Jump to content
High-End Forums

carl

Members
 • Content count

  9,339
 • Joined

 • Last visited

About carl

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  > Set zolder: Oracle Delphi V, Graham 2.2., Benz Ruby Z, Chrystal Piccolo, Pass Kloon, Kimber PBJ/ Thorens TD 320, TP 16 IV, Nagaoka MP 200, Whest 20.0, Kimber 4 TC/Meridian 506.20, Kimber PBJ/ Conrad Johnson Premier 17 LS (voor), Qued kabel, Conrad Johnson 11 a (eind)/Kimber 4 TC/ Monitor Audio 20 SE, > Set huiskamer: Thorens 160.1 (Hanze en Dr. Thorens gemodificeerd), TP 16.1, AT 95 E/ Auralic mini/Quad 34 (voor), Kimber Hero, Quad 303 of 306 (eind)/ Cabasse Galiotes.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen
 • Interests
  muziek/audio/
  literatuur/strips/
  zeilen/wijn

Recent Profile Visitors

8,701 profile views
 1. De High-End Hifi Agenda

  Doe tweak show van hifi choice in Soest lijkt me wel wat. En Marco laat ik me niet ontnemen
 2. Weer 'n audiofiele dag... II

  Je besteed er ook veel tijd aan Jack en jij hebt bovendien verstand van dit soort zaken. Voor de gewone man moet het toch toegankelijker worden. Maar ja als ik de badkamer en keuken budgettair neutraal klaar heb dan is zoiets op zolder een optie. Maar ja als ik dan weer een leuke platenspeler zie word ik gelijk weer verliefd.
 3. Einde tijdperk

  Ik zeg niet dat we sinds de tweede wereld oorlog geen crises meer hebben gehad Peter, maar wel dat de regeringen er economisch beter mee omgaan. Dips, ik heb er zelf ook last van
 4. Einde tijdperk

  Je moet toch toegeven Ivan dat we in de westerse wereld de economische crises na de tweede wereldoorlog behoorlijk hebben weten te beteugelen. In de jaren 30 lieten we dat aan de burger en dat werkte toen behoorlijk contraproductief. Het probleem is wel dat elke crisis zijn eigen problematiek kent die zijn eigen medicijn nodig heeft. Dus elke keer weer zoeken.
 5. Einde tijdperk

  Werken moet natuurlijk geen doel op zich zijn. Ik ben voorstander van 32 uur per week. Dan hebben mensen tijd voor andere zaken. Automatisering en robotisering kan een hulpmiddel daarbij zijn. Kapitalisme bestaat trouwens bij gratie dat de massa consumeert. Doet de massa dat niet dan verdienen de kapitalisten niets meer en plegen ze als het ware economisch zelfmoord. De kapitalist heeft er een heel groot belang bij dat de consument verdient. Marx heeft dat nooit begrepen en zijn revolutie is daarom nooit tot stand gekomen. Wees maar blij dat mevrouw Heineken de baas is van het gelijknamig concern of heb je liever Eric Staal daar aan het hoofd namens de staat geassisteerd door wat ambtenaren. Dat wordt toch helemaal niets.
 6. Weer 'n audiofiele dag... II

  Ik speel nu met een Chrystal interlink. Ik gebruik hem als verbinding tussen de TD 320/Nagaoka en de Whest Phono en tussen de Pass Kloon en de Conrad Johnson. In de eerste situatie vind ik hem beter dan de carbon interlink die ik van Roger heb gekregen. In de tweede situatie vind ik hem niet beter (wel anders) dan de Kimber PBJ. Maar pas een sessie geluisterd en een Carl verandert van mening ( maar wel zeer incidenteel he Jack )
 7. Het volgende "slachtoffer" van Cock

  Persoonlijk denk ik aan een goede tuner toch in de eerste plaats aan Wiel. Wat die allemaal in de kliko gooit betekent dat wat overblijft toch wel bizar goed moet zijn.
 8. Einde tijdperk

  Ben je nog geen 50 Marc
 9. lED

  Ik ga binnenkort vergelijken George.
 10. Weer 'n audiofiele dag... II

  Een Pickering zat op mijn Dual 1219 lang geleden Peter, klonk toen goed.
 11. Nieuwjaarsbijeenkomst bij Music 2

  Ik ben erg benieuwd, maar als het enigszins lukt kom ik.
 12. Weer 'n audiofiele dag... II

  Inderdaad erg leuk Peter, had Garrard en heeft Thales ook niet zoiets? Maar ik vraag me wel af of de betere fouthoek opweegt tegen de minder stevige constructie.
 13. lED

  Lijkt me verschrikkelijk George Ik hoef alleen maar wat simpele lampjes. Technische mogelijkheden verbeteren het leven niet altijd. En in begrijp niet dat jullie de oplossing zoeken in storende dimmers terwijl schakelende systemen beschikbaar zijn.
 14. lED

  De formule is dat ze een winkel hebben, maar dat een verkoper desgevraagd langs komt voor adviezen hoe je het best kan verlichten. In verband met de asbest moet het plafond eruit en dan is het verstandig om daar even goed naar te kijken ivm lichtpunten e.d. De concrete keuze voor een armatuur doe je dan samen in de winkel. De formule functioneert goed bij klanten die dan niet voor een dubbeltje minder ergens anders gaan kopen. De zaak loopt erg goed. In die zin wel vergelijkbaar met een goede hifi zaak. Verder vind ik jullie niet erg innovatief met dimmers bij LED. Mijn beleid is in ieder geval zo min mogelijk trafo's in huis. Ik hoor ze en weer iets wat kapot kan. Ik draai er liever een nieuw lampje in
 15. lED

  Mijn verlichtingsman stond uiterst sceptisch tegenover het dimmen van LEDs. Kennelijk kan je tegenwoordig schakelbare LEDs krijgen ( 3 standen). Dat adviseerde hij in het nieuwe plafond van de keuken.
×