Jump to content

Jan

Members
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Location
  Oss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jan

  Hulpvraag!

  http://loudspeakerrepair.com/thiel-speakerrepair/ zag net dat deze link al was gegeven door kappa7
 2. Luister ook eens naar het merk Opera.
 3. Op de achterzijde van de Vecteur staat 'Made in P.R.C.'. P.R.C. staat voor People (geloof ik) Republic China, in ieder geval Volksrepubliek China.
 4. Jan

  FM Antenne

  http://www.magnumdynalab.com/fmantennas-overview.htm
 5. Het kan zijn dat de Rotel dubbel geisoleerd (kleine vierkant in een grote vierkant, zie sticker achterop het apparaat) is, dan mag je hem nooit aarden.
 6. Het forum van hifi.nl is nog steeds niet verdwenen: http://forum.hifi.nl/index.php
 7. Ja, maar wie. Mijn vrouw is Chinese en we kopen regelmatig CD's van Chinese artiesten, zoals Na Ying, Emil Lau, Cai Qin.
 8. Wie zijn de artiesten bij het CD's signeren?
 9. Misschien kun je een e-mail sturen naar Inovis, of anders naar de nieuwe importeur.
 10. Wat een concurrent van Classic Arrow Rock zou kunnen zijn is Classisc 21. De programmalijst van deze zender: http://old.rtbf.be/rtbf_2000/events/CLASSIC21.pdf
 11. Ik heb een phono-module in mijn voorversterker geplaatst. Ik moest het printje met 2 condensatoren en 2 weerstanden eruit halen en de module daarvoor in de plaats steken. Eigenlijk zit de module tussen de ingang (b.v. AUX) en de ingangsschakelaar (relais bij mij). Als je de ruimte hebt in je versterker zou je een phono-module kunnen plaatsen. Je moet wel de voedingsspanningen van je module en versterker weten. Of je maakt een eigen voeding voor je module.
 12. Ik heb de M-serie van Myryad. Vind er geweldig mooi geluid uitkomen en de eenvoud van de set spreek me aan. Volgens mij gebruikt mijn tuner een relais voor de muting. Net als bij mijn CD-speler, voor- en eindversterker gaat de relais op de Line-out omklappen als ik het op stand-by zet of aandoe. Een test van de tuner: http://www.audiosystem.com.pl/myryad/recen...hifiimuzyka.pdf Ik luister via de kabel. Heb een zelfgemaakte binnenantenne (2 koperen pijpen, elk ongeveer 75cm, lasdoos en 5 meter coaxkabel) aangesloten als proef, maar de signaalsterkte meter geeft minder aan dan via de kabel. En krijg maar een paar zenders door. Misschien is de oorzaak dat het bij niet helemaal ideaal is. Ik woon in een appartement op de begane grond en boven mij staat een maisonette. De zijmuren zijn van beton. De antenne heb ik bij het raam gezet. Jan
×
×
 • Create New...