Jump to content
High-End Forum

carl

Members
 • Content Count

  12,588
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by carl

 1. Ik reageer nu van uit de I Pad - dus gelukt.
 2. ukke ukke oehoe bik bak an a log nean ther taler
 3. Dat is indertijd gedaan zowel voor het veiligheidssysteem als internet Jack. Toch hebben we hier soms wel last van signaalverzwakking. In die zin denk ik aan een betere dan de standaard router (ook inmiddels een aantal jaren oud). Ik kan trouwens nog steeds niet via de I pad op dit forum. Hij vraagt bij het inloggen op het forum mijn vingerafdruk. Dat doe ik dan en krijg vervolgens mijn gebruikersnaam en wachtwoord te zien. Als ik dan wil bevestigen pakt hij dat niet. We gaan vanavond in ieder geval even de I pad volledig opnieuw opstarten. Dus alles terug naar de oorspronkelijke instelling.
 4. Daar heb ik net contact over gehad Jack. Armand adviseert eigenlijk een Quad 34 uit de laatste serie. Je moet zijn site maar eens lezen, maar hij vind die 44 en 34 wel erg mooie voorversterkers, maar niet even doordacht gebouwd. Dat ligt bij de laatste serie 34 anders. Hij vind trouwens ook de 303 eindversterker beter klinken dan de latere 306. Ik heb ze allebei en ben dat wel met hem eens. In de huiskamer speel ik dan ook met een 34 in combinatie met een 303. Als ik er een 34 bij kan krijgen dan gaat de 306 mee naar mijn zoon. Als je niet in High End termen gaat denken, is de 34/306 een prima versterker combinatie.
 5. Hai R,

   

  Wiel mailde me. Hij wilde de Audiostatic graag hebben om er mee te knutselen.

   

  Zijn mailadres is wol5455@hotmail.com

   

  Groet,

   

  Charles

  1. René N.

   René N.

   Oké, dank je Charles, ik zal hem benaderen.

    

   Groeten,

   René

 6. Weer wat geleerd - bedankt Toine.
 7. Toch vraag ik me af of George zo'n beest van een versterker wel nodig heeft. Die Magnepans verouderen kennelijk waardoor ze minder geluid produceren. Heb je dat gecheckt George of heb ik dat gemist ?
 8. Net een afspraak met Armand van Ommeren gemaakt om mijn Quad 34/306 een servicebeurt te geven. Het ziet er naar uit, dat mijn Quad 34 een van de laatste printplaten heeft. Die daarvoor werden namelijk met groene verf gelakt wat allemaal problemen opleverde. Eigenlijk zoek ik nog een Quad 44 van de laatste serie. De 34 kan dan naar mijn zoon die volgens mij een nieuwe versterker nodig heeft. Ik heb nog een goede eindversterker dus die Quad 44 voorversterker zou een goede oplossing zijn.
 9. Ik heb nu ook op mijn laptop een erg slechte wifi ontvangst. Kan een Corona gerelateerde overbelasting van het Net? Daarnaast zal ik mijn I pad eens een keer helemaal leegmaken. Als het niet lukt horen jullie van me. Bedankt!
 10. Ik weet niet of het hier mee te maken heeft, maar ik heb een probleempje. Vanmorgen en ook nu zit ik achter de laptop op het forum. Normaal zit ik echter in de huiskamer met de I pad. Vanavond kwam ik daar niet meer op in. De I Pad gereset en ook dat werkt niet. Kan het nu zo zijn dat als ik ingelogd ben op de laptop niet tegelijk kan inloggen op de I pad? Bedankt.
 11. https://www.adpost.com/uk/audio_video_electronics/19253/
 12. Ik maak de fout in ieder geval consequent Verder is het wel grappig om te zien wat kleur nu precies doet voor een apparaat. Die beige vind ik er echt fantastisch uitzien. Wel een beetje lastig voor Marco. Hij zal wel kleurstaaltjes hebben.
 13. Waarschijnlijk dacht ik aan Wil van Dungen ons aller bekend als Jongensdroom. Toevallig hoorde ik dat hij zijn TD 124 had ingeruild.
 14. Die Herman van Dungen is er eentje: leuke producten met bovengemiddelde (geluids) kwaliteit. En ik begrijp dat hij binnenkort het merk Bow weer tot leven roept. Ik vermoed dat het een streamer wordt.
 15. Vandaag bezig geweest met mijn Quad spullen in de huiskamer. Mijn 34 voorversterker en 306 eindversterker zijn nu 30 jaar oud en ik wil ze nu voor de tweede keer een onderhoudsbeurt geven. Achter de 34 heb ik nu de 303 eindversterker hangen en volgens mij klinkt die nog beter dan de nieuwere 306. Maar ik moet er wel bij zeggen dat we bij een zeer goed restaurant een culinaire maaltijd hebben besteld met dito wijn die nu net op is. Het kan zijn dat de “Amerikan Roots” wat vertekenen.
 16. Daar hebben mijn dochters ook op gedanst. Heerlijke muziek toch. Na de corona zal ik ze eens uitnodigen voor een ballet liefst van zo'n Oost Europees gezelschap.
 17. Mijn dochters dansten allebei klassiek ballet in die tijd. Veel klassieke was hun wel bekend. In die tijd stond er bij ons ook veel klassiek op.
 18. Ik had met mijn toen kleine dochters vrijkaartjes voor de Spice Girls voor de opening van het Vitesse stadion. De avond daarna gingen we naar de Notenkraker voor veel geld. Dat vonden ze toch eigenlijk wel beter al wilden ze dat niet echt toegeven.
 19. Hetzelfde natuurlijk - niets is leuker dan met een nieuwe set te spelen.
 20. Ik heb helemaal niets met Krell of D’agostino. Sterker ook niets met Wilsons. Geef mij die 300 B van Marco met bijpassende voorversterker. Waarschijnlijk nog goedkoper ook.
 21. Ben ik al mee bezig geweest met de renovatie van mijn Nakamichi.
×
×
 • Create New...