Jump to content

Buell

Members
 • Posts

  465
 • Joined

 • Last visited

About Buell

 • Birthday 01-10-1963

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  motorrijden, muziek,

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Luidsprekers: Franco Serblin Accordo Luidsprekerkabel/ interlinks: DIY verguld koper/ katoen.Versterker: Line Magnetic 219a Cd speler: PrimaLuna Proloque 8. TvW Erres(Philips)104 Platenspeler: Rega P1.Phonetrap: Cambridge. Streaming: Magnahifi Mano Ultimo met AudioGD R7 ladder Dac Netsnoeren: Alles M-Way van AudioMaat.

Recent Profile Visitors

4390 profile views
 1. Hier doet een nieuwe voorversterker aan mijn Line magnetic, die nu dienst doet als stereo eind, wonderen. Speciaal door Dion audio uit Arnhem gebouwd, NOS EZ81 gelijkrichter en 2x NOS 6P15P-ER (EL83) gold grid. ERg mooi gebouwd met de mooiste materialen en condensator vrij in de signaalweg. En oja als eigenaar van https://www.deklankschalenkelder.nl/ ook goede ervaringen met klankschalen in de audioruimte
 2. Ik speel al jaren met Franco Serblin Accordo's op buizen, dat gaat geweldig. Rob Wilms speelt zelf met Conrad Johnson buizenversterking op Franco Serblin Ktema's.
 3. Buell

  5751 / 6FQ7

  Ik heb nu de Franco Serblin Accordo,s en wie weet ooit de Essence. Mijn broer speelt daarmee, erg fijne luidspreker.
 4. Dag, Ik heb er samen met mijn broer van Magnahifi 3 getest, we waren het eens dat het een positieve invloed heeft. We hebben o.a Singxer beluisterd
 5. Buell

  Cello muziek tip

  Uhh, iemand al de cd van Manuela Verbeek beluisterd of gekocht
 6. Buell

  Cello muziek tip

  Nou mannen, allemaal liefhebbers dus. Gun Manuela Verbeek wat en koop haar cd. €12,50 geen geld toch. https://manuelaverbeek.nl/seasons Gewoon leuk om een "'startende"' beroepsmuzikant een beetje te steunen toch.
 7. Buell

  Cello muziek tip

  Bijna net zo mooi, ha ha. Blijft een geweldig mooi instrument hè.
 8. Een kennis is Celliste en ze heeft deze CD uitgebracht. ( de eerste ) Ik moet zeggen, zeer de moeite waard https://manuelaverbeek.nl/seasons
 9. Vandaag ben ik met RenéN naar Cock geweest. Dit keer om o.a een nieuwe passieve voorversterker te beluisteren. De vorige keer speelden het vorige model Kefjes nog en de versterking was anders, toen dacht ik,....Wat kan hier nu nog beter? Nou ,dat hebben we vandaag gehoord, een laag zo diep, zo snel en zo gedetailleerd,....huhh dit kan toch niet is mijn eerste gedachte. Een plaatsing en klank, zo echt dat het bijna niet te geloven is. Je hoort echt alles, slaan op metalen pijpjes bij Andreas Volleweider, bij mij een soort getingel, hier niet, elk staafje heeft zijn plaats en klank. De diepte van de harp, bizar. Nooit enige scherpte alleen maar realisme. Deze voortrap is wederom een mijlpaal. Fasereinheid, less is more. Cock visie is de juiste. Wederom een geweldige ervaring vandaag.
 10. Bijna, maar het ging even over het vermogen. Met andere woorden 24 watt buizen gaan makkelijk op wat lager rendement luidsprekers en in de Line Magnetic lijn ( zie uitleg Audiofreak) zijn er die best binnen het budget vallen en toch voldoende vermogen hebben.
 11. Mijn Line Magnetic 219ia versterker van 24 Watt speelt de sterren van de hemel op 87dB Franco Serblin Accordo's en blies de PrimaLuna prologue 3en7 ( 2 monoblokken) compleet weg
 12. Al een indruk van de kabels ?
 13. vieuww . Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleinkind.
 14. Nee, zeker niet. Eerder het tegenovergestelde. Net zo goed hoop ik dat je me niet echt een audiofiele zeikerd vind. Dan heb je mijn set inclusief Ocos, harmonizers, audiolamp en tegels niet goed begrepen. Alhoewel, dan maakt het me nog niks uit. Probeer Ocos en geef het de tijd, ik denk dat je de kabel kan waarderen.
×
×
 • Create New...