Jump to content
High-End Forum

rbh

Members
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

About rbh

 • Rank
  Lid

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Reinboudshuizen

Recent Profile Visitors

2,261 profile views
 1. rbh

  Heel interessante site

  Ik heb in het begin van deze eeuw een mooie EMT gekocht, deze kwam zo van het NOB. Moest daar geloof ik al rond de € 1.000,- voor betalen incl arm. Ding moest volledig gereviseerd worden en dat heb ik nooit gedaan. Hij ging dus ook zo weer weg, ik kwam er ook makkelijk van af. Dat deze prijzen worden gevraagd lijkt mij logisch na een grondige revisie. Het zou prachtig zijn eens zo'n apparaat thuis spelend te hebben. Ik weet nog hoe enthousiast ik werd van een Lenco L76 met Hadcock arm. Maar voor dat geld is zoveel moois te koop. En je kunt nou eenmaal niet alles wat je mooi vind ook maar kopen. Maar schitterend om te zien en het voelt rechtvaardig te weten dat dit soort apparaten uiteindelijk altijd weer goed terecht komen.
 2. rbh

  Goede internet zenders

  Ik luister op het werk altijd internet radio, thuis nooit. Weet iemand ook een goede IOS app om radio streams via Airplay richting DAC te krijgen? Of zit ik dan hele rare dingen te doen? Ben met name geintresseerd in X-rated op de Concertzender, maar een NPO Radio 4 concertzender zou ik thuis wel eens aan zetten.
 3. rbh

  Draagbare audio speler

  Ik ga het eens met de Sony proberen. Dank voor jullie input.
 4. rbh

  Draagbare audio speler

  Dank jullie. Ik wil dus niet via telefoon omdat dit een iphone zonder aansluitingen. Daarnaast geeft de telefoon teveel afleiding, ik wil rustig muziek kunnen luisteren en de telefoon juist weg kunnen leggen. Sodejuu, ik ben heel blij met je suggestie. Deze kende ik niet, ik wist van de vorige generatie Sony dat ze op een aangepaste Android draaiden en niet konden downloaden. Dit is wel ongeveer wat ik zoek! Had ook de Fiio M11 gezien.
 5. Ik ben op zoek naar een draagbare audio speler met specifiek volgende mogelijkheden: 4.4mm gebalanceerd uit Ondersteuning voor Qobuz offline, met geheugenkaart, op basis van full android. Vrijwel alle audiospelers zijn gemaakt voor bluetooth en wifi, maar het zou leuk zijn als er iets meer basic bestaat. Ik kan het niet vinden.
 6. Wat vind je van de Hi-Res Hans? Ben zelf echt enorm tevreden met Qobuz. Eigenlijk gekkenwerk dat ik de LP's nog blijf kopen.
 7. Een nieuw topic is nu echt niet nodig hoor. Dit is al meer dan voldoende belangstelling. Het zijn inderdaad JBL woofers, de K151. Er zijn acoustische aanpassingen gedaan dmv een kurk vloer en een acoustisch systeemplafond. Dan nog blijft er wat te wensen over, want dit zijn hele algemene aanpassingen, maar ik ben er tevreden over. Als ik op visite kom en het is een soort badkamer dan voel ik me totaal niet op mijn gemak.
 8. We hebben het in de huiskamer in elkaar gezet. De uitdaging was de baskast. Voordat deze afgewerkt werd bracht ik ze naar de meubelmaker en waren ze kaal 130kg per stuk. Die zijn op wieletjes weer binnen gekomen. Nu is het totaal systeemgewicht inclusief alle drivers zo'n 190kg. Nu het thuis staat heb ik nog wel wat ideeën om het totaalplaatje wat netter te maken, maar ik ga eerst even genieten van het enorme gemak in de muziek.
 9. Dank je Hans, nu kan ik er nooit meer naar kijken zonder dat te denken.. Seed7, de gaten voor de schaniertjes zaten er reeds in, bij aanschaf van de hoorns. Best handig, zeker met kinderen, omdat de driver aan de achterkant loodzwaar is. Hij zou dus zo kunnen omklappen als iemand er aan zou zitten.
 10. Nu dit forum waarschijnlijk toch door gaat: ik heb eindelijk mijn enorme JBL hoorn systeem staan. Tamelijk grote upgrade tov van mijn kleinere hoorn systeem.
 11. Dat heb je goed ingeschat. En al dat soort 'geklooi' heb ik geen zin in. Maar ieder zijn meug uiteraard. Het zal vast goed klinken als het goed is ingericht.
 12. Ik heb een Raspberry Pi met Volumio en dat werkt voor geen meter met Qobuz. En dat wil de TS. Verder klinkt de TEAC heel veel beter. Ook beter dan mijn 4 jaar oude Cambridge 851N
 13. Ik koos ook wel eens voor zelfbouw. En als ik dan zin had om te spelen deed mijn prutswerk het niet.
 14. Ik heb de Teac NT505 genomen, die Qobuz hi-res ondersteunt. Heel tevreden over.
 15. Zijn enige live LP "Amsterdam" moet hier nog ergens in een kast staan. Was ook wel de moeite waard, dus maar weer eens opsnorren.
×
×
 • Create New...