Jump to content
High-End Forum

Ivan10

Members
 • Content Count

  5,868
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Rank
  Lid
 • Birthday September 18

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  De platenspeler en CD-speler maken me blij

Contact Methods

Recent Profile Visitors

7,410 profile views
 1. Dank heren. Goed te lezen @René N.Ja meer investeren in video zou leuk zijn, er zit alleen meer tijd in de voorbereiding en verwerking er van. Ik heb er wel eens aan gedacht, dat meer uit te bouwen met interviews en zo. Mensen hebben vaak ook goede verhalen aan de koffietafel, dat vastleggen zou ook een keer leuk zijn. @vogel dank je. Ja wat meer persoonlijke verhalen maakt het zeker meer aansprekend.
 2. Dank, @Duck-Twacy75 jaar dat is toch ook weer niet zo oud of zie ik dat verkeerd? Wel een ondernemer met doorzettingsvermogen. Ook nadat zijn voorraad en werkplaats in New York verloren ging, zette hij zijn bedrijf gewoon weer op in Californië. Toch ook weer een muzikant, die zich gaat richten op de hardware na klachten. Over zijn theorie dat de meest perfecte luidspreker precies het inverte of omgekeerde signaal van de microfoon moet kunnen representeren, heb ik niet eerder gelezen.
 3. Dank heren. Ja, de oogst aan foto's was wat veel dit jaar. Goed om te lezen, dat het werk niet voor niets was.
 4. Het verslag staat online voor de geïnteresseerden. Veel lees-, kijk- én luisterplezier: Audioshow Studio Alkmaar editie 2020
 5. Top. Als er een gift nodig is om het certificaat te kunnen financieren hoor ik het graag.
 6. Goede vraag. Ik denk vastgeketend aan mijn bureau thuis, Jack. Dat thuiswerken is toch vreemd. Je maakt meer uren en vergeet eigenlijk tussendoor te leven. Wel een voordeel die drie uur reistijd die vervallen is, het betekent dat ik een beetje kan uitslapen. Maar de werk/privé grenzen vervagen wel meer. Ok deel 1 is af van het AZ-verslag - en ik ben nu in deel 2 op de helft, daarna dus deel 3 en dan nog de aantekeningen verwerken van de luistermomenten. Het gaat lekker zo.
 7. Ivan10

  Aspiraties

  Mijn aspiraties zouden deze modellen zijn, maar ja de verkrijgbaarheid, de prijs en ja de panelen zijn zo groot als een staldeur. En de buren heb ik al met mijn Hepta's op bezoek gekregen, dus ja. Mmm. Harpmuziek, het brengt me ook altijd in de problemen... Maar het zou wel top klinken. Overigens top, George dat je verder bouwt en nieuwe doelen stelt!
 8. Ziet er goed uit. Dank voor de links, dat geeft toch een indruk.
 9. Door de bedrijven heen ben ik bezig met het AZ-show verslag. Alle foto's staan er eindelijk op - het verslag komt in drie delen te staan - een beetje te veel foto's gemaakt... En ik werk nu aan de tekst per importeur, want ja alleen foto's is ook wat saai. Hopelijk zijn er wat slagen te maken dit weekend.
 10. Dit oude verslag is ook weggevallen, daarom plaats ik deze nogmaals. Een bezoek aan Music2, toen het pand nog maar net betrokken was. Iedereen die bij Marco op bezoek is geweest naderhand weet wat hij kan verwachten. Een mooie ruime gelegenheid om audio te zien en muziek te beluisteren: Music2 HQ Rondleiding
 11. Dank, de mijne is nog juist.
 12. Cool, mooie video. Duidelijk ook inclusief de montage. De start inclusief het eindresultaat.
 13. Wat een gave link Seed7 - en wat een foto’s!!!
 14. Mooi verhaal Pjotr27 fijn dat je hobby gewoon door gaat.
×
×
 • Create New...