Jump to content

Ivan10

Members
 • Posts

  6661
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Birthday 18 september %s

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  De platenspeler en CD-speler maken me blij

Recent Profile Visitors

13375 profile views
 1. Randy Meisner, mede-oprichter Eagles, overleden De track Take it to the limit met Randy Meisner:
 2. Hij komt graag op bezoek bij mensen Geerdie of omgekeerd. Hij is meer van het contact in de echte wereld, niet zozeer online. Nodig hem eens uit voor een kop koffie.
 3. Doet Cock dan niet gewoon? Hij is zo gewoon als wat. Hij test en vergelijkt en heeft plezier in de hobby. Hebben we toch allemaal. Daarbij willen mensen eigenlijk wel vewoon? Er zal altijd een vertrouwensband moeten ontstaan. Tussen forumleden onderling, tussen consument en fabrikant, tussen consument en winkelier, tussen lezer en contentmaker. Er zal altijd sprake zijn van een verschil in kennis. Een standsverschil blijft. Sommige mensen hebben veel technische kennis in huis, zoals Cock, TubeJack, Hans etc. Hun kennis sla ik dan ook hoger aan. Sommige mensen hebben veel kennis in huis over muziek, zoals Seed7 en Tubejack. Een beetje sneren online klinkt toch als afgunst of onzekerheid. En ja dan ben ik maar een aanhanger of fan van sommige mensen. Maakt het leven ook wat leuker om audiovrienden te hebben.
 4. Misschien moeten we het hebben over ervaringen, goede en minder goede. Deze ‘geluidservaring’ wil je niet nogmaals beleven, je irriteert je aan het geluid. En dat kan persoonlijk zijn. Ongeacht of alles optimaal opgesteld staat of niet. Iedere ervaring is toch weer een leerproces en interessant. Ik wens Jongensdroom in ieder geval een ervaring waar hij tevreden mee is.
 5. Dank @audio cor voor het mooie verslag. Ik was er graag bij geweest. Wat een mooi experiment. Veel werk om te doen geweest voor jullie. Hulde! Maar het had uiteindelijk wel een duidelijk resultaat voor jullie als luisteraars, Paul en Cor. Leuk.
 6. Leuk zeg Leo. Dank voor de update.
 7. Goed nieuws, @Tubejack fijn dat het weer te repareren was.
 8. Ah ja koffiemachines. Dat kan nog wel eens tegenvallen. Alles valt of staat met de afstelling van zo’n apparaat. We hadden op twee lokaties hetzelfde koffie apparaat toch deed de andere vestiging het beter. Althans het was beter te drinken. Wat doet een bakkie zwart goud bij jullie? De oude lokatie was bijzonder. Leuk om dat een keer te hebben mogen meemaken. Jullie nieuwe zaal verzegeld jullie continuïteit als club. Erg fijn.
 9. Fijn te lezen dat jullie een goede zaal hebben! Top. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: hoe is de koffie?
 10. Ah leuk om wat pianisten te lezen: - Friederich Gulda: Youtube link, van heel zacht naar dit stuiterende geweld - Martha Argerich: YouTube link, Saint Seans is erg afwisselend in één compositie. Uitsmijter - Boney M - Rasputin live
 11. Leuk Kraus. Wat ga je vocaal draaien? Kun je ook nog een disco klassieker draaien? Dan stuiter je denk ik helemaal van je bank af, ben ik bang. Maar een leuke ervaring is het wel zo te lezen. Draai op het moment veel easy listening pianomuziek, dus Louis van Dijk en zo. Een vleugel klinkt toch bere mooi!
 12. Beetje raar hoor, al die praterts. Aand het einde van de demo, begrijp ik het. Maar tijdens.. mmm. Net als die concertgangers die ik kan dan kan wegkijken… erg irritant.
 13. Ah leuk! Natuurlijk de cameraman staat er zelf nooit op. Leuk dat Cris Rutgers (Cris zonder H heb ik ooit geleerd) van Hepta het toch heeft gedaan. Hij heeft me ooit eens gewaarschuwd hoeveel werk video wel niet is. Dus hulde dat hij het werk heeft willen verzetten. (Thumb up emoji hier)
×
×
 • Create New...