Jump to content
High-End Forum

Buell

Members
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

About Buell

 • Rank
  Lid
 • Birthday 10/01/1963

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  Luidsprekers: Franco Serblin Accordo Luidsprekerkabel/ interlinks: DIY verguld koper/ katoen.Versterker: Line Magnetic 219a Cd speler: PrimaLuna Proloque 8. TvW Erres(Philips)104 Platenspeler: Rega P1.Phonetrap: Cambridge. Streaming: Magnahifi Mano Ultimo met AudioGD R7 ladder Dac Netsnoeren: Alles M-Way van AudioMaat.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  motorrijden, muziek,

Recent Profile Visitors

3,826 profile views
 1. Gisterenavond heb ik de nieuwe USB kabel bij Leobus beluisterd. Een opvallende verbetering, veel beter laag, ook tonaal klinkt het rijker. De ruimte is beter te herkennen en lijkt wat groter dan voorheen. Het belangrijkste is dat er nergens meer ergernis ontstaat, het hoog, wat soms too much was, is nu mooi en natuurlijk, geen scherpte meer. ik zeg, .... mooie upgrade
 2. Leuke foto, Gaaf om zo samen bezig te zijn en dat daar mooie kabels uit voortkomen. Veel plezier met jullie Grimm diy interlinks. Zal wel lukken, tijdens mijn bezoek aan Audiofreak bleek de toen gebruikte Grimm een bijzonder kabeltje te zijn met goede eigenschappen.
 3. Buell

  Isolatie platform

  een audiokennis van me zweert bij deze bargen onder zijn apparaten https://www.amazon.nl/PChero-Montagekussen-Deurstopper-Stemmijzer-Luchtpomp/dp/B071XXP9C4/ref=pd_lpo_60_img_1/258-3895778-3697849?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B071XXP9C4&pd_rd_r=f9570dbe-a247-4bd3-8727-8be4e5a4a19b&pd_rd_w=kmXse&pd_rd_wg=pRSu1&pf_rd_p=8abbe813-594d-4298-9430-3d9927e1d4eb&pf_rd_r=5D9P5FKS4ATKQADYBBCC&psc=1&refRID=5D9P5FKS4ATKQADYBBCC
 4. Nee voorlopig niet. Ik heb enkellaags onder de versterker gehad, Misschien ooit dubbellaags maar momenteel ben ik heel blij met de enkellaags onder de DAC ( ook onder de streamer, Nass en switchvoeding) en messing Mapleshade voeten op halve dikte WonderWood blokjes onder mijn versterker. Maar wie weet in de toekomst, voor nu even niks, de boel de boel laten en lekker muziek draaien
 5. Bij mijn dac wel, maar daar zitten 3 trafo's in en is niet echt licht te noemen. We hebben 3 versies vergeleken, mijn vierkante enkellaags en de enkel en dubbellaags van deze nieuwe versie. De nieuwe hebben berkentriplex en mijn eigen zijn van ( Leobus corrigeer me als ik fout zit) populieren hout. Nog een verschil is dat de mijne ooit onder mijn 55 kg versterker hebben gezeten en verder zijn doorgezakt dan de nieuwe (dus meer contact met de Twaron). Toch waren we het met 3 man eens dat de dubbel laags het beste was, met name in vergelijk met de zelfde soort maar dan enkellaags. Meer emotie, beter in het laag. Maar met beide is goed te leven.
 6. Hier dezelfde ervaring, tot in de keuken aan toe stereobeeld. Was al zo met de tegels en de audiolamp, nu met de harmonizers blijft dat.
 7. Bedankt voor het compliment Leobus, Ik moet zeggen, ben ook echt tevreden nu, de grote verbeteringen werden gebracht door de harmonizers, de Ocos luidsprekerkabels en het plaatsen van jouw VWR onder de dac. Heb ook geëxperimenteerd met het type kogel, nu dik tevreden met hematiet kogels. in de VWR. De Mapleshade voeten doen het geweldig onder mijn 55 kg zware versterker, tonaal erg goed en toch strak. De wiskey was Saint Brandarius Original, een prachtige whisky van Terschelling met een mooie body en afdronk, rokerig, niet gekleurd, ongefilterd. Pure kwaliteit. Gelagerd en gebotteld op Terschelling
 8. Wellicht Durob audio in Vught, vroeger de importeur van Sonus Faber.
 9. Ik hoor verschillen, maar niet altijd positief. Ook niet als de prijs en verwachtingen hoog zijn. Blijft altijd een dingetje, welles nietes.
 10. Woensdagochtend ben ik met Leobus bij Audiofreak wezen luisteren. Als Line Magnetic liefhebber was ik benieuwd hoe zijn pushpull LM-150ia KT150 buizen het zou doen. We hebben alleen LP gedraaid en de Master 3 monitoren gaven een erg mooi life beeld Audiofreak gebruikte de Line Magnetic als eindverster, goede keuze, na hem ook als geïntegreerde te hebben beluisterd zonder de VTL TL2.5 bleek dat het beeld platter werd en het laag minder strak, ook de plaatsing werd minder. De set is life strak en heeft een hele mooie plaatsing in de ruimte. Hoe precies het soms komt bleek ook nadat we de net aangeschafte Grimm interlink vervingen door een dure Kimber. Groot deel van de life ervaring verdween, laag werd rommelig. Nou goed, Audiofreak heeft een mooie uitgewogen set waar met veel aandacht en liefde aan is gewerkt. Nog bedankt voor je verhalen, het testen van verschillende opties, de vlaai en de koffie.
 11. Gaaf Onno, Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst. Mooi ding om te zien. Ik ben benieuwd naar je bevindingen . Let the music play
 12. Omdat hij die niet weg doet, te mooi
 13. Gewoon kopen Carl, kan je blind doen met jouw buizen. Niet duur en super. Wel even zoeken op EBay of zo, worden nml sinds 2011 al niet meer gemaakt. Normaal zeg ik probeer die van mij maar, maar het zit nu zo goed. Daar begin ik liever niet meer aan.
 14. Ben er ook bang voor. Ik zit nu een paar uurtjes te luisteren met deze Ocos ertussen en het is echt heel mooi. Mijn vergulde koperen kabel gaf echt scherpte, dat bleek al na een Audioquest Ls kabel geprobeerd te hebben en ook Purecable klonk beter. Van Purecable ga ik nog een andere kabel proberen. Better save than sorry. Maar eigenlijk verwacht ik niet dat het nog mooier kan dan met deze Ocos. Hij lijkt wat anders dan ándere kabels, hij schoon, geen versmering en ongekleurd. Toch heel detailrijk en muzikaal. Je hoort letterlijk meer details en daardoor ook meer de opname ruimte. Misschien dat dit op een solitstate anders uitpakt, maar de combi met mijn Line Magnetic 219ia en de Franco Serblin Accordo's is gaaf.
×
×
 • Create New...