Jump to content
High-End Forums

carl

Members
 • Content count

  9,548
 • Joined

 • Last visited

About carl

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Setbeschrijving
  > Set zolder: Oracle Delphi V, Graham 2.2., Benz Ruby Z, Chrystal Piccolo, Pass Kloon, Kimber PBJ/ Thorens TD 320, TP 16 IV, Nagaoka MP 200, Whest 20.0, Kimber 4 TC/Meridian 506.20, Kimber PBJ/ Conrad Johnson Premier 17 LS (voor), Qued kabel, Conrad Johnson 11 a (eind)/Kimber 4 TC/ Monitor Audio 20 SE, > Set huiskamer: Thorens 160.1 (Hanze en Dr. Thorens gemodificeerd), TP 16.1, AT 95 E/ Auralic mini/Quad 34 (voor), Kimber Hero, Quad 303 of 306 (eind)/ Cabasse Galiotes.

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen
 • Interests
  muziek/audio/
  literatuur/strips/
  zeilen/wijn

Recent Profile Visitors

9,276 profile views
 1. Het volgende "slachtoffer" van Cock

  Ik moet ze zeker nog een keer proberen Roger. Misschien dat de nieuwe versie het wel goed doet bij mij.
 2. Weer 'n audiofiele dag... II

  3/4 maart Marc
 3. Weer 'n audiofiele dag... II

  Ik heb weinig audiofiele dagen op het moment. Ze zijn druk bezig met badkamer en keuken en omdat de badkamer onder de luisterzolder ligt heb ik de set maar afgekoppeld en onder folie gezet. Zo voorkom ik in ieder geval binnendringen van bouwstof. Maar gelukkig vlot het allemaal. Binnenkort kan ik weer aan de hifi slag met de oren dan. Na de AZ show maar eens even luisteren bij Marc.
 4. Zo werkt dat inderdaad Peter. Ik heb de zolder helaas even afgesloten ivm bouwstof. Binnenkort is dat hoofdstuk gelukkig uit en is mijn gedwongen audiovakantie voorbij.
 5. Marleen Barth

  Het is geen nieuws Toine, maar ouds en het kwam ter sprake naar aanleiding van.
 6. Marleen Barth

  Dat verhaal gaat niet over sex hoor, maar ik heb er wel een nare smaak van overgehouden hoe deze man met mensen omgaat. Van die fietsenkelder weet ik alleen dat mijn kapper beweerde mensen te kennen die het op bewakingscamera’s hadden gezien. Verder viel het me ook op dat de burgemeester toen zei, dat er niets strafbaars was gebeurd. Kennelijk was er dus wel iets gebeurd. Uiteindelijk is het een huiselijke zaak.
 7. Marleen Barth

  Dat zal ik je wel even per PB vertellen Kraus Overigens was de vrouw van de wethouder inmiddels burgemeester ervan overtuigd dat het absloluut niet waar was. Ik heb er wel eens met haar te maken gehad: erg leuk type integenstelling tot haar man.
 8. Jerry gaat misschien wel erg ver. Ik denk ook niet dat deze maatregelen bij Peter nodig zijn, hij speelt gewoon niet zo hard. Ik vond het in ieder geval erg goed klinken bij hem.
 9. Marleen Barth

  Over dat neuken in het fietsenhok kan ik nog wel wat vertellen Wiel. Ik heb trouwens met de man ook nog eens een stevig conflict gehad. Je begrijpt wie er aan het langste eind trok Ik vind Barth zeker geen sympathieke vrouw, maar graaien , daar kan je iedereen van beschuldigen denk ik dan. PS ik zit nergens op behalve hier.
 10. Marleen Barth

  Samen verdienen ze heel aardig, maar graaiers zijn het beslist niet. Zowel de vergoeding van een eerste kamerlid als van een burgemeester is van bovenaf geregeld en ook niet onderhandelbaar. Bovendien krijg je zo’n baan als burgemeester pas op veel latere leeftijd aangeboden. Daarbij wordt verwacht dat politici er ook een beetje representatief uitzien en dat moet ook betaald worden. Dat geldt niet alleen voor Marleen Barth, maar ook voor Liliane Marijnissen. Die kan ook niet elke keer met hetzelfde kloffie op TV. En over die factor 100 van Peter. De leerkrachten op een lagere school verdienen maximaal 47. 000 en klagen voortdurend. Een minister verdient 157.000. Ik vind zo’n verschil wel acceptabel gezien arbeidstijd, kennisniveau en verantwoordelijkheid. Dit nog los van de discussie wie zo’n kutbaan eigenlijk wil hebben. Vergelijk dat maar eens met een voetballer van een topclub in de ere divisie of een presentator op TV die daar fors boven zitten. En hoeveel mensen zullen er eigenlijk per saldo bijvoorbeeld meer dan een miljoen verdienen?
 11. Marleen Barth

  Nu vind ik Marleen Barth persoonlijk een verschrikkelijke dame, maar ik vraag me echt af of het wel zo ‘n graaier is zoals gesuggereerd wordt. Een lid van de eerste kamer verdient een stuk minder dan een lid van de tweede kamer. Het is een baan die je er bij doet en ze zal als fractievoorzitter iets van 30.000 euro verdiend hebben. Daar maakt ze zeker meer dan 40 uur per week voor. Haar man verdient beter als burgemeester van een kleine gemeente en dan moet je denken aan maximaal 105.000 euro. Maar een burgemeester draait daarvoor meer dan 60 uur per week. Ter vergelijking een zware beleidsmedewerker bij de overheid of een eerste graads leraar op een VWO verdienen net iets boven de 60.000.
 12. VD of "gewone" 2.5 mm² kabel

  Ik zit met hetzelfde op dit moment. Bij mij komen er een grondkabel, VD kabel in buis en een Cat 5 kabel in buis. Een extra kabel leggen viel wel mee in prijs en als de bomen bij de buren omwaaien (niet op mijn hifi) dan kan ik altijd nog wat zonnepanelen aanleggen. Overigens is er net bij de buren een grote den omgewaaid en ik was echt blij: meer zon van de zomer.
 13. Upgrade van mijn Fat Bob S

  En wat is nu de dikte van die mat?
 14. Weer 'n audiofiele dag... II

  Dat meen je toch niet Mark. Een beetje minderen is toch weer iets anders dan helemaal aftaaien hoor.
 15. Upgrade van mijn Fat Bob S

  Toch een rare uitspraak van Eddy want volgens mij is de Fat Bob toch echt meer dan een brok aluminium maar waarschijnlijk de goedkoopste High End draaitafel op de markt. Twee vraagjes: - waar koop je die Carbon mat op E Bay? - wat gebruik je nu als ontkoppeling?
×