Jump to content
High-End Forums

carl

Members
 • Content count

  9,733
 • Joined

 • Last visited

About carl

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  > Set zolder: Oracle Delphi V, Graham 2.2., Benz Ruby Z, Chrystal Piccolo, Pass Kloon, Kimber PBJ/ Thorens TD 320, TP 16 IV, Nagaoka MP 200, Whest 20.0, Kimber 4 TC/Meridian 506.20, Kimber PBJ/ Conrad Johnson Premier 17 LS (voor), Qued kabel, Conrad Johnson 11 a (eind)/Kimber 4 TC/ Monitor Audio 20 SE, > Set huiskamer: Thorens 160.1 (Hanze en Dr. Thorens gemodificeerd), TP 16.1, AT 95 E/ Auralic mini/Quad 34 (voor), Kimber Hero, Quad 303 of 306 (eind)/ Cabasse Galiotes.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen
 • Interests
  muziek/audio/
  literatuur/strips/
  zeilen/wijn

Recent Profile Visitors

9,636 profile views
 1. Verwarring

  Ik heb er wel voor een paar centen gekocht die 20 jaar dat ik er kom. Toch zoek ik eigenlijk dat soort relaties: zoals een timmerman en schilder waar ik niet over de prijs zeur omdat ik weet dat die redelijk is.
 2. DIY stroomkabel

  Als jurist lees ik zoiets met plezier Johan. De kabel die ik wil(de) namaken is eigenlijk een copie van wat Russ Andrews op de markt brengt. Zoek even bij www.russandrews.com onder power. Verder heb ik een huis uit 1922 en er is heel wat aan de elektriciteit verbetert door een elektricien.
 3. Verwarring

  Net bij de Hifiwinkel geweest voor de vervanging van de zekering van de versterker. Toen ik vertelde dat ik misschien in was voor nieuwe LS zei Rob Wilms dat me dat moeilijk zou vallen. Ten eerste omdat ik zeer goede LS had en bovendien sterk aan het geluid gewend was. Dat krijg je als je al jaren een fatsoenlijke relatie opbouwt, dan krijg je fatsoen terug.
 4. DIY stroomkabel

  Nee hoor Jack geen rieten dak ik reageer morgenvroeg nog even inhoudelijk. We zijn de vakantie aan het regelen.
 5. Set Van Marcel

  Daar wil ik best een keer over hebben, maar dan niet in het openbaar. Ik ben er in ieder geval van afgezet omdat ik wilde procederen. Mijn leidinggevende zag meer in onderhandelen en dat kan je alleen als je zeer sterk staat dus de bereidheid hebt door te pakken.
 6. DIY stroomkabel

  Als Jack de titel leest dan denkt hij vast dat ik het huis wil afbranden - maar het valt mee Ik heb stroomkabels - al lang - van Russ Andrews. Dat zijn in feite (gevlochten) luidspreker kabels van Kimber met een kous erom heen en stekkers eraan. Nu heb ik voor de zolder Kimber 4 TC LS kabels ingekort en daar een paar stukken van over. Die gebruik je natuurlijk nooit en ik wil er een paar stroomkabels van maken die ik goed kan gebruiken. De 4 TC heeft een dikte van 13 AWG en dat is iets van 2,6 Milimeter. Dus 1,3 voor beiden polen. - Is dat wat dikte betreft voldoende? - wat adviseren jullie als aardedraad? - kous koop ik bij Radio Piet in Arnhem evenals stekkers.
 7. Set Van Marcel

  Wie weet wat er nog in de Bult van Putman te vinden is Marcel.
 8. Verslag | Audioshow Alkmaar 2018

  Ik denk dat we dan aan een restart moeten denken Onno. Maar eerst jij weer in goede doen.
 9. Wifi uitbreiding

  In mijn situatie gaat het audiosignaal via de kabel. Wifi is alleen nodig voor de bediening. Gisteren was het signaal in ieder geval voldoende op zolder.
 10. Wifi uitbreiding

  Bedankt voor de tip Peter. Ik kan nu niet luisteren vanwege de zekering, maar als de Mini echt bevalt op zolder ga ik een Auralic Altair daar proberen.De Mini gaat dan terug naar de huiskamer. De Altair is nog enigszins betaalbaar zeker in vergelijking met Linn en Naim. Kennelijk zit achter het bedrijf veel geld zodat ze toekomstbestendig zijn.
 11. Wifi uitbreiding

  Ik heb de set bij de verbouwing afgekoppeld en afgedekt gehad Peter. Heb hem van het weekend weer opgebouwd dus een echte winterslaap. Ik heb altijd begrepen dat een digitale volumeregeling afbreuk deed aan het geluid. Door hem op het maximum te zetten schakel je hem uit. Ik meen dat George dat zei. Hoe zit dat?
 12. Mijn setje

  Anathema had last van zijn rug Jack. Bij mij valt het tegenwoordig wel mee: wekenlijks training, 6,5 kilo kwijt en niet meer achter de computer.
 13. Wifi uitbreiding

  Je begrijpt toch wel Jack dat ik geen afstand kan nemen van mijn draaitafels al krijgt mijn zoon er een als die hem fatsoenlijk kan plaatsen Eerst maar weer eens die versterker weer op orde. Waarschijnlijk is de winterslaap hem zwaar gevallen.
 14. Mijn setje

  Die rug is natuurlijk het grootste probleem want dan kan je weer iets aan zelfbouw doen. Wel een beetje een triest verhaal. Je bedoelde denk ik Quad ESL en geen KEF. In ieder geval welkom.
 15. Wifi uitbreiding

  You tube lukt niet op zolder, maar de bediening van de Auralic wel. Niet dat ik geluid heb met een kapotte zekering.
×