Jump to content

audiovorden

Members
 • Posts

  357
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt Auke, dat is een goedkope tweak om eens te proberen.
 2. audiovorden

  Qobuz gedoe

  Hier ook qobuz storing.
 3. Proficiat Leobus. Veel luisterplezier gewenst.
 4. Sinds vorige week heb ik Gentooplayer geïnstalleerd op mijn Berrystreamer (op een microSD kaartje in de Raspberry Pi). Deze software vervangt Ropieee, waarmee ik eerder draaide. Ik weet dat er hier ook al mensen zijn die Gentooplayer gebruiken, maar voor de zekerheid toch maar even een melding. Ik ben getipt door enkele leden van het HTforum. En die waren ook behulpzaam bij de installatie. Wat betreft het geluid is dit een hele stap vooruit. Zegt het voort...
 5. Nee, nog niet. Maar ik volg de ontwikkelingen wel. Lijkt mij wel iets om binnenkort eens te gaan beluisteren.
 6. audiovorden

  Diretta

  https://audio-creative.nl/projecten/diretta-het-nieuwe-digitale-ei-van-columbus/
 7. Ja, ik wil hem ook wel even appen dat je contact zoekt.
 8. audiovorden

  Qobuz gedoe

  Een free trial met Tidal bewijst jou gelijk.
 9. Ik heb nog wel een setje Ocos kabels liggen.
 10. Dit topic gaat over streamingdiensten. Als het onderwerp was "wie luistert er nog naar de radio", had ik wel gemeld dat ik bijna iedere avond luister naar de klassieke zender radio 4. Na 20.00 uur zijn er vaak live-concert uitzendingen. Maar dan wel via FM (eigen antenne) en een mooie vintage tuner. Oja, ik beluister ook nog CD's via een old skool CD 204 speler. Maar ook dat is niet het onderwerp van dit topic. Ik heb via Qobuz al heel wat mooie muziek ondekt. Ook als je eens een muziektip krijgt of zelf ergens een recensie leest, is het makkelijk om het album zelf te beluisteren via Qobuz. En dan ook nog in highres kwaliteit.
 11. Hier nog een gebruiker van de streamingsdienst Qobuz. Wel heb ik de ervaring dat als ik een album afspeel via de SSD van mijn Roon Nucleus, dit veel beter klinkt dan via de streamingsdienst. Dus ik schaf zo nu en dan nog een album aan (meestal via Qobuz Sublime).
×
×
 • Create New...