Jump to content

edwin16

Members
 • Posts

  733
 • Joined

 • Last visited

About edwin16

 • Birthday 14-02-1967

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iets ten zuiden van Den Bosch

Recent Profile Visitors

1894 profile views
 1. Vandaag dit mooie (vierde) album van de Franse prog-rock band Moving Gelatine Plates weer eens gedraaid. Qua stijl moet je het een beetje zoeken tussen Ange, Gong, Eloy, en soms een beetje Camel.
 2. Haha... 'k ben al een tijdje hier hoor. Maar toch dank je voor de Welkom
 3. Ook leuk Met wat voor arm/element? Zelf heb ik de 320 gehad, met o.a. een Ortofon Rondo Red. Was een prima combinatie.
 4. Dat komt nog wel een keer... maar dan wel met betere foto's ;-)
 5. Een sfeerimpressie waar Hans naar geluisterd heeft: De TD2001 met rubberen mat De TD2001 zonder rubberen mat. Het Isotrack plateau is hier goed te zien
 6. Hi Hans, Bedank voor jouw recensie. Het was inderdaad een gezellige middag. De draaitafel setup waar je naar geluisterd heb, is een Thorens TD2001 RDC / Isotrack (http://thorens-info.de/html/rdc___isotrack.html), een Lyra Delos element, een Musical Fidelity MX Vynl phono pre, SBooster, en dat alles met Supra kabels aan elkaar geknoopt. De rust die jij noemt was ook een van de eerste dingen die ik hoorde toen ik de Dynaudio Contour 30 had aangesloten. Dit is absoluut een verbetering t.o.v. de Dali Mentor 6. Wat de luidspreker kabels betreft.... de versterker tussen de luidsprekers zetten gaat 'm niet worden. Maar de kabels een stuk inkorten wel. Ze liggen immers nu over de kast heen. Met een beetje moeite kan ik ze ook er achter leggen, en 2x de hoogte van de kast inkorten. Alle beetjes helpen ;-) Zodra ik dat heb gedaan laat ik het je weten!
 7. Ik heb maar een paar gekleurde platen, simpelweg omdat er geen zwarte uitvoering van was. Gekleurde platen hebben voor mij een ernstig hoog speelgoed gehalte. Vinyl hoort gewoon zwart te zijn. Misschien leuk voor de jongere generatie, maar niet voor mij. Punt.
 8. Jazzism recensie: https://www.jazzism.nl/recensies/lady-blackbird-black-acid-soul/
 9. Deze klinkt toch wel heel errug lekker!
 10. Weet iemand met welke software je MQA bestanden kunt converteren naar FLAC?
 11. Chuck E is (not) in love (anymore).... Chuck E. Weiss Dies @76
 12. Wat ik me al een tijdje afvraag.... Wie is er op het idee gekomen om de breedte van (de meeste) audio apparatuur (+/-) 430 millimeter te maken? En waarom?
 13. Tja, je bent liefhebber of niet... gisteren ontvangen uit Japan, dè Nakamichi bijbel. Dankzij Google (instant) Translate is het redelijk goed te lezen.
 14. Ook een mooie cd speler is deze: https://www.marktplaats.nl/a/audio-tv-en-foto/cd-spelers/m1672786285-lemaa-cd-player-antila.html?previousPage=lr https://www.leema-acoustics.com/product.html?prid=53
 15. ... en zo kom je dan ook weer uit bij Edith Piaf, Stephane Grpapelli, Michel Petrucciani... en nog vele andere
×
×
 • Create New...