Jump to content
High-End Forum

aurelius70

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

About aurelius70

 • Rank
  Lid

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. Fijn ik laat het weten wat het gaat worden.
 2. Soundsmith ken ik niet zal ongetwijfeld Super klinken. Wat is goedkoop is al poos geleden. Dat wil zeggen jaren. Toen der tijd ergens rond 500 euro Meen ik. Dat was geen koopje voor mij. Ik heb er nu ortofon bronz mm op. Zitten.
 3. Wat is de betere oplossing. Denk helemaal vervangen.
 4. Om toch te laten zien staat foto op Markt plaats. Voor de verduidelijking niet voor verkoop.
 5. Dank je voor het antwoord. Ik had al geïnformeerd via de audio Dealer volgens hem was lak duurder dan de brief. En er zit geen statie geld op. Kom er nou ook achter dat het Een elite is nou maakt niet meer uit Verekte jammer. Maar bedankt voor de reacties. Had de hoop nog dat hij toch nog es Gerepareerd kon worden.
 6. Krijg foto er niet op. Ik bedoel niet de arm van de platen speler. Wat ik bedoel het kleine draagertje Wat uit het element komt waar de tip Op zit. Hoop dat ik me nu beter uitdruk.
 7. Zal es kijken of ik een foto plaatsen.
 8. Een aantal jaren geleden had ik een goldring erioca element op mijn speler Een hoog uit is hij maar een jaar in gebruik geweest. Mijn dochter wou toen ook een plaatje draaien. Helaas viel de arm net naast de plaat. Gevolg niet de naald kapot. Maar de arm tip geplet. Niet te repareren volgens mij. Tenzij met bals hout moet gebeuren Door een kundig persoon op dit gebied. Is er iemand die mij een persoon of bedrijf kan aan bevelen. Of moet ik het als verloren beschouwen.
 9. aurelius70

  2020

  De beste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst
 10. als eerste prettige kerstdagen.bij mij staat a tribute to niel young op de speler. met onder andere pixies winterlong soul asylum . loop .flaming lips.
 11. vinyl licht voor mij meestal zeer prettig in het gehoor. en ruikt ook lekker en dan een ook een mooie hoes er bij (heerlijk).
×
×
 • Create New...