Jump to content
High-End Forum

Buell

Members
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

About Buell

 • Rank
  Lid
 • Birthday 10/01/1963

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Luidsprekers: Franco Serblin Accordo Luidsprekerkabel/ interlinks: DIY verguld koper/ katoen.Versterker: Line Magnetic 219a Cd speler: PrimaLuna Proloque 8. TvW Erres(Philips)104 Platenspeler: Rega P1.Phonetrap: Cambridge. Streaming: Magnahifi Mano Ultimo met AudioGD R7 ladder Dac Netsnoeren: Alles M-Way van AudioMaat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  motorrijden, muziek,

Recent Profile Visitors

3,732 profile views
 1. Gaaf Onno, Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst. Mooi ding om te zien. Ik ben benieuwd naar je bevindingen . Let the music play
 2. Omdat hij die niet weg doet, te mooi
 3. Gewoon kopen Carl, kan je blind doen met jouw buizen. Niet duur en super. Wel even zoeken op EBay of zo, worden nml sinds 2011 al niet meer gemaakt. Normaal zeg ik probeer die van mij maar, maar het zit nu zo goed. Daar begin ik liever niet meer aan.
 4. Ben er ook bang voor. Ik zit nu een paar uurtjes te luisteren met deze Ocos ertussen en het is echt heel mooi. Mijn vergulde koperen kabel gaf echt scherpte, dat bleek al na een Audioquest Ls kabel geprobeerd te hebben en ook Purecable klonk beter. Van Purecable ga ik nog een andere kabel proberen. Better save than sorry. Maar eigenlijk verwacht ik niet dat het nog mooier kan dan met deze Ocos. Hij lijkt wat anders dan ándere kabels, hij schoon, geen versmering en ongekleurd. Toch heel detailrijk en muzikaal. Je hoort letterlijk meer details en daardoor ook meer de opname ruimte. Misschien dat dit op een solitstate anders uitpakt, maar de combi met mijn Line Magnetic 219ia en de Franco Serblin Accordo's is gaaf.
 5. Lijkt iets minder, met de nadruk op lijkt. Het is strakker/ echter. Ik zal na een week of 2 nog eens posten, het wordt ook wel erg warm deze weken, niet echt iets om binnen te zitten.
 6. Na weken wachten en heen en weer sturen door DHL is vandaag eindelijk mijn Ocos luidsprekerkabel gearriveerd. Een tip van Cock. Oké nog heel kort dag, maar dit heb ik hem mijn eerste ervaringen gestuurd: ---------------------------------------------- Schoon, meer ruimte info, beter onderscheiden van details, rustiger, strak laag, live beleving, geen irritant hoog. Net als RenéN de neiging om hem harder te zetten. Eerste indruk na 5 nummers . Cock je mag je schoenen aanhouden Heel mooi, nu maar eens rustig inspelen en horen waar het nog verder heen gaat. Bedankt voor de tip, ben er nu al blij mee. ------------------------------------ Positieve eerste indruk. Nu afwachten of het nog mooier wordt.
 7. kan ik me ook in vinden, met mijn 400 Watt consumerende SET versterker. Deze geeft 24 Watt,dus ja, nu een airco zou niet slecht zijn voor het luistergenot
 8. Ik sluit me bij Leobus aan, je hebt ook gelijk. Voordeel van de harmonizers je hoeft ze nooit meer weg te doen, ook bij een vriend van me met een set van ongeveer 80 K, o.a B&W 802 laatste model. Ook hier werken ze als een speer, hij gaat ze ook bestellen.
 9. Hoe het ook zij, 2 letters ontbreken en het pakket gaat terug. Pakket is ook te volgen via tracking, melding retour afzender. Maar hopelijk komt de "bom" volgende week op de deurmat ploffen
 10. Het was de bedoeling om gisteren met Rene N en Leobus de Ocos te gaan vergelijken met de Purecable luidsprekerkabels. Maarrr, DHL vond het nodig om het pakket met de Ocos weer 535km retour afzender te sturen omdat 2 letters van de postcode ontbreken. Mijn Ocos heeft straks een reis van 1600 km achter de rug. Belachelijk van DHL, Trouwens gisteren wel samen de Purecable beluisterd. En hoe bizar, snap het werkelijk niet, deze klinkt mooier op 8 Ohm . Mooie kabel, veel details, het hoog is fraai. Plaatje is mooi, nu nog wat meer lucht en een tikkie sneller. Maar hij moet minstens een weekje inspelen, dus ik moet nog even geduld hebben. Maandagavond heb ik de Harmonizers meegenomen naar een vriend om ze daar te proberen. Een set met fullrange B&W802 Ls en de top van Naim aan versterking, we hebben platen gedraaid (Linn). Ook hier, geen twijfel. De Harmonizers gaven meer ambiance, snelheid, klank.... Ben bang dat er binnenkort een bestelling bij Cock bijkomt.
 11. SP#79MK-2HV luidsprekerkabel van de rol.
×
×
 • Create New...