Jump to content

audiovorden

Members
 • Posts

  340
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb nog wel een setje Ocos kabels liggen.
 2. Dit topic gaat over streamingdiensten. Als het onderwerp was "wie luistert er nog naar de radio", had ik wel gemeld dat ik bijna iedere avond luister naar de klassieke zender radio 4. Na 20.00 uur zijn er vaak live-concert uitzendingen. Maar dan wel via FM (eigen antenne) en een mooie vintage tuner. Oja, ik beluister ook nog CD's via een old skool CD 204 speler. Maar ook dat is niet het onderwerp van dit topic. Ik heb via Qobuz al heel wat mooie muziek ondekt. Ook als je eens een muziektip krijgt of zelf ergens een recensie leest, is het makkelijk om het album zelf te beluisteren via Qobuz. En dan ook nog in highres kwaliteit.
 3. Hier nog een gebruiker van de streamingsdienst Qobuz. Wel heb ik de ervaring dat als ik een album afspeel via de SSD van mijn Roon Nucleus, dit veel beter klinkt dan via de streamingsdienst. Dus ik schaf zo nu en dan nog een album aan (meestal via Qobuz Sublime).
 4. audiovorden

  TD 321

  Interessant zo'n item over de TD 321. Voor de liefhebbers, de huishoudbeurs is er weer in februari 2022.
 5. Ik heb net dit verslag gelezen. En petje af voor de meeslependheid van de luisterbeschrijving van de set. Ik ben ook meerdere keren wezen luisteren bij René, maar begrijp uit het verhaal dat de set nu waanzinnig goed klinkt. Rene was bezig met een missie en die is nu dus bijna volbracht. Hulde voor de doortastenheid van René. En Thingman voor de leerzame beschrijving van de luisterindrukken.
 6. Had je die "slamm" wel met andere versterkers die je hebt getest zoals de Spec, of is dit alleen in combinatie met je huidige versterker hoorbaar.
 7. Ik heb inmiddels ook zo'n Delock galvanische scheider aangeschaft. Zit in eerste instantie tussen de router en de switch in de meterkast. Vandaar gaat een netwerkkabel naar een 2e switch in het audiorack in de woonkamer, waar de streamer en Roon Nucleus op zijn aangesloten. Voor de 2e switch zit al een PF Isolator. Hier ook positieve geluidservaringen. Sinds kort ook aardedraadje aangesloten op de Delock. Dank voor de tip.
 8. Je bedoelt de LAN Isolator van PF?
 9. Interessant. Waar en hoe heb je hem aangesloten.
 10. Weer mooie verhalen René. Wat eerder met pensioen heeft wel zijn voordelen. Ik moet mijn audiozaakjes op de vrije donderdag regelen.
 11. Kom op jongens, dit topic gaat over wie er nog een CD speler heeft en die ook nog gebruikt.
 12. Hier nog zo'n Philips fan. Die ook met zijn tijd mee gaat en dus ook een 204 in huis heeft. En eerlijk gezegd klinkt de Plips beter dan mijn streamer. Maar ja, die laatste heeft weer andere voordelen.
 13. Ik niet. Ik luister naar mijn eigen Top 104.000. Die gaat het hele jaar mee. Iets anders: Mijn album van het jaar is "Free", van de Nederlandse drummer Joost Lijbaart. Intrigerende muziek. En een fantastische opname. Voor de liefhebbers: Kijk even op zijn website om zijn highres album te downloaden. Voor slechts 10 euro. Dan steun je tevens een muzikant die in deze moeilijke tijd moet zien te overleven.
 14. Gran Partita op R4. Zondagse muziek.
 15. Mahler 1 op Radio 4. Wat wil je nog meer.
×
×
 • Create New...