Jump to content
High-End Forum

Ivan10

Members
 • Content Count

  6,189
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

 • Rank
  Lid
 • Birthday September 18

Social Media

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  De platenspeler en CD-speler maken me blij

Recent Profile Visitors

8,068 profile views
 1. Heb je het laatste deel al gekocht van Wunderwaffen Carl? Die moet ik nog kopen. De softcover versie heeft mijn voorkeur. De hardcover versie zou ik nooit meer compleet krijgen. Hauteville House is ook een favoriet van me. Dat is een soort steampunk strip, Amerika in de 19e eeuw met veel stoom en zeppelins. En een snufje scifi/fantasy.
 2. Ivan10

  Welke toonarm ?

  Is SME weggevallen? Als fabrikant zelf of als leverancier aan andere platenspeler fabrikanten?
 3. De hit ken ik wel de dame achter het nummer niet: - Italiaanse zangeres Raffaella Carrà (78) overleden
 4. Ivan10

  Focus

  Heeft iemand deze nog gescoord op Record Store Day? Een Focus album: https://recordstoreday.nl/album/singles-deep-cuts-clrd/
 5. Ooit bij de kringloop gevonden, een beschadigd SACD hoesje van Venice het album Amsterdam. Klinkt wel lekker. Een beetje ‘rouzen’ door de eigen cd kast heen.
 6. The Killers - greatest hits CD
 7. Een zangeres die een goede longinhoud moet hebben. Niet dat ze brult of zo maar omdat ze het zo klein kan houden. Heb je dit op CD of LP gekocht? Of ben je aan vrolijk aan het streamen.
 8. Ik heb het totaal niet over Van den Hul. Hoe kom je daar nu weer bij, Carl? Het gaat hier over de Van der Heide ontwerpfilosofie.
 9. Interessante materie. Heb de link op Audiofreaks doorgelezen. Het lijkt dus dat men de energie van het signaal zonder al te veel obstakels of invloeden wil doorgeven. Via de interviews die ik met met Cock gemaakt heb vallen mij een aantal dingen op. Het zijn wel verschillende wegen of bouwfilosofien, maar mét eenzelfde doel de absolute muziekbeleving.
 10. Nou dan verdient het zijn eigen topic, @leobus. Ben nu eigenlijk wel benieuwd hoe de Geordende techniek werkt en waarom er een immaterieel stukje van de maker in lijkt te moeten worden verwerkt, dat schijnbaar negatief wederkerig is op zijn gezondheid? En hoe heeft men die onzichtbare kracht nu kunnen blokkeren? In hoeverre speelt al die elektronica en zijn magnitische velden voor invloed op de gezondheid van technische mensen? Of al die soldeerdampen? Waarom is er een directe link aan deze ordeningstechniek en de maker? Daar ben ik wel benieuwd naar.
 11. Bijna de hele maakindustrie zit in China, dat lijkt me toch niet zo handig. De Chinese regering zal dat natuurlijk te zijner tijd gaan uitbuiten, en dan wordt het een afweging: lage kosten versus mensenrechten plus eigen soevereiniteit. In Nederland weet ik al waar de weegschaal naar toe zal slaan. Verder hulde aan al die Chinese fabrieken, die zulke mooie producten en componenten kunnen maken.
 12. OCOS ULTRA SPEAKER CABLES by DYNAUDIO Ocos tot nader bericht
 13. tot nader bericht
 14. De audioset staat weer aan na de dagen van hitte. Leuk.
×
×
 • Create New...