Jump to content

Jan

Members
 • Posts

  162
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Location
  Oss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is wel een ander type Thorens, maar misschien heb je er iets aan: https://audio-creative.nl/projecten/vervang-de-bedrading-van-een-thorens-platenspeler/
 2. Was al een tijd van plan om het stroom toevoer wat opgeruimd uit te laten zien. Ben wezen kijken naar verschillende manieren, zoals b.v. een 6-voudige stekkerblok. Maar de oplossing van Essential Audio Tools met de Spyder en de Naim powerblok vind ik een mooie oplossing. Via allekabels.nl heb ik het volgende besteld: - ABS kastje van 160 x 80 x 55 (l x b x h), maten in mm. - PG13,6 wartels Via Jouwhifi.nl heb ik het volgende besteld: - Belden 19364 netsnoer - Audio Grade IEC connectoren - Hifi-Tuning haakse schuko gold - Furutech FI-E30 WCD gold - Kleinmateriaal zoals adereindhulzen en klemsteek lasdoppen Heb de netsnoer, wat naar de apparatuur gaat, een lengte gegeven van 80 cm. De rest van het netsnoer wordt gebruikt voor de voeding vanaf de WCD aan de muur. Het mantel is in het kastje 10 cm gestript. De aders zijn gelast met klemsteek lasdoppen, deze zijn geschikt voor soepele aders. Het snoer naar de schuko WCD heeft een lengte van 20 cm. Bij de IEC connectoren zijn de mantels op 4 cm gestript. Het nieuwe stekkerblok naast het oude: Het nieuwe stekkerblok gemonteerd aan de wand: Op mijn huidige set gebruik ik 3 van de 4 netsnoeren, de 4de is ontkoppeld. Hoor ik verschil met de oude situatie? Weet ik niet, maar dat was ook niet mijn intentie. Het was meer dat het er opgeruimd uitziet.
 3. Jan

  Hulpvraag!

  http://loudspeakerrepair.com/thiel-speakerrepair/ zag net dat deze link al was gegeven door kappa7
 4. Luister ook eens naar het merk Opera.
 5. Op de achterzijde van de Vecteur staat 'Made in P.R.C.'. P.R.C. staat voor People (geloof ik) Republic China, in ieder geval Volksrepubliek China.
 6. Jan

  FM Antenne

  http://www.magnumdynalab.com/fmantennas-overview.htm
 7. Het kan zijn dat de Rotel dubbel geisoleerd (kleine vierkant in een grote vierkant, zie sticker achterop het apparaat) is, dan mag je hem nooit aarden.
 8. Het forum van hifi.nl is nog steeds niet verdwenen: http://forum.hifi.nl/index.php
 9. Ja, maar wie. Mijn vrouw is Chinese en we kopen regelmatig CD's van Chinese artiesten, zoals Na Ying, Emil Lau, Cai Qin.
 10. Wie zijn de artiesten bij het CD's signeren?
 11. Misschien kun je een e-mail sturen naar Inovis, of anders naar de nieuwe importeur.
 12. Wat een concurrent van Classic Arrow Rock zou kunnen zijn is Classisc 21. De programmalijst van deze zender: http://old.rtbf.be/rtbf_2000/events/CLASSIC21.pdf
×
×
 • Create New...