Jump to content

Buell

Members
 • Posts

  522
 • Joined

 • Last visited

About Buell

 • Birthday 01-10-1963

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westervoort
 • Interests
  Motorrijden, toeren met mijn Super Seven, Muziek.

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Luidsprekers: Sonus Faber Guaneri Memento. Luidsprekerkabel/ interlinks: DIY echte litze/ katoen. Versterker: Line Magnetic 219a. Voorversterker: Dion Audio special. Cd speler: PrimaLuna Proloque 8. TvW Erres(Philips)104. Streaming: Magnahifi Mano Ultimo MKIII met Farad voeding. Audio-GD R7 ladder Dac. Netsnoeren: Alles M-Way van AudioMaat.

Recent Profile Visitors

4709 profile views
 1. Zie aangepaste link, had donut ipv kogels geplaatst . 25 mm kogels van Hematiet gaat prima
 2. Probeer eens kogels van Hematiet of Rozenkwarts (steen) . Duidelijk milder in sound. Hier gebruik ik een mix van Hematiet en staal. 2 Hematiet en 1 staal. Per apparaat. Hier een voorbeeld. https://www.rubenrobijn.nl/hematiet-edelsteen-bol-25-mm.html
 3. Aanvulling, ik heb nu de laatste versie bijenwas.
 4. Deze week getest met verwonderringen onder mijn voorversterker, deze heb ik inmiddels een jaartje maar VWR was er nog niet van gekomen. Hij stond met ebbenhouten spikes op wonderwood. Na het plaatsen van de VWR was direct betere plaatsing merkbaar, ook was het sneller, dit was goed te horen bij gistaalspel,...laag strakker en ook hoorde ik meer detail. Uiteindelijk gekozen voor Hematiet kogels ipv metalen. Net een tikkie warmer want mijn set is al redelijk dynamisch. Blij mee. Nu loopt er een bestelling voor nieuwe die onder mijn streamer komen, mijn nieuwe streamer is net te smal voor de normale VWR. Ik heb Leobus gevraag om er een cm af te zagen aan 1 kant, dan kunnen ze tegen elkaar en past het wel. to be continiud..
 5. Cock adviseerde me om de netwerkjes eraf te halen Ik gebruikte ze zonder stekkers, zo tussen mijn Ls klemmen.
 6. Ha ha, ik was die klant. Wilde deze tip net delen, werkt goed
 7. Gelukkig voltooid verleden tijd.
 8. Oh haha, bedoel je dat van 3 jaar geleden. Je hebt een beter geheugen dan ik. De vergulde Ls kabel die ik toen gebruikte was toen verdacht van het veroorzaken van "scherpte" met name in combinatie met de Harmonizers. Cock gaf me de Ocos tip. Meende, dat je de het over de huidige situatie had. Dus dat ik de Litze nodig had om scherpte weg te werken. . Kwestie van begrijpend lezen,...een verbeter puntje .
 9. Ik speel al jaren met 6,5 meter LS kabels en de set aan de zijkant, juist omdat het laag en beeld tussen de LS wordt opgebouwd. Gaat perfect, heb diverse merken en soorten LS kabels geprobeerd. Klinkt heel goed .
 10. Wat een zielige, trieste, sneue, achterbakse mensen zijn er toch. Echt diep triest om misbruik te maken van Cock zijn vertrouwen en goedheid. Hopelijk word(en) je ( jullie) snel gevonden. Ik houd mijn ogen en oren open. Als we dat allemaal doen (we hebben maar een relatief kleine scène), kan dit niet onopgemerkt blijven.
 11. https://www.tweekgeek.com/quantum-science-audio-5-x-20mm-slow-blow-fuse/ Mocht er nog iemand een zekering willen, neem de silver
 12. Gisteren ben ik met mijn broer weer eens bij Cock op bezoek geweest. Rob was er nooit geweest maar kende mijn verhalen, hij is wel wat gewend met zijn eigen audiozaak ( Magna Hifi) en dacht dat hij wel al veel goeds had gehoord. Degene die Cock kennen weten dat er eerst gekletst met een bakje goede koffie moet worden , veel en lang maar altijd interessant. Ook nu veel uitleg o.a over zijn luidsprekers (de gemodde Kefjes LS50), zijn nieuwe dac , het ontbreken vann condensatoren en weerstanden in zijn hele keten, de nieuwe versie van zijn carbon interlinks en natuurlijk de draaitafel waarbij Cock echt mono prefereert. Lang verhaal kort, na de eerste klanken van Japanse drums en daarna een kerkorgel vanaf CD waren we beide weer onder de indruk. Ik kende het al maar Rob was helemaal onder de indruk, huhhh, hoe is dit mogelijk, ha, ha, ha. Daarna LP in stereo en later in mono, je geloofd je oren niet als je Vera Lynn hoort in mono vanaf een LP van meer dan 70 jaar oud. Ook toen wisten ze hoe je muziek moet opnemen. Kortom, voor mij inmiddels al de zoveelste keer maar nog steeds onder de indruk en weer beter klinkend( ja het kan) dan de vorige keer. Ik sprak Rob s´avonds en die zei: ik moet het echt even laten indalen, bizar wat er uit de kleine Kefjes komt. Cock keep up the good work en zeker tot een volgende keer.
 13. Acoustic Dimension , Burgemeester Smitstraat 24, 7221 BK, Steenderen, the Netherlands , ++31 (0)158892700 info@acoustic-dimension.com, sales@acoustic-dimension.com
 14. Buell

  Qobuz gedoe

  Einde probleem. Uiteindelijk is er een nieuwe LMS upgrade gekomen. (meer buffertijd en nog iets waar ik geen zicht op heb). De stops zijn sindsdien niet meer voorgekomen. Dank aan Magnahifi die contact hebben onderhouden met de ontwikkelaars van de plug-in. Zo nu weer genieten van de muziek Iedereen bedankt voor alle input.
×
×
 • Create New...