Jump to content
High-End Forums

carl

Members
 • Content count

  9,252
 • Joined

 • Last visited

About carl

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  > Set zolder: Oracle Delphi V, Graham 2.2., Benz Ruby Z, Chrystal Piccolo, Pass Kloon, Kimber PBJ/ Thorens TD 320, TP 16 IV, Nagaoka MP 200, Whest 20.0, Kimber 4 TC/Meridian 506.20, Kimber PBJ/ Conrad Johnson Premier 17 LS (voor), Qued kabel, Conrad Johnson 11 a (eind)/Kimber 4 TC/ Monitor Audio 20 SE, > Set huiskamer: Thorens 160.1 (Hanze en Dr. Thorens gemodificeerd), TP 16.1, AT 95 E/ Auralic mini/Quad 34 (voor), Kimber Hero, Quad 303 of 306 (eind)/ Cabasse Galiotes.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen
 • Interests
  muziek/audio/
  literatuur/strips/
  zeilen/wijn

Recent Profile Visitors

8,535 profile views
 1. X-fi 2017

  Die audiofielen zijn allemaal behoorlijk eigenwijs. Daar doen we hier niet aan Ruud Hoe bevalt de Lenco?
 2. Dual 1214 met Shure M 75 d

  Heb je zelfs nog een vliering Marc. Ik zou zeker een keer neuzen als ik jou was.
 3. Dual 1214 met Shure M 75 d

  Die aannemer verdient genoeg in deze tijd en daar heb je wel een punt Peter Weet je Marc ik heb een Dual 1219 bij mijn dochter staan en zelf ook nog een 1019. Daarnaast in uitmuntende conditie een Oracle, TD 320 en TD 160. Daarbij een Kenwood DD in opbouw. Het geld wat ik kan beuren voor de 1214 zou ik graag besteden voor een arm voor de Kenwood. Zou ik mijn vrouw het idee mee geven dat ik verstandig ben.
 4. Hoe maak ik spotify genietbaar

  Ik begrijp hier niets van. De TD 320 is een uitmuntende draaitafel hoewel het zeker beter kan. In goede conditie en met goede platen speelt hij tenminste even goed als digitaal. Je moet er wel tijd in investeren en ook wat geld.
 5. Dual 1214 met Shure M 75 d

  Ik wist dat ik ergens nog een Dual met witte plinth had staan, het bleek een 1214 te zijn met een Shure M 75 d element wat er zelden gebruikt uit zag. Heeft een van beiden nog praktische waarde. Kan hem aan mijn aannemer geven of zou het nog wat opleveren.
 6. Ls Kabel

  Kabels is uitproberen.
 7. Weer 'n audiofiele dag... II

  Platen heb ik net als strips altijd alleen maar gekocht om naar te luisteren. Als je je hobby bekijkt in termen van financiƫle waarde ben je verkeerd bezig naar mijn mening.
 8. Linn k 5 en k 9

  Overigens - en weer on topic - Peter (Groovy) heeft ook nog naar de AT 95 E geluisterd en hij gaat er voor volgens mij.
 9. Weer 'n audiofiele dag... II

  Weet je Renee, iemand komt binnen drinkt koffie, eet zelfgebakken appeltaart en luistert nog even na installatie beneden en daarna ga je naar boven. Als ik dan muziek opzet leg ik toch altijd even uit wie en wat en zo verloopt de tijd. Ik denk dat er uiteindelijk zeker de helft van de tijd effectief geluisterd is. Ik zit weer gezellig te luisteren en nu op de " Masters Seat". Ik denk dat dit toch het uiterste aan laag is wat uit deze tweeweg te halen is. In die zin niet te vergelijken met een Elipson met ingebouwde laag unit. Ben benieuwd wat een sub extra doet. En ik weet ook niet zo vlug welke andere LS. Volgend jaar na de badkamer zijn er mogelijkheden.
 10. Linn k 5 en k 9

  Verrek LP 12 en RD 11. Waar die RD voor staat is me niet duidelijk. TD van Thorens staat in ieder geval voor Tourne Disque.
 11. Weer 'n audiofiele dag... II

  Het valt me altijd op hoe snel dit soort bezoeken verlopen Peter. Je hebt in ieder geval Sam Mclain , Son House en Louis Armstrong gehoord. Daarnaast de lievelings LP van Roger - Van Morrison met Clif Richard zowel op de TD 160 beneden als de Oracle boven. Die AT 95 E is inderdaad iets bezonders en zeker voor het geld. Dat laag gaat op zolder iets minder diep. Zal vanavond toch nog eens de impedantie anders instellen en van Phonotrappen wisselen. Los daarvan ga ik binnenkort een Velodyne uitproberen. Maar dat zat toch al in de planning. En ik kom zeker nog een keer luisteren naar de Elipsons en de Goldring. Het sporten ging prima en de rug hield het deze keer. Moet wel anders kan ik de Velodyne niet uitproberen.
 12. Linn k 5 en k 9

  Even op die Linn LP12 terug te komen. Ariston liet zijn R 11 draaitafel in de fabriek van pa Tiefenbrun maken en op een bepaald moment werd nagenoeg dezelfde draaitafel door zijn zoon als LP 12 uitgegeven. Die Ariston was overigens nagenoeg een Thorens TD150. Ik heb trouwens een Thorens TD 160 en het plateau daarvan paste naadloos op mij Linn Axis. Overigens neem ik die LP 12 wel serieus. Toleranties schijnen allemaal heel hoog te liggen. Ik vind het wel erg dure dingen en waarschijnlijk te duur ook. Ik kan me best voorstellen dat je iets van een ander zoals de AT 95 op de markt brengt met kleine verbeteringen. De prijsverschillen vind ik niet normaal.
 13. Linn k 5 en k 9

  Nee hoor Jack, alleen triest dat ik dat toen niet wist. Ik geloof ook wel dat body en tip wat doen hoor. Maar ik vind het wel tegenvallen voor een merk van standing. Hoewel standing ... zelfs het ontwerp van de LP 12 was gestolen.
 14. X-fi 2017

  Uit interesse heb ik dit nog eens even een beetje uitgezocht. Ik heb geen reden om aan te nemen dat sprake is van een strafbaar feit. Er wordt hier immers alleen om info gevraagd. Anders zou het natuurlijk zijn als opgeroepen wordt tot geweld e.d. De gefilmde zou kunnen zeggen, dat onrechtmatig jegens hem is opgetreden. Dat betekent dat je moet voldoen aan een aantal criteria waaronder verwijtbaarheid. Het grappige is hier dat hier puur info wordt gevraagd met de bedoeling dat iemand zijn bezit terugkrijgt. Is dat nu zo verwijtbaar? En wat kan je in zo'n situatie eisen, in ieder geval verwijdering van de publicatie en eventueel schade. Maar ja dan moet je een civiele procedure beginnen en een advocaat huren voor 250 per uur. Ik schat niet in dat deze man dat doet. En dat nog even los van de mogelijke landelijke aandacht die zoiets vraagt. Ik zou hem aanraden het voorwerp terug te sturen - anoniem. In ieder geval was van de Steur wel bezig met een wetsontwerp in deze. Maar ja dan heb je eens een keer een daadkrachtige minister en dan moet die weg
 15. Linn k 5 en k 9

  Ik las op TNT dat deze elementen AT 95 's waren. De K 9 had wel een andere body. De prijzen waren ook wat hoger. Ik voel me postuum bedonderd. Ik had dit element op de Linn Axis.
×

Important Information