Jump to content

kweetniet

Members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aarde

Recent Profile Visitors

1477 profile views
 1. Nee hoor jongens.. Oke single ended vervormd vaak dan Push pull niet, zo goed? Zal wel niet dan. Het is mij ook maar gezegd door een techneut.
 2. Waarom niet! Buis meet meestal niet zo goed, maar juist daarom vinden veel mensen dat mooi klinken en dat is gewoon vervorming eigen voorkeur dus.
 3. Ik heb nu de Purifi mono blokjes en ik sta versteld hoe deze kleine dingen het doen, 1000 dempingfactor paar eerdere klasse A/B versterkers met 100/200 DF was de bass wat minder strak, maar ook daarom kan het ook juist fijn klinken. Eigen voorkeur speelt ook mee. Hoge dempingfactor zou marketing zijn, maar toch hoor je het.
 4. Ik had hem trouwens rechtstreeks van Phonar gehad voor nog geen 700. 900 is advies prijs.
 5. Hier klinkt de bass helemaal niet vet, wel vol. Het midden en en hoog heeft super detail. Ik heb Benz Ace Glider en Denon 301 303 304 paar verschillende Ortofon mc gehad en lang geleden paar andere merken gehad en vind deze beter vloeiender met detail van een goede MC. Misschien de naald wat minder zwaar zetten dat scheelt ook al.
 6. Ik heb de mp500 draai maar heel weinig platen het laatste jaar het komt er niet echt meer van. Heb verschillende MC gehad, maar dit vind ik fijner, vloeiender en voller naar mijn idee en idd rustig waar ik wel van hou.
 7. Dat anderen de zelfde ervaringen hebben dat kan, maar waren er ook die die ervaringen niet deelde? Toch knap dat je dat gelijk merkte. Maar was er geen verschil in dikte en lengte? Zoals ik al eerder vertelde is dat dikte combinatie met lengte wel een klein verschil kan hebben.
 8. Ik snap wat je bedoelt, alleen dat geld in mijn geval dus niet zo, ik hoorde ook altijd over de verschillen, daarom ook verschillende merken geprobeerd in signaaldraadjes en speakerdraad, ik dacht toen ook dat er waarschijnlijk verschil zou zijn..Maar was er dus echt niet. En dan die marketing onzin en die betaalde gasten die er een oordeel over moeten geven
 9. Hans ik heb wat rond gekeken, maar wat zie ik? Juist. Jou op andere forums..dus daar dan ook maar niet aanmelden dan Sorry kon het niet laten. Knutsel ze, als jij daar plezier in hebt is dat het belangrijkste. Ik gaf alleen mijn mening.
 10. Bedankt, dat is sportief. ja, Luister, dat is lang geleden. Heel verstandelijke man dus
 11. Heb trouwens mijn 3 Nakamichi's verkocht in verband met plaatsgebrek in de meubel, net als mijn mooie cassettes éénmalig opgenomen en stuk of 30 splinternieuw in de folie waaronder Maxell Metal-S, TDK Metal XG in (2 soorten)Sony Metal-S, Sony Metal Master, Sony Metal Super Master, nog een TDK en Sony Metal waar ik even niet op kan komen. Maxell 2 chrome heb ik er ook aardig veel van gehad net als Basf Chrome. Veel geld voor ontvangen. Op ebay zie ik ze voor 100 of meer per stuk! Gaat nergens over..nu denk ik ik had er nog wel meer voor kunnen krijgen
×
×
 • Create New...