Jump to content
High-End Forum

Ivan10

Members
 • Content Count

  5,885
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Rank
  Lid
 • Birthday September 18

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  De platenspeler en CD-speler maken me blij

Contact Methods

Recent Profile Visitors

7,446 profile views
 1. Interessant Jack. Hoe kwam je op dit element? Door welk ondoorgrondelijke vooroordeel vermijdend proces heeft dit element doorlopen om het eindstation te kunnen halen? Ik heb een keer een Ortofon element gehoord en vond het nogal vlak klinken. En daarmee heb ik dus eigenlijk nooit verder gekeken naar andere elementen van het merk. Auw, auw.
 2. Mmm, ja sommige merken klinken niet zoals je verwacht of zelf zou willen horen - MyFi en dan kun je er een afkeer van krijgen. Tja afkeer. Kun je vooroordelen hebben bij een oplossing? Hifi-racisme? Als ik een luidspreker zie met veel conussen denk ik misschien al gaat dit goedkomen? Vaak moet je het gewoon eerst horen. Klinische apparatuur daar krijg ik wel een negatieve mening over. Maar dat moet je ook eerst horen en vastellen. En ja het uiterlijk moet je ook aanstaan op basis daarvan kun je een merk al afschrijven, even afgezien van de bouwkwaliteit. Het liefst zou ik iedereen Europese waar toewensen, want dat klinkt duurzamer dan het uit een ander land te importeren. Maar ja de prijs is ook een belangrijke factor voor de Nederlandse consument.
 3. Maar bij Cock ben je natuurlijk ook welkom @i2Paq mocht je een dagje Rotterdam willen. Ziet er top uit bij je @Buell heeft je Harmonizer nu een matchende kleur voor bij je speaker of zie ik dat verkeerd?
 4. @Buell leuk verslag over de luistertest met de Harmonizers bij je thuis.
 5. Leuk je hebt de volledige ‘Sonore experience’ gehad.
 6. Ivan10

  Buizenissen

  Top artikel en handige foto’s. Perfect. Spannend moment ook bij het meten van de spanning: Is het gelukt en werkt alles? Gaat je deel drie over de transformator en hoe deze in de ronde constructie zit?
 7. Ivan10

  Buizenissen

  Het nieuwe design mag er ook zijn, Jack. Leuk!
 8. Dat is fijn nieuws voor de leden. Ik wens jullie veel plezier toe.
 9. Ja bijzondere plaat. Leuke vondst @Tubejack Sly & Robbie Meets Nils Petter Molvær - Nordub (Full Album)
 10. Ooh dat is harde kritiek @Kraus vonBentinck ja soms heb je dat en doet een bejubeld album je helemaal niets.
 11. Mooie foto’s en verslag. Het staat er puik op met het nieuwe schilderij. Kan het echt nog beter?! Mmm. Het moet niet gekker worden. Ik zal kijken of ik er de OV reis voor kan ondernemen. Met zo’n mondkapje op moet ik in ieder geval zeer aandachtig ademhalen. Nog wel een dingetje. Benauwd. Maar langzaam en diep is het te doen.
 12. Ook weer wat geleerd: Gaylord is een Engelse jongensnaam. Het betekent `gelukkig meester` Dat ‘Von’ is dan weer vreemd, dat klinkt Duits. Of is dat zijn voornaam, de About sectie is niet duidelijk?
 13. De oude kit van Van der Veen was erg bekend @Tubejack hoe zie jij dit nieuwe model: Een regelrechte upgrade of meer als een ander geluid?
 14. Ziet er mooi uit: - Tubejack artikel: Zelfbouw high-end buizen versterker. vanderveen-Trans SE-10
×
×
 • Create New...