Jump to content

Geerdie

Members
 • Posts

  3262
 • Joined

 • Last visited

About Geerdie

 • Birthday 12-03-1963

Social Media

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midden Nederland

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  TV - LG OLED C9
  EV - Array S10
  VV - Array Obsydian A1
  Draaitafel - Linn Axis/Nagaoka MP150, Lindemann Limetree Phono
  Speakers - Kef R7
  Sub - Rel S/812
  USB/AES interface - Audiophonics XMOS U208 Digital USB interface (SPDIF/I2S/AES) voor de HTPC
  DAC - Mytek Brooklyn DAC+
  Interlinks: Audioquest, Transparent
  Speakerkabel: Audioquest
 • Tweede set
  Dali Rubicon 2, Audio Analogue Donizetti, Chord Mojo USB Dac

Recent Profile Visitors

5372 profile views
 1. Spotify is geen MP3 meer hé. Ik luister, naast Spotify, regelmatig naar Qobuz en het verschil is kleiner dan je denkt.
 2. Als je dat zo zegt geloof ik je bijna. Ik zie hem hier alleen nooit... Zoals een door mij gerespecteerd forumlid zegt: Dit is mijn mening. Doe ermee wat je wil.
 3. Ik reageer alleen op de DAC die genoemd werd.
 4. Waarom wordt die man hier vereerd als een godheid? Al die geheimzinnigheid om zijn persoon bezorgd mij een afkeer. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.
 5. Ja hallo zeg. Dat ding kost een godsvermogen. Het moet voor mij een hobby blijven. Geen wedstrijd van "Wie heeft de langste?"
 6. 1000 g spliterwten Hak 2 pakken 500 g spareribs naturel 750 g hamschijf 200 g ontbijtspek aan stuk 2 prei 1 grote winterwortel 1 knolselderij 2 grote ui 1 bosje peterselie 1 bosje selderij 8 maggiblokjes ouderwetse variant 1 Bouillonblokje tuinkruiden rookworst naar wens circa 2 stuks Alles wegflikkeren. Wijntje inschenken. Klaar.
 7. Begin 2021 een tijdje Tidal en Qobuz samen met Spotify gebruikt. Tidal schermde met MQA, wat op zich best lekker klonk. Alleen relatief weinig MQA-titels. Vond uiteindelijk Qobuz toch "lekkerder" klinken. Exit Tidal. Qobuz en Spotify zijn gebleven...
 8. Mmmmhhhhh, misschien een idee om 'm hier op het laag te gebruiken met de KEF R7.... Kan het nóg strakker dan met Array?? Of tóch maar fullrange? Ik weet het nog niet. Wél heel verleidelijk, zo'n luttel bedrag.
 9. Het ging mij erom of je het hóórt of dat je eraan gewend bent geraakt en het interpreteert als het "karakter" van de speaker. Maakt mij niet uit hoor. Een piek in het laag kun je vaak wat aan doen maar een piek bij 1K (bv door een driver issue) is hoorbaar. Of je er LAST van hebt is een tweede...
 10. Dat ziet er vrij redelijk uit. Maar die piek van 5dB bij 1kHz...is die niet irritant? En die piek bij 45Hz, heb je die weg kunnen werken met absorbers?
 11. Echt? Mijn Mytec DAC heeft een niveaumeter voor het inkomende digitale signaal van -50 tot +6 dB. O is max. Alles erboven is vervorming. Ik zie regelmatig nummers voorbijkomen die afgeregeld zijn op +6dB (Coldplay bv). Vooral in het laag (Billie Eilish, Post Malone, Within Temptation) Ik kan je vertellen dat het resultaat niet subtiel is. M'n Rel sub geeft ineens centimeters uitslag en in de kamer begint van alles te rammelen... dB's zijn dB's
 12. Hij knikkert een behoorlijk aantal High End fabrikanten van hun voetstuk. Ik mag dat wel. Je betaald een pak geld voor een speaker. En niet alleen voor het uiterlijk. Vooral Klipsch krijgt er flink van langs...
×
×
 • Create New...