Jump to content

Ruud

Members
 • Posts

  3728
 • Joined

 • Last visited

About Ruud

 • Birthday 19-11-1954

Personal Information

 • Gender
  Male

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  d.t.Lenco L78S Element Ortofon Black, Moscode Super-It MM phonotrap c.d.:NorthStarDesign, v.v.:Sonore Mira Passieve Potmeter e.v.:2x Sugden P28, speakers Snell A2 ondersteund dor 2x Rel storm + Sonore Harmonizers

Recent Profile Visitors

4887 profile views
 1. Ik bedoel eigenlijk die vergeten pareltjes uit het verleden, die gekoesterd worden en áls ze van de hand worden gedaan ze een flink bedrag moeten opbrengen(denk aan de grote IMF's, Tannoys, JBL's)
 2. Natuurlijk ben je daar vrij in. Echter, ik denk dat Cock het zou waarderen als je wel een stukje zou schrijven, gastvrijheid belonen zogezegd.
 3. Wat een flauwekul, je kunt jouw ervaring toch delen. Cock waardeert een eerlijk oordeel. Ook wanneer je een ander idee hebt wat weergave betreft.
 4. De'r zijn wel meer topspeakers waarvan de fabrikant/bouwer niet maar bestaat denk aan, IMF, TDL, Snell, Translator, enz.
 5. Ik moest toch even bijkomen van het bezoek aan Cock, vandaar deze late reactie. Telkens denk je wanneer je na een luister- en praatsessie vertrekt, dat gaat niet meer beter worden. Maar ja, ik miste vorige maal de grotere Harmonizers en daarna kwam de nieuwe passieve voorversterker ook nog op het toneel. Dus het is toch weer een verbijsterende ervaring geworden. Zonder superlatieven te vervallen is de weergave zo bizar echt dat je eigenlijk niet gelooft dat het uit die twee die twee kleine kastjes komt, het laag druist tegen alle natuurkundige wetten in. Zoveel laag, strak en schoon en met een ontzettende kracht daar heb je toch een hele grote kast voor nodig? Maar Cock niet , die heeft dat niet nodig...in een woord bizar. En de echtheid van de diverse mono platen was overdonderend, dan denk je waarom is er stereo op de markt gebracht. Je zou denken uit commercieel oogpunt, wellicht een dipje in de verkoop van audio, die had een impuls nodig. We hebben er tenslotte zelf ook nog een boterham aan verdiend...toch Cock Bij Cock praat je ook niet over neutraal, afbeelding, plaatsing, diepte, snelheid het is er gewoon allemaal en op een bizar hoog niveau.
 6. Morgen maar weer eens naar Rotterdam afreizen, het is alweer een poos geleden dat ik bij Cock ben geweest. De laatste tijd is er heel wat gebeurd aan zijn set en ben benieuwd wat de veranderingen teweeg hebben gebracht in zijn toch al buitengewoon goede weergave.
 7. Ik meen dat Cock er een paar heeft, wellicht kun je er 1 van hem overnemen.
 8. Daar heb ik er dan weer 2 van
 9. Een goed vriend van mij, Hans Baan, zei mij vroeger al: als je geen fouten maakt, hoef je ze ook niet op te lossen.
×
×
 • Create New...