Jump to content
High-End Forums

Kraus vonBentinck

Members
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

About Kraus vonBentinck

 • Rank
  Junior Member

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2,733 profile views
 1. https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/op-pad-met-guido-tichelman-opnameleider-van-klassieke-muziek-de-kunst-van-klanktechnici-is-om-de-ruimte-te-vangen-~b368b44b/
 2. Nou ja, een wrak. Het is een beetje een grand lady en die worden geen wrak maar gewoon oud. Ik zie haar laatste plaat wel op een lijn met de laatste opnamen van Johnny Cash (American Recordings) en Leonard Cohen (You Want It Darker). In alle drie gevallen een fraai en passend afscheid van een lang en productief artiestenleven. Voor het geld? Nee dat denk ik niet. Het zijn mensen die nooit van het woord pensioen hebben gehoord.
 3. Ik vraag me af of je in het echt wel eens in het Concertgebouw hebt zitten luisteren V-mod.
 4. Een hele leuke bijeenkomst met een naar mijn mening fantastisch goed geluid in de ruimte beneden. Een prachtige keten vanaf draaitafel en deck tot speakers. Echt veel luistergenot. De vinyl weergave viel mij op door het stabiele geluid, pikzwart en veel dynamiek. De schitterende opname van Harry Belafonte kwam helemaal tot zijn recht. Forumleden waren er wel degelijk deze zondag en altijd leuk om weer eens even handjes te schudden. Veel geleerd weer en dit keer met name de enorme invloed van de kamerakoestiek.
×
×
 • Create New...