Jump to content

Mediator

Members
 • Posts

  551
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Gender
  Male

Audio Set(s)

 • Hoofdset
  .

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bebatoli is in zijn SAS dus. Flauw, ik weet het.
 2. +1 En ik lees tegenwoordig ook gewoon vaker mee zonder te reageren. En soms lees ik gewoon niet.
 3. Ik verplicht tot niets hoor. Ik meld alleen een bijzondere uitkomst die ik zelf ook niet zag aankomen. Met die XLO reference recordings kan ik ook een burn in doen met een signaal. Vooral voor speakers handig. Maar die demagnetiseer sweep is wat anders. Onderstaande nog wat leesvoer dat ik tegenkwam. Doe ermee wat je wilt. Densen, Isotek, Cardas, XLO hebben trouwens allemaal hun eigen uitgaven. Wellicht zijn er nog (veel) meer. https://www.ultraaudio.com/equipment/gryphon_exorcist.htm
 4. Over dat demagnetiseren van je audioinstallatie. Ik kan alleen maar zeggen probeer het. De kosten zijn het niet. Na een middag luisteren kan ik alleen maar zeggen het maakt wel degelijk verschil ten goede.
 5. Mij ook. Gezond verstand liet me in die tijd nu ook afvragen hoe een signaalpad magnetisch raakt. Door het spelen van muziek dan wel. En ook hoe een frequentie sweep dat dan oplost. Terwijl in muziek ook alle frequenties zitten. Dit was ook in de tijd van demagnetiseren van CD’s. En komend van cassettedecks waar zoiets een goed gebruik was. Maar nu kennelijk niet meer bekend bij menigeen of in ieder geval niet iets dat men gebruikt. Ik ook niet meer. Maar ik zal morgen eens gaan luisteren naar mijn set en dat gordijn dat dan kennelijk weg is.
 6. Ik ook niet. Het zou magnetisme oplossen. Maar de vraag is of iets magnetisch wordt als er een signaal doorheen gaat. Van koppen van een cassettedeck is zoiets wel bekend. Die demagnetiseerde ik altijd van tijd tot tijd.
 7. Audiofiele dag? Ik heb mijn set ‘degaused’. Ik vond de CD en elpee daarvan. Ik hoor er eigenlijk nooit meer iets over. Geen tijd gehad om te luisteren of zoiets nu nog iets doet. Is dit nog bekend bij anderen en passen jullie het wel eens toe?
 8. Goed dat je dit aangeeft Carl.
 9. Ik lees lekker mee. Een aantal zaken/uitkomsten vind ik ook wel bijzonder.
 10. Triest maar waar. Veel van die helden van de jaren tachtig zijn nu allemaal oud. Er staat zowaar spul op de veiling met een schatting vanaf 800 pond. Vraag me af of het daar straks werkelijk voor gaat. Toch je kans om iets van Knopfler te bezitten. Ben benieuwd. Maar ook een Gibson met een maximale schatting tot 500.000 pond.
 11. ja soms is het moeilijk en soms is het simpel Hans. Maar je was degene die het meldde vandaar. @Ivan10: ik heb een uitgave van a night at the opera of liever gezegd ik heb er twee op vinyl. De één is nota bene een half speed master en die ander moet ik ff nakijken maar die was destijds al bijzonder wat geld. Die klinkt dus beter dan die half speed. Voor het overige denk ik dat je wel gelijk hebt. Opnames klinken niet slecht maar blinken ook vaker in niets uit. Tijdens het concert zag ik Mercury eigenlijk met name als iemand die leeft voor muziek. Ik denk dat zijn vastberadenheid toen hij wist dat hij stierf ook wel bewijst. Als je dan zo kunt zingen en het publiek kunt meekrijgen in wat je noemt stage presence. Wat een fenomeen ben je dan. Ik kan me trouwens wel voorstellen dat sommige mensen ook Queen moe worden. Roger Taylor en Brian May doen dat eigenlijk heel handig. Er zijn ook genoeg bands die dit niet doen maar net zoveel aandacht verdienen. In ieder geval mijn gedachte die ik tijdens de top2000 had.
 12. Ik ga even in de volgmodus. Overigens leek me de insteek om eerst passief met de kamer aan de slag te gaan ook de logische oplossing zover ik Carl zijn tocht nu heb gevolgd.
 13. Met hoeveel basstraps is dit resultaat gehaald? Was het er één of waren het er twee?
×
×
 • Create New...