Jump to content

carl

Members
 • Posts

  18063
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by carl

 1. De Kimber PBJ zit prima tussen de Quad en de Metrum. Wat er tussen de Auralic en de Metrum komt weet ik nog niet. Volgens mij kan SPDIF daar ook.
 2. Erg bedankt Jack voor advies en link. Ik ga binnenkort de Auralic beneden plaatsen dus ik ben wel geïnteresseerd in dit soort dingen.
 3. Je hoort het niet Jack? Ik ben verder digibeet hoor vandaar opening van een digitaal kabel topic.
 4. Hans verving gisteren de Spdif kabel tussen mijn Quad 67 en Metrum DAC door een Kimber PBJ kabel. Dat klonk zeker beter. Toch snap ik niet precies hoe die digitale kabels werken. In principe gaan daar toch alleen nulletjes en eentjes door. Gaan er nu door een slechtere digitale kabel minder nulletjes en eentjes en maakt de opbouw van een kabel daarbij nu wezenlijk verschil.
 5. Ik had eerlijk gezegd wel een beetje genoeg van het zoeken @thingman Uiteindelijk ben ik maar iets van een jaar bezig geweest vanaf de levering van de spullen van Riva Sono en het resultaat staat. Nu wordt het voorlopig alleen nog maar zoeken naar kleine dingen zoals een usb kabel e.d. Als de plate absorbers er hangen wil ik nog wel eens een sub proberen (met lage verwachtingen). De Harmonizers van Cock komen ook nog wel aan de beurt. Dat is allemaal “just fun”.
 6. Mijn vriend heeft een uitloopmodel gekocht. Audioquest weet inderdaad zijn spullen goed op de markt te zetten Roots.
 7. - The Rolling Stones met Muddy Waters. Niet perfect op plaat maar leuk om te horen. - Bach Cello concert door Quirine Viersen (met dank aan Cock) - Ella Here comes Charlie Allen van voor tot achter afgedraaid.
 8. Alles boven de 1000 euro zal dat toch wel zijn Jack.
 9. Een vriend in Akkrum mailde me dat hij Audioquest Niagara gebruikt en dat de muziek nu overdag even goed klinkt als s’ avonds.
 10. Verder helemaal prima hoor natuurlijk Marc. Ik zeg verder ook niets over hun versterkers e.d.
 11. Advies van Audio Note is hun Speakers in de hoeken te plaatsen.
 12. Het gaat hier helemaal fout. Niet mijn ding en ik heb ze vaak gehoord.
 13. Ik heb een groot aantal van die foto’s bekeken Hans. Het is net het songfestival want het uiterlijk wordt steeds belangrijker. Verder wacht ik op foto’s van Michael Fremer: platenspelers is altijd veel leuker op foto’s.
 14. Dat is wel een duidelijke uitspraak Jack.
 15. Wat me opvalt bij die stroomprodukten is dat er zo ongelooflijk veel op de markt is: maakt een gerichte keuze erg moeilijk
 16. Bedankt voor je bijdrage Roots en met name de verwijzing naar Kemp.
 17. Die knaap lijkt veel onrecht aangedaan. Zoveel kan er er niet gebeurd zijn. Ik denk dat hij mede aangepakt is voor zijn niet doorsnee gedrag. Niet mijn smaak, maar mijn kleinkinderen van 3 en 5 zingen zijn inzending met volle borst mee. Verder niets gezien en gehoord.
 18. Gelukkig een brommende trafo en dat zit bij de Metrum DAC. Hij zat ook bij de versterker, maar met de Ifi heb ik er geen last van. Even voor de duidelijkheid ik ben heel gevoelig voor trafo brom.
 19. Die Ruwi ken ik niet Hans - ga ik eens opzoeken. PS ik heb over Ruwi toch wel gelezen. Begin ik niet vlug in. Ik ben ook erg ongevoelig voor dit soort producten.
 20. Met wat gewicht op de kast is ook dit probleem wel onder controle Hans. Ik heb net op het AAA forum wat zitten te googelen op Schnerzinger. Wel bijzonder hoor veel commentaar en de meeste mensen hebben het niet gehoord. Voodoo blijft leuk, maar ik koop het zelden/eigenlijk nooit. PS ben je alweer thuis?
 21. Een beetje googelend vind ik dit interessante produkt https://www.schnerzinger.com/protectoren-fuer-den-einsatz-im-hifi-raum/ Rhapsody en PhonoPhono verkopen het bijvoorbeeld. Ben benieuwd naar de prijzen.
 22. Als ik iets bij de overheid heb geleerd Jack. Je zou eens moeten weten wat daar aan adviesaanvragen uit gaat.
×
×
 • Create New...