Jump to content
High-End Forum

aurelius70

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About aurelius70

 • Rank
  Lid

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

481 profile views
 1. aurelius70

  2020

  De beste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst
 2. als eerste prettige kerstdagen.bij mij staat a tribute to niel young op de speler. met onder andere pixies winterlong soul asylum . loop .flaming lips.
 3. vinyl licht voor mij meestal zeer prettig in het gehoor. en ruikt ook lekker en dan een ook een mooie hoes er bij (heerlijk).
 4. nou effe getest met met shure m 70 b en sansui sv 43 en de grando gold. De sansui sv 43 paste het beste. een kleine correctie de arm is net niet de zelde als de 838 929. het uitelijk is dan zo zo maar geluid doet niet onder voor dd40 met ortofon bronz mm. Was van plan om hem te verkopen maar nu houd ik hem als reserve speler.
 5. zal kijken bedankt. blijft weinig te vinden de arm is het zelfde als zijn groote broers 939 838. Maar die zijn geen volautomatische spelers. hij lijkt op 535 maar andere arm en zwaarder in gewicht. en qaurts pll moter. maar hij klinkt zelfs met vergelijk met micro s dd40 verdomt goed. en dat met begin element. van de week es kijken met ander element. maar ik ben zeer tevreden. zeker om dat het een koopje was
 6. aurelius70

  sansui sr 737

  ik heb net een sansui sr 737 op de kop getikt. is er iemand op het forum bekent en of heeft deze speler gehad. behalve specificatie op vinyl engine is er weinig over deze speler te vinden.
 7. oh wat lekker de cure joe jackson lou reed wordt er helmaal warm van heerlijke platen.
 8. sorry voor de late reactie rene . joe Jackson was inderdaad in Groningen het was een goed concert. Tip je bedoeld wat altijd weer op de draaitafel komt naar verloop van tijd. James met het album laid .hoop dat je er wat aan hebt.. als ik het van het weekend effe aan tijd heb ga ik naar wovenhand luisteren .
 9. deze week gekocht bruno mars eerste album.en the cult met hidden city en ook nog pink fun house en talk talk colour of spring. de laatste blijft pracht album. Zal wel meer albums in de tussen tijd hebben aangeschaft . Weet allen niet meer welke.
 10. dat zijn beide mooi albums heeren hier cd van jesus jones op de speler.
 11. effe Aha minor earth major sky ook goede cd tje
×
×
 • Create New...