Jump to content
High-End Forum

audiovorden

Members
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

About audiovorden

 • Rank
  Lid

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik niet. Ik luister naar mijn eigen Top 104.000. Die gaat het hele jaar mee. Iets anders: Mijn album van het jaar is "Free", van de Nederlandse drummer Joost Lijbaart. Intrigerende muziek. En een fantastische opname. Voor de liefhebbers: Kijk even op zijn website om zijn highres album te downloaden. Voor slechts 10 euro. Dan steun je tevens een muzikant die in deze moeilijke tijd moet zien te overleven.
 2. Gran Partita op R4. Zondagse muziek.
 3. Mahler 1 op Radio 4. Wat wil je nog meer.
 4. Als je 2,5 jaar geleden had gereageerd, had ik het je precies kunnen vertellen. Nu staat de Fat Bob tijdelijk in de ruststand. Ik heb ook een 3500 arm, met Machiavelli MC element van Gold Note. En een Dr. Fuss voeding. Kosten moet ik op zoeken. Eddy kan je het zo vertellen. Ik hoop binnenkort de Fat Bob weer te kunnen opstellen.
 5. Voor mijn situatie lang genoeg. Maar ja, je zou zo'n kabel dan het liefst vrijblijvend willen proberen.
 6. Geen idee. Maar ik ga ook nog wel stranded koper gebruiken.
 7. Leuke ontwikkelingen René. Past die grote Harmonizer wel op jou OB?. Trouwens welke speakerkabel gebruik jij?. In ben inmiddels aan het testen met een koperen kabel.
 8. Ben benieuwd naar je ervaringen met de andere Ls-kabel. Ik gebruik ook verguld koper als ls-kabel en ik heb vergelijkbare ervaringen toen ik mijn kleine Harmonizers weer eens aansloot. Ik had ze vanwege het gebruik van een andere speaker tijdelijk even niet in gebruik. Zal dus ook maar eens een andere ls-kabel proberen.
 9. Gebruik jij een lineaire voeding voor je SA Switch en zo ja welke?
 10. Ik gebruik ook zilverzand in mijn stands. Gewoon een of twee zakjes halen bij de G. Eerst het zand even in de zon laten drogen. Effect zal je zelf moeten vasstellen. Dit zijn van die tweaks, waarvan je mag verwachten dat ze "iets doen".
 11. Weer een leuk bezoekverslag Rene. Je blijft Cock regelmatig opzoeken. En daar is zo te lezen alle reden voor. Bedankt ook voor de luistertip. Het album The Dialogue van Inomata even opgezocht op Qobuz. Leuke muziek. En ook via een streamer zeer luisterbaar.
×
×
 • Create New...