Jump to content
High-End Forum

carl

Members
 • Content Count

  14,425
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by carl

 1. carl

  Pioneer pl 12 d

  Ik zal Roger ook even mailen. Die weet zoiets wel Marc. Inmiddels ga ik mijn leven weer plannen. Vrijdag de tweede prik. Ik maak binnenkort wel een afspraak met je Marc.
 2. Wat ik ervan heb gezien moeten ze mij betalen om er naar toe te gaan Mijn vrouw wil altijd naar de puntentelling kijken. Dan ga ik ergens anders zitten.
 3. En Jack is weer helemaal blij en ontspannen Ik ga de links nog bekijken!
 4. carl

  Pioneer pl 12 d

  Gisteren met een vriend op een terrasje gezeten (de eerste keer). Hij vertelde me dat hij nog een Pioneer draaitafel Pl 12 d had en die wilde hij weer in werking zetten. Zou een AT 95 daarop passen? Volgens mij heb ik er nog eentje.
 5. Dat is wel een goede Cor. Maar wie zou er een antwoord op hebben?
 6. Ik kijk ook nooit naar de prijs als ik een fles wijn drink uit mijn kelder Jack. Het geld is al pakweg 6 jaar geleden uitgegeven. Dus helemaal met je eens - geniet!
 7. Denk je dat die beter klinkt Jack dan een nieuwe buis - zo niet zou ik het persoonlijk verkopen.
 8. Dat laatste wist ik wel Jack, maar of dat voor al hun elementen geldt? Heb je de naaldvormen verder nog vergeleken? Daar zou het toch aan moeten liggen.
 9. Ik weet niet zeker of ik Diana Kral een keer volledig heb afgeluisterd Ivan. Steely Dan daarentegen ......
 10. In ieder geval een mooie bank. https://www.tnt-audio.com/edcorner/june21.html
 11. Op een of andere manier overleeft er - dankzij mensen als jij Jack - nog heel veel klassieke hifi apparatuur in het topsegement. Ik heb ook wel eens last van opkomende audiobegeerte maar waarom zou je spullen waar je zeer tevreden mee bent verkopen? En zoals we allemaal weten is verandering nog niet per definitie verbetering. Dat maakt de markt klein. En helaas er verdwijnen goede audiozaken. Ik mis de Hifiwinkel hier om de hoek. Eigenlijk nooit iets slechts gekocht.
 12. Nog even naar de foto's gekeken George en ik vind ze er echt geweldig uitzien. Ik ga ervan uit dat ze ook geweldig gaan klinken na wat tuning. Ik hoop een keer ze mogen te beluisteren. Wat ik me toch steeds meer afvraag is of nieuwe apparatuur eigenlijk allemaal wel beter klinkt. De ultieme beperking zit toch bij het menselijk gehoor.
 13. Ik dacht dat de man er alleen nog maar was voor de PR - excuses.
 14. Ik ben lid van de AAA en ben nu het forumblad aan het lezen. Een knaap heeft het olieverversen tot kunst verheven. Bij gebruik van van de Hul olie met keramische toevoegingen liep zijn lager vast ! Uiteindelijk was zijn conclusie dat je waarschijnlijk het best de door de fabrikant aanbevolen olie kan gebruiken. Een conclusie in de trend van “na het drinken van een liter Whiskey ben je dronken”
 15. Dat was ook mijn oplossing indertijd toen de versterker reageerde op de AB van de TV.
 16. Ik heb dus problemen met de Ampearl Phono versterker. Nu denk ik dan altijd eerst aan een buis dus ik heb de buizen maar vervangen van het phono deel. Morgen maar weer eens aansluiten. En ik heb trouwens ook nog niets gehoord van Crystal Cable. Ze hebben het pakketje wel ontvangen. Overigens vandaag mijn zoon geassisteerd bij het doen van een bod op een huis in Nijmegen. We kenden het huis en de straat want het lag precies tegenover het studenhuis waar mijn vrouw vroeger heeft gewoond. Maar die prijzen lopen totaal uit de hand, nog erger dan ik al dacht.
 17. Een hele klus, maar het resultaat is er naar George.
 18. carl

  Vergrotingsfactor naald

  De vraag is of de naalden er aan wennen. Maar ik begrijp je volledig.
 19. carl

  Schoonmaken platen

  Volgens mij beperkt hij zich niet tot een wasmachine Cor.
 20. carl

  Vergrotingsfactor naald

  Dat is helaas je zwakke punt Onno. Heb je wel eens gedacht aan een tweede automatische platenspeler erbij?
 21. carl

  Vergrotingsfactor naald

  Dat is dus hetzelfde ding als Roger. En bevalt dit?
 22. carl

  Vergrotingsfactor naald

  Ik heb een 60 jaar oude handloup voor postzegels gevonden Duck. Die voldoet wel een beetje.
 23. carl

  Schoonmaken platen

  Ik denk dat al die klassieke wassers een beetje hetzelfde doen Cor. Alleen die wasmiddelen doen allemaal net wat anders (zijn effectief tegen andere verontreiniging). Ultrasoon is wat dat betreft iets nieuws.
×
×
 • Create New...