Jump to content

Ivan10

Members
 • Posts

  6253
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Birthday 18 september %s

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  De platenspeler en CD-speler maken me blij

Recent Profile Visitors

8233 profile views
 1. Leuk The Scene ik moet nog een Duitstalige CD single hebben - Diese Welt. Jammer dat de productie zo mager is van je album, Rene N.
 2. Mmm hij is erg feng shui, ja Cock schijnt wel via echolocatie altijd zijn weg te kunnen vinden naar een goed koffiezetapparaat Meer buitenaards, dan Japans.
 3. Ja gefeliciteerd Ove laten we de topic starter niet vergeten, die het avontuur heeft aangedurfd. veel luisterplezier.
 4. Dat kan nú wel, de Ikeda Kai is ook aangepast met nanokristalkern materiaal. Hartstikke leuk dat iemand het aandurft zo’n element open te maken en aan te passen. Deze elementen zijn al fantastisch op zichzelf. Gelukkig hebben we de Japanners nog om de analoge eer hoog te houden.
 5. Maar dat maakt onderhoud toch heel moeilijk of gaat zo’n filter eeuwig mee?
 6. Niet zo stangen, Roots. Foei Hans probeert het geleerde meteen toe te passen. Als ik een bezoek krijg heb ik dat ook. Minimaal over de staat van mijn huishouden Zo nog wat spinnenrag weghalen met de stofzuiger. Het is het jaargetijde lijkt wel.
 7. Dat is bijzonder moeilijk te repareren. Wie verzint dat?
 8. Ja, dat zou leuk zijn. Blijft bijzonder zulk priegelwerk.
 9. Ja, ik luister ook op mijn iphone, Jack. Maar muziek blijft voor nu via cd en lp, veel eenvoudiger.
 10. Wat betekent dit nu technisch? Moet deze Wilson Audio Luidspreker filter dus uit elkaar worden gehaald?
 11. Overall dus een gezellige en leerzame middag, Hans. Ik moet Cock ook eens hier krijgen voor een ‘audioconsult’. Mooi hoor. Ja, ik ben persoonlijk geen streamingfan. Het gemak begrijp ik, maar je moet een halve IT’er zijn. Software, drivers installeren etc. En het geluid heeft iets broos. Maar dat kan allemaal gewenning zijn. Mijn CD en LP zijn op het moment mijn favoriete medium en dat blijft hopelijk nog even.
 12. Ons muzikaal dirigeerwonder is niet meer. Wat een carrière! - Topdirigent Bernard Haitink (92) overleden
 13. Dank voor de aanvulling heren. Nu nog de jaren erbij en we hebben een perfecte wikipedia entry. Ere wie ere toekomt, zeker
 14. Ik ken haar niet. Iemand heeft haar in zijn klassieke muziekcollectie? - Stersopraan Edita Gruberová (74) overleden
×
×
 • Create New...