kwam hem weer even tegen, waar heeft die man het nu over? Hij bazelt maar wat in de ruimte, niet te volgen. https://youtu.be/zkkxW59OYJ0
 15. Roon gebruik ik al een tijdje en dat in combinatie met Tidal Master, dan nog als je een letter verkeerd typt, krijg je geen suggestie van de mogelijk artist of song/album. Heb hier hier ook een opzet met LMS met verschillende manier en om die te benaderen ( Material skin e.d. ) en met de methode van de NFS export kan ik de audio over het netwerk gebruiken. Via de alternatieve opzet met Moode en Daphile, allemaal geen punt. Roon is dan wel de meest comfortabele.
 16. Comfort in bediening en selectie van de door mij geselecteerde genre's, dat kan nog wel beter in de intuïtie van het zoeken en selecteren. De moeite om te zoeken in betere materialen / methode's om de muziek te vinden, dat ik zelf de lol houd om de simpele manieren vinden om dan dat toe te passen, en dat ook te delen.
 17. Ik heb dus de hele dag de tijd, maar van alle filmpjes die ik van de man heb gezien heb ik telkens gewacht tot hij iets interessants had te vertellen. Dus de ervaring met zijn geneuzel heeft mij vaak de filmpjes voortijdig doen stoppen, dus als jij mij kan vertellen dat hij de interessante stukje in de laatste 5 minuten verteld, dan mag je mij op de hoogte houden.
 18. Dat is dan echt zonde van je tijd, hij denkt en leeft in het verleden, ik moet nog even door met mijn 75 jaren. Ik hang er ook niet aan, dat verleden, meer geïnteresseerd in de toekomst.
 19. Steve Guttenberg is alleen maar een kletsmajor, en dan nog uit z'n nek ook. Veel praten wil niet zeggen dat je gelijk hebt. Hij praat tijd vol, maar is technisch compleet niet op de hoogte van de huidige technieken, inderdaad een digibeet. De Wisseloord studio's maken aparte opnames mixen voor radio/ vinyl/CD en streamingdiensten. https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x47c66ca5b74b6601%3A0x8bcbf1d2eaeb7fa4!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPHMLiSyaI11__w7ty6IB74Melzk7xfpAZomEoy%3Dw208-h140-n-k-no!5saudio opname studio hilversum - Google zoeken!15sCgIYEg&imagekey=!1e10!2sAF1QipPV74CXdbazcR4OJHw5WQnEz2vGj-5uRDsMV6GH&hl=nl
 20. HansP

  TD 321

  E En dan te weten dat er op 2,5 m boven de droger er op het dak 13 zonnepanelen (4,6 kWp) liggen die de stroom leveren voor de "groene" droger. Dan ben ik helemaal netjes bezig met verbruikscijfers, en dan 25 jaar garantie op de panelen.
×
×
 • Create New...