Jump to content

Ivan10

Members
 • Posts

  6383
 • Joined

 • Last visited

About Ivan10

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  De platenspeler en CD-speler maken me blij

Recent Profile Visitors

8722 profile views
 1. Toetsenist Andy Fletcher van Britse band Depeche Mode overleden
 2. Ja wel hoor: “het klinkt als Sonore” Interessante ontwikkeling. Mooi dat Blumenhofer door gaat met ontwikkelen. Hulde aan Thomas. Komt deze technologie ook in de lagere series terecht? edit: tikfoutje corrigeren
 3. Alan White, Yes and John Lennon drummer, dead at 72
 4. Dat is een steve av-versterker, Seed7. Fijn als hij het weer doet: https://tweakers.net/pricewatch/244008/onkyo-tx-sr707-zwart/specificaties/
 5. Griekse componist Vangelis (Chariots of Fire) overleden
 6. Zwaar piep, testikels met een ontsteking nog aan toe. Hun archief zat er ook in: - Studio en oefenruimte van The Nits in vlammen op: “Het was ons laboratorium.”
 7. Op Netflix een aardig tijdsdocument de documentaire All my loving uit 1968, waar bekende bands uit die tijd worden geïnterviewd en alles daarom heen. Geeft te denken.
 8. Cock heeft dat al een keer gedaan om zo’n zekering uit elkaar te halen. Hem even bellen is het advies voor een zeer amusante 60 minuten aan hoogwaardig audio entertainment. Want ja, Cock houdt je nooit binnen de 10 minuten aan de lijn.
 9. Ja, irrant dat dit soort informatie verdwijnt van het internet. Online informatie zou centraal gearchiveerd moeten worden. Er zijn natuurlijk initiatieven zoals de Internet Wayback Machine, maar het lijkt een druppel op een gloeiende plaat.
 10. Cock zou foto’s en een filmpje hebben, waarbij je ziet dat als de naald door de groef beweegt, dat het vinyl net achter de naald naar buiten wijkt en langzaam terug naar de oude oorsprong gaat, als een soort van trekdrop. Dus er gebeurt zeker iets op vinyl niveau bij het draaien. Hopelijk kan ik er iets over vastleggen in een volgend verslag/bezoek. Interessante discussie en materie, heren.
 11. Ja kwaliteit is het ook niet. Maar goed 5-6 jaar is misschien goedkoper dan nieuw kopen. Wat jammer. Dus het loopwerk is kapot gegaan.
 12. Piep. Is het nog te repareren, Jack?
 13. Dank @Seed7. Wat jammer dat die artikelen niet meer bestaan. Zo verdwijnt kennis dus. Gelukkig weet je het nog uit geheugen op te diepen: parate kennis. Ik meen me nog te herinneren dat ik bij Cock bijzonder vinyl gehoord heb. Dat kwam uit Amerika en was zeer stil. Er zit lood in verwerkt en was zwart transparant. Mooi geperst.
×
×
 • Create New...