Jump to content

Mediator

Members
 • Posts

  215
 • Joined

 • Last visited

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  Tannoy Glenair 15, Graaf Modena (GM20), Graaf GM13.5B2, Rega RP10, The Cartridge man musicmaker 3, Graaf GM70, Blacknote CDP500, PurePower 1500, Essential Audio Tools stroomkabels, Phantom cable interlinks en luidsprekerkabel, Quadraspire SVT. Hoofdtelefoon: Unison Research SH en Denon AH-D9200

Recent Profile Visitors

766 profile views
 1. Leuk verslag Hans. Jammer dat ik niet kon want voor mij is het haast een thuiswedstrijd. Wat je zegt midden in de zomer is wellicht geen goed tijdstip.
 2. Leuk een review te lezen. Zo te zien luister je tenminste voor een deel hetzelfde als ik zo lees dat je na twee nummers nog eigenlijk niets definitiefs kunt zeggen over een set. Dynaudio’s hebben altijd wel mijn aandacht gehad vanuit het verleden zoals de contour en de confidence vloerstaanders. Heb die ook geregeld heel mooi horen klinken. En uiteindelijk gaat onze hobby maar over één ding. Muziek.
 3. Jammer dat ik al bezet ben. Voor mij vlakbij en Blumenhofers wil ik altijd wel horen. Ik zie Mr. Hifi altijd adverteren op Marktplaats.
 4. Ja mooie buizen. Ik heb ze nog gezocht in het type buis dat ik nodig heb maar niet te krijgen. Bijzonder dat je die nog hebt want heel vaak zie ik ze niet voorbij meer komen. Enjoy
 5. Dat zijn Winged C buizen. Svetlana toch? Onder de 6c33c heb je die ook, maar helaas zijn die een zeldzaamheid.
 6. Mijn mening: die arm bedrading vervangen. Ik heb destijds een Pioneer PL12 versie twee gehad en die arm bedrading was ook helemaal brak. Het omhulsel was gaar. Met aarding vijf miniscule draadjes van koper, en koper oxideert. Als je reviseert die het dan goed.
 7. Die heeft hij beter gezongen. In de Robbie Williams show. Maar ook deze uitgave die ik op YouTube niet kan vinden. Leuk verhaal daarbij is dat ik eind jaren negentig op een hifishow was en deze op CD net uit was. Ik luisteren bij Rega en Totem waar toevallig een Engelse gast was meegereisd vanuit Rega en uitleg gaf. Op de vraag of er iemand nog een verzoek had? Ja duh doe deze maar en het derde nummer van de CD graag. Hij bedankte me na afloop hiervoor. Audiofiel niet verantwoord misschien maar dit is waar het om draait zo gaf hij aan. Williams was in die tijd nog geen ster. Dit is in ieder geval de uitgave die mij het meest aanspreekt omdat hij toen nog verguist werd als ex boy band zanger die een behoorlijke verslaving achter de rug had. En dan zo’n nummer uitbrengen. Eind jaren negentig op Rock Werchter hem zien optreden. Er werden teddy beertjes het podium op gegooid en iemand voor mij werd geraakt door een tomaat. Toen dit nummer eenmaal aan de gang was werd het stil. Tja die lullo’s hadden dat natuurlijk niet verwacht. Toen had die gast al een charisma. Het was wel duidelijk dat we meer van hem zouden horen.
 8. Die combinatie heeft met het element te maken. Ik speel met een musicmaker van The Cartridgeman. Maar zover ik weet worden die Hadcock armen niet meer gemaakt. Maar ik ben niet zoekende hoor …
 9. Plug en play zijn Rega draaitafels mooi. Maar als Rega bezitter zou ik toch die Nottingham Analogue hyperspace met Hadcock arm en een wave mechanic kiezen. Tja er moet ergens over te dromen zijn toch. Wel nagenoeg twee keer de prijs van de P10. Ik droom dus nog even verder.
 10. Planar 10 van Rega? Op de foto zie ik de platenspeler van Naim, de Solstice
 11. Even twee nachtegaaltjes delen
 12. Ik heb een Purepower. Het is alleen zaak iedere andere vorm van filtering overboord te kieperen. Ook die spoel en condensator die je vaak ziet als ontstoring bij apparaten. Ik zou niet zonder mijn Purepower willen … Alleen mijn eindversterkers staan er niet op. Mijn ervaring met een power plant van PS audio waren in het verleden niet zo best. In die tijd werd het gemaakt in China en dat kwam de betrouwbaarheid niet ten goede. Na een jaar of vier begaf die het. Een vervanger ging weer kapot naar twee jaar. Dus nooit een PPP (power plant premier) exemplaar kopen. De versies erna worden weer in de USA gemaakt.
 13. Misschien als je de naaldkracht op een halve gram zet Maar misschien zo’n vooroordeel dat ik ook had in mijn jeugd. Toen werd ook verteld dat LPs slijten en nam je ze op een cassettebandje op.
 14. Als je de RP10 bedoeld die was nieuw 4.195 zonder element. De vraag is op een gegeven moment ook hoeveel beter het nog kan en of ik dat erg relevant ga vinden. Ik had vroeger nooit gedacht dat ik ook zoveel zou kunnen en zou willen uitgeven aan een draaitafel. Ik heb gewoon geen goede ervaringen met Rega upgrades. Mocht ik ooit nog de loterij winnen dan zou ik een Nottingham Analogue hyperspace nog wel eens willen beluisteren. Kan ik gelijk die isolater die ik heb liggen uitproberen . Maar eerlijk gezegd ik mis momenteel niets en is het voor mijn gevoel af. De kans dat die Nottingham er nog komt is klein. En ik wil ook nog eens een keer lekker op vakantie 🏖. Ook belangrijk voor de inwendige mens.
×
×
 • Create New...