Jump to content

Ivan10

Members
 • Posts

  6720
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Birthday 18 september %s

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  De platenspeler en CD-speler maken me blij

Recent Profile Visitors

14561 profile views
 1. Dank voor het compliment, Jack!
 2. Dank voor de links naar de foto’s Hans. Leuk. Wel erg veel overigens, de fotograaf maakt weinig keuze als fotoredactie.
 3. Ik vind Jongensdroom ook heel speciaal. Een bespoke limited exclusive edition (lachende emoji hier) Dat was een bijzonder avontuur, een luidspreker die bij een demonstratie kapot gaat. Dan moet het wel heel hard gaan. Ja, als je het nummer kent dan weet je toch dat je zacht moet draaien aan het begin. Dat is dan juist het mooie van het nummer.
 4. Ivan10

  Best CD transport

  Op youtube zei een man je moet een bluray speler kopen in plaats van een dedicated cd-speler. Ik had geen geduld voor zijn betoog. Heeft vast zijn voordelen, maar een dedicated speler lijkt me beter.
 5. Zijn er nog veel doe het zelf merken? Zou die een zaal kunnen huren?
 6. Dat begrijp ik. Het is ook geen commercieel product. De post-Array mannen dan, die hun kennis en kunde nog een keer laten zien.
 7. Blijft moeilijk om hifi aan de man te brengen. Misschien werkt een ludieke actie om het event onder de aandacht te brengen. Als je nog meer publiek wilt aantrekken natuurlijk. Jonger publiek aantrekken is helemaal een uitdaging. Misschien is het gewoon je doelgroep scherper afbakenen en beter bereiken.
 8. Cool! Array laat nog even van zich horen op het audio streaming vlak. Leuk hoor.
 9. En zit er nog iets tussen voor de forumleden in 2024? https://recordstoreday.nl/releases/
 10. Follow you, follow me - Genesis Ah onze naar perfectionisme strevende Phil haalt dit nummer bijna niet meer. Maar het breekbare is toch mooi. Las ooit zijn biografie, hij nam vaak zijn concerten op om het optreden nog dezelfde avond te evalueren.
 11. Mmm. Heeft iedereen dat niet met natuurkunde gehad? Knopen en …. Lijkt me ook moeilijk op te lossen met een apparaat. Tenzij de winkel akoestische producten verkoopt, dan zou er een bel moeten gaan rinkelen.
 12. Dat is jammer, voor een zoon is het overlijden van een moeder een precaire situatie, daar moet je mee kunnen omgaan, zonder je verdriet in beschadigend gedrag om te zetten. Of je echtgenoot of echtgenote te verliezen, dat is ook een klote situatie. (Algemene opmerking) Op Mumsoft moge hij audionirvana hebben gevonden, met of zonder experimentele middelen, zoals kurk, trollensnot of gehakt. Mocht je dit lezen Mum laat nog wat van je horen.
×
×
 • Create New...