Jump to content

edwin16

Members
  • Posts

    852
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by edwin16

  1. vorig jaar 4x vinyl, 2x CD en 8x Steam. Dus veel platen- en CD draaiers? Dat valt best wel mee in vergelijk met streaming.
  2. Ik was er samen met Guus, onze secretaris, afgelopen zaterdag. Het was toen uiteraard wel wat drukker, maar het was gelukkig toch wel mogelijk om ook naar een paar van de spulletjes die Hans hierboven benoemd te luisteren. Naast het beluisteren ook een paar bekenden tegengekomen waar we nog even met hebben staan te praten (Antoine Pouwels van Peacock Audio en Rick Paap) Het is inderdaad een mooie winkel die een bezoek meer dan waard is!
  3. edwin16

    BioVinyl?

    Een van de artiesten die ik al een tijdje volg bij Bandcamp, brengt binnenkort haar tweede album uit. Bij het productieprocess van dit album op vinyl wordt gebruik gemaakt van BioVinyl: Printed on beautiful black BioVinyl, a sustainable, responsible alternative to traditional vinyl, which is a petroleum by-product. This innovative product uses bio-based PVC in the production process. It is identical in quality to a conventional pressing, allowing us to press to the highest audio quality whilst using a responsible and sustainable PVC supply chain. Heeft iemand hier ervaringen mee? https://bigwax.io/en/pages/biovinyl https://www.optimal-media.com/en/press/biovinyl/ https://deepgrooves.eu/we-now-offer-bio-vinyl/
  4. Een toch wel grote wens gaat in september in vervulling... Einstürzende Neubauten komt eindelijk weer eens naar Nederland! (Vredenburg Utrecht) Tickets zijn al "in the pocket".
  5. Can Vocalist Damo Suzuki Dead At 74 https://www.stereogum.com/2251276/can-vocalist-damo-suzuki-dead-at-74/news/
  6. Wat mij betreft de absolute topper van Picture Book!
  7. +1 Klinkt inderdaad erg goed. Is ook een van mijn referentie albums.
  8. Melanie Safka (76) overleden. https://www.rtl.nl/boulevard/artikel/5431299/amerikaanse-singer-songwriter-melanie-76-overleden
  9. Vanmiddag is dit mooie stuk vinyl bezorgd, staat nu op de Dr. Feickert Volara rondjes draaien
  10. Wellicht interessant? Prachtige nostalgische radio’s, grammofoons, elektrische apparaten, grammofoonplaten, muziekautomaten, klokken en stoommachines. Maar ook wetenschappelijke en militaire-apparatuur en -buizen, fotografie, optiek, oud technisch speelgoed, technische literatuur, brochures etc. Een waar paradijs zowel voor de verwende verzamelaar als voor de beginnende liefhebber van historische technische antiek en curiosa. Tim de Wolf, eigenaar van Audioarcheologie geeft een demonstratie van een live opname van een grammofoonplaat. Marco van der Hoeven van Vintage Microphone World verzorgt de microfoonopstelling zodat de muziek perfect op de plaat komt. https://www.vintageentechnieknl.nl/
  11. Vanmorgen het album "Nameless" ontvangen op 45rpm vinyl. Wow...dat klinkt wel erg lekker
  12. Zoup: het nieuwste album (2023) van de duitse jazzrock/krautrock band Kraan die al sinds 1970 bestaan!
  13. Walviswater werkt bij mij in ieder geval perfect. Wat vaak niet gedaan wordt bij een Knosti, is de plaat vaak ronddraaien. Met een keertje of 4-5 draaien is hij echt niet schoon. Vandaar dat ik ongeveer 50x de ene kant uitdraai, en daarna 50x de andere kant. Pas dan krijg je met een Knosti je platen goed schoon.
  14. @Buizerd Lees even mijn ervaringen met Walviswater i.c.m. de Knosti... Wellicht heb je er iets aan Wat verderop staan een aantal reacties op dit bericht.
  15. 6 Maart a.s. in Muziekgebouw Eindhoven... tickets zijn "in the pocket". 'k Heb er zin in!
  16. Klopt, mijn Quad 99 pre/power heeft hij ook onderhanden genomen. Zeer vakkundig en vriendelijk geprijsd. Aanrader!
  17. Joni Mitchell – zang, gitaar Pat Metheny – gitaar Jaco Pastorius – bas Veel mooier kan het niet worden…
  18. Standaard voeding, je moet tenslotte nog iets te wensen hebben… Plateau was niet meer te krijgen (hoorde ik van Marco tijdens de iEAR.
  19. Vanmorgen mijn kerstcadeautje op kunnen halen... me happy
  20. Er is weer plaats om nieuwe leden te begroeten. Heb je interesse? Kom gewoon eens een keer langs om de sfeer te proeven.
×
×
  • Create New...